🌼 رهبرانقلاب(امروز): « منع مذاکره با آمریکا منطق محکمی دارد »
🔻 چند دلیل برای غیرعقلانی بودن هرگونه مذاکره و در هر سطحی با آمریکا
1️⃣ ایران در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما با آمریکا درقالب گروه 1+5 برای دست یافتن به توافق برجام مذاکرات طولانی مدتی را برگزار کردند. برجام توافقی با جزئیات و مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل بود. باید توجه داشت که خروج از برجام توسط آمریکا با معیارهای حقوق بینالملل در تناقض آشکار قرار داشت. در این راستا مذاکره مجدد با آمریکا رویهای خطرناک را موجب خواهد شد که این کشور پس از استفاده از مزایای یک توافق از آن خارج شده و هزینهها را به طرف مقابل تحمیل کند. ایران باید با این رویه مقابله کند.
2️⃣ مذاکره مجدد به احتمال فراوان آمریکا را دچار خطا در محاسبات خواهد کرد. عمده هدف آمریکا از اعمال فشار حداکثری بر ایران را میتوان کشاندن ایران به پای میز مذاکره جامع با آمریکا دانست. در صورتی که ایران به این خواسته تن دهد آمریکا را در کارآمدی این سیاست متقاعد کرده و راه را جهت اعمال فشارهای بیشتر در آینده میگشاید.
3️⃣ خواسته های آمریکا حدیقف ندارد . در شرایط حاضر مذاکره احتمالی با آمریکا نه تنها بر سر موضوع هستهای خواهد بود بلکه مسائل دفاعی و منطقهای را نیز شامل خواهد شد. حضور در چنین مزاکرهای بدون تضمین دریافت امتیازهای معادل هزینهای گزاف بر امنیت ملی کشور خواهد داشت و عقلانی به نظر نمیرسد. هیچ انسان غیور و حاکمیت عاقل روی مسائل ناموسی ملی خود مذاکره نمیکند.
4️⃣ ضمناً با شرایط ذکر شده اشاره به این نکته ضروری است که مذاکره در هر سطحی و توسط هر مقامی حامل یک پیام واحد بوده و آن، کارآمدی سیاست #فشار_حداکثری علیه ایران است. پیامی که در صورت تحقق دومینوی بهانه_فشار تداوم خواهد داشت و بعد از آن ملت ایران یک روز خوش نخواهد دید
5️⃣ تجربه و نتیجه اعتماد مصدق به آمریکا، #برجام و مذاکرات صلح فلسطین، کوبا و اخیراً کره شمالی میتواند برای غیرمنطقی بودن مذاکرات کفایت کند.
https://eitaa.com/Basir_MN
▼ حرف روز🔰✳️
مبارزه ادامه دارد!
فردا سالگشت 13 آبان روز ملی «مبارزه با استکبار جهانی» است؛ یکی دیگر از روزهای خاص متعلق به انقلاب اسلامی و هویت انقلابی مردم مبارز ایران اسلامی که باید آن را بزرگ داشت و از درسها و آموزههایش برای امروز استفاده کرد. 13 آبان تلاقی سه مناسبت بزرگ ملی و انقلابی است؛ سالروز تبعید حضرت امام(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، سالروز کشتار دانشآموزان و دانشجویان در اعتراض به رژیم ستمشاهی در 13 آبان 1357 و سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به عنوان مرکز طراحی دشمنی علیه انقلاب نوپای اسلامی ملت ایران که از سوی دانشجویان پیرو خط امام(ره) در 13 آبان 1358 به وقوع پیوست و ترغیب امام راحل تحت عنوان «انقلابی بزرگتر از انقلاب اول» را به دنبال داشت.
چرا این روز را باید گرامی داشت؟ و آیا با توجه به شرایطی که امروز داریم این موضوع دشمنیها با ایران و انقلاب را زیاد نمیکند؟ بخش اول این پرسش از منظری درباره تمام مناسبات ملی و رویدادهای تاریخی ملل گوناگون عمومیت دارد؛ اما فلسفه مهم و مستحکم نیز دارد؛ بزرگداشت مناسبات ملی هر ملتی از شعائر و بنمایههای هویتی و گفتمانی آنها بوده و لازم است برای تبیین و ترویج عظمت ارزشی که این رخدادها یادآور آنها هستند، بزرگ داشته شوند و از حیث جامعهپذیری و پیوست فرهنگی به نسل فعلی و آینده منتقل و در آنها نهادینه شود. قرآن از این روزها به شعائر و ایامالله یاد میکند و به پیامبر گرامی(ص) دستور بزرگداشت آنها را میدهد؛ اما درباره زیاد شدن دشمنیها، باید گفت اتفاقاً این قبیل مراسمها تنها ناظر به نفس آن رخداد و سبقه صرف تاریخی آن، که البته در جای خود مهم است، نیست؛ بلکه بخشی از زندگی و اولویت امروز ما هم هست. مبارزه با استکبار امروز نیز به قوت خود باقی و ضروری است؛ چرا که دولتهای مستکبری مانند آمریکا و دنباله منحوس آن رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای اروپایی و مرتجع عربی هنوز هم در زندگی ایرانیها و مسلمانان مظلوم منطقه تهدید، تحریم، ناامنی و ناآرامی ایجاد میکنند؛ به تعبیر امام تا ظلم و استکبار هست مبارزه هم هست! پس انشاءالله یادمان باشد که همپای میلیونها ایرانی مبارزهجو با ظلم و استکبار که نماد دیروز و امروزش آمریکاست، در بیش از 1000 شهر و شهرستان در این راهپیمایی و تظاهرات بزرگ شرکت کرده و از این بستر دو پیام مهم همبستگی و اتحاد جهانی و منطقهای علیه آمریکای جنایتکار و انزجار از روح استکباری و ظلم را به ملل مبارز جهان مخابره کنیم.
https://eitaa.com/Basir_MN
ـ ایرانیها به فناوری منحصر به فردی دست یافتهاند!🔰✳️
نشریه آمریکایی «نشنالاینترست» که در زمینه روابط بینالملل منتشر میشود، نوشت: پس از آنکه ایران از کیتی رونمایی کرد که میتواند موشکهای سطح به سطح غیر هدایتشونده را به موشکهای هدایتشونده تبدیل کند، کارشناسان موشکی رژیم صهیونیستی به شدت از پیشرفت اخیر موشکی ایران نگران شدهاند. «یوزی رابین» کارشناس موشکی رژیم صهیونیستی در این باره گفته است: «ایجاد آیرودینامیک بالها که مهمترین مسئله فناوری جدید ایران است؛ بسیار منحصربهفرد بوده و پیش از این تاریخ در ایران یا در هیچ کشور دیگری دیده نشده است. حرکت به سوی طراحی بومی به جای کپیبرداری از دیگران نشان از اعتماد به نفس است. احتمالاً هدف از آیرودینامیک منحصربهفرد و جدید افزایش مانورپذیری راکتهای تبدیل شده است.»
https://eitaa.com/Basir_MN
﷽ 💢قرار شبانه 💢
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
به نقل از برخي روایات
هر زمان جوانی دعای فرج مهدی (عجل الله تعالي فرجه الشريف) را زمزمه کند، همزمان امام زمان (عليه السلام) دستهای مبارکشان را به سوی آسمان بلند می کنند و برای ِ آن جوان دعا میفرمایند...
چه خوش سعادت کسانی که حداقل روزی یک بار دعای ِ فرج را زمزمه می کنند .
💫🌷✨پس این توفیق را از خود دریغ مکن✨🌷💫
🔔☄️بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸الهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸ومُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 واِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸ففَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸 كلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
🌸وانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸ادْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا🎀
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لانههای جاسوسی فتح نشده
رحیمپور ازغدی میشود تصور کرد آمریکایی که جاسوسهایش، اول انقلاب تا مقام ریاست جمهوری نفوذ کرده بودند، امروز دست از ایران کشیده باشد؟هرچه که در اسناد لانه جاسوسی است، ۱۰۰۰ برابرش الآن انجام میشود. عین دستورات جاسوس های آمریکایی الآن توسط بعضی مسئولان انجام میشود
پ؛ ن؛ جاسوس خانه های زمان را باید تسخیر کرد! تا فتنه هایی مانند 88رخ نده..تا به مردم تزریق نشه امریکا کدخدا است باید و باید با انها راه بیاییم تا مشکل حل بشه!!... .
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 ويژه وفات حضرت سکينه (سلام الله عليها)
🏴🕋🏴🕋🏴🕋🏴🕋🏴🕋🏴
▪️حضرت سکینه، دختر امام حسین(ع) و رباب، دختر امرءالقیس می باشد.
▪️نام اصلى ایشان،«آمنه» یا «امیمه» بود و مادرش رباب او را به «سکینه» ملقّب ساخت.
▪️درباره تاریخ تولدش، اطلاع دقیقى در دست نیست. امّا وى در واقعه عاشورا، دخترى رشید و بالغ بود.
▪️برخى از مورخان، وى را در واقعه کربلا، بین ده تا سیزده ساله خوانده اند. بنابراین تولدش باید میان سالهاى ۴۷ تا۵۰ قمرى باشد.
▪️او در مدینه و در اواخر عصر امامت حضرت امام حسن مجتبى(ع) دیده به جهان گشود.
▪️این بانوى شریف علوى در دامن مهرانگیز پدر ارجمندش حضرت امام حسین(ع) و مادر گرامیشان حضرت رباب(س) و عمه بزرگوارش حضرت زینب کبرى(س) پرورش یافت و از راهنمایى و تربیت ناب برادرش حضرت امام سجاد(ع) بهره هاى وافر یافت.
▪️وى از زنان خردمند و داناى عصر خویش بود. علاوه بر بهره مندى کامل از حُسن جمال، از فضایل معنوى مانند تعّبد، تدیّن و تقواى الهى برخوردار بود و در زمینه شعر، سخنورى و فصاحت بیان از ممتازان عصر و خانه وى، همیشه مجمع ادبا، شُعرا و سخن سرایان عرب بود.
▪️وقتي حسن مثنی برادرزاده امام حسین(ع)، سکینه را خواستگاري كرد، حضرت(ع) فرمود:
سكينه براي زندگي تو مناسب نيست،
«کَانَ الغَالِبُ عَلَيهَا الاستغراق في الله»
او غالباً غرق جلال و جمال خداست.
اما خواهر سكينه آن دختر ديگرم براي ازدواج با تو آماده است.
▪️سکینه کلام امام حسین(ع) را که فرمود:
«شيعتي مَهْما شَرِبْتُم ماءِ عَذْبٍ فاذكروني، اَوْ سَمِعْتُم بِغَريبٍ اَوْ شَهيدٍ فَانْدُبُوني ..» را روایت کرده و در این باره فرموده:
پدرم به من فرمود:
پيامم را به شيعيان من برسان!
بگوييد هر وقت آب گوارا مينوشيد به ياد لبان من بنوشيد.(۵)
▪️امام حسین(ع) به تمامى فرزندانش، از جمله سکینه، عشق و علاقه داشت و آنان را به خاطر برخوردارى از فضایل و کمالات نفسانى، بسیار دوست مى داشت.
روایت شد، که آن حضرت درباره سکینه و مادرش رباب و خانه اى که آن دو در آن زندگى مى کردند، شعرى عاطفى سرود که ترجمه اش چنین است :
《لَعمرُک انّنی لاُحبّ داراً تکون بها سکینة و الرّباب، أحبّهما و أبذل جلّ مالی و لیس لعاتب عندی عتاب》
(به جانت سوگند! من به راستى خانه اى که سکینه و مادرش رباب در آن باشند، دوست دارم.
من آن دو را دوست دارم و براى آنان دارایى ام را نثار مى کنم و هیچ ملامتگرى نمى تواند مرا در این کار سرزنش کند.)
▪️تاریخ نگاران و سیره نویسان از حضور سکینه(س) در کربلا بارها یاد کردهاند.
▪️بنابر گزارشی، در روز عاشورا، امام حسین(ع) برای آخرین وداع، از میدان جنگ به اردوی خود بازگشت و با یکایک زنان اهل بیت وداع کرد و آن گاه نزد دختر خود سکینه رفت که در گوشه خیمه نشسته بود و میگریست و او را نیز به صبوری دعوت کرد.
▪️این بانوى مکرمه، بین ۶۷ تا ۷۰ سال زندگى کرد و سرانجام در کمال شرافت و عفت دار فانى را وداع گفت.
▪️پس از واقعه عاشورا، سکینه(س) و دیگر بانوان به اسارت دشمن در آمده و همراه با کاروان اسرا به کوفه و شام برده شدند.
▪️پس از پایان اسارت سکینه نیز به همراه کاروان اسرا به مدینه بازگشت.
▪️درباره در گذشت این بانوى بزرگ علوى، دو روایت نقل شده است:
1️⃣روایت نخست حاکى است که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۱۷ هجرى قمرى و در عصر خلافت هشام بن عبدالملک و در حاکمیت خالد بن عبدالملک بن حارث، در مدینه بدرود حیات گفت.
2️⃣روایت دیگر مى گوید که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۲۶ هجرى قمرى در مکه معظمه وفات یافت.
به هر حال، در گذشت وى در پنجم ربیع الاوّل، مورد اتفاق تاریخ نگاران و سیره نویسان است.
در همان سالى که حضرت سکینه(ع) وفات یافت، خواهرش حضرت فاطمه بنت الحسین(ع) نیز در مدینه بدرود حیات گفت.
📚منابع:
۱)تاریخ الأمم و الملوک طبری، ج۵، ص۴۶۴
۲)منتهى الآمال محدث قمی، ج۱، ص۴۶۲
۳)الفصول المهمه فی معرفة الائمه مالکی، ج۲، ص۸۳۶
۴)اعلام النّساء کحاله، ج۲، ص۲۰۲
۵)مقتل الحسين(ع) مقرّم، ص۳۰۷
۶)عوالم العلوم بحرانی، ج۱۱، ص۹۵۸
۷)ریاحین الشریعه محلاتی،ج ۲،ص۲۲۴
https://eitaa.com/Basir_MN
سوال : آیا ازدواج حضرت سكينه(س) با مصعب بن زبير صحت دارد؟
پاسخ:
در مورد ازدواج سكينه دختر امام حسين(ع) با مصعب بن زبير بين مورخين در اين زمينه اختلاف نظر وجود دارد.
آنچه در نقل های مختلف تاریخی آمده است، این است که سکینه پس از شهادت عبد الله بن حسن در واقعه کربلا، با مصعب بن زبیر ازدواج نموده است و سبط بن الجوزى در این باره مى گوید : 《اولین کسى که سکینه به عقد وى درآمد، آن هم از سر اجبار، مصعب بن زبیر بود.》(۱)
همچنین مورخین ازدواجهاى دیگری را برای حضرت سکینه ذکر کرده اند که در اینجا به آن اشاره می کنیم:
《عبداللَّه بن عثمان حزامى، زید بن عمرو بن عثمان بن عفان، اصبغ بن عبدالعزیز بن مروان و ابراهیم بن عبدالرحمن بن ابى عوف.》(۲)
اما در میان این ازدواج ها، ازدواج سکینه بنت الحسین(ع) با مصعب بسیار مشهور است و خیلی از تاریخ پژوهان آن را تلقی به قبول کرده اند.
آیا به راستی چنین ازدواجی رخ داده است؟
یا مانند ازدواجهای متعدد دیگری که به حضرت سکینه نسبت داده اند، تهمتها و افتراهای تاریخی است و ناشی از اشتباه اسامی با یکدیگر است؟
نویسنده ی معاصر عراقی علی محمد علی دُخیّل در بخش چهارم از کتاب أعلام النساء که به حضرت سکینه اختصاص دارد، پس از نقل و ردّ گزارش های بی اساس حاکی از ازدواج های متعدد جناب سکینه، در مقام نتیجه و جمع بندی می نویسد :
《قولی که شیعه بر آن است، این است که سکینه(ع) جز با پسر عمویش عبدالله بن امام حسن (ع) ازدواج نکرده است.
و بر این قول شیعه، بسیاری از اهل سنت نیز موافقت دارند..》.(۳)
این قول را پیشتر علامه شبّر و علامه مقرم نیز در کتب خود آورده اند.(۴)
مقرم در كتاب خود می گويد:
《مصعب بن زبير كارگزار برادرش در بصره بود.
از اين رو تسلطي بر حجاز نداشت تا امام سجاد(ع) از او بيم داشته و به ناچار بانو سكينه را به ازدواج او درآورد.
همچنين عواطف مردم نسبت به اهل بيت(ع) جريحه دار بود و به خصوص بعد از واقعه كربلا هر كس به آنان قصد سوئي مي ورزيد، مبغوض ديگران مي گرديد.》(۵)
اما گروه ديگري از مورخين ازدواج اين دو را ذكر كرده اند.
ابن طقطقي می نويسد :
《وي (مصعب) سكينه دختر حسين(ع) و عايشه دختر طلحه را به همسري گرفت و آنها را يك جا در خانه خود گرد آورد》.(۶)
اكنون با آن چه بيان كرديم شايد بتوان گفت چه بسا اين ازدواج به رضايت حضرت سكينه(س) نبوده و تنها از روي مصالح سياسي ـ اجتماعي صورت پذيرفته است.
چنانكه شواهد تاريخي بسياري بر اينگونه ازدواجها وجود دارد؛ مانند بسياري از همسران پيامبر(ص)، امام حسن مجتبي(ع) و برخي ديگر از ائمه(ع) كه حتي كمر به قتل آن پيشوايان ميبستند و قطعاً آن پيوندها به رضايت آنان نبوده است.
در اين جا نيز چه بسا حضرت سكينه(س) به اين پيوند خرسند نبوده است؛ امّا از روي مصلحت تن داده است. شاهد آنكه وقتي حضرت سكينه(س) پس از مرگ مصعب و ازدواج با خواهرزاده او، عبدالله بن عثمان، سر از اطاعت او بر مي گيرد و نشوز ميكند، رملة بنتالزبير مادر وي و خواهر مصعب نزد عبدالملك ميرود و ميگويد :
《اگر چنين نبود كه ما ميخواهيم پوششي بر كارهاي خود بگذاريم، هرگز نسبت به كسي كه رغبتي در ما ندارد، رغبتي به او نداشتيم.》(۷)
با توجّه به اين جمله و تصريحي كه در آن وجود دارد، به راحتي ميتوان به واقعيت اين پيوند پي برد.
همانطور که گفتیم؛ سبط بن جوزي نيز مي گويد:
《اين ازدواج به اجبار صورت گرفت.》(۸)
📚منابع:
۱)تذكرة الخواص سبط بن جوزى، ص۲۴۹
۲)الطبقات الكبرى ابن سعد، ج۸، ص۴۷۳
۳)سکینه دختر امام حسین(س) دخیل، ص۲۲
۴)ادب الطف عبدالله شبر، ص۱۶۲
۵)مقتل الحسین(ع) مقرم، ص۱۱۲
۶)فخرى فى الآداب السلطانية و الدول الاسلامية، ص۱۲۴
۷)بلاغات النساء ابن طيفور، ص۱۹۲
۸)تذكرة الخواص سبط بن جوزى، ص۲۵۰
https://eitaa.com/Basir_MN
🔹🔷《السَّلاَمُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ(ع) الشَّهیدِ اَیَّتُهَا السَّكِينَةُ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُهُ》🔷🔹
✅امرؤالقیس بن عَدی مردی نصرانی بود که در زمان خلیفه دوم مسلمان شد.
او سه دختر به نامهای (مُحَیَّاة) و (سَلمی) و (رباب) داشت که از فرط علاقه و ارادت به امیرالمومنین(ع) به ترتیب به ازدواج امام علی(ع) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) درآورد.(۱)
به نقل شیخ مفید؛ امام حسین(ع) بعد از ازدواج با رباب(س)، صاحب دختری به نام سکینه(ع) و پسری به نام عبدالله رضیع(ع) شد.(۲)
امام حسین(ع) نسبت به رباب(س) و دخترش سکینه(س) علاقه زیادى داشت.
نقل شده است که امام حسین(ع) در مورد رباب(س) و سکینه(س) سروده است :
📋《اِنِّى لَاَُحِبُّ دَارَاً،
تَکُونُ بِهَا السَّكِينَةُ وَ الرُّبَابُ،
أُحِبُّهُمَا وَ اَبذِلُ جُلَّ مَالِي،
وَ لَيسَ لِعَاتِبِِ عِندِي عِتَابُ》
♦️من آن خانه اى را که سکینه و رباب در آن باشند را دوست دارم.
آن دو را دوست مي دارم و مالم را بذل مي كنم، و عتاب كننده را نزد من حق عتاب نيست.(۳)
سکینه(س) را زنی باوقار، عالمه و با اخلاق، عابده و باتقوا و با سخاوت و بلیغ و اهل فصاحت در سخن معرفی کرده اند.
امام حسین(ع) سکینه را بندهای غرق در ذات الهی معرفی کرده که نشان دهنده فضل و کمال اوست.
نقل است که؛ هنگامی که حسن مثنی فرزند امام حسن مجتبی(ع)، سکینه(س) را از امام حسین(ع) خواستگاری كرد، حضرت(ع) فرمود:
سكينه براي زندگی تو مناسب نيست،
📋《کَانَ الغَالِبُ عَلَيهَا الاِستِغرِاقَ فِي اللهِ》
♦️او غالباً غرق جلال و جمال خداست.
اما خواهر سكينه(س) آن دختر ديگرم برای ازدواج با تو آماده است و فاطمه(س) دختر دیگر امام(ع) به ازدواج حسن مثنی در آمد.(۴)
حضرت سکینه(س) در کربلا به همراه مادرش رباب(س) حضور داشت.
در روز عاشورا؛ هنگامی که امام حسین(ع) قصد وداع با اهل خیام کرد، به سمت خیمه گاه رفت و صدا زد :
📋《یَا زَینَبُ(س)، یَا اُمَّ کُلثُومِِ(س) یَا سَّكِينَةُ(س) عَلَیْکُنَّ مِنِّی السَّلَامُ!
فَنَادَتْهُ سَّكِينَةُ(س) : یَا أَبَهْ اسْتَسْلَمْتَ لِلْمَوْتِ؟! فَقَالَ : کَیْفَ لَا یَسْتَسْلِمُ مَنْ لَا نَاصِرَ لَهُ وَ لَا مُعِینَ؟!》
♦️ای زینب(س)، ای ام کلثوم(س) ای سکینه(س) خداحافظ!
در این هنگام، حضرت سکینه(س) عرض کرد :
ای پدر! آیا تن به مرگ دادی؟
امام حسین(ع) در جواب به او فرمود :
چگونه تسلیم مرگ نشود، کسی که یاوری ندارد؟
حضرت سکینه(س) در این هنگام، پدر را به آغوش کشید و عرض کرد :
📋《یَا أَبَهْ! رُدَّنَا إلَی حَرَمِ جَدِّنِا》
♦️پدر جان! ما را به مدینه برگردان!
حضرت(ع) فرمود :
📋《هَیْهَاتَ لَوْ تُرِكَ القَطَا لَنَامَ فَتَصَارَخنَ النِّسَاءُ فَسَكَتَهُنَّ الحُسَينُ(ع)》
♦️هيهات! اگر صیادان مرغ قطا را باز مى گذاردند، آرام می گرفت.
در این هنگام؛ زنان حرم شيون كردند و حضرت امام حسين(ع) آنها را آرام كرد.(۵)
اما در این میان حضرت سکینه(س) آرام نمی گرفت.
📋《هِيَ صَارِخَةٌ وَ کَانَ یُحِبُّهُ حُبَّاً شَدِیدَاً، فَضَمَّهَا إلَى صَدرِهِ وَ مَسَحَ دُمُوعَهَا》
♦️سكينه(س) همچنان شيون می کرد و امام حسين(ع) از آنجایی که او را بسيار دوست مى داشت، او را به سينه چسبانيد و اشكهايش را پاك كرد.(۶)
امام حسین(ع) آماده حرکت شد و قدری فاصله گرفت که در این هنگام، سکینه(س) گریه کنان به حضرت(ع) عرض کرد :
📋《يَا أبَتَاه! قِف لِي هَنِيَئةََ لِأَتَزَوَّدَ مِنكَ! فَهَذَا وِدَاعُ لَا تَلَاقِي بَعدَه》
♦️پدر جان! لحظه ای صبر کن تا از تو بهره ای بگیرم! (تو را خوب ببینم) این وداعی است که بعد از آن دیداری نیست.
📋《وَانكَبَّت عَلَى يَديَهِ وَ رِجلَيهِ تَقَبَّلَهُمَا وَتَبكِي فَبَكَى الحُسَينُ(ع) رَحمَةََ لَهَا، ثُمَّ مَسَحَ دُمُوعُهَا بِكَمِّهِ وَأَخَذَهَا فَتَرَكَهَا فِي حِجرِه وَ مَسَحَ دُمُوعَها بِكَفِّهِ》
♦️پس سکینه(س) خود را روی دست و پای پدر انداخت و آنها را می بوسید و گریه می کرد.
امام حسین(ع) دلش به حال دخترش سوخت و ایشان نیز گریه کردند و سکینه(س) را به در آغوش کشیدند و به سینه مبارک چسبانید و پیشانی او را بوسید و اشکهایش را با دست مبارکش و سر آستین پاک کرد.(۷)
در این هنگام که امام(ع) کاملا از این صحنه پریشان شده بود، خطاب به دخترش فرمود :
📋《سَیَطُولُ بَعدِی یَا سَکِینَةَ فَاعْلَمِی
مِنْکِ الْبُکَاءُ إِذَا الْحَمَامُ دَهَانِی
لَا تُحْرِقِی قَلْبِی بِدَمْعِکِ حَسْرَهً
مَا دَامَ مِنِّی الرُّوحُ فِی جُثْمَانِی
وَ إِذَا قُتِلْتُ فَأَنْتِ أَوْلَى بِالَّذِی
تَأْتِینَهُ یَا خَیْرَهَ النِّسْوَانِ》
♦️ای سکینه! بدان که پس از من، گریه تو طولانی خواهد بود.
تا زمانی که جان در بدن دارم مرا با اشک حسرت بار خود مسوزان.
ای بهترین زنان! آنگاه که من کشته شدم، تو برای گریه سزاوارتری!(۸)
ادامه مطالب :👇
https://eitaa.com/Basir_MN
امام حسین(ع) راهی میدان نبرد شد، طولی نکشید که مرکب امام حسین(ع) به حالت خون آلود و پریشان، بدون امام(ع) به سمت خیمه ها آمد.
خوارزمی می نویسد :
📋《أَقْبَلَ فَرَسُ الحسینِ(ع) وَ قَدْ عَدَا مِنْ بَیْنِ أَیْدِیهِمْ أَنْ لَا یُؤْخَذَ فَوَضَعَ نَاصِیَتَهُ فِی دَمِ الحسینِ(ع) ثُمَّ أَقْبَلَ یَرْکُضُ نَحْوَ خَیْمَهِ النِّسَاءِ، وَ هُوَ یَصهَلُ وَ یَضْرِبُ الْأَرْضَ بِرَأْسِهِ عِنْدَ الْخَیْمَهِ》
♦️در روز عاشورا؛ اسب امام حسین(ع) از میان لشکر ابن سعد دوید که دستگیر نشود.
پیشانى خود را به خون آن بزرگوار رنگین نمود. سپس به سوی خیمۀ زنان تاخت و نزد خیمه شیهه میکشید و سر خود را به زمین مى کوبید.(۹)
امام زمان(عج) در زیارت ناحیه مقدسه، این لحظه را اینگونه وصف می کند :
📋《فَلَمَّا رَاَینَ النِّسَاءُ جَوادَكَ مَخْـزِيّا وَنَظَرْنَ سَرْجِكَ عَلَيْهِ مَلْوِيّاً بَرَزْنَ مِنَ الْـخُدُورِ ناشِـراتِ الّشُعُورِ عَلَى الْخُدُودِ لاطِمَاتٍ لِلوُجُوهِ سافِراتٍ وَبِالْعَويلِ داعِياتٍ》
♦️و زنان خیام مشاهده کردند که؛ اسب تو بلا زده به خیمه ها رسید و در حالی که زنان زين تـو را بر اسب واژگونه يافتند، پس اهل خیام آمدند درحالي که خود را پريشان ساخته بودند و گیسوانشان را بر چهره ها ریخته بودند و سيلي بر صورت هايشان مي زدند و با صداي بلند گريه مي کردند و ناله و فريادکنان تو را مي خواندند.(۱۰)
گویی مرکب امام حسین(ع) آمده بود که خبر شهادت امام حسین(ع) را به اهل خیام برساند و آنان را به سمت قتلگاه ببرد.
در مقاتل آمده است که؛ سکینه(س) خود را بر بالین بدن بی جان پدر رساند.
مرحوم کفعمى از حضرت سکینه(س) روایت مى کند که وقتی پدرم شهید شد، آن بدن نازنین را در آغوش گرفتم و حالت اغماء و بیهوشى برایم روى داد، در آن حال شنیدم که پدرم مى فرمود :
📋《شِیعَتِی مَهْمِا شَرِبْتُم مَاءِ عَذْبٍ فَاذکُرُونِی،
اَوْ سَمِعْتُم بِغَـــــریبٍ اَوْ شَهیدٍ فَانْدُبُونی》
♦️شیعیان من! هنگامی که آب گوارا نوشیدید، مرا یاد کنید و یا هنگامی که ازغریبی یا شهیدی خبری شنیدید، برمن ندبه کنید.(۱۱)
مقتل می نویسد :
📋《ثُمَّ إِنَّ سُكَيْنَةَ اعْتَنَقَتْ جَسَدَ أَبِيهَا الْحُسَيْنِ(ع) فَاجْتَمَعَتْ عِدَّةٌ مِنَ الْأَعْرَابِ حَتَّى جَرُّوهَا عَنْهُ》
♦️حضرت سكينه(س) پيكر پدرش امام حسين(ع) را در آغوش كشيد، اما گروهى از اعراب اجتماع كردند و سكينه(س) را از روی بدن پدرش کنار زدند.(۱۲)
حضرت سکینه(س) آخرین یادگار و بازمانده حادثه غم انگیز کربلاست.
هر چند امام محمدباقر(ع) نیز در کربلا حضور داشته است و یعقوبی در این باره نقل می کند که امام(ع) در پاسخ به سؤال فردی که از ایشان پرسید؛ آیا شما زمان امام حسین(ع) را درک کرده اید؟ فرمود :
📋《قُتِلَ جَدِّی الْحُسَینُ(ع) وَ لِی اَرْبَعُ سِنینَ وَ اِنّی لَاَذْكُرُ مَقْتَلَهُ وَ مَا نَالَنَا فِی ذَلِكَ الْوَقْتِ》
♦️هنگامی كه جدّم امام حسین(ع) به شهادت رسید، من چهار ساله بودم و جریان شهادت آن حضرت(ع) و آنچه در آن روز بر ما گذشت همه را به یاد دارم.(۱۳)
ولی امام باقر(ع) در سال ۱۱۴ هجری به شهادت رسیده است.(۱۴)
و حضرت سکینه(س) در سال ۱۱۷ هجری وفات نموده است.(۱۵)
و از این جهت، ایشان آخرین بازمانده کربلا محسوب می شود.
{وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ}
📝شعر :
تو کیستی؟ چراغ بهشت مدینه ای
آیینه دار حُسن حسینی، سکینه ای
باید به رتبه زینب ثانی بخوانمت
چون عمه ات به صبر نداری قرینه ای
در آسمان صبر فروزنده کوکبی
بین تمامی اُسرا رکن زینبی
دشمن ذلیل عزّ و وقار سکینه است
فریاد کربلای حسینی به سینه است
در مکتب مجاهدت و صبر و ابتلا
ایثار و استقامت و ایمان گزینه است
هر چند درد و رنج اسارت کشیده ای
تو خصم را به بند حقارت کشیده ای
در منطق تو معجزه نطق مرتضی
پیغام تو حیا و عفاف و حجاب بود
هر خانه ای که هست رباب و سکینه اش
باشد صفای روضه شهر مدینه اش
قلب حسین و چشم و چراغ مدینه ای
سر تا قدم جلال و وقار و سکینه ای
👤سازگار
📚منابع :
۱)تاريخ مدينة دمشق ابن عساكر، ج۶۹، ص۱۱۹
۲)الإرشاد شيخ مفيد، ج۲، ص۱۳۵
۳)بحارالانوار مجلسی، ج۴۵، ص۴۷
۴)مقتل الحسين(ع) مقرّم، ص۳۰۷
۵)بحارالانوار مجلسی، ج۴۵، ص۴۷
۶)مناقب ابن شهر آشوب، ج۴، ص۱۰۹
۷)المجالس الفاخرة علامه شرف الدين، ج۱، ص۲۸۵
۸)مناقب ابن شهر آشوب، ج۴، ص۱۰۹
۹)مقتل الحسین(ع) خوارزمی، ج۲، ص۳۷
۱۰)بحارالانوار مجلسی، ج۴۵، ص۲۴۰
۱۱)المصباح کفهمی، ص۷۴۱
۱۲)اللهوف ابن طاووس، ص۱۸۰
۱۳)تاریخ یعقوبى، ج۲، ص۳۲۰
۱۴)فرق الشیعة نوبختی، ص۶۱
۱۵)تاریخ مدینه دمشق ابن عساکر، ج۶۹، ص۴۲۱
https://eitaa.com/Basir_MN
❇️ #بسیار_مهم
🔴 چه کسانی به کنسولگری ایران حمله کردند؟
🔻بنا بر خبرهای رسیده از منابع مطلع، اقلیت محدودی که در جریان حمله دیشب به کنسولگری ایران در کربلا نقش محوری داشته اند وابسته به فرقه انحرافی و وابسته به بیگانه ی #صرخی و طرفداران محمودحسنی الصرخی بوده که از استان های بابل و الدیوانیه به کربلا منتقل شده اند
🔻 #صرخی_کیست ؟
🔹 «محمود بن عبد الرضا بن محمد الحسنی الصرخی» که خود را مرجع دینی در عراق خوانده است و خود را حسنی نسب میداند، در سال ۱۹۶۴ در شهر کاظمین به دنیا آمد. وی فارغ التحصیل دانشکده مهندسی دانشگاه بغداد در سال ۱۹۸۶ است و پس از آن در سال ۱۹۹۴ وارد حوزه علمیه شد. شیخ صرخی در سال ۲۰۰۳ قبل از سرنگونی رژیم صدام، دیکتاتور معدوم عراق به یکباره ظاهر شد و خود را به عنوان یکی از مراجع دینی عراق در سطح آیتالله العظمی معرفی کرد.
🔹علی الشمری یکی از نویسندگان عراقی درباره الصرخی گفته است که وی در دهه ۹۰ هنگام نصب ماهواره در خانه خود بازداشت شد و به مبلغ ۳۰۰ هزار دینار جریمه شد. وی مدتی که در بازداشت به سر می برد شروع به نوشتن درباره مسایل فلسفی کرد و یکی از افسران نیروهای امنیتی وقت پس از آشنایی با الصرخی و افکار و آثار او، وی را به دستگاه اطلاعاتی عراق در دوره صدام تحویل داد و این دستگاه امنیتی نیز از وی استقبال و سپس به عنوان نیروی خود به کار گرفت.
🔹صرخی به رغم نداشتن وزن علمی، خود را از شاگردان آیتالله شهید محمدباقر صدر و آیت الله سیستانی معرفی کرد و از سال ۲۰۰۳میلادی (در ۴۰ سالگی) با ادعای «مرجعیت» در عراق فعالیت خود را آغاز نمود. سپس مسایلی همچون حسنی بودن و ارتباط با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) درباره وی شایع شد. پس از ظهور علنی وی، طرفدارانی از شیعیان جنوب عراق به دور وی جمع شدند و انحراف جدیدی شکل گرفت که نارضایتی و اعتراض مراجع تقلید را در پی داشت. با ادعای وی مبنی بر اینکه ادامه دهنده راه آیت الله شهید محمدباقر صدر است. آیت الله سید کاظم حائری در پاسخ یک استفتا در مورد او اعلام کرد: «سید محمود حسنی صرخی مجتهد نیست و ما به وی اعتمادی نداریم».
🔹در پی جنجال های متعدد و آشوب آفرینی های فراوان، محمود الصرخی و طرفدارانش در عراق و خصوصا در کربلا ، رئیس قبیله آل صرخه «شیخ علی الصکبان» و روسای سه طایفه این عشیره یعنی طوایف «آل برجس، الصوایح و االبیبات» در بیانیه ای موضع خود را برای عموم روشن ساختند. افراد ذکر شده در این بیانیه از الصرخی برائت جسته و اعلام کردند به نیابت از تمام افراد عشیره بار دیگر با آیت الله سید علی سیستانی نماینده مذهب اهل بیت (علیهم السلام) بیعت می کنند.
🔹در بندهایی از این بیانیه ی مهم آمده است: " تاکید می کنیم که در سال ۱۹۹۹ محمود الصرخی را به علت فسق و بی بند و باری و مرتکب شدن «السوده» برای همیشه از قبیله طرد کردیم. محمود الصرخی یک بعثی است و در زمان مجرم «سبعاوی ابراهیم الحسن تکریتی» برای وی گزارش های حزبی می نوشت و به آن افتخار میکرد و حتی عکس یادگاری با سبعاوی را در منزلش قرار داده بود!!"
🔹 در پایان شایان ذکر است که این فرقه ی انحرافی در کنار دیگر فرقه های انحرافی دیگر همچون یمانی در ایام اربعین با راه اندازی موکب در مسیر کربلا فرقه انحرافی خود را تبلیغ میکنند.
✳️ #سرخط_تحلیلي : با توجه به اوج گرفتن روابط مهم و راهبردی ایران و عراق و منافع اقتصادی، سیاسی و امنیتی حاصل از این روابط ، دشمنان خارجی و مزدوران داخلی به هر بهانه ای متوسل شده تا به نام مردم عزیز عراق روابط دو ملت را تیره کنند. حساب معترضان واقعی و مردم عزیز عراق از آشوبگران ، نوبعثی ها ، جوانان تحریک شده پان عربیست و فرقه های یمانی و صرخی کاملاً جداست. فریب جنگ رسانه ای دشمنان با پرچمداری فیس بوک نخوریم.
https://eitaa.com/Basir_MN
«محمود بن عبد الرضا بن محمد الحسنی الصرخی» عامل ناآراميها و درگيريهاي کربلا
الصرخی که همزمان با اعدام صدام و نابودی حزب بعث عراق مخفی شده بود، اکنون بار دیگر همزمان با ظهور داعش و حزب بعث و تحرکات تروریسی آنها در عراق با هدف ایجاد فتنه بین شیعیان این کشور آفتابی شده و گزارشهای خبری حکایت میکند که طرفداران وی از سهشنبه شب (10 تیر) با نیروهای امنیتی و انتظامی کربلا درگیر شده اند .
https://eitaa.com/Basir_MN
در حالی که عراق و جهان اسلام درگیر فتنه وهابیت است، از چندی پیش یک شیعه نما به اسم سید محمد بن عبدالرضا بن محمد الصرخی معروف به آیت الله سید محمود حسنی الصرخی در کربلا داعیه مرجعیت دارد و به مخالفت با آیت الله سیستانی برخواسته است.
این روحانی نما مدعی ارتباط با امام زمان (عج) است و هوادارانی هم در کربلا و بصره و شهرهای شیعه نشین عراق دارد!
اقدامات و تحرکات او نشان می دهد او از سوی یک سازمان امنیتی و اطلاعاتی که به احتمال زیاد عربستان است حمایت می شود. همچنین اقدامات او در دوسال اخیر نشان می دهد او کاملا در خلاف منافع شیعیان عمل می کند.
او مقامات جمهوری اسلامی ایران و حکومت بشار اسد را مورد انتقاد شدید خود قرار داده و انقلابیون بحرینی را شورشی و فتنه گر نامیده است.
همچنین او از داعش که علیه شیعیان هستند و بارها خصومت خود را با شیعیان نشان داده اند حمایت می کند و در این روز ها که جهان اسلام و تشیع درگیر فتنه وهابیت هستند این روحانی نما در کربلا ظاهر شده و به مخالفت با دولت عراق و فرمان جهاد آیت الله سیستانی برخواسته است.
https://eitaa.com/Basir_MN
🖌 #یادداشت_روز
🔹کشور «با من بمیرم تو بمیری» اداره نمیشود!
#حسین_شریعتمداری
🔸این روزها، دولت آقای روحانی از یکسو و دولت ترامپ از سوی دیگر در یک نقطه به اشتراک نظر رسیدهاند و هر دو دولت بر تصویب لوایح FATF اصرار میورزند! این مقایسه اگرچه ظاهر ناخوشایندی دارد ولی واقعیتی محسوس و غیرقابل انکار است و البته تاسفآور نیز هست. گزارش امروز کیهان که به تیتر اول روزنامه تبدیل شده، در همین خصوص است و با تکیه بر اسناد موجود به ابعاد ماجرا میپردازد. اما، یادداشت پیشروی نگاهی به تازهترین نظر دولت درباره ضرورت تصویب لوایح مرتبط با FATF است که از سوی دفتر سخنگوی دولت اعلام شده است. بخوانید!
در بخشی از اطلاعیه دفتر سخنگوی دولت آمده است:
« در آییننامهها و قوانین داخلی درخصوص نحوه اجرای این قطعنامهها و لوایح مرتبط با FATF نقطهنظرات همه کارشناسان امنیتی، سیاست خارجی، اقتصادی و... لحاظ شده و هرگز و در هیچ کجا منافع ملی کشور یا نهادهای اصلی انقلاب اسلامی به خطر نیفتاده است. همچنین آنچه در قانون به صراحت آمده این است که در تمامی مراحل تعیین مصادیق گروههای تروریستی و اجرای تحریمهای شورای امنیت ملل متحد علیه آنها، مطابق نظر شورای امنیت ملی کشور عمل خواهد شد. ...دولت معتقد است باید مانع از وارد شدن کشور به لیست سیاه FATF شد چون در میانمدت، عواقب ناگواری برای اقتصاد، به خصوص در بخش مالی به دنبال خواهد داشت و مخالفان تصویب لوایح بهتر است به جای فرافکنی و تحریف واقعیات و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173779
https://eitaa.com/Basir_MN
🔹 در محضر امام خمینی(ره)
🔸 ناتمام گذاشتن مصاحبه مطبوعاتی به خاطر نماز اول وقت
وقتی شاه رفت، امام در نوفل لوشاتو بودند. نزدیک به سیصد الی چهارصد خبرنگار اطراف منزل امام جمع شده بودند. تختی گذاشتند و امام روی آن نشستند. تمام دوربینها کار میکرد.
قرار بود هرچند نفر خبرنگار یک سؤال بکنند. دو یا سه سؤال از امام پرسیده شد که صدای دلنشین أذان برخاست. امام بلافاصله آنجا را ترک کردند و فرمودند: «وقت فضیلت نماز ظهر میگذرد». تمام حاضرین از اینکه امام در ظاهر، بیجهت صحنه را ترک کردند متعجب شدند. شخصی از امام خواهش کرد که: چنین موقعی کمتر پیش میآید و شما اکنون میتوانید صدای خود را به جهان برسانید، بسیار مناسب است که حدّاقل به چهار پنج سؤال دیگر پاسخ دهید. امام با قاطعیت فرمودند: «به هیچ وجه نمیشود» و به سوی مصلای خود رفتند.(1)
* سیمای فرزانگان، صص159-، 160، راوی مرحوم حجتالاسلام حاج سید احمد خمینی،(کتاب سبزتر از سبز – مهدی غلامعلی – ص14).
https://eitaa.com/Basir_MN
🌸 امیرالمومنین على عليهالسلام فرمودند:
💠 الكَفُّ عَمّا فى أَيدِى النّاسِ عِفَّةٌ وَكِبَرُ هِمَّةٍ؛
💠 طمع نداشتن به آنچه در نزد مردم است، (نشان) عزت نفس و بلند همتى است.
📚 غررالحكم، ج۱، ص۳۶۵، ح۱۳۸۷
https://eitaa.com/Basir_MN
🔸پیامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم):
🔹 سئِلَ النّبی صلیاللهعلیهوآله اَیُّ المؤمنینَ اَکْیَس؟
🔹 چه کسی کَیّستر و زرنگتر و باهوشتر است از میان مؤمنان؟
🔹فقال اَکثَرُهُم ذکراً لِلمُوت و اَشدُّهُم لَه استعداداً
كسى كه بيشتر از همه آنان، به ياد مرگ باشد و خود را براى آن، آماده تر سازد.
📚 بحار الأنوار : ج ۶ ص ۱۲۶ ح ۶
https://eitaa.com/Basir_MN
💥 دفاع مطهري از تجويز قرص ضدبارداري!
🔹 علي مطهري عضو كميسيون فرهنگي مجلس درباره توهين سخيف خود به يك دانشجو به خبرنگار مهر گفت:
🔹يك دانشجوي پسر ميخواست جلسه را بهم زند، در بخش پرسش و پاسخ تا من ميخواستم صحبت كنم، شروع به داد و فرياد ميكرد
🔹 در آخر جلسه داد زد كه شما بايد قرص ضد فراموشي بخوريد، من هم از باب مزاح و شوخي گفتم من انواع قرصها را دارم، قرص ضدبارداري هم براي شما دارم
🔹 آن دانشجو پسر بود نه دختر براي همين من از دو خبرگزاري كه اين ويدئو را منتشر كردند شكايت ميكنم
🔹 بايد به دانشجوي گستاخ، پاسخ درخور داد. اين پاسخ براي تأديبش لازم بود .
https://eitaa.com/Basir_MN
↶【 #شهادت_تسلیت 】↷
⚫️آقاجان؛ آجرک الله فی هذه المصیبه....
🔻 شهادت حضرت امام حسن عسکری (ع) را به فرزندشان فخرکائنات و عزیزدیدگان همه شیعیان راستین اقا صاحب الزمان «عج» تسلیت عرض مینماییم.
امشب مولایمان امام زمان عزادار پدرند . ان شاءالله که بتوانیم بااعمالمان پیرویی راستین برای آن امام و از یاران فرزند بر حقش باشیم.
« اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِيِ، الصَّادِقِ الْوَفِيَّ، النُّورِ الْمُضِيءِ، خَازِنِ عِلْمِكَ، وَ الْمُذَكِّرِ بِتَوْحِيدِكَ، وَ وَلِيِّ أَمْرِكَ، وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ، الْهُدَاةِ الرَّاشِدِينَ، وَ الْحُجَّةِ عَلَى أَهْلِ الدُّنْيَا. فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيَائِكَ وَ حُجَجِكَ وَ أَوْلَادِ رُسُلِكَ، يَا إِلَهَ الْعَالَمِين! »
🔻 ↶【 #در_محضر_امام 】↷
🔸قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری – ع –: قَلْبُ الاْحْمَقِ فی فَمِهِ، وَفَمُ الْحَکیمِ فی قَلْبِهِ.
🔹امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمود: اندیشه أحمق در دهان اوست، ولیکن دهان و سخن عاقل در درون او میباشد. ( یعنی؛ افراد أحمق اوّل حرف میزنند و سپس در جهت سود و زیان آن فکر میکنند، بر خلاف عاقل که بدون فکر سخن نمیگوید ).
#حفاظت_گفتار
«تحف العقول، ص. ۴۸۹»
https://eitaa.com/Basir_MN
* #امام_حسن_عسکری
🔻داستانی شیرین و جذاب از زندگی امام حسن عسکری علیه السلام:
بَختَيشُوعِ حکیم، طبیب متوکل و نصرانی بود. در طب سر آمد روزگار خودش بود. قاصدی از خانه امام عسگری علیه السلام آمد که کسی را بفرستید امام عسگری عليه السلام می خواهند فَصد کنند (از رگ مخصوصی خون بگیرند) بختیشوع یکی از بهترین افرادش را فرستاد و به او گفت این بزرگترین مرد و عظيمترین فردی است که من تابحال دیده ام ، هر کاری را که می گوید انجام بده، از علوم خودت هم در محضر او اظهار فضل مکن.
🔸آن فرد آمد و دید اتاقی را برای پذیرایی آماده کرده بودند ، حضرت فرمودند در اتاق انتظار باشد ، بعد از مدتی صدایش زدند آمد و آماده شد. ظرفی را قرار داده بودند که بزرگ بود و بیش از خون یک انسان در آن جا می شد. فَصَّاد بختیشوع تعجب کرد. دید که حضرت نشستند و فرمودند رگ اَکهَل را بگشای ، نپرسید چرا و بلافاصله رگ را باز کرد. خون آمد و ظرف پر شد. حضرت فرمودند ببند. بعد فرمودند به همان اتاق برو و همانجا باش، با تو هنوز کاردارم. در همان اتاق رفت. این عمل را قبل از ظهر انجام داد.
🔹آنجا ماند تا عصر، حضرت فرموند فَصَّاد بیاید دو باره آمد و دید همان طشت هست و حضرت نشستند و فرمودند روی رگ را باز کن ، باز کرد و دوباره خون آمد تا طشت پر شد. فرمودند ببند. بعد فرمودند برو و منتظر باش. رفت و از او پذیرایی شد تا صبح روز بعد. فرمودند بیا دوباره آمد. برای بار سوم همان طشت بود. حضرت دستشان را گذاشتند و فرمودند رگ را باز کن. باز کرد و مایعی سیال شبیه به شیر از دست حضرت بیرون آمد تا طشت پر شد. فرمودند ببند. بست.
🔸حضرت برخاستند. جامه ای گران قیمت همراه با پنجاه درهم به او دادند. شاید یک فصد یک درهم يا دو درهم اجرتش بود. اما حضرت به او پنجاه درهم دادند. فرمودند که با راهب دیر عاقول در ارتباط هستی؟ خوب است قدر او را بدانی. منظور پیرمرد راهب نصرانی بود که در دیری به نام دیر عاقول زندگی می کرد اما با هیچ کس ارتباط نداشت.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حضرت آقا: طرفداران مذاکره با آمریکا کسانی هستند که الفبای سیاست یا الفبای غیرت را نمی دانند
#حسن_روحانی
#جواد_ظریف
#علی_لاریجانی .
https://eitaa.com/Basir_MN