🚨#هماکنون اغتشاشگران در شهر خاش سیستان شروع به آشوب کردند
https://eitaa.com/Basir_MN
🔻تیراندازی اغتشاشگران به فرمانداری خاش
یک منبع آگاه گفت:
🔹دقایقی پیش، تعدادی از اغتشاشگران به فرمانداری خاش تیراندازی کرده که تعدادی مجروح شدند./فارس
https://eitaa.com/Basir_MN
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻هم اکنون شهر خاش
🔹فعلا وضعیت آرام گزارش شده
https://eitaa.com/Basir_MN
38.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻تحریک مردم توسط امام جمعه خاش که منجر به اغتشاشات امروز شد
https://eitaa.com/Basir_MN
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻اقدام تروریستی برای ورود به فرمانداری
🔹عدهای اغتشاشگر در شهر خاش، ظهر امروز سمت فرمانداری شهرستان هجوم بردند.
این افراد ابتدا نسبت به سردادن شعارهای ساختارشکنانه و در ادامه به سنگپرانی و تیراندازی به سمت فرمانداری خاش اقدام کردند.
🔹این اقدامات با واکنش نیروهای امنیتی مستقر در فرمانداری مواجه شده و و در این درگیریها عدهای مجروح شدند. اغتشاشگران همچنین تعدادی خودرو را به آتش کشیدند.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 وزارت خزانه داری امریکا صدور تجهیزات و ارایه سرویس اینترنت ماهوارهای به ایران را از تحریمها معاف کرد.
🔹ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس ممکن است برای ارائهی خدمات پهنباند ماهوارهای Starlink در ایران به مجوز نیازی نداشته باشد.
https://eitaa.com/Basir_MN
4_5904772144356656831.mp3
4.41M
🔳 #وفات_حضرت_معصومه(س)
🌴مهربانی کریمه ای خانوم
🌴بانوی بی بدیل معصومه
🎤 #مهدی_سلحشور
⏯ #واحد
https://eitaa.com/Basir_MN
18.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┈••✾•🍃🌹🍃•✾••┈
📽|#ویژه
❌ اهانت به ولی فقیه در اغتشاشات، نشان دهنده میزان کار فرهنگی مسئولین، در جهت تربیت نسل امروز
⚠️ ذلّت برخی از بزرگان کشور در مواجهه با فسق چهره های هنری و ورزشی
💐 استاد آیت الله وفسی
https://eitaa.com/Basir_MN
این صحنه چیز تازهای نیست
🔹۱۴۰۰ سال است که پوشیدن لباس پیامبر هزینه دارد. خود رسول الله شمشیرها خورد.
🔹فرق علی را در همین لباس شکافتند.
🔹حسین با همین لباس، لگدکوب سم اسبان شد.
🔸شیخ فضل الله نوری با همین لباس بردار شد.
🔸سید حسن مدرس در همین لباس بود که عمامه اش را دور گردنش پیچیدند و خفه اش کردند.
🔸مطهری در همین لباس بود که پیشانی اش سوراخ شد.
🔸شیخ نمر در همین لباس سرش از تنش جدا شد.
🔸بهشتی و باهنر و مفتح و مدنی و...
🔻این لباس اصولا بیش از آنکه لباس باشد «مقتل» است.
https://eitaa.com/Basir_MN
همچنان با همان دشمنان قدیمی طرفیم
«علی صدرینیا» نوشت:
🔹حوادث این روزها انگار، دوره فشرده انقلاب اسلامی است! برای کسانی که نتوانستهاند در دهههای گذشته این حوادث را ببینند.
🔹ضدانقلاب هر نوع دشمنیای که به تدریج و کم کم در طول این چهل و چند سال علیه این ملت انجام داده بود را حالا یکدفعه دوباره به میدان آورده! از تلاشش برای جلوگیری از پیروزی این ملت قبل از ۲۲ بهمن ۵۷ با هر روش و فشاری، تلاش برای تجزیه طلبی شهرها بلافاصله بعد از انقلاب، حمله مسلحانه، ترور هر کسی که چهرهای مذهبی داشت یا فکر میکردند طرفدار انقلاب است، تحریم، جنگ رسانهای و عملیات روانی، سوءاستفاده سیاسی از دانشجویان، تلاش برای ایجاد دوقطبی در کشور و راه اندازی جنگ داخلی و... هر کاری در چهار پنج دهه گذشته انجام داده بودند را در این دو ماه بصورت فشرده دوباره انجام دادهاند.
🔹چیزی که مشخص است این است که ما همچنان با همان دشمنان قدیمی طرفیم؛ پیچیدهتر شدهاند؛ نقابشان شیکتر شده؛ اما همانهایند! تلاش بسیاری میکنند که خودشان دیده نشوند، از زخم داخلی ما استفاده کنند، پشت معترضِ داخلی ما پنهان شوند و اعتراض او را به حاشیه ببرند و اهدافشان را دنبال کنند... اما هر کس اندکی تصاویر تاریخ انقلاب را در خاطر داشته باشد، شباهتهای بسیار میبیند بین اتفاقات این روزها و حوادث دهههای گذشته.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔆وسائط سرمستی و براندازی جمهوری اسلامی!
شهرت نیچه در ایران بیشتر به خاطر این جمله معروفش بوده که «خدا مرده است»؛ بسیاری نیز او را فردی ضد خدا میدانند که اعتقادی به وجود خدا نداشته و این مسئله، روح حاکم بر نوشتهها و جهانبینی وی را تشکیل میدهد. اهل نظر اما آگاهند که مراد نیچه از مرگ خدا، حذف اعتقاد به خدا از جامعه غربی و مسیحی است. در این میان، آنچه مهم است و نیچه نیز در کتاب «اراده قدرت» بدان میپردازد، احوال جامعه غربی «پس از مرگ خدا»ست.
نیچه علت مرگ خدا در جامعه مسیحی را در واقع فروپاشی مسیحیت و «اخلاق مسیحی» در مواجهه با «واقعیات جهان» میداند. مسیحیت کلیسایی در نظر او نه توانسته این جهان را به انسان غربی بشناساند و نه آن جهان را. این است که او میگوید، پس از هزاران سال تازه فهمیدهایم آنچه کلیسا به ما گفته دروغ بوده و همین، به ناباوری به خدا منجر شده است: «آن زمان که ما باید تقاص دو هزار سال مسیحی ماندن را پس بدهیم، فرا رسیده است؛ داریم گرانیگاهی را که به ما امکان زیستن میداد، از دست میدهیم؛ برای مدتی گمگشته میشویم. به ناگاه در ارزشگذاریهای متضاد فرو میرویم... اکنون همه چیز سراسر دروغ است».
اما فیلسوف نیهیلیست در عین حال معتقد است انسان، نمیتواند از یک مرجع فوق انسانی که اهداف و وظایف و مقصد و مقصود او را تعیین می کند، بی نیاز باشد. او مینویسد: «چون آدمی ایمان به این امر [خدا] را از یاد برد، همچنان این عادت کهن را دنبال می کند و مرجعی دیگر میجوید که بتواند بیقید و شرط سخن گوید و هدفها و وظایف را فرمان دهد. اقتدار «وجدان» اینک به ردیف نخست گام مینهد تا کمبود یک اقتدار شخصی را جبران نماید».
نیچه معتقد است «اخلاق» و «وجدان» در جامعه مسیحی و اروپایی جای خدا را گرفته است، اما «هر نظام ارزشی صرفا اخلاقی به هیچ انگاری منجر میشود: در اروپا چنین انتظار میرود. آدمی هنوز به امید آن است که بدون زمینه مذهبی با اخلاق گرایی کنار بیاید؛ اما این ضرورتا به هیچ انگاری میانجامد».
در چنین شرایطی است که هیچ انگاری و نیهیلیسم حادث می شود و بشر غربی، پس از انکار خدا، برای فرار از این پوچی و بیهدفی و بی سر و ته بودن «جهان بی خدا»یی که ناچار است در آن زندگی کند، دنبال راهی برای توجیه زیست خود میگردد، راهحلهایی «این جهانی» مییابد تا بلکه فقدان یک نظام فکری منسجم را که هستی او را معنی بخشد، جبران شود. در نگاه نیچه، «تخدیر»، این راه حل است: «در واقع و در نهایت نمیدانیم به کجا میرویم: خلاء. تلاش میکنیم با بیخودی و سرمستی از این خلاء بیرون آئیم. سرمستی به صورت موسیقی؛ سرمستی به صورت بیرحمی در لذت فاجعه آمیز از نابودی شریفترین موجودات؛ سرمستی به صورت اشتیاق کور (یا کینه) نسبت به برخی موجودات انسانی یا نسبت به دورانی معین؛ هنر برای هنر و «دانش محض» به عنوان حالات تخدیر آلود».
در واقع، بشر غربی به سبب تضاد و تباین مسیحیت با عقلانیت، راهی جز توسل به تخدیر برای رهایی از اندیشه درباره هستی نداشته است. تفاوت اساسی اسلام ناب و مسیحیت تحریف شده در همینجاست که عقل و ایمان در مسیر تکامل، همواره در تلائماند، نه تباین. این است که جامعه اسلامی، بر خلاف جوامع غربی، هرگز دچار خلاء اقتدار الهی نمیشود که گرفتار بحران هیچانگاری شده و نهایتا برای رهایی از آن، به تخدیر متوسل شود. لذا وسایل تخدیر جمعی که امروز تبدیل به یکی از مهمترین ابزارهای مدیریت سیاسی در غرب شدهاند، در جامعه اسلامی مردود و ناکارآمدند. انسانی را که مسیرش روشن، هدفش معلوم و مرجع بایدها و نبایدهایش مشخص و مقتدر و در تلائم با عقل است، نمیتوان با اسبابی که یک انسان پوچانگار مدیریت میشود، تحت فرمان درآورد و به مسیر دلخواه کشاند. جان کلام اینکه وسائط "سرمستی" ابزار براندازی مناسبی در یک جامعه مسلمان نیست؛ دنبال راه بهتری باشید!
#سید_یاسر_جبرائیلی
https://eitaa.com/Basir_MN