🟤 باور می کنید این فرد سه برابر جمعیت ایران
در اینستاگرام فالور داشته باشد؟!
https://eitaa.com/Basir_MN
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛﷽
🔵 فرزندانمان را تنها بگذارید!
🔹تجمع و راهپیمایی گسترده مسیحیان و مسلمانان علیه سیاستهای دولت کانادا در پشتیبانی و ترویج تفکر انحرافی همجنسبازی در مدارس.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴نمایش موشک هایپرسونیک فتاح و کروز پاوه
🔹موشک هایپرسونیک فتاح و موشک کروز برد بلند پاوه نیروی هوافضای سپاه برای اولین بار در رژه ۳۱ شهریور نیروهای مسلح در تهران به نمایش درآمد.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 شیطنت هوشمندانه رضا رشیدپور و پاسخ هوشمندانه تر مهدی خانعلی زاده
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 خبرنگار مشهور خواست با آقای رئیسی مصاحبه کنه اما خانم مجری روسری سرش نمی کرد. آقای رئیسی هم مصاحبه رو لغو کرد.
🔹 یه زمانی هم یه رییس جمهور داشتیم که طرف تا منطقه سانسوری چیزی پاش نبوده، اینم رفت کنارش نشست و حرف زد و خندید 😐
https://eitaa.com/Basir_MN
🟥 با یک دست قرآن داشتن و در دستی دیگر حاج قاسم، نبرد نیویورک را تاریخ ساز کردیم !
نبرد نیویورک تاریخ سازشد ؛ اینکه در اوج خفقانِ و دیکتاتوری مدرن و تحریم و بی اعتنا به اولتیماتوم های شورشیان خیابانی در اسقاط نظام؛ با یک دست قرآن و ودر دستی دیگر حاج قاسم وارد خاک آمریکا شدیم ، علیه جنایتکاران کیفر خواست صادر و از متهمین بازجویی کردیم ؛ علاوه بر این هنگام مراجعت دررعملیاتی تاریخی ۳۵۰۶ گروگان را بعد از ۸۵ سال اسارت آزاد و به وطن باز گرداندیم ؛ با این مهارت های علمی و تجربی نبردِ نیویورک فتح الفتوح و تاریخ ساز شد ؛
🔺️ از این پس دنیا باید بیشتر به آموزش زبان فارسی بپردازد !
#دکتر_مجتبی_زارعی
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴تحلیلگر هندی مسائل ژئوپولیتیک : من تا به حال خیلی از واژهی «دلار زدایی» استفاده میکردم.
♦️ ولی رئیسی، رئیس جمهور ایران، یک ایدهی جدید به من داد : «آمریکا زدایی»
♦️این بهتره، چون جهان نه تنها باید دلار آمریکا را کنار بگذارد، بلکه مدل آمریکایی برای اقتصاد، سیاست خارجی، نظام درمانی، زیرساخت، آموزش و حتی ارزشهای اجتماعی را هم باید کنار بگذارد.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔻دیدار وزیرخارجه با دبیرکل شورای همکاری خلیجفارس
🔹امیرعبداللهیان در این دیدار تاکید کرد هرگونه اختلاف نظر در منطقه لازمست از طریق گفتگوهای سازنده دیپلماتیک مورد حل و فصل قرار گیرد.
🔹امیرعبداللهیان از البدیوی جهت سفر به ایران دعوت کرد که مورد استقبال قرار گرفت.
🔹البدیوی اعلام کرد تنش در منطقه به ضرر همه طرفهای منطقه است و ما از اهتمام ایران برای ارتقای سطح همکاریها در منطقه استقبال میکنیم.
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️الواح هخامنشی، سوغات رئیسی از آمریکا
🔻وزیر میراث فرهنگی: قرار است از رئیسجمهور و ۳۵۰۶ لوح تاریخی مربوط به دوره هخامنشی که در هواپیمای او است استقبال کنم.
🔻پیگیریهای مستمر نتیجه داد و سرانجام ۹ صندوق، هر کدام به وزن ۷۵ کیلوگرم که شامل مجموعهای ارزشمند از میراث فرهنگی و تمدنی کشور است، از آمریکا تحویل گرفته شد.
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تفاوت دیپلماسی ذلت و دیپلماسی عزت
🔹 آقای محمد جوادظریف وزیر خارجه ایران در دولت سیزدهم زمانی که میخواست بره عیادت نماینده ایران تو سازمان ملل یه پاسبون آمریکایی اینجوری ظریف رو میندازه بیرون.
🔹 وقتی از دیپلماسی ذلت به دیپلماسی عزت حرکت کنیم میتونیم کفتارهایی مثل نماینده رژیم جعلی سگیونیستی رو از سازمان ملل بیرون کنیم
https://eitaa.com/Basir_MN
🌐 شناسایی و دستگیری هسته اصلی یک شبکه خرابکاری و اغتشاش در استان قم
🔹فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب علیه السلام قم از شناسایی و دستگیری هسته اصلی یک شبکه خرابکاری در قم توسط سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سازمان اطلاعات سپاه امام علی ابن ابیطالب (علیه السلام) خبر داد.
🔹اعضای اصلی این شبکه از سال ۱۳۹۸ در قم فعال بوده و اقدامات متعددی را با هدف اخلال در نظم عمومی استان از طریق تخریب اموال عمومی، بستن معابر و... انجام داده اند.
🔹ساخت بمب های دست ساز، تهیه کوکتل مولوتف (بیش از ۴۰۰ عدد)، آتش زدن سطل های زباله شهری و... در بازه های زمانی مختلف خصوصا اغتشاشات سال ۱۴۰۱ از جمله فعالیت های این تیم بوده است.
🔻اطلاعات تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
https://eitaa.com/Basir_MN