🌸 امیرالمؤمنین #امام_علی علیه السلام:
⚠️ الغَفلَةُ أضَرُّ الأعداءِ
⚠️ غفلت، زيانبارترين دشمن است.
📚 غررالحكم حدیث ۴۷۲
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این شرط حکومت #امام_زمان (عج) است
آیا می پذیریم⁉️
https://eitaa.com/Basir_MN
مداحی آنلاین - به اذن خدا - استاد عالی.mp3
2.14M
♨️به اذن خدا
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
https://eitaa.com/Basir_MN
مداحی_آنلاین_طاعت_خدا_را_کوچک_نشماریم_آیت_الله_مجتهدی_تهرانی.mp3
3.24M
♨️طاعت خدا را کوچک نشماریم!
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤 #آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
https://eitaa.com/Basir_MN
مداحی_آنلاین_چرا_دعاهای_ما_مستجاب_نمی_شود_استاد_قرائتی.mp3
2.39M
♨️چرا دعاهای ما مستجاب نمی شود
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #قرائتی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
https://eitaa.com/Basir_MN
🌹#با_شهدا|شهید رضا پورخسروانی
✍️ نماز استغفار
▫️کنار سفره نشسته بودیم. موضوعی پیش آمدکه من ناراحت شدم. دیدم شهید رضا پورخسـروانی
بلند شد و به اتاق دیگر رفت. دنبالش رفتم. به نماز ایستاده بود. علت این نماز بیموقع را
جویا شدم. گفت: دو رکعت نماز استغفار خواندم که چرا حرفی زدم کـه پدرم رنجید.
📚 کتاب شمع صراط
https://eitaa.com/Basir_MN
✅ حديث ابتدای درس خارج مقام معظم رهبری مدظله:
✴️ عنْ عَطَاءِ بْنِ يَسَارٍ عَنْ عَائِشَةَ قَالَتْ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص مَا خُيِّرَ عَمَّارٌ بَيْنَ أَمْرَيْنِ إِلَّا اخْتَارَ أَشَدَّهُمَا..
📒 امالی صدوق، ص 405، حدیث 9.
مقام معظم رهبری در تفسیر این حدیث فرمودند:
این، روایتی است از پیغمبر در مدح و تمجید از جناب عمّار یاسر. راوی هم جناب عایشه، زوجۀ پیغمبر اکرم است. تقریباً یک معیاری را دست میدهد. میفرماید: هرگز عمّار بین دو کار مخیّر نشد یعنی دو کارِ نیک، دو کارِ خیر، مگر اینکه سختترینِ آن دو کار را انتخاب کرد. فرض بفرمایید انسان میخواهد مالی را صدقه بدهد، یک طور صدقه دادن کارِ آسانی است، مثلاً در صندوق صدقات یک پولی میاندازد. یک طور هم کارِ سختتری است، و آن اینکه انسان میگردد، آن مستحِقِّ حقیقی را پیدا میکند و پول را به دست او میرساند. این، سختتر است. اگر جناب عمّار بین این دو کار مخیّر میشد، کار سخت را انتخاب میکرد.
یا فرض بفرمایید جناب عمّار هم در زمان پیغمبر که جوان بود، هم در زمان امیرالمؤمنین که پیرمردی شده بود، در جهاد شرکت میکرد. به دو صورت میشود در جبهه کار انجام داد؛ بعضی کارها آسان است، بعضی کارها سخت، او سختتر را انتخاب میکرد. لذا در جنگ صفّین، جناب عمّار سختترین کار را انتخاب کرده بود یعنی هم میجنگید، شمشیر میزد، هم آن کسانی را که دچار وسوسه و تردید میشدند، با استدلال، با بیان وافی و شافی، آنها را هدایت میکرد و این، از جملۀ کارهای مهمی بود که جناب عمّار انجام میداد.
این، یک ضابطۀ تقریباً کلّی است که: انسان بالطبع، سهلگرا است، کارِ آسانتر را ترجیح میدهد. اگر از لحاظ زمانی هم دو کار در طول یکدیگر قرار داشته باشند، ما اوّل سراغِ آن کارِ آسان میرویم و آن را انتخاب میکنیم! امروز در مواجهۀ با جبهۀ عظیمی از دشمن که با انواع و اقسام ترفندها و ابزارها، ابزارهای سخت، ابزارهای نرم، در مواجهۀ با نظام اسلامی و با اسلام در واقع، با پرچم برافراشتۀ اسلام قرار گرفته است، بعضی از کارها کار آسانی است، بعضی از کارها سخت است، فکرکردن لازم دارد، مطالعه کردن و دقت کردن لازم دارد، فحص لازم دارد، پیدا کردن یاران و همکاران لازم دارد.
اینها کارهای سخت است که ما معمولاً میرویم سراغ آسانترها! آن کاری که آسان است، آنرا انجام میدهیم. اگر رسیدیم به کار سخت، آنها را هم یا انجام میدهیم، گاهی هم انجام نمیدهیم. اما ترجیح میدهیم کارِ سهل را! یعنی سهلگرائی، آسانگرائی، دنبال کارهای آسان بودن. و این، غیر از سهلانگاری است، آسانگیری است. آسانگیری حرف دیگری است، کاری را که پیچیده است، انسان به پیچیدگیِ آن توجه نکند، آنرا با نگاه سطحی نگاه کند. این، سهلانگاری است. سهلگرائی این است که انسان دنبال کار آسان برود، کار سخت را رها کند!
واقعاً امروز حوزههای علمیه بخصوص حوزۀ علمیۀ قم وظائف سنگینی دارند که کارهای سختی است. اینکه انسان مطالعه کند، درس بدهد، یک عدۀ شاگرد از او استفاده کنند؛ کار خوبی است اما از جمله کارهای آسانی است. در کنار این، کارهای سختی هم وجود دارد. من توصیه نمیکنم درسها را تعطیل کنند، مدرّسین درس نگویند و طلبهها را محروم بگذارند!. نه، این هم کارِ لازمی است اما از کارهای سخت غفلت نباید کرد! نگاه کنیم، ببینیم امروز ابزار دشمن برای تغییر باورها چیست؟ این، یکی از کارهای مهم است. برویم سراغ اینکه در مقابل ابزار دشمن، چه ابزار سختِ او، چه ابزارِ نرم او، برای تغییر باورها، ما چکار میتوانیم انجام بدهیم؟ این کار سخت را همه موظفند انجام بدهند. انجام دادنش هم به این نیست که ما بگوییم یا یک کتابی بنویسیم مثلاً در باب ولایت فقیه یا در باب لزوم جهاد؛ اینها آن کارهای آسان است. کار سخت این است که: شیوۀ دشمن را بشناسیم، حیلههای او را بفهمیم، راههای نفوذ دشمن را پیدا کنیم. امروز در کشور چند میلیون دانشجو داریم، علاوه بر دانشجویانی که در کشورهای اسلامی هستند، همۀ اینها مشتاقاند حرف درستی را از یک جایی بشنوند! از اسلام، یک تعریف درستی، یک بیان درستی را بشنوند. این کار، کار کیست؟ چه کسی باید این کارها را بکند؟
جناب عمّار اکتفاء به این کارهای معمولی و عادی و آسان نمیکرد، نگاه میکرد اگر میدید جمع بین کار آسان و سخت ممکن است، هر دو را انجام میداد، اما اگر میدید که ناگزیر باید یکی را انتخاب بکند، او سختترین را انتخاب میکرد. این، شد ضابطه، شد درس، معیار، اینگونه باید حرکت کرد. ما خُیِّر عمّارُ بن یاسر بین أمرَین الّا اختار أشدَّهما ! این را پیغمبر دربارۀ عمار میفرماید، این تمجید پیغمبر از عمّار درسی است برای ما.
https://eitaa.com/Basir_MN
ادامه خاموشیهای برنامهریزی شده تا سال ۱۴۰۲
🔹رئیس کمیته نیرو کمیسیون انرژی مجلس: با توجه به جمیع شرایط کنونی حداقل تا سال ۱۴۰۲ نمیتوان ۱۲هزار مگاوات برقی که کمبود داریم را جبران کرد بنابراین خاموشیهای برنامهریزی شده ادامه خواهد داشت.
https://eitaa.com/Basir_MN
.
♻️ یک انتصاب قابل تأمل در صدا و سیما
🔰 حمید رسایی: انتصاب پیمان جبلی به ریاست سازمان صدا و سیما در نوع خودش یک شوک بود. به جرأت میتوان گفت که بهترین انتصاب از درون سازمان صورت گرفت. حالا در روزهای اخیر، رییس جدید سازمان صدا و سیما با جابجایی معاون سیاسیاش، یکی از مهمترین انتصاباتش را انجام داد که میتوان آن را شوک دیگری تلقی کرد.
پیمان جبلی طی حکمی، علیرضا خدابخشی را به عنوان معاون سیاسی خود منصوب کرد. این معاونت از جمله مهمترین معاونتهای سازمان صدا و سیماست که درستی و نادرستی نگاه مدیریت آن به چگونگی سیاستورزی در سازمان صدا و سیما - خصوصا در حوزه خبر که بخش مهمی از زیرمجموعه آن است - در بازسازی اعتماد مردمی به این سازمان، نقش مؤثری دارد و به عقیده من انتصاب چنین گزینهای برای جایگاه معاونت سیاسی در آیندهای نزدیک، یک تحول بویژه در حوزه خبر ایجاد خواهد کرد و طبعا از طرف مخالفان تحول، اما و اگرهایی شنیده خوآهد شد و آقای جبلی از ترکشهایش در امان نخواهد بود و البته با توجه به شیرینی این تحول و بازگشت اعتماد عمومی به این سازمان، ارزشش را دارد.
پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر با معاون سیاسی جدید سازمان صدا و سیما و نگاه وی، حوصله به خرج دهید و این فایل تصویری ۴۵ دقیقهای را ببینید تا تفاوت محسوسی که بزودی در بخشهای مهم سازمان صدا و سیما رخ میدهد را حس کنید.
aparat.com/v/NtnF1
https://eitaa.com/Basir_MN