🔴ادعای مولولی عبدالحمید مصداق اشاعه فحشا بود/ طبق فتوای صریح فقهای حنفی کسانی که پشت سر مولوی عبدالحمید نماز جمعه میخوانند نمازشان باطل است
🔹جمعی از جوانان اهل سنت و شیعه با انتشار متنی علیه ادعاهای اخیر مولوی عبدالحمید موضعگیری کردند:
🔸 ادعای مولوی عبدالحمید درباره خبر شکنجه و تعرض به زنان زندانی مطابق قرآن مصداق اشاعه فحشاست و در مواجهه با کسانی که این خبر را برایش نقل کردهاند، باید آنان را نیز از این کار بازمیداشت.
🔸 به دستور قرآن وقتی خبری را میشنویم باید پیگیری و صحتسنجی کنیم که آیا خبر صادق است و هدف از آن چیست؟ آقای عبدالحمید به این دستور قرآن هم عمل نکرده است.
🔸خداوند در سوره احزاب برای کسانی که با اخبار خود دل مردم و جامعه را میلرزانند و ایجاد ناامنی میکنند مجازات قتل در نظر گرفته است.
🔸باید آقای عبدالحمید دلایل این ادعای بزرگ و علنی خود را به دستگاه قضایی ارائه کند و طبق قانون به اتهام ایشان رسیدگی شود.
🔹با توجه به فتاوای صریح فقهای حنفی از جمله کتاب المبسوط سرخسی، امام جمعه باید منصوب و مأذون از حاکم اسلامی باشد و در غیراینصورت نماز همه آن افراد باطل است.
🔸با توجه به اینکه امامت جمعه آقای عبدالحمید از سوی رهبری معظم انقلاب مأذون نیست مطابق فقه حنفی نماز اقتداکنندگان به ایشان باطل است و در پیشگاه خدا مورد مؤاخذه خواهد بود.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴آخرین وضعیت پرونده بابک زنجانی
دادستان کل کشور:
🔹دستگاه قضایی در نظر داشت آنچه اختلاس شده به بیت المال برگردد.
🔹 بخشی از سرمایهها در این پرونده خارج از کشور بود که برای برگرداندن آنها اقداماتی لازم بود و طبق آخرین اطلاعات، پیشرفت های خوبی برای برگرداندن این اموال شده است.
🔹بخش قابل توجهی برگشته است و وقتی متوجه شدیم همه و بیشتر اموال برگشته درباره اجرای احکام او اقدامات لازم انجام میشود.
https://eitaa.com/Basir_MN
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گمشده ی این روزها
🔶واقعا پوشش چه نقشی بر کرامت بخشی زن در اجتماع دارد؟
یک دوربین مخفی جالب با واکنش هایی که مردان ناخودآگاه نشان میدهند.
من جای شما باشم نشر میدم تا برسد دست کسانی که هنوز رابطه بین آثار حجاب بر کرامت اجتماعی زن را کشف نکرده اند.
✍️عالیه سادات
https://eitaa.com/Basir_MN
♦️ توئیت شهروند انگلیسی: شوکه شدم!
تو یه کلبه تک نفره با دو اتاق زندگی میکنم که سیستم گرمایش مرکزی برقی داره
اجاره خونهم ماهی ۶۰۰ پونده
۷۶۱ پوند پول برق ماه قبلم اومده!!!
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️وظایف رهبری از زبان ایشان
📍رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردی دستگاههای گوناگون دولتی، هی وارد بشود؛ این هم خلاف قانون است، هم ناممکن و هم نامعقول؛ وظیفهی رهبری آنجاست که...
✍️این کلیپ را چندبار ببینیم تا بدانیم مسئولین و مردم هم وظایفی دارند؛ لذا خدای ناکرده، حکایت ما با رهبری نشود حکایت بنیاسرائیل با موسی(ع) که هنگام انجام وظیفه، شانه خالی کردند و گفتند:
"فَاذْهَبْ أَنْتَ وَ رَبُّكَ فَقَاتِلَا إِنَّا هَاهُنَا قَاعِدُونَ؛ [ای موسی]تو و پروردگارت بروید و بجنگید، ما همينجا مىنشينيم"
🖌 محمد جوانی
https://eitaa.com/Basir_MN
♦️ تنش آبی شدید در شهرهای ایران
🔹۹۳ شهر در حاشیه خلیج فارس و ۱۰۴ شهر در فلات مرکزی ایران درگیر تنش آبی شدید هستند این خبر کافیست تا مسئولین کشور شب و روز نشناسند تا این بحران حل شود.
🔹بحرانی که از قضا بدون راه حل نیست و تنها نیاز به اراده و عزم جدی مسئولین دارد. ۹۷.۵ درصد از منابع آبی جهان آب شور است و بسیاری از کشورها مشکل آب شرب خود را با شیرین سازی منابع شور حل کرده اند.
🔹 ایران نیز وصل به دریا ست. علیرغم داشتن بیش از ۵۰۰۰ کیلومتر ساحل دریا حتی از بحرین هم کمتر آب شیرین میکند. دولت در این زمینه لاک پشتی عمل میکند و بخش خصوصی نیز در پیچ و خم های گمرک و بخشنامه ها گیر افتاده است. آقایان مسئول از ظرفیت کشور برای حل بحران ها استفاده کنید.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔰امام خمینی ره:
« اگر ما امروز قوانین اسلام را اجرا نکنیم، کی اجرا بکنیم❓آقایانی که میگویید نمیشود، پس کی میشود❓پس بگویید هیچ وقت اسلام نه❗️بگویید نهضت منهای اسلام. همان طوری که گفتید اسلام منهای روحانیت، حالا هم بگویید نهضت منهای اسلام. اگر با این نهضت اسلام را متحقق نکنید و احکام اسلام را مو به مو جاری نکنید، مایوس باشید دیگر نخواهد شد ... اسلام در همه وقت و خصوصاً حالا قابل اجراست»
(صحیفه امام ره، جلد 8، صفحه 57)
#قبحشکنیولنگاران
#کشفحجاب
#فضایمجازیرها
https://eitaa.com/Basir_MN
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تشییع نمادین پیکر شهیدان سلیمانی و المهندس در بصره عراق همزمان با نزدیک شدن به سومین سالروز شهادت فرماندهان مقاومت.
#حاج_قاسم
https://eitaa.com/Basir_MN
💬#توییت آقای تحلیلگر
✍️ آشوب تمام نشده بلکه
از خیابان به تحریریه ی روزنامه های غربگرا کشیده شده
و ضرب و شتم مدافعان امنیت زیرِ تیترهایِ کثیف و غفلت ما ادامه دارد
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شمار قربانیان طوفان و یخبندان در آمریکا به 23 نفر افزایش یافت.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴شبکه المانیتور در گزارشی اعلام کرد که عراق به دنبال تقویت پول ملی خود در مقابل دلار است و برای این منظور قصد استفاده از یوان چین را دارد.
https://eitaa.com/Basir_MN
🏴 انقلاب و مابعد انقلاب
انقلاب دو وجه دارد، وجه سلبی و سرنگونی رژیم سلطنتی و مابعد انقلاب یعنی وجه ایجابی و برقراری جمهوری اسلامی.
وجه سلبی را امام و نیروهای ارزشی به خوبی و با سختی انجام دادند و در بهمن ۵۷ به ثمر رساندند؛ وجه ایجابی آن اما تازه از ۲۲ بهمن شروع شده و تا ابد ادامه خواهد داشت.
از این جهت، هم از لحاظ کمی و هم کیفی فاز سختتر و طاقت فرساتری است. وجه کمی را گفتم چون تا ابد ادامه دارد، اما چرا از بعد کیفی سخت تر است؟ چون دیگر به صرف نفی و حذف دیگران محقق نمیشود، همزمان باید تفکر و تمدن اسلامی را جامه عمل پوشاند، باید ساخت و با عوامل مخرب به مبارزه پرداخت.
مبارزه با فقر و فساد و تبعیض در این دوره البته سختتر است، به دلایلی چون انشقاقی که بعد از فتح به وقوع میپیوندد، به دلیل ریا و نفاقی که مانع از رسوایی عناصر فاسد میشود. در آن دوره هدف مشخص بود، فقط همت لازم بود برای محقق شدن. در این دوره اما مفسدان سیاسی اقتصادی سوابق خود را سپر بلایشان میکنند و پشت نام و نشان شان مخفی میشوند. در این دوره هم سختی تشخیص را داریم و هم تحمل را. مفسدین این دوره برای خود حاشیههای امن درست کردهاند و ابزارهای متعددی برای مقابله با نظام و رهبری دارند. ابزارهایی چون اسرار گرو گرفته از نظام، حلقه متنفذان قدرت و ثروت، روشنفکران و توجیهگران معمم و مکلا و طیفهایی از مردم و هواداران جاهل که مهمترین نقش را در حفاظت از فسادی دارند که دودش ناخواسته چشم خودشان را هم کور کرده.
فساد، فساد است و باید با آن مبارزه کرد. ریزشهای انقلاب وجه اجتناب ناپذیر انقلابهاست و ذرهای از قداست انقلاب ما نمیکاهد. ضرورت هر زیست و حیاتی چالش و مبارزه است، هر پیکری بیتردید گرفتار میکروبها و انگلهای محیط است.
فسادهایی که در جمهوری اسلامی از برخی دولت مردان سر میزند قابل توجیه نیست اصلا نباید هم توجیه کرد، باید مبارزه و رسوا کرد اما بدانیم مبارزه با چه کسی و چگونه. بدانیم مشکل از مظروف است، نه ظرف.
مبارزه یعنی تبیین اصول و آرمان ها و غربال افراد منطبق با این اصول. تا وقتی اصول، اصول بماند امکان حذف ناپاکیها هست، مشکل وقتی فاجعه میشود که اصول هم دچار تغییر شود، این آغاز انحطاط است و الا تا وقتی چارچوب و خطکش باشد، انحرافات قابل شناسایی است اما وای به بعد از آن.
الان نیروهای ارزشی و انقلابی در دوران بعد از انقلاب مظلومانه در حال مبارزهاند، دشمنان ملت مشغول چپاولاند آن وقت ما باید پاسخگوی اعمال آنها باشیم! اقشاری از مردم هم یخه ما را میگیرند! خودشان در انتخاباتها و غیره آب به آسیاب غارتگران میریزند آن وقت نق اوضاع را به نیروهای انقلابی میزنند! به کسانی که عمرشان را صرف جهاد سازندگی و نظامی کردهاند.
میگوییم به ما چه؟ میگویند شما انقلاب کردید!
اصلا همین جمله، اول مصیبت است. این یعنی یک عده تنها به تماشاچی بودن اکتفا کردهاند و اصلاح امور را از دیگران توقع دارند!
شما انقلاب کردید یعنی چه؟ پس نقش شما چه میشود؟
ما انقلاب کردیم، حفظش هم میکنیم، اما مگر میشود با یک اکثریت تماشاچی و یک اقلیت منسجم منحرف نفوذی کارها را پیش برد؟
انقلاب هست، چون ضد انقلاب هست. انقلاب که تمامی ندارد. اینکه فکر کنیم انقلاب کردیم و تمام شد و رفت، یک خطای فاحش است. خروجی این تفکر انفعال و میدان دادن به عناصر نفوذی یا استحاله شده است. باید جنگید، باید از میراث امام محافظت کرد.
اگر تیر را میبینیم تیرانداز را هم ببینیم. نشود حکایت زمان حضرت علی(ع) که بزغالههای بچههای کوفی را اصحاب معاویه میدزدیدند، میگفتند علی دزدیده و با این خدعه کینهها را به سمت حکومت علوی سرازیر میکردند.
زمان پیامبر را ببینید! پیامبر(ص) به علی(ع) فرمود من برای تنزیل میجنگم و تو برای تأویل خواهی جنگید. جنگهای زمان پیامبر سخت تر بود یا حضرت علی؟
زمان پیامبر دشمن مشخص بود اما زمان حضرت علی خواص هم در تشخیص حق و باطل درمانده بودند. پیامبری که مجموعا ۲۳ سال به تربیت جامعه پرداخت، دخترش اولین قربانی امت پیامبر بعد رحلت ایشان بود. تا پیامبر رحلت کرد، مظلومیت انقلابیهای راستین هم شروع شد، شروع شده بود، علنی شد. کودتای سقیفه رخ داد. دستان علی(ع) را بستند. حضرت فاطمه پاره تن پیامبر را کتک زدند و شهید کردند!
حدیث داریم بعد از پیامبر همه جز سه یا چهار نفر مرتد شدند!
چرا؟ چون همه تماشاچی بودند! فکر میکردند انقلاب کردند و تمام، دیگر وظیفهای ندارند!
انقلاب را باید محافظت کرد، امام فرمود نگذارید انقلاب دست نااهلان بیفتد، آیا ما عمل کردیم؟ چقدر در انتخابها و انتخاباتها معیار تعهد و تخصص را ملاک قرار دادیم؟ چه کسانی را بر مسند امور نشاندیم؟ اصلا رأی میدهیم؟ به چه کسی؟ با چه معیاری؟
اینها کف وظایف ماست، آیا به این حداقل عمل کردهایم؟
* بخشی از عرایض اینجانب در یکی از محافل تهران
https://eitaa.com/Basir_MN