9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسرائیل: جای سلیمانی پر شده است!
🔻 پس از شهادت سردار سلیمانی برخی تحلیلگران میگویند نفوذ و قدرت منطقه ای ایران در منطقه تحت شعاع قرار گرفته است.
🔻 در این ویدئو روایت کارشناس اسرائیلی از اولین ابتکار سردار قاآنی جانشین سردار سلیمانی را ببینید .
https://eitaa.com/Basir_MN
❌ آقای رئیس جمهور به مردم گزارش دهند که این ۷۵هزار میلیارد تومان در جیب کیست؟ .
https://eitaa.com/Basir_MN
وقتی وزیر بهداشت هم در دام شایعات مجازی میافتد!
عکسی که وزیر بهداشت در لایو اینستاگرامی خود به عنوان پرستار ایرانی نشان میدهد و از او تشکر میکند در واقع این عکس متعلق به یک پرستاری اهل برزیل است نه ایران!
میبینید آقای نمکی! این فضای بی در و پیکر به شما هم حقه زده! .
https://eitaa.com/Basir_MN
🔺الآن وقت بستن دهان پمپئو است...
🔸پمپئو، وزیر خارجه کشور آمریکا:
«یکی از دلایل مستقیم مرگ و میرهایی که به دلیل شیوع کرونا در ایران اتفاق خواهد افتاد عدم سرمایهگذاری ایران در نظام سلامت و سرمایهگذاری بر روی عملیاتهای تروریستی در سراسر دنیا است. الان وقت رساندن وام صندوق بینالمللی پول به ایران نیست...»
👈بله؛ الآن وقت بستن دهان پمئو وزیر خارجهی آمریکا _ رکوردار بالاترین میزان مرگ ناشی از کرونا _ است؛ نه پرداخت وام به ایران! یقیناً خفه کردن این موجود موزی برای ایران، بسیار مهمتر از دریافت وامهای نامشروع بین المللی است... .
https://eitaa.com/Basir_MN
دیوان محاسبات ادعای روحانی را تکذیب کرد
مجموعا بالغ بر چهار میلیارد و هشتصد و بیست و یک میلیون (۴٫۸۲۱,۰۰۰,۰۰۰ ) دلار علی رغم دریافت ارز ۴۲,۰۰۰ ریالی، وارداتی صورت نگرفته است.
به گزارش پایگاه 598، در حالی که حسن روحانی سال گذشته درباره واردات کالا با دلار ۴۲۰۰ تومانی گفته بود که در این دولت حتی یک دلار هم گم نمیشود، دیوان محاسبات در گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۷ فاش کرد که ۴.۸ میلیارد دلار از دلار ۴۲۰۰ تومانی ناپدید شده است.
۱۹ آبان سال گذشته حسن روحانی رئیسجمهور در جریان سفر استانی به یزد گفت: یک عده از افرادی که کمی بداخلاق هستند در طول ماه های گذشته در برخی از روزنامه ها چنین نوشته اند که این دولت در سال ۹۷ و با ارز ۴۲۰۰ تومانی، ۱۸ میلیارد دلار را به باد داده است در این راستا به رییس بانک مرکزی دستور دادم تا تمام پول هایی که در سال گذشته در ۶ ماه اول پرداخت کرده را فهرست و اعلام کند و در این زمینه اخیرا نامه آن را به من داده است و از ایشان خواستم که این نامه را منتشر کند.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔹 مواجهه موفق با کرونا اعتماد مردم به حاکمیت را افزایش داد
🔸 یک جامعهشناس اطلاحطلب، برخلاف فضاسازیهای مسموم افراطیون مدعی اصلاحات تصریح کرد: رابطه مردم با حاکمیت در روزهای کرونایی مثبت و خوب است.
محمدتقی آزاد ارمکی در گفتوگو با فرارو و در پاسخ به این سوال که «رابطه مردم و نظام حکمرانی در روزهای کرونایی چطور است؟»، گفت: من فکر میکنم، رابطه مردم با حاکمیت مشخصا رابطهای خوب است. یعنی رابطه تزاحمی نیست و همچنین مبتنی بر یک ندیدهشدن هم نیست. به اصطلاح وقتی حاکمیت به مردم توصیه میکند در خانههایشان بمانند، میپذیرند و ترددشان در معابر عمومی حتما کمتر از آنی است که تصور میشد. در واقع باید گفت، در این روزها رابطه مردم با سیستم، رابطهای خوب است.
وی میافزاید: وقتی مردم به واسطه مطلع بودن از خبرهای دیگر کشورهای جهان، عملکرد دولت را نسبت به آنچه در جاهای دیگر اتفاق میافتد، مطلوب میبینند، پیش خود میگویند خب! مسئولین در حال تلاش برای کاهش دغدغههای ما هستند. طبیعی است، در چنین حالتی اعتمادی که کمتر شاهدش بودیم، به دست میآید. البته نظام سیاسی هم این موضوع را بسیار جدی گرفته است. چون تلفات کرونا باعث خدشهدار شدن مشروعیت خواهد شد و همچنین اگر خطر در نطفه خنثی نشود، مهار کرونای توسعهیافته بسیار دشوار میشود. مسئولین همچنین این را هم میدانند، اگر خسارات بیش از حد باشد، باید جوابگو باشند. نکته مهم دیگر چیزی جز این نیست که به قول معروف کار به کاردان سپرده شده است. یعنی وزارت بهداشت اداره بحران را در دست گرفته است. با توجه به اینکه بهدلیل تحریم امکانات پزشکی، درمانی و آزمایشگاهیمان محدود است، نظام کارشناسی هم در حد توانایی به خوبی توانسته از پس کار بر بیاید. آنهم در شرایطی که دنیا حتی در شرایط کرونایی هم دست از عناد و دشمنی علیه ایران بر نداشته است.
آزاد ارمکی گفت: در تاریخ معاصر ایران این همبستگی و این واقعبینی کمنظیر است. ما حتی در ایام جنگ هم همصدایی این روزها را نداشتیم.
http://kayhan.ir/fa/news/185782
https://eitaa.com/Basir_MN
وام یارانه ای
قرآن کریم:
اگر ربا را ترک نکردید، آگاه باشید که به جنگ خدا و رسول او برخاسته اید. سوره بقره آیه 279
دولت محترم وامِ سود دارِ یارانه ای را تبدیل به وام قرض الحسنه کرد. ولی گفته است سودش را دولت پرداخت می کند.
با توجه به فرمایش قرآن کریم و روایات و فتوای مراجع معظم تقلید هر گونه سود گرفتن در برابر قرض و وام حرام است مگر آن که در قالب عقد و معامله شرعی باشد.
اکنون سودی که دولت گفته پرداخت می کنم در برابر چه عقدی از عقود شرعی است؟ اگر عقدی در کار نیست، آیا این ربا دادن نیست؟ چرا خود دولت یک حرام مسلّم شرعی را باید مرتکب شود؟
اگر 4% کارمزد منظورتان است این هم، سود بسیار بالایی است که تناسبی با مزد کاری که برای پرداخت و اخذ اقساط انجام می شود، ندارد. با فشار یک دکمه در تهران، تمام وام ها واریز می شود و با فشار یک دکمه در هرماه، اقساط همه وام ها برداشت می شود؛ و به آن اضافه کنید مبلغ حق الجلسه چندجلسه تصمیم گیری دولت را.
وقتی دولت ربا به خزانه کشور وارد کند، بیت المال، مخلوط به حرام می شود و سپس از همین خزانه، حقوق 2/5 میلیون کارمندش را پرداخت می کند و از همین خزانه به 70میلیون ایرانی یارانه می دهد. آن وقت ببینید که چطور همه ما گرفتار ربا می شویم.
ربا یعنی جنگ با خدا، بنابراین به طور ناخواسته همه ما به جنگ با خدا رفته ایم و آن وقت انتظار داریم خدا مشکلاتمان را حل کند و دعای مان را مستجاب کند!
یادمان نرود که وقتی در قضیه کربلا از سیدالشهدا علیه السلام پرسیدند چرا این قوم به مقابله با شما برخاسته اند؟ فرمودند: زیرا شکم های شان از حرام پر شده است.
لذا پیشنهاد می شود، دولت محترم این پول را به عنوان کمک و هدیه معیشت پرداخت کند نه وام.
https://eitaa.com/Basir_MN
نامهی فرهنگستان علوم پزشکی خطاب به دفاتر آیات عظام و برخی مسئولین در خصوص روزهداری در شرایط بحران کرونا
متن این نامه به شرح زیر است:
«سلام علیکم؛ با احترام، موضوع روزهداری در بحران ویروس کرونا در جلسهای با حضور اساتید متدین دانشگاهها از تخصصها و فوق تخصصهای مختلف و با مشارکت حجت الاسلام فلاحزاده رئیس مؤسسه موضوع شناسی فقهی در محل فرهنگستان علوم پزشکی مورد بحث قرار گرفت و جمع بندی نظرات پس از مشورت با وزیر محترم بهداشت و برخی از مسئولین محترم ستاد مبارزه با کرونا و تأیید آنان به پیوست جهت استحضار و هر گونه اقدام مقتضی تقدیم میشود :
روزهداری ماه مبارک رمضان یکی از ارکان پنجگانه اسلام است که با قصد قربت و بندگی آفریدگار برای تکامل انسان فریضه واجب برای تمام مسلمانان است. در سال جاری علاوه بر بیماران و مسافرینی که از روزه داری معذورند، با توجه به بحران ویروس کرونا موضوعات خاصی در مورد سلامت انسان در روزهداری ماه مبارک رمضان مطرح میشوند که پرداختن به آنها برای امت اسلامی کشور عزیزمان ضروری است.
لازم به ذکر است تبعیت محض از توصیههای ستاد مبارزه با بیماری کرونا لازم و ضروری است. پزشکان متفقالقول هستند که نخوردن غذا به طور متناوب مانند روزه داری اسلامی نه تنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیکند بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخهای التهابی زیان بار و بهبود واکنش بدن در موارد استرس میشود لذا کلیه افراد سالم کمتر از ۶۵ سال با رعایت موارد زیر میتوانند روزه بگیرند:
۱- رعایت کلیه توصیههای بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا مانند رعایت فاصلههای اجتماعی، شستشوی مکرر دستها، پرهیز از نزدیک شدن به بیماران کرونایی
۲- نوشیدن ۸ الی ۱۰ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر
۳- استفاده از نیولایزر و یا جوشاندن آب در ظروف در باز به منظور مرطوب نگهداشتن نسبی محیط منزل
۴- کاهش مصرف چای و قهوه و مواد شیرین و افزایش مصرف سبزیجات و میوهجات در فاصله افطار تا سحر
۵-پ پرهیز از محیطهای گرم و خشک
در افراد سالمند (۶۵ سال و بیشتر) عوامل مساعدکننده ابتلاء به بیماری کرونا به ویژه دیابت قندی، افزایش فشار خون، چاقی مفرط، بیماریهای قلبی و عروقی، سرطان و بیماریهای مزمن ریوی شایع میباشند و درصد قابل توجهی از سالمندان به علت کمی مراقبتهای سلامت، از وجود این بیماریها در خود بی اطلاعاند. از طرف دیگر بر اساس شناخت کنونی ما از ویروس کرونا به نظر میآید که افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای نظیر فشار خون بالا، بیماریهای قلبی، سرطان و یا دیابت بیش از دیگران در معرض ابتلای شدید به این ویروس هستند. نظر به اینکه در افراد مسن ابتلاء به این ویروس ممکن است باعث نوع شدید بیماری شود لذا با احتمال ضرر برای آنها، توصیه میشود در صورتی که دسترسی به پزشک ندارند علاوه بر رعایت توصیههای بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا آنهایی که مطمئن نیستند روزه برای آنها ضرر ندارد احتیاطا از انجام این فریضه الهی پرهیز نموده و آن را پس از اطمینان از اتمام همهگیری این بیماری قضا نمایند، مگر اینکه با نظر پزشک متخصص اطمینان از بی ضرر بودن روزه برای آنها حاصل شود.
افراد دچار لاغری بسیار شدید و چاقی مفرط نیز در فاصله گذاری ها و رعایت توصیههای بهداشتی احتیاط بیشتری نمایند. بیماری دیابت عامل مساعدکننده عمده برای ابتلاء به ویروس کرونا است و لذا توصیه میشود فقط آن گروه بیماران دیابتی اقدام به روزه داری نمایند که سن کمتر از ۶۵ سال داشته و تحت درمان و مراقبت نزدیک پزشک باشند (با رژیم غذایی با متفورمین، آکاربوز، گلوتازون و گروه گلیپتین ها (DDP-۴) بوده قند خون ناشتای کمتر از ۱۴۰ میلی گرم در سی لیتر و یا هموگلوبولین A۱c کمتر از ۷ دارند) آموزش پذیر و متعهد به پایش قند خون هستند و اصول حفاظتی و پیشگیری توصیه شده ستاد بحران کرونای کشوری را به دقت رعایت مینمایند.
بیماران دچار فشار خون در صورتی روزه بگیرند که فشار خون آنها در کنترل مطلوب یعنی فشار بالا (سیستولیک) کمتر از ۱۴۰ میلیمتر جیوه و فشار پایین (دیاستولیک) کمتر از ۸۰ میلیمتر جیوه باشد.
بیمارانی که پیوند اعضا شدهاند نباید روزه بگیرند روزه گرفتن برای بیماران پیوند قرنیه بلامانع است.
در بیمارانی که مبتلا به سایر بیماریها هستند و قبلاً روزه داری برای آنها منعی نداشته است روزه د رأی در شرایط بحران ویروس کرونا متفاوت از سالهای دیگر نیست و در موارد خاص با نظر پزشک متخصص اقدام نمایند.
در مورد بیمارانی که مبتلا به ویروس کرونا شده و بهبود یافتهاند توصیه میشود حداقل تا ۶ هفته اقدام به روزهداری نکنند.
سید علیرضا مرندی
رئیس
خبرگزاری مهر
https://eitaa.com/Basir_MN
♨️گاهی یک نگاه حرام👀
🌹 شهیدخرازی:
🔺 شهادت را برای کسیکه لیاقت دارد، سالها عقب میاندازد…
🔺 چه برسد به کسیکه هنوزلایق شهادت بودن را نشان نداده… .
https://eitaa.com/Basir_MN
🌹 سیّد من!
🌹 مدّتی است که من در کنارتان نیستم!
🌹 دلم برای قلب و دستان مجروح و آسمانیتان تنگ شده است.
🌹 اینجا در جمع امام و شهیدان، همهاش صحبت از شماست.
🌹 اما تنهایتان نگذاشتم، لحظهای لباس رزم را از تن بیرون نیاوردهام.
🌹 من و ابومهدی و حاج احمد و حاج عماد و همت و زين الدين و خرازي و باکري و بقیه، پیشانیبندهایمان را بستهایم و تا صبح ظهور در رکابتان هستیم ...
🌹خداوند نگهدار شما باشد ...
♦️ فرزند مکتب خمینی
🔺 قاسم سلیمانی .
https://eitaa.com/Basir_MN
🤔پرسش
❓گفته شده است هنگامی که خداوند به حضرت آدم و حوا (عليهما السلام) گفت که به شجره ممنوعه نزدیک نشويد، منظور از شجره ممنوعه اهل بیت (عليهم السلام) است؛
آیا این سخن درست است؟
تا جایی که ما شنيديم منظور گندم بوده است.
💠پاسخ💠
👌در تفسیر نمونه چنین آمده است:
🗯«در شش مورد از قرآن مجید اشاره به شجره ممنوعه شده است؛ بدون اینکه درباره کیفیت و یا نام آن سخنی به میان آید، ولی در منابع اسلامی دو نوع تفسیر برای آن آمده است :
1️⃣یکی تفسیر مادی که طبق معروف در روایات، گندم بوده است.
📚تفسیر نور الثقلین ج1 ص59
🔶اما باید توجه داشت که عرب شجره را تنها به درخت اطلاق نمیکند بلکه به بوته های گیاهان نیز شجره می گوید و لذا در قرآن مجید به بوته کدو شجره اطلاق شده است و «انبتنا علیه شجرة من یقطین»
🔷 صافات آیه 146
2️⃣دیگری تفسیر معنوی که در روایات از آن تعبیر به شجره حسد شده است زیرا طبق این روایات، آدم(عليه السلام) پس از ملاحظه مقام و موقعیت خود چنین تصور کرد که مقامی بالاتر از مقام او وجود نخواهد داشت، ولی خداوند او را به مقام جمعی از اولیاء از فرزندان او (پیامبر اعظم و خاندانش(صلوات الله عليهم اجمعين)) آشنا ساخت، او حالتی شبیه به حسد پیدا کرد، و همین شجره ممنوعه بود که آدم(عليه السلام) مامور بود به آن نزدیک نشود.
📚تفسیر برهان ج1 ص178
♦️در حقیقت طبق این روایات، آدم(عليه السلام) از دو درخت تناول کرد:
1️⃣ یکی از مقام او پائین تر بود و او را به سوی جهان ماده می کشید و آن گندم بود،
2️⃣ و دیگری درخت معنوی مقام جمعی از اولیاء خدا بود که از مقام و موقعیت او بالاتر قرار داشت و چون از دو جنبه از حد خود تجاوز کرد به آن سرنوشت گرفتار شد.
🔸اما باید توجه داشت که این حسد از نوع حسد حرام نبوده و تنها یک احساس نفسانی بوده است، بی آنکه کمترین گامی بر طبق آن بردارد.
♦️و با توجه به اینکه آیات قرآن کريم چنانکه کرارا گفته ایم، دارای معانی مختلف است مانعی ندارد که هر دو معنی از آیه اراده شود.
🔶اتفاقا کلمه شجره در قرآن مجید در هر دو معنی به کار رفته است، گاهی در معنی درختان معمولی و مادی مثل « شجرة تخرج من طور سیناء تنبت بالدهن»
🔷 مؤمنون - 20
🔶که اشاره به درخت زیتون است
♦️و گاهی در شجره معنوی به کار رفته مانند
🔺«والشجره الملعونة فی القرآن»
🔶 اسراء - 60
🔹که منظور از آن، جمعی از مشرکان یا یهود و یا اقوام طاغی دیگر همانند بنی امیه میباشد.
📚تفسیر نمونه ج6 ص120
https://eitaa.com/Basir_MN
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه متوجه شویم یک عکس جعلی است؟!
🔻یک تجربه از جستجوی معکوس تصاویر
#سواد_رسانه_ای .
https://eitaa.com/Basir_MN