فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تمجید محسن میلانی، استاد علوم سیاسی دانشگاه فلوریدای آمریکا از عملکرد درخشان شهید آیتالله رئیسی:
در زمان دولت آقای رئیسی ارتباط ایران با کشورهای همسایه و منطقه برقرار شد و همین سیاست، ایران را از غرب و آمریکا بینیاز میکند!
♦️روبیک میناسیان، روزنامهنگار ارمنستانی:
جمهوریاسلامی محبوبترین کشور در ارمنستان است.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 کابینه کارشناسی کارآمد
یا گوشت قربانی غنیمت طلبان؟
🔻آقای پزشکیان (و تیم مشاوران + افراد ذی نفوذ در ستاد او) این روزها سرگرم بررسی برای چیدن اعضای کابینه و معرفی به مجلس برای اخذ رای اعتماد هستند.
🔹کابینه را به دو شکل می شود چید:
۱) رئیس جمهور منتخب، برنامه تدوین شده ای برای چهار سال آینده داشته باشد و منطبق با آن برنامه، سراغ افرادی برود که اولا کاربلد باشند و ثانیا بتوانند در قالب یک تیم، با دیگر اعضای دولت، همپوشانی و هم افزایی داشته باشند.
۲) بدون برنامه روشن (به ویژه اقتصادی)، دست محافل حاضر در ستاد انتخاباتی را باز بگذارد تا با گروکشی و سهم خواهی، هر کدام بر اساس میزان نفوذ خود، سر و شکلی ناموزون به کابینه بدهند و چیدمان آن را طوری طراحی کنند که مرکز پمپاژ تعارض و تناقض و فشلی به بدنه دولت باشد.
🔻اکنون در ستاد آقای پزشکیان می توان دو گروه ذی نفوذ (مدعیان اصلاح طلبی/ مدعیان اعتدال گرایی) را در کنار برخی مشاوران آذری زبان و عده معدودی از شبه اصولگرایان سراغ گرفت که هر کدام، توقعی از شرکت سهامی دولت دارند و پزشکیان کار بسیار سختی در مهار آنها دارد.
🔹در جریان تبلیغات انتخاباتی لابد می شد دو کارشناس متناقض را (درباره نوع نگاه به عدالت اجتماعی یا اقتصاد سرمایه سالارانه و تبعیض آلود) همراه خود به تلویزیون برد؛ اما افراد متناقض در کابینه، قطعا نمی توانند برای خدمت به مردم، قدم از قدم بردارند.
🔻سوال راهبردی درباره دولت جدید این است که ۱۲- ۱۳ عضو تیم اقتصادی قرار است چگونه در کنار هم چیده شوند که دچار همفرسایی نشوند؟ این واقعیت تلخ در برخی دولت ها در گذشته اتفاق افتاده است.
🔹ناهماهنگی و ناکارآمدی در دولت خاتمی چنان شدید بود که او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۳۸۳، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
🔻«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
🔹افکار و آراء اعضای ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان، به غایت متناقض است؛ از چپ گرایان تا سوپر راست ها. و این غیر از چالش سهم خواهی و غنیمت طلبی برخی احزاب است که هر کدام به میزان نفوذ شان در ستاد می خواهند گوشه ای از غیم را به نیش بکشند و پشت قباله خود کنند.
🔹آقای پزشکیان کار دشواری را در پیش دارد؛ این که چقدر درباره برنامه ششم توسعه و اصل برنامه نویسی سالانه برای دولت سر رشته دارد؟ و به کدام کارشناسان (بیطرف یا سیاسی) اعتماد می کند؟
🔻و این که چقدر می تواند حلقه بسته "سهم خواهان ستاد انتخاباتی" را کنار بزند و با ظرفیت بزرگ نیروهای توانمند در کشور فارغ از انگاره های سیاسی و جناحی ارتباط بگیرد؟ این، دو راهی بزرگی است که افق کارآمدی یا ناکارآمدی دولت جدید را از همین حالا ترسیم می کند.
🔹عبرت دولت آقای روحانی، پیش چشم آقای پزشکیان است که چگونه غنیمت طلبان، کام خود را از دولت گرفتند (به قول یکی از اصلاح طلبان، تا ته ساندیس دولت را میک زدند و بعدا نیِ ساندیس را بیرون کشیدند) و سپس، او را با مسئولیت کارنامه فاجعه بار دولت و انزجار مردم تنها گذاشتند!
✍ روزنامه کیهان
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حتماً، حتماً این کلیب از حضرت امام رحمة الله علیه بدقت رصد فرمائید...
⚠️ هشدار امام خمینی رحمتاللهعلیه به شهید رجایی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری (رئیس جمهور وقت) و حضور حسن روحانی هم در آن جلسه!!!
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 اولین حکم پزشکیان برای ظریف صادر شد
🔹محمدجواد ظریف، وزیر خارجه اسبق، از سوی پزشکیان به عنوان رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم منصوب شد.
https://eitaa.com/Basir_MN
📸 چراغ قرمز بورس به پزشکیان
🔹میزان افزایش و کاهش شاخص کل بورس پس از پیروزی مسعود پزشکیان
🔹گفتنی است که پیشتر و در جریان رقابتهای انتخاباتی برخی رسانهها عنوان کرده بودند که صرف ریاستجمهوری پزشکیان، تابلوی بورس سبز میشود و در صورت روی کارآمدن رقیب یکپارچه قرمز!
https://eitaa.com/Basir_MN
46.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡️ آپارتاید چیست؟ و چرا اسرائیل یک حکومت آپارتایدی است؟
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بیداری وجدانها نسبت به نسلکشی در غزه توسط دو جوان اتریشی
دو نفر از حامیان فلسطین در وین اتریش فیلمهای دلخراش نسلکشی غزه را بر روی یک تابلوی دیجیتال به نمایش میگذارند تا آگاهی مردم را نسبت به وضعیت اسفناک فلسطینیان تحت اشغال اسرائیل افزایش دهند
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠 ضایعات جمع کنی که به خواستگاری یک استاد دانشگاه رفت
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕎 رئیس پیشین مرکز پژوهشهای دفاعی اسرائیل:
با جنگ افزارهای بسیار پیشرفته ایران مواجه شدهایم که از فناوری بالایی برخوردار هستند...
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 بایدن: "و اکنون می خواهم میکروفن را به رئیس جمهور اوکراین تحویل دهم... خانم ها و آقایان، رئیس جمهور پوتین."😂😂
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 تلاشهای پشت پردهٔ اوباما برای کنارهگیری بایدن از انتخابات
برخی رسانههای آمریکا گزارش دادهاند اوباما، رئیسجمهور سابق ایالات متحده در حال تلاش برای مجابکردن بایدن برای کنارهگیری از رقابت انتخاباتی است.
فاکسنیوز گزارش داد اوباما تاکنون در خصوص گزارشهای متعدد رسانههای آمریکایی در اینباره سکوت اختیار کرده است.
رسانههای آمریکا از جمله پولیتیکو پنجشنبه گزارش دادهاند که اوباما از مقالهٔ انتقادی سنگین جورج کلونی که در آن از بایدن خواسته شده بود از کارزار انتخاباتیاش انصراف دهد حمایت کرده است.
در گزارش پولیتیکو آمده: «با آنکه اوباما به کلونی درباره حرفهایی که در آن مقاله زده مشورت نداد و یا او را به نوشتن این مقاله تشویق نکرد اما مخالفتی هم با آن نداشت».
شبکهٔ اماسانبیسی پا را یک گام فراتر گذاشت و گفت که اوباما، پشت پرده در حال هدایت تلاشها در میان دموکراتها برای مجاب کردن بایدن به کنارهگیری است.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴انتصاب خلاف کارشناسی
🔻آقا پزشکیان در اولین حکم خود، آقای ظریف را به عنوان "رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم" منصوب کرده است. آقای ظریف، صرفا در حوزه دیپلماسی دارای سابقه فعالیت است و در حوزهایی مانند اقتصاد و سیاست داخلی و فرهنگ و مسائل اجتماعی، فاقد کمترین تجربه است.
🔹ظریف اگر در گذشته خود حتی موفق هم بود که خلاف این اتفاق افتاده، نهایتا می توانست درباره وزارت خارجه طرف مشورت قرار بگیرد. این در حالی است که توافق برجام، به عنوان دست پخت تیم ظریف، از حیث ضعف های حادّ و عدم قواعد حقوقی و دیپلماتیک تدوین قرارداد، عبرتی قابل تدریس در آکادمی هاست.
🔻درست است که ظریف در تبلیغات انتخاباتی خیلی عرق ریخت -و خیلی هم بی اخلاقی و خلاف گویی کرد- اما صلاحیت نقش آفرینی دست اول در تعیین ترکیب دولت جدید را ندارد.
🔹آقای طیب نیا که از او به عنوان نامزد تصدی معاون اولی رئیس جمهور یا وزیر اقتصاد و "طبیب اقتصادی" یاد می شود، چند هفته قبل سر کلاس درس در داشگاه تهران، درباره ناتوانی ظریف در حوزه ظاهرا تخصصی اش گفته بود:
🔻"ایشان فردا رییس جمهور بشود، ظریف را می خواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند؛ حتما مجلس رای نخواهد داد. بگذریم از اینکه من، ظریف رو ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
🔻قوی ترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قوی ترین کارشناس، ضعیف ترین وزیر خارجه! دوره آقای ظریف، روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقه ای!
🔻ایشان اصلا آدم اجرایی نیست. قائم مقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی را گذاشته بود".
✍محمد ایمانی
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 گستاخی و بی احترامی کارشناس ترکیه در قبال رییس جمهور منتخب ایران:
🔸 بعد از شعرخوانی اردوغان در مورد ارس، پزشکیان که اصالت ترک دارد و در رسانه های ترکیه اخیرا به شدت مورد توجه و حمایت بوده، یک توییت منتشر کرد و نوشت نتیجه طمع به خاک ایران چیزی بیشتر از عاقبت صدام نیست.
🔹جمهوری آذربایجان تکه ای جداشده از خاک ایران است. ترکیه به اندازه کافی دشمن دارد و بهتر است عاقلانه رفتار کند. مطرح کردن این قبیل مباحث بی اساس باعث تفرقه بین مسلمانان خواهد شد. اردوغان بهتر است به تالش برود.
🔸اگر پزشکیان این گونه ترکی است، بهتر است دوبار فکر کنیم و زیاد خیال پردازی نکنیم. احمدی نژاد خانواده و اصالتی کاملا فارسی دارد، اما گفت سیاست های ترکیه را درک و از آن حمایت می کنم.
🔹پزشکیان از حد خود گذشته و اردوغان را با صدام مقایسه و آن را منتشر می کند. در مقایسه میان پزشکیان و احمدی نژاد برای من منفعت عالی ترکیه مهم است!
احسان موحدیان
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ جالب ۵ثانیه ای به شبهه خانمی که کشف حجاب کرده بود!
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماشین کشتار رژیم صهیونیستی و سکوت مجامع بینالمللی در برابر این همه جنایت!
🔶️ خالد الحروب، نویسنده و استاد دانشگاه کمبریج: تمام تصمیمهای دیوان بینالمللی کیفری یا دیوان بینالمللی دادگستری به گونهای است که گویی آنها در حال خرید زمان برای ماشین کشتار اسرائیلی هستند تا اسرائیل به آنچه که امروز در نوار غزه مشغول است، ادامه دهد.
https://eitaa.com/Basir_MN
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند،حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد.(این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن،جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان،نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
https://eitaa.com/Basir_MN
Ziarat Ashoura.pdf
5.11M
🏴دانلود فایل پی دی اف زیارت عاشورا
https://eitaa.com/Basir_MN
@sticker_mazhhabi -.mp3
6.38M
▪️خواندن زیارت امام حسین علیه السلام معروف به « زیارت عاشورا » از #اعمال_روز_عاشورا می باشد که خواندنش در این روز ثواب فراوانی دارد.▪️
🎧 #زیارت_عاشورا
با صدای #حاج_مهدی_سماواتی
💢 حجم: ۶ مگابایت
⏰ زمان: ۱۰:۴۶
نهایتا ۱۰ دقیقه وقتمون رو بگیره 👌
بسم الله...
https://eitaa.com/Basir_MN
کربلای معلی_۲۰۲۳_۰۷_۳۱_۲۲_۰۶_۵۱_۴۱۲.mp3
8.5M
🟡 زیارت عاشورا
🎙#حاج_قاسم_سلیمانی
«لبیک یاحسین»
https://eitaa.com/Basir_MN
87-08-22-ROZE HAZRATE ALI ASGHAR.mp3
1.47M
#روضه
🏴 روضه حضرت علی اصغر سلام الله علیه
🎤حجت الاسلام #استاد_رفیعی
🖤#حضرت_علی_اصغر سلام الله علیه
🏴 ویژه#هفتم_محرم
🏴 #امام_حسینعلیهالسلام
https://eitaa.com/Basir_MN