*سرگردانی زوار اربعین در مرز خسروی
🔹* بنابر اعلام مسئولان محلی اتوبوس کافی برای انتقال زائران از مرز منذریه به کربلا وجود ندارد و فعلاً به دلیل عدم آمادگی کشور عراق در پذیرش زائران، کار اعزام زوار از مرز خسروی متوقف شده است.
*🔹* طرف عراقی برای رساندن آب و جابجایی و حمل و نقل زائران شرایط مساعد را ندارد، لذا زائران از این بابت دچار مشکل شدهاند.
#اربعین
tn.ai/2120067
@TasnimNews
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*مجری👈از نتانیاهو می پرسد: سه کشور را نام ببرید که از آنها می ترسی👉پاسخ را از خودش بشنوید ۰ امپراتوری ایران را همه میبینند الا وادادگان داخلی و غربگدایان
#ایران_مقتدر
#نتانیاهو
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | نمازخوانهای اختلاسگر!!
⁉️ چرا همه اختلاسگران اهل نماز و ریش و یقهبسته بودن؟!!
⁉️ تاحالا #اختلاس کنندهای دیدین که کراوات بزنه و بیدین باشه؟!!
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی مدیر اندیشکده راهبردی سُعَداء
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
*⃣ تبدیل فرع به اصل❗️
🔹در جامعهای که عدالت در آن فراموش شود، ولی در عین حال؛ دنبال رعایت مظاهر دینداری بودن, تبدیل به اصل شود، مسألهای بغرنج و ملال آور است. رنج آور است که تصور میکنند معنویت بدون عدالت امکان پذیر است. رنج آور است که بخاطر «فرع»، نالهها را بلند شود اما بر ذبح شدن عدالت دم بر نیاورد.
#فرهنگی_اخلاقی
#اجتماعی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
#شبنشینی_بامقام_معظم_رهبری
مطالبه مهم از مسئولان نظام
امام خامنهای:
بحث آسیبهای اجتماعی است، بحث عدالت اجتماعی است که اینهمه حرف عدالت اجتماعی را همه میزنیم، اینهمه راجع به عدالت اجتماعی میگوییم، جزو واضحات و مسلّمات است. خب کو؟ حالا تحقّق پیدا کرد عدالت اجتماعی؟ ضریب جینی روزبهروز بالاتر رفته است، بدتر شده است. چرا؟ علّت چیست؟ این فکرِ درست، این خواستِ درست، این هدفِ درست، چرا در کشور تحقّق پیدا نمیکند؟۱۳۹۶/۰۳/۳۱
#سلامتی_فرمانده_صلوات
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفاوت ایرانیها در عراق
🔹یک شهروند عراقی: من زمانی که از حرم امام حسین (ع) بیرون آمدم این جوان ایرانی و دهها جوان ایرانی دیگر را دیدم که در حال واکس زدن کفشهای زائران هستند.
🔹این تفاوت میان ایرانیهاست با کشورهایی که برای ما خودروهای بمبگذاریشده میفرستند. این کشورها مدعیاند که ایرانیها برای عراق خطرناکند اما ایرانیها الان در حال واکسزدن کفشهای زائران هستند. این جوان ایرانی در اوج شرافت قرار دارد.
#اربعین
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مشاور پیشین وزارت خارجه آمریکا: ایران به دنبال توافقی است که تعهداتش فراتر از دولت فعلی آمریکا باشد/به گونهای که دولتهای آینده آمریکا هم نسبت به توافق هستهای مسئول باشند/از کارشناس شما تعجب میکنم، درحالی که در تیررس موشکهای ایران است نمیترسد و به ایران اعتماد میکند...
📍کارشناس عرب: آیا در این دنیا فقط اسرائیل حق مطالبه تضمین دارد و ایرانی که میلیاردها دلار از بدعهدی آمریکا خسارت دیده حق درخواست ضمانت ندارد؟/من به عنوان یک فلسطینی، اسرائیل و حیلههای آن را بهتر از هرکس میشناسم/آن طرفی که خاورمیانه را با 200 کلاهک هستهای تهدید میکند اسرائیل است نه ایران....
#عربی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
تصاعد ترس از نقطه کور
اسرائیل را از پا در می آورد -۱
🔹جنگنده های ارتش اسرائیل، دیشب برای جندمین بار، فرودگاه حلب را از طریق دریای مدیترانه، هدف حملات موشکی قرار دادند. طی چند ماه اخیر، حملات موضعی مشابهی به حُمص، دمشق، مصیاف، طرطوس، لاذقیه و قنیطره انجام شده است.
♦️در برخی حملات، امکانات زیر ساختی مانند فرودگاه هدف بوده، و در برخی موارد ادعا شده که تاسیسات نظامی یا تولید جنگ افزار مورد حمله قرار گرفته تا مانع حضور مقاومت در سوریه و انتقال تجهیزات به خط مقدم شوند.
🔹در این که دولت سوریه باید معادله را تغییر دهد، تردیدی نیست و احتمالا دیر یا زود، این اتفاق رخ خواهد داد. در عین حال، به نظر می رسد هدف حملات، فراتر از اهداف ادعایی است.
♦️درست است که اشغالگران فلسطین، از تشدید حلقه محاصره توسط جبهه مقاومت به هراس افتاده اند و طبق برآورد آنها، 140 تا 150 هزار موشک از لبنان، و 20 تا 30 هزار موشک از غزه، مراکز مهم اسرائیل را هدف گرفته است؛ اما ماجرا فراتر است.
🔹تهدید مهم، دوگانه مرگباری است که در درون سرزمین های اشغالی شکل گرفته؛ وحدت عملیاتی گروه های مبارز فلسطینی با وجود تفرقه انگیزی ها بیشتر شده؛ و ساخت سیاسی- اجتماعی رژیم صهیونیستی در اثر تشدید فشار مقاومت، از هم گسیخته و به شدت قطبی شده است.
♦️اینجا نقطه کوری است که هیچ کاری از سازمان "ترور و جنگ" اسرائیل و موشک و بمب بر نمی آید. تصاعد این دوگانه، مقدمه انفجار از درون است. مقامات اسرائیل برآنند که "موقعیت" بحران درونی (در عمق) را در بیرون از مرزهای جعلی، جانمایی کنند و با حملات موضعی اخیر، جبهه داخلی را ترمیم نمایند.
🔹تامیر پاردو رئیس اسبق موساد، 12 خرداد ماه امسال اعلام کرد: "اسرائیل در سایه چند دستگی بیسابقه، وارد مرحله خود ویرانگری شده و در لبه پرتگاه قرار دارد. نفرت متقابل در میان ساکنان اسرائیل (فلسطین اشغالی) حاکم است. در شرایطی که دشمنان، منتظر ساعت صفر نابودی ما هستند، به کشوری تکه پاره تبدیل شدهایم".
♦️او ۱۰ روز بعد هشدار داد: "بزرگترین تهدید برای اسرائیل، خودمان هستیم، نه ایران و فلسطینی ها. سیستم خود ویرانگری، بزرگترین تهدید است. اسرائیل در حال از هم پاشیدن در اثر اختلافات داخلی است".
🔹قطعا، این فشار مقاومت و "ضربات امنیتی ترکیبی" از درون و بیرون سرزمین های اشغالی است که موجب تشدید اختلافات در رژیم صهیونیستی و انحلال چند باره پارلمان و دولت در چهار سال اخیر شده است.
🔹اسرائیل در ۷۴ سال اشغالگری، دیوار امنیتی کاملی را به دور خود کشیده و مناطق اشغالی را به «زندان- پادگان» بزرگ با انواع دوربینها و یگانهای نظامی تبدیل کرد. اما با همه این تدابیر، اکنون ضربات از لبنان و غزه، به عمق مناطق اشغالی (بیت المقدس و تل آویو و جنین و دره اردن و...) کشیده شده است.
♦️آخرین بار، همین چند روز قبل، پدر و پسر و برادر زاده فلسطینی، ضمن جا گذاشتن همه تدابیر امنیتی، به اتوبوس حامل سی نظامی عضو تیپ گولانی حمله ور شدند.
🔹این، برای شاباک که ادعا می کند فقط طی چهار ماه، 1200 فلسطینی را به اتهام تدارک عملیات های مشابه دستگیر کرده، یک فاجعه و سرشکستگی بی سابقه است و می تواند با فروریختن اعتبار و اقتدار آن، کمیت و کیفیت عملیات بعدی را چند برابر کند.
💢ادامه دارد💢
#فلسطین
#اسرائیل
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
تصاعد ترس از نقطه کور
اسرائیل را از پا در می آورد -۲
♦️تکرار زنجیره وار عملیات ظرف هشت ماه اخیر، افزایش استفاده از سلاح گرم و حتی بمب دست ساز، و دقت بیشتر در تلفات گیری، از بحران امنیتی در رژیم اسرائیل با وجود همه سخت گیری ها و جنایت ها خبر می دهد.
🔹صهیونیست ها دیروز خانه شهید رعد حازم (مجری عملیات پنج ماه قبل در تل آویو ) را در جنین منفجر کردند. اما ضربات این شهید و هم رزمانش، برگشت ناپذیر است؛
♦️این مهندس کامپیوتر ۲۹ ساله ساکنان اردوگاه جنین، اواسط فروردین، دست کم چهار صهیونیست را در تل آویو را به هلاکت رساند و ۱۵ صهیونیست را مجروح کرد. پدر او، از افسران تشکیلات خودگردان فلسطینی بوده و این، نفوذ مقاومت فلسطین را نشان می دهد.
🔹همان زمان، «بن کاسبت» تحلیلگر معروف صهیونیست اظهار داشت: «عملیات های اخیر ثابت کرد دیوار حائل که گمان میرفت راه نجات ماست، هیچ فایدهای ندارد».
♦️اکنون محافل صهیونیستی، بر اساس تحلیل شاباک می گویند نوع جدیدی از انتفاضه در کرانه باختری به راه افتاده که با انتفاضه سال های 1987 و 2000 متفاوت است و بر به کارگیری خشونت حداکثری علیه نظامیان اسرائیل تاکید دارد.
🔹بر این اساس، «شائول موفاز» وزیر جنگ اسبق می گوید «بازدارندگی اسرائیل در برخی مناطق مانند جِنین، به کلی از دست رفته»، و تزوی یحزقلی خبرنگار شبکه 13 تلویزیون اسرائیل گزارش دهد «نسل جوان فلسطین، هیچ ترسی ندارد و هیچ حسابی از شاباک نمیبرد. آنها راه های مبارزه را به خوبی می شناسد».
♦️مؤسسه مطالعات امنیتی دانشگاه تلاویو (INSS)، هشت ماه قبل، سند ارزیابی استراتژیک سالانه خود درباره سه تهدید مهم را جهت ابلاغ به نهادها، به «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم ارائه کرد:
🔹«ایران، بزرگترین تهدید به شمار میرود و اسرائیل، به تنهایی قادر به مقابله نیست. ایران به فعالیتهای منطقهای از طریق توسعه برنامه موشکهای نقطهزن و پهپادهای حزبالله و دیگر گروهها که قادر به نفوذ به عمق اسرائیل هستند، ادامه می دهد. جنگ غزه [سیفالقدس] نشان داد جبهه داخلی فلسطین، به هیچ عنوان به حاشیه نرفته. با آنکه ارتش و دستگاههای امنیتی، وضعیت کرانه باختری را شبانهروز تحت کنترل دارند، اما اوضاع امنیتی به علت ضعف تشکیلات خودگردان و اتحاد گروهها در کف خیابان، در آستانه انفجار است. در داخل هم، تهدید اجتماعی و قطبیسازی، شکافها و تنشها، سومین تهدید بزرگ است. تداوم جبهه گیریهای سیاسی و اجتماعی و بیاعتمادی به نهادهای حاکمیتی و خلأ آشکار در آمادگی ارتش برای جنگ آتی در چند جبهه، چالش های بسیار بزرگی را ایجاد کرده، آن هم در شرایطی که مناطق خارج از کنترل، بهوجود آمدهاند. احتمال درگیری و هرج و مرج بسیار بالاست».
♦️یادآور می شود شاباک دو هفته قبل، درباره احتمال بروز خشونت شدید و آشوب در انتخابات دو ماه دیگر کنست (پارلمان) هشدار داد. چندی پیش، ایهود باراک و نفتالی بنت، دو نخست وزیر سابق، به فاصله چند ماه، درباره تکرار نفرین 80 سالگی و فروپاشی اسرائیل هشدار دادند.
#فلسطین_اسرائیل
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔹آلبانی با ۲۸ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکصد و چهل و چهارمین کشور، و با زیر سه میلیون نفر جمعیت، یکصد و چهلمین کشور جهان است.
♦️دولت آلبانی که چند سال است با فشار آمریکا، میزبان گروهک تروریستی ضد ایرانی است، اعلام کرده روابط با ایران را قطع می کند.
🔹حالا واقعا با این غصّه بزرگ چه کنیم؟!😉😂😂
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
وقتی شما برا ماشینت بنزین و گاز میزدی با نرخ دولتی و یکی دیگه که ماشین نداشت،!
وقتی شما سفر خارجه می رفتین با ارز دولتی و یکی نداشت نون شب بخوره و ...
شما رسماً از بیت المال برای رفاه حال خودتون استفاده می کردین و حرام و حلال نکردین، اما الان که نوبت زیارت امام حسین شد دردتون گرفت؟ 🤦🚶 حماقت هم حدی دارد.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
⁉️ روحانی، رفیقِ بزم یا شمشیرِ رزم؟
🔹 آقای روحانی در مصاحبه جدیدش با کتاب بدون دود و آتش و خون می گوید «وقتی ترامپ جنگ اقتصادی را شروع کرد، اختلافنظر اساسی در دولت وجود داشت که آیا با این وضعیت میتوان کشور را اداره کرد یا نه؟ حتی عدهای از وزرا پیشنهاد کردند که استعفای دستهجمعی بدهیم.» این صحبت های آقای روحانی از چند جنبه قابل تأمل است:
1⃣ _ در عالم سیاست یک سیاستمدار حاذق و کارکشته باید سناریوهای مختلف از خوش بینانه ترین سناریو تا بدبینانه ترین سناریو را در هر پدیده سیاسی در مقابل خود ترسیم نماید. قطعاً در مسئله مهمی مانند برجام که با یک دشمن بدعهد و سیّاس مواجه بوده و هستیم پیش بینی چنین سناریوهایی لازم و ضروری بوده و هست.
2⃣ _ آنچه روحانی میگوید یعنی اینکه دولت بعنوان مسئول اجرایی کشور هیچ سناریویی در مقابل بدعهدی آمریکایی ها برای خود ترسیم نکرده بود؛ که این موضوع از فهم ناقص و ایده آلیستی دولت سابق از فضای بین الملل ناشی می شود. این رویکرد خوشبینانه به کار برد مصداق همان تضمین دانستن و چشم امید داشتن به امضای جان کری است.
3⃣ _ نکته دیگر اینکه عده ای از نیروهای معتقد به انقلاب وجود چنین وقایعی را پیش بینی می کردند و بارها در آشکار و نهان نسبت به وقوع آن تذکر داده بودند اما پوشیدنِ ردای خوشبینی مانع از پیش بینی چنین شرایطی از سوی دولت سابق می گردید و برخی نیروهای انقلابی متهم به تندروی و بی شناسنامه بودن می شدند.
4⃣ _ بر اساس همین نگاه واقع بینانه است که دولت سیزدهم بر راستیآزمایی و دادن تضمین از طرف آمریکاییها اصرار دارد؛ اما همفکران آقای روحانی این رویکرد را برنمیتابند انگار تمایل دارند که دوبار از یک سوراخ گزیده شویم.
👌 نکته پایانی اینکه، جمله روحانی که میگوید هیئت دولت قصد استعفای دسته جمعی داشته است انسان را به یاد جمله سید حسن مدرس به مستوفی الممالک می اندازد که میگفت
«مستوفی الممالک شمشیر مرصع است که باید در روزهای بزم و ایام سلام به کمر بست.» آقای روحانی شما هم رفیق بزم بودید نه شمشیر رزم.
#روحانیی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad