تحلیل خبر
🔺ما امروز عضو شانگهایی شدیم، جناب فلاحت پیشه حرفی دارید؟ عده ای مامور وادار کردن کشور برای پذیرش f
دیپلماسی و تجارت خارجی
چرا در دولت روحانی قفل شد؟
🔹هر کاری گرهش در دولت جدید گشوده می شود، حامیان رویکرد دولت قبل می گویند "کار دولت روحانی بود و تدارکش را آن دولت کرده بود"!
♦️مثلا مشکل کمبود واکسن ظرف چند هفته اخیر حل شد و ظرف بیست روز به اندازه دویست روز قبل واکسن وارد کشور شد، ادعا کردند در دولت قبل خریداری شده بود؛
🔹و این در حالی است که با رایزنی آقای رئیسی، ضمن خرید 60 میلیون دُز واکسن، در ورود انبوه آن به کشور، تسریع غیر قابل مقایسه با قبل اتفاق افتاده است.
♦️حالا دیگر کسی نمی گوید و نمی تواند هم مثل قبل ادعا کند "تا مشکل FATF حل نشود، امکان هیچ معامله خارجی وجود ندارد".
🔹در واقع، این دروغ چهار ساله، با خرید و واردات انبوه واکسن، ابطال شد و حال آن که از ربیعی و جنیدی و مطهری تا برخی نشریات اجاره ای، FATF را قفل مطلق هر نوع تجارت خارجی معرفی کرده بودند.
♦️از طرف دیگر، اگر کسی ادعا کند "معامله دارو، استثنای تحریم هاست"، باید از او پرسید که چرا این استثنا در سه چهار سال گذشته وجود نداشت و در همین یک ماهه که آقای رئیسی و دولت جدید سر کار آمده اند، اجرایی شده است؟
🔹اروپایی ها ظرف سه سال گذشته، از همه تعهدات برجامی شان، به برداشتن تحریم غذا و دارو بسنده کردند و قول دادند کانال اس پی وی یا اینستکس را برای مبادله نفت در برابر غذا و دارو راه اندازی کنند، اما به همان هم عمل نکردند و دولت روحانی را سه سال سر دواندند!
♦️تلخ این که حتی در تحریم های سازمان ملل هم غذا و دارو مستثناست، اما غرب از صدقه سر برجام، غذا و دارو را هم در فهرست تحریم گذاشت و غربگرایان را شرمنده کرد.
🔹اکنون که ایران رسما به پیمان شانگهای پیوسته، همان محافل ادعا می کنند این عضویت به خاطر برجام و لغو تحریم های سازمان ملل است. سوال: برجام، شش سال قبل امضا شده، پس چرا عضویت ما در پیمان شانگهای شش سال طول کشید و عدل، با کنار رفتن دولت روحانی و آمدن دولتی منصرف از غرب تحقق پیدا کرد؟ آیا نمی شد با رایزنی قوی تر، در این روند ضد تحریمی تسریع کرد
♦️آیا جز این است که آقای روحانی فقط می خواست دل آمریکا را به دست آورد و بنابراین، قدرت انتخاب شرکای متنوع را از دست داد؟ این اعتراف آقای ظریف در آخرین گزارش به مجلس است:
🔹«اگر در مورد ضرورت کار متوازن با شرق و غرب به یک اجماع ملی رسیده بودیم و با خوش خیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود نرنجانده بودیم، #دوستانمان_سرخورده_نمیشدند و در دوران سختی رهایمان نمیکردند».
♦️برجام با اصرار روحانی، معطوف به آمریکا بود. آن قدر در نهایی کردن دو طرفه توافق با آمریکا زیادهروی کردند که با ناراحتی طرفهای دیگر مذاکره مواجه شد. حتی فرانسویها معترض شدند و تا مدت ها در مسیر توافق کارشکنی کردند
🔹زیاده روی روحانی در تمایل به آمریکا ریشه دار بود. او قبل از انتخابات 92 هم گفته بود «اروپایی ها آقا اجازه هستند و آمریکا کدخداست؛ بستن با کدخدا راحت تر است».
🔹روحانی همچنین در کتاب خاطراتش اذعان میکند: «سال 83 گفتم که ما، بین دوچرخه و پیکان مخیر بودیم. دوچرخه غیرمتعدها و پیکان، انگلیس و فرانسه و آلمان بودند. بنز (آمریکا) هم بود، ولی ما اجازه نداشتیم از آن استفاده کنیم. پس، ناچار شدیم پیکان را انتخاب کنیم. البته اروپاییها از این مصاحبه کمی #مکدر شده بودند».
♦️روحانی برخلاف اقتضای عقلانیت، به همه کشور های بی محلی و دهعن کجی کرد تا دل آمریکا مستکبر را به دست بیاورد و این به مثابه بنزینی بود که روی آتش زیاده خواهی یک مستکبر ریخته می شد.
#روحانی_رئیسی
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴لیبرالها (علیالخصوص روحانی) از محمدرضا پهلوی که متحد آمریکا بود هم، در ارتباط با چین و روسیه عقبتر بودند
حسابشو بکنید در زمان شاه
نه حجاب اجباری بوده
نه سفارتی تعطیل میشده
نه مشکلی با اسرائیل داشتیم
نه سپاهی بوده
نه بهانهای برای تحریم بوده
تازه مصرف کننده کالاهای آمریکایی بودیم
کشورمون حیاط خلوت آمریکاییها بوده
ایدئولوژی آمریکا رو پیاده میکردیم
ولی بازم آمریکا نمیخواسته پیشرفت کنیم
نمیخواسته صنعتی بشیم
بعد چقدر باید ساده لوح و خائن باشی که هشت سال بچسبی به این آمریکا، و درهای تمام دنیا رو به روی خودت ببندی؛ مبادا کدخدا ناراحت بشه!
🎙 دکتر ابراهیم متقی، استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران
#روحانی
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔰شکست جریان تحریم نزدیک است...
♨️حسامالدین آشنا مشاور حسن روحانی، (رئیس دولت عبرت) در توییتی نوشت:
واکسن پیتزا نیست که بتوان آن را تلفنی سفارش داد.
شانگهای یک شهر نیست که بتوان یک شبه به آن سفر کرد یک پیمان دستهجمعی است که پذیرش در آن نیاز به دو شرط عدم تحریم بینالمللی و اجماع اعضاء دارد.
تلاش ۸ ساله موفق برای رفع موانع عضویت در این پیمان نشان هر چه باشد نشان غربگرایی نیست
🔻آقایان در دولت قبل میگفتند: تا تحریم و fatf باقی است، نمیشود به سازمان شانگهای پیوست.
اولاً از سال 2015 به قول خودتان تحریمها طبق برجام برطرف شده، چرا از آن موقع از طرف ایران اقدامی برای پیوستن به این سازمان صورت نگرفت؟
ثانیاً وضعیت مساله fatf تغییری نکرده است. چگونه در دولت آیت الله رئیسی، ایران عضو سازمان شانگهای شد؟
🔻 آقایان تلاش میکنند، اقدامات آیتالله رئیسی و دولتش را به نفع دولت قبل مصادره کنند. آنها هشتسال عملا خانهنشین بودند، امروز ادعا میکنند اقدامات صورت گرفته ثمره کار آنهاست.
🔻جالب است که یکزمانی همه اتفاقات، (تقصیر دولت قبل) بود اما امروز تمام اقدامات، (ثمره دولت قبل) است!
🔻این روز ها، مردم دروغ های امثال آشنا را به خوبی متوجه شده اند و فهمیده اند که بسیاری از سخنان آنان بازی سیاسی است و این اتفاق نوید شکست جریان تحریف و تحریم را می دهد.
👈🏻 رهبر معظم انقلاب: اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم هم شکست خواهد خورد. ۹۹/۵/۱۰
#روحانی_آشنا_اصلاحات
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴خطرناک ترین ویروس
حسن روحانی رفت اما یادمان نرود مشکل مملکت فقط یک شخص غربگرا نیست بلکه تفکر غربگرایی است.
اگر این تفکر باقی بماند پس از دولت #رئیسی یک غربگرای دیگر با یک اسم دیگر و با فریب و ترفندی دیگر به حکومت می رسد و همان آش می شود و همان کاسه
🔺حضرت امام خمینی(ره) [۱۳۶۰/۱۰/۷] :
ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت...
با گذشت چهل سال از عمر انقلاب و در گام دوم انقلاب ، دیگر وقت آن فرارسیده است که یک بار برای همیشه جهت خلاصی مملکت از مشکلات و کمبودها و فسادها ، با تمام قوا در ریشه کن کردن بیماری غربگرایی بکوشیم و مملکت را از شرّ این ویروس خطرناک نجات دهیم ...
#غربگرا
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴سید علی علم الهدی، برادر همسر سید ابراهیم رئیسی:
🔹بر اساس عهدی که بسته شده هیچ یک از نزدیکان آیت الله رئیسی در سمتهای اجرایی مسئولیتی نخواهند گرفت
#رئیسی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔺آمریکایی ها مضطرب ترین مردم جهان
🔹بیش از نیمی از آمریکاییها بهصورت روزانه اضطراب شدید را تجربه می کنند و این مسئله آنها را در میان پراسترسترین مردم جهان قرار داده است.
🔹علت اضطراب اکثر آمریکاییهای زیر ۵۰ سال، درآمد کم، عدم شغل و دیدگاه تیره نسبت به آینده است.
🔻این مطلبی هست که رسانهها کاملا برعکسشو القا میکنند!
#جریان_تحریف
#خارج_بدون_روتوش
#روانبخش
#آمریکا
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
تحلیل خبر
🔴از قربانیان خاموش کرونا چه می دانید؟
🔺کرونا روزانه در کشورمان صدها خانواده را عزادار می کند. داغ فقدان قربانیان آشکار کرونا موجب میشود کمتر حواسمان به قربانیان خاموش کرونا باشد. چیزهایی را که روزانه از دست میدهیم، بی آنکه حواسمان باشد در سوگ از دست رفتنش مویه کنیم یا برای نگه داشتن آنچه هنوز باقی مانده خود را به آب و آتش بزنیم.
🔹از آوریل ۲۰۲۰ دنیا با موج پاندمی کرونا روبرو شد و وحشت از تلفات بالا و ناشناختگی بیماری و غیرقابل پیشبینی بودن شرایط موجب شد بیشتر کشورها به تعطیلیهای سراسری روی بیاورند. ایران هم جزو نخستین کشورهایی بود که ابتدا مدارس و سپس همه چیز را به خاطر کرونا تعطیل کرد.
🔹میلیون ها دانشآموز ایرانی به سامانه شاد و شبکههای اجتماعی فضای مجازی حواله داده شدند تا آموزش را از آن طریق پیگیری کنند. کمی که گذشت زندگی با وجود کرونا عادی شد. کم کم رستورانها، پارکها، سفرها، باشگاهها، سینماها... همه چیز بازگشایی شد؛ اما از بازگشایی مدارس خبری نبود.
🔹تابستان ۲۰۲۰ دبیر کل سازمان ملل تعطیلی اجباری مدارس را «فاجعه نسلی» نامید. اکثر کشورهای دنیا تصمیم گرفتند جلوی این فاجعه نسلی را بگیرند و به همین دلیل در سپتامبر ۲۰۲۰ بسیاری از مدارس دنیا با وجود شیوع کرونا بازگشایی شدند. (به نقل از یورونیوز) اما در ایران تصمیم بر آن شد که همچنان فاجعه نسلی ادامه پیدا کند و اینگونه شد که یک سال دیگر دانش آموزان ایرانی مهمان سامانههای آنلاین آموزش مجازی بودند تا رکورد تعطیلی مدارس در جهان را با ۵۳ هفته تعطیلی از آن خود سازند!
🔹این رکورد را مقایسه کنیم با تعطیلی سی هفتگی عموم کشورهای اروپایی، ۱۵ هفتگی روسیه، سوئد، فرانسه و اسپانیا، و تعطیلی ۱۱ هفتگی ژاپن! (آمار به نقل از ایسنا) حتی کشورهای همسایه ما مثل عراق و افغانستان و ترکمنستان و ترکیه تعطیلیهای مدارسشان به مراتب کمتر از ما بود.
🔹آیا این کشورها موجهای پیک کرونا را تجربه نکردند؟ آیا قربانیان چند صد نفری روزانه را از سر نگذراندند؟ آیا از امکانات آموزش مجازی بی بهره بودند؟ آیا هیچ کشوری در سپتامبر ۲۰۲۰ واکسیناسیون کوید۱۹ را آغاز کرده بود؟ پاسخ همه اینها خیر است. فقط آن کشورها نسبت به ما اهمیت و اولویت بیشتری برای آموزش دانشآموزانشان قائل بودند.
🔹53 هفته تعطیلی مدارس چه عواقبی داشت؟
باید بدانیم طبق اعلام آموزش و پرورش طی سال گذشته ۳۳ درصد دانش آموزان کشور کمتر از ۵ ساعت در هفته در آموزش مجازی شرکت کردند!
۶۵ درصد دانش آموزان در کلاسها حضور کافی نداشتند!
در سامانههای مجازی کیفیت آموزش با افت ۵۰ درصدی روبرو شد.
پای ۱۴ و نیم میلیون دانشآموز ایرانی به فضای مجازی بی دروپیکری که برای بزرگسالان هم پر از آسیب و خسارت است، باز شد!
🔹درحالیکه معلم و والدین تصور میکنند دانشآموز سرکلاس مجازی حاضر است، از پنجرههای دیگری که کودک و نوجوان کنجکاوشان همزمان باز کرده و در حال استفاده است خبر ندارند. ذات کنجکاو و سیریناپذیر او توان مقابله با جذابیتهای کاذب فضای مجازی و هیجان و آزادی بیحصرش را ندارد و انرژیهای انباشته دوران قرنطینهی او را به کار میگیرد تا استعدادهای سرکوبشدهاش در آموزش مجازی را با خاک یکسان کند!
🔹علاوه بر این، ۱۴ و نیم میلیون دانش آموز بیش از یک سال و نیم، از فرصت آموزش مهارتهای اجتماعی و تجربه آن در محیط واقعی، معاشرت و بازی با همسالان، و تجربه دوستی، ارتباط مستقیم با معلم و دریافت بازخورد از مربیان که بخش مهمی از آموزش است محروم شدند.
🔹کودکان و نوجوانان ما قربانیان خاموش و بی دفاع کرونا هستند که یک سال و نیم از طلایی ترین روزهای عمر و فرصت عمرشان را در رکود و عقبماندگی آموزش نیمه تعطیل مجازی از دست دادند.
🔹ما امروز در آستانه سومین سال تحصیلی کرونایی، برای جبران یا حداقل پیشگیری از استمرار این اختلالهای فاجعه بار آموزشی و تربیتی چه برنامهای داریم؟
🔹چرا باید هنوز نظام آموزش و پرورش و ستاد کرونا و والدین دانشآموزان در فضای ذهنی کاذب تضاد بین «حفظ سلامت» و «آموزش حضوری» به سر میبرند، وقتی اغلب کشورهای دنیا دو سال گذشته را بدون چنین ذهنیتی طی کرده و بجز دورههای کوتاه تعطیلی سراسری ترجیح دادند مدارس را باز نگه دارند؟
🔹چرا دیوار آموزش و علم آموزی در کشور ما از تفریح و سفر و ورزش و هنر و مشاغل کوتاهتر است؟
🔹چگونه است که ما در درمان کرونا کاملا تابع سازمان بهداشت جهانی هستیم؛ اما درخواست این سازمان از دولت های اروپایی مبنی بر لزوم بازگشایی همه مدارس را نشنیده میگیریم؟(طبق نقل یورونیوز)
🔻اگر وزارت بهداشت مطالعاتی بر روی میزان ابتلای کودکان و نوجوانان به کرونا داشته، آن را به مردم بگوید تا بیش از این کروناهراسی گلوی نظام آموزشی کشور را نفشارد.
📝رها_عبداللهی
#کرونا
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بازار انحصاری خودرو باعث شده خودروسازان ایرانی لوس و ننر شوند/در ایران تولیدکنندگان خودرو آقا هستند و خریداران رعیت
سیاهکلی، عضو کمیسیون صنایع مجلس:
🔹 بازار انحصاری خودرو برای دو خودروساز کشورمان باعث شده است که به دلیل در اختیار داشتن بازار، خودروسازان ایرانی لوس و ننر شوند.
🔹 در ایران تولیدکنندگان خودرو آقا هستند و خریداران رعیت در حالی که این موضوع در دنیا بر عکس است و راه حل این موضوع این است که تعداد خودرو سازان را به ۱۰ خودروساز افزایش دهیم.
🔹 ما صنعت خودروسازی نداریم؛ تولید خودرو داریم. اگر صنعت خودرو سازی داشتیم تحریم بر خودروسازی اثر نمیکرد.
#خودرو
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
خدمات متقابل
ایران و اعضای شانگهای -۱
شروع به کار دولت انقلابی در ایران، نقطه پایان بر رویکرد معطلی و فشلی و برجامیزاسیون همه امور بود. ضمنا، دوره پسابرجام در ایران، نقطه عطفی در ظهور «قرن جدید آسیایی» هم هست. بسیار ضرورت دارد که جایگاه منحصر به فرد ایران در این چرخش جهانی محور قدرت از شرق به غرب، درست فهمیده شود.
یک جریان سیاسی- رسانهای آلوده چنین وانمود میکنند که دولت جدید مجبور است مسیر منفعلانه قبلی درباره برجام و FATF (در جا زدن در بنبست!) را ادامه دهد. اما ایران در دوره جدید، با برجام همان معامله را میکند که غرب میکند. اگر تحریمها را در چهارچوب مطالبه روشن و منطقی رهبر انقلاب لغو کردند، ایران هم به انجام تعهدات برمیگردد؛
در غیر این صورت، اجازه نمیدهد آمریکا با حیلهگری، صرفا بخواهد دوباره عضو برجام شود، بیآنکه تحریمهای اساسی را لغو کرده و تضمین مطمئن درباره عدم تکرار عهدشکنی داده باشد. اگر هم بخواهند مثل چند سال گذشته فقط با اسم برجام بازی کنند، ما هم در همان حد رفتار میکنیم، بیآنکه مثل گذشته، خود را معطل کنیم.
صادرات سوخت به لبنان و سوریه، واردات انبوه واکسن (در سه هفته به اندازه هفت ماه)، و عضویت در یک پیمان مهم آسیایی، عبور معنادار از کارشکنیهای آمریکا و FATF بود.
نفتکشها و تانکرهایی که از مقابل نظامیان آمریکا و اسرائیل در دریای سرخ و کانال سوئز و دریای مدیترانه گذشتند و سوخت را به سوریه و لبنان رساندند، مرگ دیپلماسی انفعال را گواهی کردند.
آمریکا در برابر تحولات تحقیرآمیز اخیر (زیر پا گذاشته شدن پیاپی تحریمهایش) لال شده و اصلا چه دارد که بگوید؟ همان بهتر که خود را به ندیدن بزند. ایران، از دمشق و بیروت در کنار مدیترانه، تا دوشنبه تاجیکستان و پیمان شانگهای، در حال شالودهشکنی تحریمهای غرب است.
اما ماجرا، فقط این نیست. ایران میتواند نقش موثری در تکوین «قرن جدید آسیایی» و انتقال محور قدرت از غرب به شرق ایفا کند. مراد از انتقال محور قدرت، همان است که در ادبیات سیاستمداران غرب دیده میشود؛
- سارکوزی رئیسجمهور اسبق فرانسه: «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق (آسیا) است. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن».
- جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است».
-ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا، زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط کشورهایی مانند ایران و روسیه فراهم کرد».
#شانگهای
💢ادامه دارد💢
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
خدمات متقابل
ایران و اعضای شانگهای -۲
ایران، اکنون در حالی که جاده ترانزیتی تهران- بغداد- دمشق- بیروت را تا کنار دریای مدیترانه امتداد داده، میتواند شمال و شرق آسیا (از چین و هند و روسیه تا تاجیکستان و ازبکستان و پاکستان) را به غرب آسیا متصل کند و امکان کم نظیری از مبادلات تجاری را در این مسیر چهارضلعی شمال تا جنوب و شرق تا غرب فراهم سازد.
دیپلماسی فراگیر و موثر، یعنی در حالی که محور همکاریهای اقتصادی را با عضویت در پیمان شانگهای به شرق و شمال آسیا گسترش میدهید، نفتکشهای سوخت را در غرب آسیا به دمشق و بیروت برسانید.
روزنامه لوموند ۱۵ دی ۹۹ در تحلیلی به قلم «ژان پیر فیلیو» استاد دانشگاه مطالعات سیاسی پاریس نوشت: «سال 2020 نشان داد کاهش حضور آمریکا در خاورمیانه، روندی غیر قابل بازگشت شده. آمریکا نتوانست مانع نفوذ فزاینده ایران شود. تصمیمات شلخته ترامپ نباید ذهن را از پدیده اصلی غافل سازد: حضور آمریکا در منطقه از زمان اوباما تدریجاً رنگ باخته و به شکلی برگشتناپذیر ادامه خواهد یافت... آمریکا قبل از آنکه در پرونده اسرائیل- فلسطین به کلی منفعل شود، در سوریه، یمن و لیبی به حاشیه رانده شد... در این میان، نه روسیه به رغم حضور در سوریه، و نه چین با وجود سرمایهگذاری گسترده در منطقه، نتوانستهاند خلأ استراتژیک را پر کنند. مسکو و پکن قادر نیستند ساز و کار منسجم اقتدار و نفوذ را پیاده کنند».
پیمان شانگهای برای ما فرصت مغتنمی است و از آن، مانند فرصت دیپلماسی و تجارت و شراکت با سایر مناطق دنیا استفاده میکنیم. اما اشتباه نشود؛ شانگهای و نظائر آن، قله پویش پیشرفت ما نیست.
انقلاب اسلامی، طرحی نو، انسانی و عادلانه و مبتنی بر احترام متقابل در دنیا در انداخته و همین منطق استوار را با همت و عقلانیت و به مدد الهی پیش میبرد. امپراتوری شوروی دو دهه قبل فرو پاشید و استکبار آمریکا نیز سرنوشتی جز همین را در پیش ندارد.
صاحبنظران بسیاری در دنیا اذعان دارند که اگر مقاومت پیروز ایران در غرب آسیا نبود، آمریکا بر منطقه چنبره زده و چین و روسیه (و حتی متحدان غربیاش، از انگلیس و فرانسه و آلمان در غرب، تا ژاپن و کره جنوبی و هند در شرق) را تحت فشار گذاشته بود. کاخ سفید با تسلط بر 60 درصد منابع انرژی جهان، میتوانست خواستههای خود را به شرق و غرب دیکته کند.
آمریکا از یکسو تا دروازههای روسیه در شرق اروپا پیش رفته بود و از طرف دیگر میتوانست چینِ نیازمند منابع غرب آسیا را زمینگیر کند. هم انقلاب رنگی به راه انداخت و آن را تا مسکو کشاند و هم با راهاندازی «جنگ جهانی چهارم» در افغانستان، عراق، لبنان و فلسطین (و لیبی و سوریه و...) سعی کرد هارتلند جهان را قبضه کند. فقط یک قدرت نوظهور بود که ترمز آمریکای یاغی را کشید و آن جمهوری اسلامی ایران بود.
ایران برخلاف آمریکا که به متحدانش (از افغانستان تا فرانسه) خیانت کرد و از پشت به آنها خنجر زد، پشت متحدانش را رها نکرد؛ چنانکه امروز در دنیا، ایران را متحدی قابل اعتماد میشناسند.
همین جبهه مقاومت نگذاشت مقدمات جهان تکقطبی فراهم شود. همان گونه که شرّ تروریسم منطقهای را از سر دنیا کم کرد، شرّ جهانی شدن استکبار آمریکا را از سر بسیاری از ملتها و دولتها کوتاه نمود و مجال تنفّس در دنیای چند قطبی و متکثر را فراهم ساخت. ما منتی سر هیچ کشوری نداریم، اما جایگاه عزتمند خود و کار کارستانی را که در دنیا شکل دادهایم، به درستی میشناسیم و در همان تراز رفتار میکنیم. والحمدلله ربالعالمین.
#شانگهای
✍محمد_ایمانی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔹 معصومه ابتکار را باید پای میز محاکمه کشاند!
/هدر دادن میلیاردها تومان در معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری
🎙 توران ولیمراد، مشاور معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم
🔻 طبق بند ت ماده ۸۰ برنامه ششم توسعه، معصومه ابتکار وظیفه داشت برنامهای جامع برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تدوین و به مجلس شورای اسلامی برای تصویب و سپس اجرا ارسال کند. اما او میلیارد میلیارد از وزارتخانه ها بودجه گرفته که چه کاری انجام بدهد؟ هیچ اطلاعاتی از طرح های معاونت زنان و خانواده وجود ندارد و تنها یک طرح گفتوگوی ملی خانواده مطرح شد که آن نیز تنها یک کلمه بود. این سوال باید قبلا از خانم ابتکار پرسیده میشد اما امروز جدای از تحقیق و تفحص باید معصومه ابتکار را پای میز محاکمه کشاند.
🔻 ما در استان های مختلف تحقیق کرده ایم و گزارش های منتشر شده بیشتر شکلی است تا عملی. ابتکار باید پاسخ بدهد که چرا بند ت ماده ۸۰ برنامه ششم توسعه و طرح جامع توانمند سازی زنان سرپرست خانوار را اجرا نکرده است. ما باید کرامت انسانی زنان را با توانمند سازی آنها حفظ کنیم نه اینکه آنها را به سمت پول گرفتن از بهزیستی و کمیته امداد سوق دهیم.
🔻 ما جمهوری داریم و قرار نیست دیکتاتوری باشیم یک اقلیت پنهانکار همچون معصومه ابتکار را در این چهار سال شاهد بودیم که از نظر محتوا هیچ اطلاعات و آمار دقیقی به ما ارائه ندادند. سه سال خانم باستانی معاون راهبردی معصومه ابتکار خبرداد که ما طرح زنان سرپرست خانوار را به صورت پایلوت در شهرری انجام میدهیم اما امروز حتی خود کارمندان یا مدیر برنامه ریزی معاونت زنان و خانواده هم نمیداند آن طرح چه بود و به کجا رسید.
🔻 زن سرپرست خانوار دغدغه مردم است که قانون نیز راه رفع مشکلات آن را تعیین کرده است. اما حالا پول ها را جهت مسائل دیگری خرج کرده اند اما مشکلات هنوز پا برجا هستند. مجلس نظارت دارد و حتما باید تحقیق و تفحص از معاونت زنان و خانواده را شروع کند.
#ابتکار_زنان
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
▪️واکنش طنز آلود کاربران ترکیه ای با افزایش قیمتها در این کشور
🔹قیمت اقلام مصرفی:
برق: 122%
گاز: 50%
مرغ: 64%
روغن نباتی: 60.8%
تخم مرغ: 49.3%
شیر و ماست: 35%
ماهی: 34%
آرد و برنج:21%
گوشت: 23%
نسبت به سال گذشته در ترکیه گرانتر شدهاند.
🔹توییت کاربر ترکیهای:
با 36 میلیارد لیر گوشی میخریم در حالی که قبلا میشد باهاش ماشین خرید. به چه روزی افتادیم
✍ جناب آقای استیون
#ترکیه
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حسین فردوست، شاید یکی از ۵نفر آدمی باشد که در طول حیات محمدرضا پهلوی بیشترین حشر و نشر را با او داشته است. فردوست رئیس دفتر ویژه اطلاعات شاه، قائم مقام ساواک و رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است.
او میگوید:«فساد مالی در نظام سلطنتی اینقدر زیاد بود که ما دیدیم اگر به همه آنها بخواهیم رسیدگی کنیم، ده هزار کارمند لازم داریم. گفتیم پس فقط به رقم های بالای صد میلیون تومان رسیدگی کنیم. میگوید با این وجود ، تعداد پرونده ها به ۳۷۵۰ عدد رسید! که معلوم نشد کسی به آنها رسیدگی کرد بالاخره یا نه »
توجه کنید که صد میلیون تومان آن موقع یعنی چه، یعنی ۱۴ میلیون دلار برای یک پرونده و به قیمت امروز ۱۷۰ میلیارد تومان ، یعنی در مجموع ۵۳ میلیارد دلار پرونده اختلاس و رانت و فساد وابستگان به سلطنت زیر دست رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است! وقتی میگوییم ۵۳ میلیارد دلار ، باید به تورم جهانی هم توجه داشته باشیم، باید بدانیم که با ۵۳ میلیارد دلار آن سالها میشد کارهایی کرد که الان با ۴-۵ برابر آن نمیشود.
#پهلوی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔰این نیز گذشت و روسیاهی به ذغال ماند!
🔹ظریف در پست اینستاگرامی خود با جمله «این نیز بگذرد» به انتقادات روزهای اخیر نسبت به خود واکنش نشان داد. این اقدام که بیشتر به یک مظلومنمایی زرد شباهت دارد در حالی است که روز گذشته سیدابراهیم رئیسی از کسانی که واردات واکسن و پذیرش ایران در سازمان شانگهای را وابسته به پذیرش FATF معرفی میکردند انتقاد کرده بود. رئیسجمهور کشورمان گفته بود: «متأسفانه شاهد بودیم که بعضیها واردات واکسن یا حتی پیوستن کشور به سازمان شانگهای را متوقف بر پذیرش FATF کرده بودند و حتی در جلسات رسمی نیز بر موضع خود پافشاری میکردند.»
🔹ظریف درحالی بدون هیچگونه پاسخ به این مساله به شعر و شاعری روی آورده است که چند روز قبل نیز علی خضریان نامهنگاری ظریف به مقامات کشور در خصوص اهمیت پذیرش FATF برای عضویت در سازمان شانگهای را رسانهای کرده بود. این نماینده مجلس ضمن تاکید بر رسوا شدن آنهایی که موانع توهمی مانند وضعیت ایران در نسبت با FATF را مانع عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای میدانستند بیان کرد: «سال گذشته آقای ظریف، وزیر سابق امور خارجه در نامهای به مسولان نظام در حالی این ادعا را مطرح کرده بود که اکنون مشخص شد این ادعاهای خلاف واقع صرفا به منظور پیشبرد اهداف سیاسی جریان غربگرا بوده و بنیه واقعی و کارشناسی لازم را نداشته است.»
🔹حالا که رویه کشور از غربگرایی و حتی وابسته کردن سلامت مردم به مباحث سیاسی به سمت دیپلماسی فعالانه و همکاری با کشورهای دوست تغییر کرده و با واردات میلیونها دز واکسن و پذیرش ایران در سازمان شانگهای، مردم در حال چشیدن طعم خدمت هستند مشخص شده است که رویکرد دولت روحانی تا چه میزان به کشور خسارت زده و هزینههای فراوانی را بر کشور تحمیل کرده بود.
🔹به نظر میرسد مسئولین دولت گذشته در صورتی که پاسخی برای این مسائل و ادعاهای خلاف واقع خود ندارند اکنون سکوت کرده و اجازه دهند تا دولت سیزدهم با آواربرداری از خسارتهای هشت سال حکمرانی غلط، عرصه را جهت خدمت رسانی به مردم بدون سیاسیکاری و عدول از ارزشهای انقلابی فراهم کند.
#کرونا_ظریف_شانگهاین
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
رفتار رعیتی و سودای سلطانی!
🔹"رجب طیب اردوغان" را اغلب با نخوتش می شناسند. اما رویا اندیشی او، پنج سال سال قبل با کوذتایی که آمریکا و متحدانش ترتیب دادند، پاره شد.
♦️اردوغان در حالی که توهم امپراتوری عثمانی -این بار از چین تا قلب اروپا و شمال آفریقا!- را داشت، با شوک کودتا از خواب پرید؛ هر چند به اندازه محمد مُرسی همتای اخوانی اش در مصر، بدشانس نبود که گرفتار زندان و مرگ در دادگاه شود.
🔹او با وجود خدمات انتحاریاش، از دولت اوباما خنجر خورد. اردوغان 11 مرداد 95 -یک ماه بعد از کودتا- گفت: «با وجود دشمنی میان من و بشار اسد، او کودتا را محکوم کرده، در حالی که همپیمانان ما، آمریکا و اروپا و عربستان، وقتی که نیازمند کمک شان بودیم، از پشت به ما خنجر زدند».
♦️او همچنین شهریور 98، در چهلمین سالگرد کودتای نظامی۱۲ سپتامبر در جزیره یاسی آدا گفت «محافلی که چهره ای تاریک دارند، کودتای ۱۲ سپتامبر ۱۹۸۰ را طراحی کردند. هنگامی که خبر به واشنگتن رسید، گفتند بچههای ما باز هم موفق شدند. شب کودتای ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ هم، منتظر بودند همان سخنان را تکرار کنند».
🔹با همه اینها، رئیس دولت ترکیه چند سال است از لیبی و لبنان و سوریه و عراق و یمن تا جمهوری آذربایجان و افغانستان، دنبال جای پاست! غرب هم تا جایی که به نفعش باشد، به اردوغان پر و بال می دهد تا در جهان اسلام (قطب قدرتمند رقیب) شکاف و منازعه راه بیندازد.
♦️آیا ترکیه، که همسو با آمریکا و اسرائیل، سوریه را به ویرانه تبدیل کرد، می تواند در ادعای حمایت از مردم جمهوری آذربایجان یا افغانستان صادق باشد؟ و آیا پذیرفتنی است دولتی مدعی تشکیل امپراتوری شود و حال آنکه خود، تبدیل به مستعمره نظامی آمریکا و ناتو شده؟
🔹دولت ترکیه چند دهه است از موضع پایین میخواهد به اتحادیه اروپا ملحق شود، اما تحقیر میشود. اردوغان، مرداد 95 گفت «اروپا 53 سال است ما را فریب میدهد».
♦️آبان همان سال، در جریان دیدار وزیران خارجه آلمان و ترکیه، جدال لفظی شدیدی درگرفت و چاووش اوغلو گفت «ترکیه از رفتار اتحادیه اروپا خسته شده. ما خواستار به رسمیت شناخته شدن، همچون شریکی برابر هستیم، نه شریکی درجه دو. رفتار اروپا، پر از نخوت و تکبر است».
🔹آمریکا و اروپا چند دهه است ترکیه را عضو شاخه نظامی (ناتو) کرده و بیگاری کشیدهاند، اما حاضر نیستند در مزایای اقتصادی شریک کنند. ترکیه اکنون، ۴۶۵ میلیارد دلار بدهی دارد. با همه اینها، اردوغان هر بار قمار بدتری را مرتکب می شود، بی آن که بفهمد غرب اجازه نمیدهد وارث امپراتوری عثمانی دوباره موی دماغش شود.
♦️او دیشب در سازمان ملل سخنرانی کرد؛ کلی موهوم گویی کرد و گفت"ما به نقش برادرانه خود در کمک به مردم افغانستان ادامه می دهیم. ما تنها متحد ناتو هستیم که با داعش مقابله کرده و این سازمان تروریستی را شکست داد. جامعه بین المللی نمی تواند اجازه دهد بحران سوریه تا 10 سال دیگر ادامه یابد. ما معتقدیم که باید تلاش های بیشتری برای حفاظت از حقوق مسلمانان اویغور در چین انجام شود".
🔹اردوغان اما یک جمله واقعی هم گفت که نشانه حرمت و موقعیت حقیقی وی است: "#رویکرد_نادیده_گرفتن_ترکیه_در_منطقه که از طولانیترین کرانه در دریای مدیترانه شرقی برخوردار است، باید کنار گذاشته شود". اردوغان سودای سلطانی دارد، اما با همه خیانت هایش به مردم منطقه، در نگاه غرب به چشم رعیتی بی مقدار دیده می شود!
✍محمد_ایمانی
#ترکیه_اردوغان
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
32.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نقشه و طراحی چین برای آینده دنیا چیست؟
🔹 در این 15 دقیقه با حقایقی از اقتصاد ایران و دنیا آشنا می شوید که قطعا شگفت زده خواهید شد!
#شانگهای_عضویت_ایران
#چین
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴امیرعبداللهیان: اولویت دولت سیزدهم تقویت و توسعه روابط با همسایگان و منطقه است
🔹وزیر امور خارجه ایران در نشست چندجانبه درباره عراق: برای برون رفت از بحرانها و مشکلات و رفع سوءتفاهمات و اختلافات، مسیر و راهحلی بهجز دیپلماسی و گفتوگو وجود ندارد.
🔹برای ایجاد ثبات و امنیت منطقه نیازمند ترتیبات امنیتی درونزا و بومی هستیم. حضور و مداخله خارجی مغایر با اهداف صلح و امنیت و استقلال و حاکمیت کشورهای منطقه است.
🔹اولویت دولت جدید جمهوری اسلامی ایران، تقویت و توسعه روابط با همسایگان و منطقه است. امیدواریم در سایه توسعه مناسبات ایران و عراق مناسبات با سایر همسایگان عراق از رکود و رخوت خارج شود.
#ایران_همسایگان
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴با ضایعاتی ازدواج میکنی؟
با فلافل فروش چی؟ با بنا چطور؟
راننده وانت یا دستفروش چی؟
یه جوابی دادن که همشون پشیمون شدن!
👈از منظر روانشناسی واقعاً نیازمند تحلیل و بررسی است از بعد جامعه شناسی هم قابل تامل است.!!!
#ازدواج_شغل_همسر
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
☀️ چین رسما "جورج سوروس" را تروریست اقتصادی بین المللی اعلام کرد و او را "خطرناک ترین فرد جهان" نامید.
🔸️تاجر آمریکایی ، "جورج سوروس" ، در خفاء رئیس و رهبر حزب دموکرات و همچنین رئیس گلوبالیست های جهانی است. او یک نصرانیِ اونجلیست مجارستانی است که بسیاری او را بنیانگذار سازمان جهانی همجنس بازی در جهان می دانند.
🔸اخبار تایید نشده ای نیز حکایت داشت از دیدار محمد خاتمی و وی پیش از فتنه ۸۸
#سوروس
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
27.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناس فرانسوی: پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای یک موفقیت بزرگ برای این کشور است.
🔹این يک پیمان امنیتی_اقتصادی است که از امروز یک قدرت منطقهای به اسم ایران را به همراه دارد؛ آمریکایی ها حق دارند ناراحت باشند آنها چیزی را که کاشتهاند برداشت میکنند!
#ایران_شانگهای
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴فرق داره دولت دست کی باشه!
🔺در کشور ما چهار میلیون زوج نابارور وجود دارد. فراوانی بالای ناباروری نه فقط در بحران جمعیت موثر است، که تاثیرات منفی متعددی روی زندگی زوجین و موقعیت اجتماعی افراد داشته و مشکلات عاطفی، سردی روابط، ناامیدی، بار سنگین هزینههای درمان و حتی طلاق را در پی خواهد آورد.
🔹علم پزشکی آنقدر در زمینه درمان ناباروری پیشرفت کرده که ۹۰ درصد مشکلات ناباروری در داخل کشور قابل رفع است. اما بار سنگین هزینههای درمان کمر خانوادهها را میشکند و برخی را از نیمه مسیر درمان باز میگرداند.
🔹براساس بند سوم سیاستهای کلی جمعیت ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری دولت موظف است به درمان ناباروری زوجین کمک کند. تبصره ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم نیز دولت را مکلف به ارائه تسهیلات درمان ناباروری از طریق بودجه سنواتی کرده. اما هیچ گاه این امر در عمل محقق نشد و زوجین نهایتا از جیب خود هزینهها را پرداخت کردند؛ چراکه ارادهای برای تخصیص بودجه بیمه درمان ناباروری در دولت و مجلس سابق وجود نداشت و با وجودی که ردیف آن در لایحه بودجه ۹۹ ذیل بودجه وزارت بهداشت بود و مرکز پژوهشهای مجلس هم طرح انتقال بودجه ناباروری از وزارت بهداشت به بیمهها را تدوین کرده بود، این بودجه در جای دیگر هزینه شد و هرگز به دست زوجین نابارور نرسید!
🔹چراکه وزارت بهداشت این بودجه را در جای دیگر هزینه میکرد، دولت پاسخگو نبود و زیرآب طرح انتقال بودجه ناباروری از وزارت به بیمهها هم در کمیسیون تلفیق مجلس توسط تاجگردون رئیس وقت کمیسیون زده شد و طرح در مجلس دهم به اغما رفت.
🔹اما مجلس یازدهم با توجه ویژه به دغدغه بیمه ناباروری، سال گذشته طرح پوشش هزینههای درمان ناباروری را ذیل تبصره ۱۷ لایحه بودجه ۱۴۰۰ در کمیسیون بهداشت و تلفیق بررسی و در صحن علنی مجلس نیز در بند الحاقیه تبصره ۱۷ لایحه بودجه تصویب کرد.
🔹اما دولت روحانی بازهم اقدامی در این باره انجام نداد. اتفاقی که در نخستین روزهای دولت رئیسی جبران شد و اوایل شهریور تحت پوشش بیمه پایه قرار گرفتن هزینههای درمان ناباروری در هیات وزیران تصویب و توسط مخبر معاون اول رئیس جمهور به وزارت بهداشت، تعاون و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ گردید. امروز هم حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون نیز اجرایی شدن آن را اعلام و رئیس شورای عالی بیمه سلامت هم جزئیات پوشش این خدمات در مراکز درمانی دولتی و غیر دولتی را برای رسانهها تشریح کرد.
🔹ازین به بعد زوجین نابارور میتوانند با خیال راحت فرایند درمان را دنبال کرده و تحقق رویای فرزنددار شدن را هموارتر ببینند.
🔻بله؛ به کسانی که میگفتند فرق نمیکند چه کسی انتخاب شود بگویید خیلی هم فرق میکند!
✍رها_عبداللهی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴 یک تودهنی مردانه
اینکه آیت الله #رئیسی در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل نام شهیدان مظلوم "حاج قاسم" و "ابومهدی" که از سوی آمریکای جنایتکار ، تروریست حساب می شوند را با افتخار بیان می کند ، بزرگترین تودهنی به آمریکا و قوانین مزخرف آمریکایی بود .
کاری که سال ها بود از رئیس جمهور و حتی وزیر خارجه ایران ندیده بودیم.
البته نام بردن از مردان جهاد و شهادت در برابر نامردان روزگار ، کار هرکسی نیست و فقط از یک مرد بر می آید ...
#دفاع_مقدس
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
ما بی نظیریم
آرام آرام جانبازان، ایثارگران و رزمندگان بار و بندیل سفر را میبندند تا به رفقای آسمانی خود بپیوندند و تقریبا هر روزه در هر کوی و برزنی صدای لا اله الا الله را برای تشییع اینان میشنویم.
تا ده سال آینده، اگر خبرنگارانی هوس مصاحبه و گفتگو با یکی از رزمندگان زنده مانده از جنگ و دفاع مقدس را داشته باشند باید شهر به شهر، کوه به کوه و دیار به دیار، روزها و ماهها، بگردند تا شاید بتوانند یک کهنه سرباز پیر و فرتوت، که نای سخن گفتن ندارد را پیدا کنند تا مصاحبهای نمایند.
ما بینظیرترین نسلیم، ما نسل انتقالیم.
آخرین بازماندههای نسل سنتی و اولین اهالی دهکده مجازی نسل مدرن. ما با تمام سختیهایی که داشتیم نسلی بینظیریم.
نسلی هستیم که هم خانوادهی پرجمعیت را دیدیم و هم خانواده کم جمعیت تک فرزندی را تجربه کردیم.
نسلی هستیم که عمو، عمه، دایی و خاله برایمان بسیار پررنگ بود و نسلی را دیدیم که کمکم با آن غریبه شد.
نسلی هستیم که همسایه و هممحلهای بخش مهمی از خاطراتمان بود و نسلی را دیدیم که در یک آپارتمان چند واحدی کسی، کسی را نمیشناسد.
نسلی که گروههای گفتگویمان، جمع شدنهایمان داخل کوچه بود و نسلی را دیدیم که با اینستاگرام و واتساپ و تلگرام، جمعهای مجازی تشکیل دادند اما سال تا ماه یکدیگر را نمیبینند .
نسلی که روزها و هفتهها در خانه پدربزرگ و عمو و دایی و … میماندیم و نسلی را دیدیم که بعد از دو ساعت مهمانی در خانه پدربزرگ و عمو و دایی، در گوش پدر و مادر غر می زند که چرا نمیرویم؟
نسلی هستیم که تماشای آلبومهای خانوادگی، یکی از سرگرمی مهمانهایمان بود و نسلی را دیدیم که هزاران عکس بیحس را در حافظه گوشی و کامپیوتر ذخیره میکند و هرگز هوس نمیکند آنها را بار دیگر ببیند.
نسلی که در پذیرایی خانههایمان فقط پُشتی و بالش بود اما با کلی مهمان و نسلی را دیدیم که مُبل بخش زیادی از فضای خانه شان را اِشغال کرده است و کسی نیست روی آنها بنشیند.
ما نسلی بی نظیریم.
ما جنگ دیده ایم. آژیر قرمز شنیده ایم، دشمن بیرحم دیدهایم، بمباران و توپ و تانک و موشک دشمن دیدهایم.
ما بیرحم ترین موجودات تاریخ را دیدهایم، داعش را تجربه کردهایم و از آن طرف مردِ میدان را داشتهایم . ((شهدا و جانبازان را )) ......
ما با همه نسلها فرق داریم. ما بینظیرترین نسلی هستیم که نه قبلاً وجود داشته و نه بعدها به وجود میآید.
در زمان ما سرای سالمندان اسمی ناآشنا بود اما امروز در هر شهر و محلهای تابلوی این مراکز خودنمایی میکند .
ما نسل انتقالیم. آخرین بازماندههای نسل سُنّتی و اولین اهالی دهکده مجازی نسل مُدِرن.
ما با تمام سختیهایی که داشتیم نسلی بینظیریم ...
اگر دوباره جنگی شروع شد و ما نبودیم از قول ما *رزمندگان دیروز* به *رزمندگان فردا* بگوئید:
در حین مبارزه با دشمن متجاوز، به *بعد از جنگ* هم بیاندیشید.
مبادا *ارزشها* در خاکریزها جا بماند و ارزش ها مثل امروز، *عوض* شود و *عوضیها* ارزشمند شوند.
می بینید که چگونه ما را *غریبه* میپندارند..
!
آن روزها:
*قطار قطار* می رفتیم.. *واگن واگن* بر می گشتیم.
*راست قامت* می رفتیم.. *کمر خمیده* بر می گشتیم.
*دسته دسته* می رفتیم. *تنها تنها* بر می گشتیم.
بیهیچ استقبال و جشن و سروری.
فقط آغوش گرم مادری چشم انتظارمان بود و دگر هیچ ..!
اما مردانه ایستادیم...
باور کنید که:
ما هم دل داشتیم،
فرزند و عیال و خانمان داشتیم.
اما با
با *دل* رفتیم... *بیدل* برگشتیم.
با *یار* رفتیم... با *بار* بر گشتیم.
با *پا* رفتیم... با *عصا* بر گشتیم.
با *عزم* رفتیم... با *زخم* برگشتیم.
با *شور* رفتیم... با *شعور* برگشتیم.
ما اکنون *پریشان* هستیم.
اما *پشیمان* نیستیم.
*ما* همان کهنه *رزمندگان* پیادهایم که *سواری* نیاموختهایم.
*ما* همانهایی هستیم که به *وسوسهی قدرت* نرفته بودیم.
میدانید *تعداد ما* در هشت سال جنگ، چند نفر بود؟؟؟
*۳/۵* درصد از کل جمعیت ایران!!!
اما *مردانگی* را *تنها* نگذاشتیم.
ما *غارت* را آموزش ندیده بودیم. رفتیم و *غیرت* را تجربه کردیم.
اکنون نیز *فریاد* میزنیم که:
این *حرامیان یقه سفیدان قافلهی اختلاس* از ما نیستند...
*این گرگهایی که صد پیراهن یوسف را دریدهاند* از ما نیستند .
این *خرافات خوارج پسند* وصله مرام ما نیست.
ما *استخوان در گلو* و *خار در چشم*، از *وضعیت امروز مردم خوبمان* شرمندهایم ..
شرمنده ایم با دستانی که در فکه و شلمچه و مجنون و هور و ارتفاعات غرب جا مانده است ..
ای همه ی آنانی که *احساس پاک* را می شناسید!
*ما*، اگر به جبهه نمیرفتیم، با دشمنی که به تلافی قادسیه، برای هلاک مردم و میهن مان ایران، آمده بود، چه می کردید؟
شما را به آن خون شهیدان، ما را *بهتر قضاوت* کنید.
ادامه👇
حساب اندکی از ما که *آلوده* شدند و *شرافت* خود را فروختند، را به پای ما ننویسید.
بگذارم و بگذرم
سربازم و هرگز نکنم پشت به میدان
گر سر برود من نروم از سر پیمان
ای خاک مقدس که بود نام تو ایران
فاسد بود آن خون که به پای تو نریزد!؟
🌹تقدیم به خانواده های محترم شهدا و جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس که مرد و مردانه از وجب به وجب این خاک حراست کردند هفته دفاع مقدس مبارک🌹
#دفاع_مقدس
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad