نکته قابل توجه در طرح صیانت از فضای مجازی
⭕️ اصلاح طلبان دستشون از کرسیهای قدرت با اومدن دولت انقلابی کوتاه شده، تنها چیزی که دستشونه و میتونن مدام باهاش جنگ روانی راه بندازن، سیاهنمایی کنن و هدف خودشونو اجرا کنن، وجود این شبکههای مجازی بی در و پیکره!
حالا فهمیدید چرا از #طرح_صیانت مخالفت میکنن و مردم رو تحریک به اعتراض میکنن؟! :)))
🔷این بحثی که حامیان حسن روحانی با عنوان قطع شدن اینترنت و خداحافظی با اینترنت مطرح میکنن دقیقاً شبیه اون بحثی است که روحانی ۹۶ میگفت:
اگر اقای رئیسی بیاد تو پیادهروها دیوار میکشه
همینقدر چرت و پوچ و مسخره🤢
سال۹۶ گول این قلم فروشهای خودخواه هوچیگر را خوردید بس نبود؟
اما؛
تار عنکبوت تحریف چیان را باید با روشنگری هوشمندانه از بین برد!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری اپراتور پهپادهای آمریکایی: ما کودکان را هدف قرار میدادیم!
💢 "برایان برندون" اپراتور سابق پهپادهای آمریکا در گفتگویی با شبکه بی بی سی انگلیسی، جزئیاتی از اقدامات ضد انسانی ارتش آمریکا را بیان کرد؛ به گفته وی، جان انسان های بی گناه و کودکان کمترین ارزشی برای ارتش آمریکا ندارد و هر بار پس از کشتن کودکان بی گناه اعلام می کردند که چیزی نیست، آن را مخفی می کنیم!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴 #طرح_صیانت در مجلس ترکیه هم تصویب شد
امروز پارلمان ترکیه گسترش قانون رسانه ۵۶۵۱ را تصویب كرد. این قانون پلتفرمهای با بیش از یک میلیون کاربر را موظف به بازگشایی شعبهای در ترکیه میکند.
اگر توییتر و دیگر شبکهها از افتتاح دفتر نمایندگی در خاک ترکیه امتناع کنند، دادگاههای ترکیه میتوانند پهنایباند آنها را تا ۹۵ درصد کاهش دهند.
علاوه بر این برای انتشار هر "محتوای مشکوکی" در آینده، جریمهای بین یک تا ده میلیون لیر مجازات درنظر گرفته شده است.
قانون جدید، شرکتهای بزرگ رسانهای مانند فیسبوک و توییتر را ملزم میکند که در ترکیه دفاتر نمایندگی داشته باشند و از طریق این دفاتر در قبال طرح شکایات دربارۀ محتوای مطالب منتشر شده در این شبکهها پاسخگو باشند.
بر اساس این قانون اگر شبکههای اجتماعی از دایر کردن نمایندگی در کشور خودداری کنند، موظف به پرداخت جریمههای سنگین مالی هستند و با ممنوعیتهای تبلیغاتی و کاهش پهنایباند نیز روبرو خواهند شد. این امکان وجود دارد که با رای دادگاه، پهنایباند آنها در ابتدا تا ۵۰ درصد و سپس بین ۵۰ درصد تا ۹۰ درصد کاهش یابد.
کاهش پهنای باند باعث میشود که سرعت استفاده از شبکههای اجتماعی بسیار پایین آید.
این قانون همچنین دفاتر نمایندگی را موظف میکند که به شکایتهای فردی در موضوعاتی همچون نقض حریم خصوصی، ظرف ۴۸ ساعت پاسخ دهند. چنانچه محتوای مطلب مورد شکایت نیز حذف نشود، آنگاه این شبکهها در قبال خسارات وارده به فرد شاکی مسئول هستند.
براساس قانون جدید از ارائه دهندگان خدمات شبکههای اجتماعی خواسته است تا دادههای کاربران را در ترکیه ذخیره کنند.
#⃣ #اینترنت_کثیف_آمریکایی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
https://t.me/BasiratAfzaeiMostanad
🔴 دیگر نباید خفت...!
🔹️ مهلک ترین اشتباه جبهه ی انقلاب این است که امروز پیچ تاریخی و تند ۱۴۰۰ را تمام شده و خود را پیروز میدان نبرد با نئولیبرالیسم ناقص و نیم بندی حاکم در دل جمهوری اسلامی بداند!
✅ انتخابات ۱۴۰۰ و پیروزی آیتالله رئیسی و به قولی جبهه انقلاب در این مصاف سخت و پرفتنه تنها استارت یک عملیات غیرممکن علیه روح لیبرالیسم حاکم بر نظام خسته و زخمی اقتصادی ایران بود. روحی که عملا بیش از ۷۰ سال عمر داشته و بنیان های اصلی آن در زمان رضاخان و حکومت استعماری غرب بر اقتصاد کشورهای تحت سلطه و بر مبنای منافع انگلیس و امریکا گذاشته شده است.
🔸️ مهمتر از انتخابات ۱۴۰۰ و تکیه ابراهیم رئیسی بر اریکه اجرایی کشور در آغاز قرن پانزدهم شمسی در ایران اسلامی، انتخاب اعضای تیم اجرایی یا همان کابینه آیتالله و از آن هم مهمتر، نحوه چیدمان یا اَرنج این تیم اجرایی است.
✅ بحران های اقتصادی پیش رو و زمین مین گذاری شده این عرصه در مقابل سید ابراهیم بر هیچ تحلیلگر و کارشناس سیاسی و اقتصادی پوشیده نیست.
🔹️ وعده ساخت دستکم یک میلیون مسکن در سال، کنترل بیماری کسری بودجه ۶۰ ساله در اقتصاد ایران، برنامه ریزی ۱۱ دوره ای (۵ دوره قبل و ۶ دوره بعد از انقلاب اسلامی) به اصطلاح توسعه اقتصادی با بنیان های لیبرالگرا و استوار بر مدل های غربی و غیربومی، همه و همه موانع سخت و تلههای انفجاری پیش روی دکتر رئیسی در آینده اجرایی ایران پهناور است.
🔸️ لذا جبهه انقلاب هنوز راه را آغاز نکرده چه رسد به پیروزی و خیال راحت...!
✅ مطالبه ی جبهه انقلاب امروز انتخاب و ارنج صحیح کابینه و در آینده نزدیک نقد و راهنمایی های دلسوزانه، کارشناسانه و دقیق این تیم تا پایان راه خواهد بود.
💢 زمان توقف و استراحت در کار جبهه ی انقلاب به پایان رسیده، و شاید جان کلام این نگاره همان قول چگوآرا باشد که گفت؛ "دیگر نباید خفت..."!
✍عبدالرضا_یعقوبی
#سیاسی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
https://t.me/BasiratAfzaeiMostanad
🌹روایتی که تن انسان را میلرزاند
♦️امام موسی کاظم (ع) در گلایه از شیعیان فرمودند: لَوْ مَيَّزتُ شِيعَتِی لَمْ أَجِدهُمْ إلَّا وَاصِفَةٌ وَ لَوْ اِمْتَحَنتُهُمْ لَما وَجَدتُهُمْ إِلَّا مُرْتَدِّين وَ لَوْ تَمَحَّصْتُهُمْ لَما خَلَصَ مِنَ الْاَلفِ وَاحِدٍ وَ لَوْ غَرْبَلتُهُمْ غَرْبَلَةً لَمْ يَبْقَ مِنهُمْ إلَّا مَا كَانَ لِی، إنَّهُمْ طَالَ مَا اتَّكَوا عَلَى الْأرَائِِک، فَقَالُوا نَحْنُ شِيعَةُ عَلِيٍّ عَلَیْهِ السِّلَام، إنَّمَا شِيعَةُ عَلِيٍّ عَلَیْهِ السَّلَام مَنْ صَدَّقَ قَوْلَهُ فِعْلُه.
♦️اگر شيعيان خود را جدا و مشخص کنم، در میان آنان جز حراف نیابم. اگر آنان را امتحان کنم، همگی مرتد از کار در آیند. اگر آنان را در بوته آزمایش گذارم از هزار نفر يک نفر خالص پیدا نشود.
♦️اگر آنان را غربال كنم، جز آنچه نزد من است، در غربال نماند. آنان مدت هاست، بر اریکهها لمیدهاند و میگویند؛ ما شيعه على(ع) هستيم.
♦️ درصورتی که شيعه على(ع)فقط كسى ست، كه اعمال او گفتارش را تصديق كند.
📚الكافی، ج ۸، ص ۲۲۸
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
طراحی اغتشاش:
نقشه شلیک به امید مردم - قسمت ۱
باید میان «گلایه و اعتراض مردم عادی»، با «نقشه دشمنان و مفسدان برای ایجاد بیثباتی در کشور» فاصله گذاری کرد. گله مندی مردم از برخی مشکلات موجود، به حق است. در عین حال، نمیشود اتفاقات پیاپیی را که در چند هفته پایانی دولت روحانی پدید آمد و موجب عصبانی کردن مردم در مناطق مختلف شد، تصادفی پنداشت. خوش بینانهترین تحلیل این است که سوء مدیریت بخشهایی از دولت، با نفوذ دشمن و کمین او برای موج سواری تلاقی پیدا کرده است.
به یاد داریم سخنان مدیر کانال معاند آمدنیوز را که درباره انتخابات 96 گفته بود: «مجموعه ما در انتخابات تحلیل امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد؟ ما بر اساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
این تحلیل هم از آقای صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات) است که گفت: «حقیقتا در ماجرای بنزین، بیخردی حاکم بود. مگر میشود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟ گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی و بخشنامه صادر میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند.»
به نظر میرسد یک همپوشانی میان آمریکا (غرب) و غربگرایان برای ایجاد بیثباتی در داخل کشور در جریان است.انتخاب آقای رئیسی به ریاستجمهوری، خبر از تغییر ریل دولت، پس از تغییر ریل مجلس غربگرا (دهم) میدهد. غرب و غربگرایان بزرگترین سرمایه سیاسی خود در درون حاکمیت را که کج کارکردی فاحش او موجب عقبگرد ایران، از دست دادهاند.
پس از انتخابات 28 خرداد، روزنامه انگلیسی گاردین تحلیل کرد: «پیروزی رئیسی، زمینه را برای اجماع داخلی درباره اصلاحات گستردهتر فراهم میکند و ایران را در موضع قویتری در دیپلماسی بینالمللی قرار میدهد». همان زمان، هالی داگرس تحلیلگر اندیشکده «شورای آتلانتیک» گفت: «سیاستمداران ایرانی به خاطر برجام، به آمریکا اعتماد ندارند. رئیسی، منتقد جدی غرب است. ماموریت اصلی او کمک به رهبری برای محقق شدن گام دوم انقلاب اسلامی است»
پیش از انتخابات هم روزنامه فایننشال تایمز نوشته بود؛ «ابراهیم رئیسی در دو سال ریاست قوه قضائیه، تلاش کرده مدیران و آقازادههای فاسد را به دست عدالت بسپارد. همین مبارزه، محبوبیت قابل توجهی برای او در میان مردمی که از فساد ذلّه شدهاند، پید آورده. رئیسی، همصحبت مردم میشود و به استانهای محروم سفر میکند؛ حتی در دوران کرونا، تا از نزدیک در جریان مشکلات آنها قرار بگیرد... «خدیجه» نظافتچی ۳۵ ساله میگوید: «من ممکن است به رئیسی رأی بدهم. شوهرم میگوید ممکن است رئیسی بیشتر برای ما کار کند.».
🔻ادامه دارد🔻
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
طراحی اغتشاش:
نقشه شلیک به امید مردم -قسمت ۲
عملکرد آقای رئیسی و همکارانش، امید به دستگاه قضایی را احیاء کرد؛ به نحوی که رضایت مردم نسبت به این دستگاه، تا هفتاد درصد افزایش یافت. محاکمه دانه درشتهایی مثل اکبر طبری (معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضائیه) و برخی قضات فاسد، حسین فریدون (دستیار ارشد رئیسجمهور)، مهدی جهانگیری (برادر معاون اول رئیسجمهور)، شماری از نمایندگان مجلس و مدیران شهرداری، دختر و داماد دو وزیر دولت روحانی، رئیسسازمان خصوصیسازی، برخی مدیران بانک مرکزی، روسای ایران خودرو و سایپا، رئیسهلال احمر، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام و...، تنها گوشهای از جدیت دستگاه قضایی در این دوره برای مبارزه با فساد بود؛ ضمن اینکه به موازات آن، دو هزار واحد تولیدی تعطیل، نیمه تعطیل و یا از بیتالمال غارت شده، احیا شد و به چرخه تولید واشتغال بازگشت.
نجابت و طمانینه در کنار جدیت در مبارزه با فساد و ایجاد فضای تنفس برای طبقات پایین و متوسط، همچنانکه سرمایهای برای یک مسئول است، موجب دشمن تراشی هم میشود. در واقع، قرار نیست که هم مردم از مسئولان وظیفه شناس راضی باشند و هم مفسدان و زیاده خواهان و قانون شکنان و دشمنان ستیزه جو با امید و اراده ملت ایران. تصور کنید احتمال چند ده برابر شدن تدابیر درست درون زا و مبارزه با فساد و حمایت از تولید واشتغال از جایگاه دولت (و در مقایسه با عملکرد دستگاه قضایی) چه قدر میتواند در میان تودههای مردم امید آفرین شود، و به همان میزان، مفسدان اقتصادی، دشمنان انقلاب و غربِ امید بسته به سوء مدیریت را نگران کند. آمریکا و برخی رژیمهای بدعهد اروپایی امیدوار بودند ایران به واسطه سوء مدیریت غربگرایان، به نقطه انفجار برسد.
برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات پس از انتخابات سال 88، یکی از بدترین خیانتهای عمر خویش را در قالب بر پایی آشوب نیابتی مرتکب شدند و ننگ عدم تمکین در برابر قانون و انتخاب مردم و آسیب به امنیت و آرامش کشور، در کارنامه شان ثبت شد... در این دوره بر حسب ظاهر به نظر میرسید آنها با نتیجه انتخابات کنار آمده باشند. اما گویا این بار همان خیانت و کارشکنی با پوششهای جدید در حال تکرار است: موج سواری رادیکال روی نارضایتیهای خود ساخته و تلاش برای نابودی فرصت اصلاحی که دولت جدید دارد. بخشی از تقلاهای رادیکال در عصبانی کردن مردم و ایجاد بلوای خیابانی، حاصل وحشت بیاندازهای است که در جان غرب و غربگرایان افتاده: اینکه رئیسجمهور و دولت جدید بتوانند در فضایی آرام، تغییرات آمید آفرینی را ظرف همان چند ماه اول پدید آورند و دروغهای غربگرایان برای شرطی سازی افکار عمومی را باطل کنند.
هراس بزرگ این طیف، از تکرار رجاییها و باهنرها و سلیمانیها و فخری زاده هاست. این، کابوسی نیست که دشمنان ملت ایران (و برخی عناصر آلوده،اشرافیت زده و بیکفایت داخلی) را آسوده بگذارد. مبارزه بیملاحظه با فساد دانهدرشتها، با همه دشواری هایش، اعتماد مردم را جلب میکند و اقتصاد را از زالوصفتان رهایی میدهد. به ویژه اینکه همدلی و هم افزایی دولت و مجلس همسو میتواند امید و اعتماد عمومی را دو چندان کند. تلاش برای بیثبات سازی کشور، نتیجه نگرانی از امیدواری مردم به تغییر و بهبود شرایط است. آنچه در جریان است، بخشی از مصاف آخرالزمانی جنود عقل و ایمان و امید، با جنود شیطانی جهل و یأس است. اکنون بار اصلی بر دوش دولت تازه نفسی است که تا چند هفته دیگر تشکیل میشود و میتواند با غنیمت شمردن فرصت خدمت و همدلی با دو قوه دیگر، برنامه بسیج ملی برای ساختن ایرانی قوی تر، پیشرفتهتر و با نشاطتر را عملیاتی کند؛ انشاءالله.
✍️محمد_ایمانی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
مستند عقلا امروز ۸مرداد۱۴۰۰ از شبکه سه سیما ساعت ۱۸ پخش شد.
تکته قابل تامل اینکه:
1. تابستان 67 قطعنامه 598 بدون لحاظ 3شرط رهبری(امام) امضا شد و تضمینی جز امضای رئیس شورای امنیت سازمان؛ جهت پرداخت خسارت به ايران و تعهدات طرف مقابل در متن گنجانده نشد!!.
2. تابستان 94 برجام بدون لحاظ 9شرط رهبری امضا شد و تضمینی جز امضای کری برای تعهدات آمریکا در متن گنجانده نشد!!.
پ.ن: مرحوم هاشمی، روحانی، ظريف و ... تصمیم گیرندگان در هر دو بودند!!.
باید حواسها جمع باشد تا:
تار عنکبوت تحریف چیان تاریخ معاصر را باید با روشنگری هوشمندانه از بین برد!
#مستندـعقلا
#برجامـقطعنامه۵۹۸
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
⚠️ عملکرد داخلی ها ملاک دشمنان خارجی است!
🔴 از هیچ قدرتی، از هیچ جایی نباید بترسیم. هر کسی، هر کشوری باید از خودش بترسد که در #داخل خودش چه میگذرد. #خارج تابع این است که در داخل چه بشود … همیشه بنا بر این بوده. این طور نبوده است که یک کشوری [را] از خارج بیایند بگیرند؛ این طور نبوده؛ [بلکه] اول داخلش را خراب میکردند.
امام خمینی(ره)
۰۱/دی/ ۱۳۶۱
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
◼️ آنچه از حسن روحانی نمیدانید
🔹متولد ۹ دی ۱۳۲۷ (شناسنامه ۲۱ آبان ۱۳۲۷) سرخه است.
🔹هفت فرزند بودند که خواهر و برادر بزرگتر وی در کودکی مرده و حسین، طوبی، فاطمه و طاهره، برادر و خواهران او هستند.
🔹پنج فرزند دارد:
زهرا و سپس منصوره که ساکن اتریش و عروس محمدحسین بهشتی، وارد کننده بزرگ میوه است.
محمد، کشته شده در جوانی، در دهه هفتاد به دست فردی که نگران افشای اسرارش بود. جالب آنکه روحانی در کتاب خاطراتش هیچ اشارهای به این فرزند خود نمیکند.
مجید، با فامیلی «عمرانی»!
و فرزند آخر، مریم، که همسر کامبیز مهدیزاده است.
🔹قبل از انقلاب توسط ساواک دستگیر، و برای آنچه «رهایی از فشار دستگاه» نام نهاده، اردیبهشت ۵۷ راهی انگلستان میشود.
هرچند ادعای روحانی این است که این خروج از کشور به توصیهی شهیدان بهشتی و مطهری بوده، اما هیچ مؤیدی بر گفتهی وی موجود نیست.
🔹درحالیکه مدعی است از ۱۴ سالگی تحت تعقیب بوده و سالهای ۴۳ و ۴۴ توسط شهربانی و ساواک بازداشت و ممنوع المنبر شده اما در سال ۴۸ بدون هیچ منعی پذیرفتهی حقوق دانشگاه تهران میشود و در اوج به اصطلاح مبارزات و مشغلههای حوزوی، ۳ ساله به او لیسانس میدهند!
🔹تا سال ۷۹ پنج دوره نماینده مجلس بود و در تمام این مدت خود را دکترای حقوق از انگلستان معرفی میکرد، درحالیکه وی در شرایطی که عالیترین مقام امنیتی کشور بود، به نام تحصیل در مقاطع ارشد و دکترا در بازهی ۷۳ تا ۷۷ (اخذ ارشد و دکتری تنها در ۴ سال!) مکررا به انگلستان رفت و آمد داشت.
🔹جالب آنکه با بررسی رساله ارشد و دکتری وی از طریق نرمافزارهای سرقت یاب، مشخص میگردد اکثر قریب به اتفاق آن کپیکاریِ بدون ذکر منبع و سرقت بوده است.
🔹درحالی عضو خبرگان رهبری و مدعی اجتهاد است که هیچگاه آزمون اجتهاد نداده و تسلطی بر زبان عربی ندارد؛ همچنین درحالی ادعای داشتن دکترای حقوق از انگلستان را دارد که از بیان سادهترین جملات انگلیسی نیز عاجز است و با این حال مدتی مدیرمسؤل فصلنامه پژوهشی «Iranian Review of Foreign» بود!
🔹پیشنهاد به دار آویختن ضدانقلاب در نمازجمعه را در مجلس اول میدهد و آشوبگران ۱۸ تیر را در نمازجمعه پستتر از اوباش میخواند. عضو همیشگی نهاد راستگرای جامعه روحانیت مبارز، مخالف سرسخت اکران فیلم «مارمولک»، عامل اجباری شدن حجاب در کشور و معتقد به لزوم «بریدن دست معتقدان به حجاب اختیاری» بوده اما در انتخابات ۹۲ با چهرهای جدید از جامعه و جوانان رأی میگیرد!
🔹یکماه قبل از حمله صدام، با وجود تحرکات مرزی عراق، در مجلس اول پیشنهاد انحلال تیپ ویژه ارتش را میدهد که با واکنش تند شهید چمران مواجه میشود.
🔹در اواسط جنگ همراه با هاشمی، مجمع موسوم به «عقلا» را تشکیل میدهند که با تمرکز بر بحث توقف جنگ، موجب کاهش انگیزه مسؤلان و رزمندگان شد که با عتاب امام، جلسات مذکور تعطیل میگردد.
🔹سال ۶۰ رسما نام «روحانی» را ثبت میکند اما در مدرک اهدایی دکترایش توسط انگلستان در سال ۷۷، نام «فریدون» اعلام و درج میشود!
🔹مطابق اعلام کمیته تحقیق و تفحص مجلس از دوتابعیتیها، مشخص میگردد یک مقام عالی اجرایی دارای تابعیت اسکاتلندی (انگلیسی) است که بسیاری از سفرهای مخفی خارجی خود را با پاسپورت دوم و نام اصلی انجام میداده.
🔹حداقل دو مرتبه ارتباط مخفی روحانی با آمریکاییها ثبت و مسجل شده: اولی به عنوان یکی از سه نماینده هاشمی در دیدار با نماینده مشاور امنیت ملی آمریکا (مک فارلین) طی سالهای ۶۴-۶۵ که موضوع آن آینده رهبری در ایران بود؛ و دومی سفر روحانی به پاریس در سال ۶۵ و دیدار با نمایندگان اسرائیلی که خود را آمریکایی معرفی کرده بودند و روحانی در آن دیدار خواهان فشار بیشتر بر امام برای پایان جنگ میشود.
موضوع اخیر توسط حسن عباسی افشا و با شکایت دولت مواجه گشت که با تبرئهی عباسی، صحت ادعای وی مسجل شد.
موضوعی که عینا با تبرئه حمید رسایی از شکایت دولت در خصوص اتهام تقلب تحصیلی روحانی، تکرار و اثبات میگردد.
🔹مجید جعفریتبار، جنگیر محکوم به اعدام، حامی روحانی بوده و جالب آنکه حسین فریدون نیز از مرتبطین با عباس غفاری، دیگر جنگیر محکوم به اعدام است و اخبار مراجعه مکرر این خانواده به جنگیرهای مختلف تاکنون چندین مرتبه افشا شده.
جالب آنکه رؤیت اجنه در نوجوانی و مسلوبالاختیار شدن در برابر آنان، در خاطرات روحانی صریحا ذکر گشته.
🔹درحالی ویلای ۳۰۰ میلیاردی در ولنجک یکی از اموال او است که طبق خاطراتش، پیش از انقلاب مستأجر اتاقی محقر در قم بود.
🔹پدافند هوایی کشور با فرماندهی روحانی، هواپیمای مسافربری حامل شهید جهانآرا و جنگنده شهید عباس بابایی را منهدم میکند.
🔹در مذاکرات ۵۹۸ پیشنهاد واگذاری کامل اروند به عراق را میدهد که با مخالفت ولایتی ناکام میماند.
#روحانی
✍احمد_قدیری
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
✅ پاسخ به یک دروغ و تحریف بزرگ‼️
❓سوال: آیا واقعاً #مجلس شورای اسلامی مانع لغو تحریمها و به سرانجام نرسیدن مذاکرات #وین شد یا وقاحت بیشرمانه طرف مقابل؟!
✅ پاسخ: عضو تیم مذاکره کننده هستهای 👇👇
🔴 هفت اقدام ضدتوافق آمریکا در مذاکرات اخیر
✍کاظم_غریبآبادی
🔹 آمریکاییها در مذاکرات اخیر حاضر نشدند از موضع عنادآمیز خود کوتاه بیایند. مصادیق مختلفی در اینباره قابل بررسی است:
1️⃣ کل تفاهم را به پذیرش بندی درخصوص انجام گفتگوهای آتی درمورد مسائل منطقهای گره زدند.
2️⃣ حاضر به لغو دستور اجرایی تحریم تسلیحات نشدند که کاملاً با قطعنامه 2231 و برجام در تناقض آشکار است.
3️⃣ حاضر به برداشتن تحریمهای ترامپ علیه بیش از 500 نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی و لغو قانون تحریمی کاتسا نشدند.
4️⃣ حاضر به ارائه تضمین در مورد عدم تکرار رفتارهای مشابه دولت قبل در قبال تفاهم هستهای نشدند؛ حتی حاضر نشدند دوره زمانی معقولی را برای تداوم کار شرکتهایی که با ایران وارد تجارت میشوند، درنظر بگیرند.
5️⃣ حاضر به بحث درباره خسارات وارده به ایران در اثر خروج غیرقانونی از تفاهم هستهای نشدند.
6️⃣ درباره فعالیتها و تعهدات هستهای زیادهخواهیهایی را مطرح کردند که حتی فراتر از برجام است.
7️⃣ نپذیرفتند که ابتدا آنها باید تمامی تعهدات را انجام بدهند و پس از راستیآزمایی، ایران به اجرای تعهداتش بپردازد.
#بین_الملل
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
⭕️ ان شاءالله در برنامه امشب جهان آرا صفر تا صد #طرح_صیانت را بررسی می کنیم.
با مناظره آقای سید عباس مرادی از طراحان اصلی طرح
و آقای محمد کشوری از منتقدان طرح و از نزدیکان مهندس آذری جهرمی
ساعت ۲۲
شبکه افق
تکرار؛ یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرح صیانت از شبکه های مجازی توسط مجلس
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔺از یکسو پای حرف مگوها را پیش می کشد (تا هم ژست مظلوم نمایی بگیرد، هم خود را دلسوز بخواند و هم احتمالا زمینه را برای راه انداختن "بگم بگم" های الکی در آینده فراهم کند) و از سوی دیگر به نام جایزالخطا بودن، بی تدبیری هایش را توجیه میکند و با مقصر تراشی از پاسخگویی فرار میکند؛ آنهم در حالیکه اولا رشد ۶۵۰ درصدی مسکن، افزایش ۷۰۰ درصدی نرخ تورم، کوچک شدن ۳۵ درصدی سفره مردم و... چیزی فرای خطای سهوی و یا یک بی تدبیری ساده میتواند باشد و درثانی میتوانست در دور دوم کاندید نشود و یا هر لحظه استعفا بدهد!
#روحانی
#پررویی_نجومی
#دولت_حرف
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴ظریف: شهادت میدهم هیچ یک از مذاکرهکنندگان به آمریکا اعتماد نکردند. ما موظفیم با چشم باز تعامل کنیم.
پ.ن: ده وا بده ن.../آره تو راست میگی ما هم که گاگول!😒
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
تحلیل خبر
🔴ظریف: شهادت میدهم هیچ یک از مذاکرهکنندگان به آمریکا اعتماد نکردند. ما موظفیم با چشم باز تعامل کنی
👈ظریف امروز(۱۰ مرداد ۱۴۰۰):
من شهادت می دهم هیچ یک از مذاکره کنندگان به آمریکا اعتماد نکردند.
👈ظریف در کمسیون امنیت ملی (٢٨ آذر ٩۵):
من اعتراف می کنم،اشتباه کردم به حرف جان کری وزیر امورخارجه آمریکا اعتماد کردم.
می پذیرم اشتباه کردم و مسئولیت آن را می پذیرم.
برشی از مستند"داستان اتم"
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴 چرا مذاکرات به نتیجه نرسید؟!
🔹 محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در تاریخ ۲۹ تیر ماه و در ششمین سالگرد تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل نامهای به دبیرکل این سازمان ارسال کرد و جمعبندی از مجموع بدعهدیهای طرفهای غربی را یادآور شد. اما سوال اساسی این است که چرا مذاکرات هستهای علیرغم توافق صورت گرفته، هیچگاه به نتیجه مطلوب نرسید؟
🔸 زمانی پاسخ به این سوال میتواند منطقی گردد که به راهبرد آمریکاییها در قبال ایران پیببریم و بدانیم از اساس در چه محیطی بازی کردهایم. راهبرد آمریکائیها در مواجهه با ایران همواره تحریم پایه بوده است. بر همین اساس است که آمریکا به هیچ عنوان حاضر نیست ساختار و معماری تحریمهای خود را در مذاکرات نابود سازد.
✅ چارچوب ذهنی آمریکائیها هیچگاه در طول مذاکرات هستهای بر لغو تحریمها استوار نبوده است. لغو تحریم در محاسبات گردانندگان کاخ سفید به منزله نابودسازی زیرساخت کلیه تحریمهاست؛ چیزی که آمریکاییها را در رقابت راهبردی با ایران خلع سلاح میکند. این راهبرد برای آمریکاییها زمانی موثر واقع گردید و بر آن پافشاری کردند که دانستند، هندسه ذهنی مذاکرهکنندگان ایران بر پیوند میان اقتصاد با سیاست خارجی گره خورده است و راهحل جایگزینی ندارند.
🔹 این ادراک از محیط ذهنی دستگاه دیپلماسی باعث گردید آمریکاییها جمهوری اسلامی را در یک محیط پرفشار همواره نگه داشته و با یک توافق یک طرفه و به گروگان گرفتن اقتصاد، ایران را وادار به امتیازدهی بیشتر نمایند. بدعهدی، تاکتیک آمریکائیها برای حفظ گفتوگو و امتیازخواهی بیشتر بود؛ بر همین مبنا هیچگاه حاضر به برداشتن تحریمها نگردیدند.
🔸 حتی در روند مذاکرات کنونی وین نیز آمریکاییها حسن نیت نشان ندادند. از یک سو حاضر به لغو کلیه تحریمها نشدند و از سوی دیگر مذاکرات را برای مذاکرات آتی و پیوند زدن آن با حوزههای منطقهای و موشکی دنبال میکردند. و از همه مهمتر به هیچ وجه حاضر به دادن تضمین نگردیدند.
💢 روند مذاکرات هستهای قبل و بعد از برجام نشان میدهد که آمریکاییها در راهبرد خود چسبندگی بسیاری به تحریمها دارند. به عبارتی اگر راهبرد آمریکا از تحریم تهی گردد، از اساس در مواجهه با ایران فاقد راهبرد میشوند؛ بر همین مبناست که مذاکرات هیچگاه به نتیجه مطلوب نرسید و ایران از آن منتفع نشد، حتی آن زمانی که توافق برجام حاصل گردید. راه پایبند نمودن آمریکا به تعهدات خود و دستیابی به یک توافق مطلوب، هزینهمندسازی رفتار آمریکاییهاست. اگر هزینه برای آمریکاییها بالا رود در مقابل کسب فایده کمتر، امتیاز داده و تن به تعهدات عملی و واقعی میدهند.
✍️حمد_بنافی
#بین_الملل
https://t.me/BasiratAfzaeiMostanad
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
IRAN-Election-PDT-1980-2017-Cartorient-EN.pdf
9.64M
اطلس انتخابات ریاست حمهوری از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۷ ایران
به زبان انگلیسی است!
#انتخابات
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
تلخ ترین بخش ماجرای اعتماد به آمریکا
🔹آقای ظریف امروز گفت "هیچ یک از مذاکره کنندگان به آمریکا اعتماد نکردند".
♦️البته ده ها سند در تاریخ مذاکرات و پس از آن وجود دارد که خلاف این ادعا را ثابت می کند. اما این موضوع، مربوط به گذشته است. آنچه تلخی ماجرا را دو چندان می کند تداوم اعتماد مالباخته به طرف کلاهبردار است.
🔹توافق، از دو حال نیست. یا مبتنی بر اعتماد به طرف مقابل است؛ مثل کلاهی که در برجام، سر تیم مذاکره کننده گذاشته شد. و یا اعتماد نمی کنید و بنابراین، تضمین می خواهید.
♦️دولت آمریکا نشان داد خدعه گر، عهد شکن و غیر قابل اعتماد است. اما ضمنا در مذاکرات چند ماه اخیر اعلام کرد حاضر نیست تضمین بدهد که دوباره عهدشکنی نمی کند!
🔹با این وجود آقای روحانی در همین مدت بارها ادعا کرد توافق در دسترس بود و مصوبه آذر ماه سال گذشته مجلس مانع از توافق شد.
♦️چگونه می شود مطابق تجربه، خدعه گری آمریکا ثابت شده باشد و نخواهد تضمین هم بدهد، اما کسی ادعا کند توافق در دسترس بود؟ جز به واسطه اعتماد بلا وجه و میل به مالباختگی دوباره؟!
🔹چرا در حالی که بایدن اصرار دارد همان دشمنی کور دولت ترامپ را ادامه دهد، آقای روحانی سعی کرد برای دولت آمریکا اعتبار و اعتماد دست و پا کند؟! عبرت نگرفتن و اصرار بر اعتماد به آمریکا، تلخ تر از اصل این اعتماد است.
♦️امیر مومنان (ع) به ابوموسی اشعری فرمود "أِنّ الشَّقی مَن حُرِمَ نَفعَ ما اوتی مِن العَقلَ و التَّجرِبهًْ. همانا بدبخت کسی است که از سود عقل و تجربهء داده شده به او، محروم بماند". (نامه ۷۸ نهج البلاغه)
✍محمد_ایمانی
#برجام_توافق
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🔴خیانت روحانی به کلمات
🔺بالاخره روحانی رفت. او رفت؛ خاطراتش هم می رود. میراثی که او برای دولت بعدی گذاشت، از تورم ۵۲ درصدی و نقدینگی ۳۶۰۰ هزار میلیاردی و کوچک شدن ۳۵ درصدی سفره مردم و... هم گرچه سخت، بالاخره دیر یا زود دست خوش تغییر خواهد شد. اما خیانت او به برخی کلمات شاید به این زودی ها جبران نشود و تا مدت ها در حافظه جمعی بماند.
❎روحانی به واژه «امید» خیانت کرد. آنجا که آن را به لبخند #کدخدا شرطی کرد. او امید ملت را به نقطه ای گره زد که در دست بدخواه ملت بود. در دولت روحانی جامعه نه تنها برنامه عملیاتی برای قوی شدن در برابر تحریم ها مشاهده نکرد، بلکه مدام با گلایه ها و اتهام زنی های بخشی از حاکمیت علیه بخش دیگر آن مواجه شد که وانمود می کرد «نخواستن ها» و «نگذاشتن ها» و «سنگ اندازی ها» علت برهم خوردن توافقات با غرب شده. تقویت این دوقطبی در مقاطعی مثل انتخابات ۹۶، هم به اتحاد و انسجام مردم لطمه زد، هم امیدی که باید مولد مقاومت و ایستادگی می بود، کم رنگ و کم رنگ تر کرد. جامعه ی شرطی شده و در انتظار گشایش، به شدت مستعد پذیرش دوقطبی ها بود که بر شکاف اجتماعی و بروز کینه توزی حتی بین توده های مردمی افزود.
❎روحانی به «عقلانیت» خیانت کرد. عقلانیتی که در #مجمع_عقلا با منطق تنش زدایی، جنگ را با جام زهر به پایان رساند، در دولت عقلا صاحب اختیار مملکت شده بود. می گفت عقلانیت در سازش با دنیاست؛ منطق مقاومت دنبال تقابل ذاتی با دنیاست و نتیجه اش هم تحریم و بالا رفتن قیمت هاست؛ باید برویم آثار بداخلاقی های ایدئولوژیک انقلاب را از دل دنیا در بیاوریم تا دنیا روی خوش نشان دهد و اوضاع زندگی مردم خوب شود! دستاورد ادعایی این عقلانیت برای کشور، هیچ گاه عملی نشد و جز تجاوزهای مکرر دولت های غربی به حقوق ملت ایران و تحریم های بی سابقه چند سال اخیر چیزی به دست نیامد.
❎روحانی به «اعتدال» خیانت کرد. اعتدالی را که معرف #امت_میانه بود، به حرکت بر مسیر تعارض نداشتن با منافع غربی ها و به عبارتی به پروپای آمریکا نپیچیدن منحرف کرد. در این مسیر هرچه از منافع ما در تعارض با خواست غربی ها بود، می توانست وجه المصالحه قرار گیرد؛ حتی منافع راهبردی مان!
❎روحانی به واژه «جامعه بین المللی» هم خیانت کرد. او افکار عمومی را به این باور رساند که جامعه بین المللی یعنی چهار کشور. اگر با آنان تعاملمان ردیف باشد یعنی دنیا به رویمان آغوش گشوده و اگر آنان روی ترش کنند، یعنی ما در انزوا هستیم. ذیل این باور ما فقط باید با کشورهایی ارتباط داشته باشیم که قدرت های غربی اجازه بدهند و هرکه را آنان نخواهند باید از گردونه روابطمان حذف کنیم. با همین رویکرد، ما سال ها شرکای تجاری مان در کشورهای همسایه و آسیای شرقی و آمریکای لاتین را از دست دادیم و بخش اقتصادی سفارت خانه هایمان عملا بی کار بودند و هیچ کمکی به بالا بردن تراز تجاری مان نکردند.
❎روحانی به واژه «عزت» نیز خیانت کرد. از شعارهای او بازگرداندن عزت به پاسپورت ایرانی بود. اما در انتهای دولت او کارت های ملی هم بی عزت شدند؛ آنجا که برای دریافت دو شیشه روغن مردم باید آن را نشان می دادند!
❎روحانی به اصل «مذاکره» هم خیانت کرد. مذاکره همیشه ابزاری بوده درخدمت تامین منافع. روحانی مذاکره را برای مذاکره می خواست. همین باعث شد پس از رسوا شدن طبل توخالی #برجام، حتی در مذاکرات احیای برجام هم شکست بخورد و در بن بست قرار گیرد.
🔻فهرست این خیانت ها می تواند تا ده ها شماره امتداد پیدا کند. آسیب های این هشت سال بر پیکره سرمایه اجتماعی قابل شمارش نیست. امید که این روزگار بگذرد و روزهای بهتری در انتظار ملتمان باشد تا فرصت ترمیم زخم هایمان را پیدا کنیم. افوض امری الی الله...
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۲۶ دی سالروز اجرای برجام!
🔻فواد ایزدی:
⭕️ "آقای ظریف! رئیس جمهور بعدی آمریکا تحریمها رو بر میگردونه؛ جان کری هم گفته رئیس جمهور بعدی ملزم به اجرای برجام نیست."
🔻ظریف:
⭕️"تام کاتن به من گفت رئیس جمهور بعدی آمریکا میزنه زیر برجام، همه بهش خندیدن! منم بهش گفتم برو پولتو از هاروارد پس بگیر، خوب بهت حقوق یاد ندادن!"
🔻ترامپ (اردیبهشت ۹۷):
⭕️"امروز آمریکا از برجام خارج خواهد شد و ما بالاترین سطح تحریمهای اقتصادی رو اعمال خواهیم کرد..."
#ظریف
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
🌑پیش داوری و قضاوت عجولانه درباره عملکرد دولت آینده!!
⚛با پایان دولت ۸ ساله آقای روحانی و ملاحظه برخی ناکارآمدی ها و ناکامی های تیم سیاسی و اقتصادی ایشان
گاها پیش داوری هایی از عملکرد آقای رئیسی در دولت آینده و احتمال ناکامی و ناامیدی از موفقیت در حل بحران ها و چالش های پیش رو در بین مردم و فضای رسانه ای میشود.
فارغ از پیش داوریها اما
🌿راه کار قرآن چیست؟
قرآن می فرماید: لیس للانسان الا ماسعی (نجم:۳۹) لا یکلف الله نفسا الا وسعها ( بقره:۲۸۶)
☝اگر دولت آقای رئیسی با تکیه بر همین دستور قرآنی، نهایت سعی و تلاش خود را
با برنامه ریزی و مشورت با نخبگان
انجام دهد
⬅️بر طبق صریح آیات قرآن( طلاق:۳و۲)
رعایت تقوا و انجام دستورات الهی و توکل بر خالق هستی، قطعا چاره ساز و حلّال بسیاری از مشکلات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و...خواهد بود.
⛔️فراموش نکنیم ناامیدی بدترین گناهی است که بخشوده نمیشود!!
چاره راه بازگشت به دستورات قرآن است!
✅فرمولِ سعی و تلاش+ انگیزههای خدایی+ توکل و محاسبه خالق هستی در محاسبات
چاره ساز و کیمیای حل مشکلات ماست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 به امید سرافرازی ایران کهن بر قله های پیشرفت و آبادانی جهان
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
جناب ظریف درست میگوید؟
🗣 محمدجواد ظریف دیروز در حاشیهی جلسهی هیئت دولت با قاطعیت تمام ادعا کرده است که:
⬅️ من شهادت میدهم هیچیک از مذاکرهکنندگان به آمریکا اعتماد نکردند.
🔻 به منظور واکاوی این مدعای بزرگ برجامی، چند عرصهی درونمتنی را با یکدیگر به نظاره مینشینیم تا با تأمل و تعمق در آنها بتوانیم میزان صحت یا سقم مدعای مذکور را بسنجیم.
🔸 مؤلفههای برنامهی هستهای ایران:
براساس بند نخست از متن توافق ژنو(توافق ژنو، توافق مادر بوده و دو توافق لوزان و برجام بر پایه و اساس آن نگاشته شدهاند)، مذاکرهکنندگان کشورمان پذیرفتهاند که مؤلفهها و ابعاد فعالیتها هستهای ایران تماما میبایست با طرفهای مقابل(در رأس آنها آمریکا) به توافق برسد، وگرنه ایران نمیتواند برنامهی غنیسازی داشته باشد(a mutually defined enrichment programme). به عبارت دیگر، براساس برجام، منبعد پیشفرض آن است که ایران هیچ حقی برای داشتن برنامهی هستهای ندارد، مگر آن میزان که با طرف مقابل به توافق و تفاهم برسد. بنابرین، گفتمان و امیال طرف مقابل به طور رسمی مورد اصالت و اعتماد قرار میگیرد. این بدان معناست که از جانب مذاکرهکنندگان ایران، 👈اعتماد👉 لازم در این زمینه به طرف آمریکایی برای اعطای سهم کافی به کشورمان وجود داشته است.
🔸 وجود عبارات مبهم و تفسیرپذیر:
توافقی که مدعی حل یک منازعهی طولانی است، قاعدتا نباید حاوی عباراتی باشد که میتواند منشأ مناقشات جدید گردد. این یکی از بدیهیترین ویژگیهای یک توافق عادی و معمولی است. برجام از این حیث، به هیچ وجه نمرهی قابل قبولی دریافت نکرده است، به طوری که دستکم در ۳۰ مورد، تعابیر مبهم و مشکک در متن به وضوح دیده میشود که عملا راه را برای تفاسیر یکجانبه و تحمیل مطالبات زیادهخواهانه از سوی غربیها هموار میکند. از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
nature - programme - exclusively peaceful -encouraging - concerns - full implementation - successful implementation - as appropriate - if appropriate - appropriate action - national laws - facilitate
🔸 سازوکار حل اختلافات:
سازوکار تعبیه شده در برجام برای حل اختلافات، بلاشک در طول تاریخ بشریت نه کمنظیر، بلکه «بینظیر» است؛ 👈مکانیزم ماشه👉. براساس بند ۳۷ از این توافق، در صورت نقض صریح برجام از سوی آمریکا، حتی اگر ایران قصد شکایت و پیگیری آن را داشته باشد، پس از دورهای معین، به جای آمریکا، این «ایران» است که مجازات خواهد شد، و این در حالی است که ایران کماکان باید به تعهدات خود عمل نماید!!! به بیان روشنتر، ایران هیچ اهرم حقوقیای به منظور اِعمال فشار به طرفهای مقابل برای انجام تعهداتشان در اختیار ندارد و صرفا ناچار است به متعهد بودن آمریکا و اروپا به مُفاد برجام امیدوار باشد، 👈اعتماد👉 کند و دست به دعا بردارد! و دیگر هیچ!
🔰 اختتامیه:
حسنختام این یادداشت، جملاتی است از جناب ظریف که از معمای اعتماد یا عدم اعتماد گروه مذاکرهکننده به آمریکا به وضوح پرده بر میدارد. در حالی که جان کری وزیر خارجهی اسبق آمریکا صریحا بیاعتمادی کامل خود را نسبت به ایران ابراز میکند(او میگوید: Its not about trust. verify, verify, verify)، جناب آقای وزیر خارجه این چنین به امضاکنندهی سند حملهی اتمی به ایران؛ یعنی «اوباما» ادای احترام کرده و قول وی را محترم میشمارد:
🔴 آقای ظریف در ۲۹ شهریور ۹۳ در مصاحبه با خبرنگار شبکه PBS آمریکا اظهار میکند: «ما محدودیتهایی را که پرزیدنت اوباما برای وادار کردن کنگره به لغو تحریمها با آن مواجه است درک میکنیم و همانطور که ما نمیپذیریم آنها از ما امری غیرممکن را بخواهند، ما هم از آنها نمیخواهیم که اقدامی غیرممکن انجام دهند. ما در امور داخلی آمریکا دخالت نمیکنیم، اگر اوباما به ما قول میدهد که کاری بکند، ما آن را میپذیریم و به قولش احترام میگذاریم». (خبرگزاری ایرنا - شمارهی خبر: ۸۱۳۲۳۰۷۶)
#ظریف_اعتماد
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
دورهمی دولت، یادگاری دولتمردان
🔹صبح دیروز(۱۴۰۰٫۵٫۱۱) دولتمردان در روز آخرین روز کاری، دورهمی گرفتند و از همدیگر تشکر کردند. آقایان صالحی و زنگنه و جهانگیری در تمجید از آقای روحانی، گوی سبقت از هم ربودند. زنگنه گفت "کارنامه دولت، عالی بود" و جهانگیری مدعی شد "فرصت های خوبی در اختیار دولت آینده است". صالحی و زنگنه هم از روحانی عذرخواهی کردند!
📊 اما الساعه و در آخرین روز، کارنامه دولت بدین شرح است؛ تمام شاخص های اقتصادی در مقایسه با هشت سال قبل و در حوزه های زیر، عقبگرد شدید نشان می دهد:
🔻سهولت یا سختی کسب و کار
🔻رشد (رونق) یا رکود اقتصادی.
🔻میزان سرمایه گذاری مولد داخلی و جذب سرماگذاری خارجی
🔻تراز مثبت یا منفی تجاری
🔻کاهش یا افزایش حیف و میل منابع عمومی
🔻نرخ سالانه و نقطه به نقطه تورم
🔻نرخ بیکاری و میزان ایجاد اشتغال خالص
🔻حجم نقدینگی سرگردان
🔻ضریب جینی (شکاف طبقاتی)
🔻ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم
🔻نوسانات درآمد سرانه و خط فقر
🔻کسری بودجه، تعهدات انباشته و بدهی های دولت
🔹دولت، در نوع این شاخص ها عقبگرد رکورد گونه داشته؛ شش رتبه عقبگرد در رتبه بندی جهانی، رکورد تورم 45 درصدی و روند افزایشی آن، بیست درصد کوچک شدن اقتصاد، افزایش تقریبا یک درصدی ضریب جینی، هفت برابر شدن قیمت ارز و کاهش ارزش پول ملی، کاهش یک میلیون تومانی درآمد سرانه.
🔹روحانی و معاون اول او، درباره رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال ادعا کرده اند "کاری کارستان کردیم"؛ اما این دولت نسبت به دوره قبل از خود، هفتصد هزار شغل کمتر ایجاد کرد و قدرت خرید مردم نیز در همین دوره، یک هفتم شد.
🔹روحانی اول امسال گفت دیگر تا دستگاه های دولتی تا آخر دولت نباید دستور جدید گرانی صادر کنند، اما مردم چند بار با گرانی مرغ و تخم مرغ و روغن و شکر و آرد و نان و سیمان و سایر اقلام رو برو شده اند.
🔹پایان دولت روحانی با قطعی آزار دهنده آب و برق در مناطق مختلف همراه شد. او، دولت را با 350 هزار کسری بودجه و 110 هزار میلیارد تومان بدهی به بانک مرکزی، تحویل آقای رئیسی و دولت جدید می دهد! بدهی های سنگین دولت (بعضا با سررسید چند ماهه) تا 250 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
🔹جالب این که در همین هفته های پایانی، دستور دو برابر کردن امتیازات فوقالعاده ویژه مدیران از سوی جهانگیری صادر شد تا سقف ٢/۵ میلیون تومانی افزایش حقوق و مزایا برای مدیران برداشته شود!
🔹هفت میلیون تُن کالای اساسی در بنادر و گمرکات دپو شده و ترخیص و توزیع نمی شود. سال گذشته هم هشت میلیون کالای مشابه دپو شده بود و تصادفا چند میلیون تُن آن، مقارن روی کار آمدن بایدن و از سرگیری مذاکرات ترخیص شد!
♦️اما درباره برجام، دولت دموکرات آمریکا حاضر نشد به تعهد دولت اوباما برگردد و حقوق نسیه ایران در برجام را گروگان باج خواهی های جدید قرار داد. روحانی، دولت را با مذاکره بر سر برجام آغاز کرد و با مذاکره نافرجام برای مطالبه حقوق تضییع شده ایران به پایان برد! تحریم ها در این مدت، بیش از دو برابر شده است!
✍محمد_ایمانی
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
سخنان رییسی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری خود:
(با بیان اینکه شرط ادب و احترام در حکم تنفیذ از سوی رهبری انقلاب این بود که دست مبارک ایشان را میبوسیدم): به دلیل رعایت پروتکلها این توفیق از من سلب شد.
از درگاه خداوند شکر نعمت اعتماد مردم و رهبری انقلاب اسلامی به خود را به جای میآورم. خورشید تابناک مردمسالاری دینی بیش از ۴۰ سال است در این سرزمین با هدایت امام بزرگوار و با همت والای مردم بزرگ و وظیفه شناس ما طلوع کرده و مدل حکمرانی نوینی به عالم عرضه شده است.
در این مدل، امر دین در برابر دنیا، امر عزت در کنار رفاه به عالم عرضه شد تا بدانند پیوند معنویت با زندگی انسان معاصر را و اینکه دین میتواند در متن زندگی انسان معاصر حکومت و تمام شئون زندگی او را اداره کند. در یک کلام جمهوریت در کنار اسلامیت و استقلال در کنار آزادی در هم آمیخت.
هرجا به رهنمودهای امام و رهبری و سیاستهای نظام توجه شد کارها پیش رفت و امور انجام شد و آنجا که این توجه صورت نگرفت، اشکال و مشکل پیش آمد.
مردم با همه مشکلاتی که بود حماسه آفریدند و دشمنان را ناامید و دوستان را امیدوار کرد. در این حماسه همه مردم و اقشار نقش داشتند. پیر و جوان و همه گویشها و اقوام و مذاهب در آن حضور داشتند که از همه به ویژه کسانی که مردم را برای حضور در انتخابات دعوت کردند به ویژه در رأس همه رهبری معظم انقلاب، قدردانی میکنم.
(با بیان پیام مردم در ۲۸ خرداد تحول خواهی و عدالتخواهی و مبارزه با فقر و تبعیض بود): پیام مردم پاسداشت از خون مطهر شهیدان و وصایای ارزشمند آنان و توجه به ارزشهای نظام اسلامی و رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه بود و این پیام مردم در انتخابات بود که با فساد مبارزه شود، عدالت حاکم شود و به روابط ناسالم اداری و هر آنچه که پیوندی با جامعه اسلامی ندارد پایان یابد.
به دنبال رفع تحریمها خواهیم بود اما سفره مردم را به اراده بیگانگان گره نخواهیم زد.
کسری بودجه، ثبات بازار سرمایه، کنترل تورم، مدیریت کرونا و موضوع آب و برق از جمله مسایل مهمی است که حل آنها فوریت دارد.
به همه دولتمردان دولت دوازدهم خسته نباشید میگویم.
۱۰ موضوع را به عنوان مسائلی که نیاز به حل فوری و آنی دارند، احصا کردهایم و از امروز در دستور کار دولت است.
ما از قبیله «ما میتوانیم» هستیم.
امیدواریم با نگاه همه صاحبنظران و فرهیختگان وضع به نفع مردم و ارزشهای انقلاب تغییر کند و ضمن پاسداشت همه خدمات تا کنون، گامهای مثبتی برداشته شود.
برنامه چهارساله دولت نیز زمینهساز اجرای برنامه توسعه هفتم کشور خواهد بود.
پروردگارا خوب میدانی حضور من در این عرصه با چه انگیزهای بود. اگر برای خدمت و گشایش و اجرای عدالت نبود، حضورم معنا نداشت. خدایا از آشکار و نهان آگاهی. ما را مدد کن. خدایا از صفات حکمرانان مدنظر پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) همه ما را برخوردار کن و به ما اخلاص در عمل عطا کن.
#تنفیذ_رئیسی
https://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad