🔴فاصله ما و رهبری در این روزها
🔸بعد از سخنان رهبرانقلاب چه احساسی داشتید؟ احساس تفاوت نداشتید؟ آنچه رهبر انقلاب رقم زد با مسیری که انقلابی ها و اصولگراها و غیره طی دو روز اول بعد سهمیه بندی انجام دادند چه میزان قرابت داشت؟ چرا؟ اختلاف کجاست که در چنین بزنگاه هایی خودش را نشان می دهد؟ مبنایی و یا سیاسی و یا حتا اخلاقی؟
🔹 اجازه دهید این متن را تلخ مرور کنیم؛ شایدم هرسه.
بعد از اعلام سهمیه بندی، در ضعف تدبیر عمیق دولت در اطلاع رسانی و نگرانی از آینده طرح، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه می کردیم؟
🔹 برخی به آتش اعتراضات خیابانی دمیدند. برخی فرصت یافتند اشتباه مردم در انتخاب روحانی را به رخ بکشند. برخی تلاش کردند حساب رئیسی و یا حتا رهبری را از اجرای سهمیه بندی جدا کنند. اصولگراهای مجلس که قاعدتا باید باتجربه تر و ریش سفیدتر عمل کنند ابتدا مصوبه شورای عالی سران را غیرقانونی دانستند و بعد هم تلاش کردند مانع اجرای طرح شوند و برخی شان بعد از سخنان رهبری نیز کوتاه نیامدند و تا استیضاح رئیس دولت و مجلس هم پیش رفتند. مردم چه برداشتی از این رفتار دارند؟ غیر از اینست که برداشت غالب این شد که نظام برای اجرای این سیاست دچار تردید و دودلی است؟ همین ابهام، آتش بیار اغتشاشات نبود؟
رهبری اما به میدان آمد و تصریح کرد به سران قوا حسن ظن دارم و از تصمیم مشترک حمایت می کنم.
مساله روشن نبود؟
🔹 دولت ناکارامد در دو سال پایانی تصمیم می گیرد به توصیه بسیاری از کارشناسان به مردم ستم دیده از بار تلاطم ارزی و تحریم ها کمک نقدی و بسته حمایتی دهد. هیچ راهی هم ندارد جز مالیات گرفتن از دارنده ها به روش افزایش قیمت بنزین. همین را هم در شورای عالی سران قوا که با تصویب رهبری تشکیل شده است مصوب می کند. رهبری هم تائید و حمایت می کند. تا اینجای ماجرا ابهام بود؟ چرا حاضر نشدیم از ساختار مردمی حمایت کنیم؟
🔹 مساله اینست که برخی از ما حرمتی برای ساختارهای جمهوریت قائل نیستیم. این ساختارها مشروعیتش به امضای جمهوریت است. این ساختارها برآمده از مردم سالاری است. دفاع از ساختار دفاع از فرد و این و آن نیست. دفاع از مردم است. چطور این مبنای معرفتی را رها کردیم؟ چرا حاضر نشدیم نگرانی مردم از این تصمیم را در ساختار موجود حل و فصل کنیم وبه کف خیابان نبریم؟
اما فقط همین نیست.
شاید هم می دانستیم اما نگران چهارتا فالور و لایک و رای امروز و فردایمان بودیم. نبودیم؟ رهبری کار نکرده ما را تمام کرد.
محسن مهدیان
@basirat_ardakan
⭕️ فقط با #ولایت_مداری آرام شوید
🔻عموم مردم و بخشی از بدنه حزب الله از بیانات رهبری در حمایت تصمیم سران قوا در مسئله #گرانی_بنزین قانع نشده و هیچ تبیین و تحلیلی را هم قبول ندارند.
🔻سال 60 وقتی آیت الله خامنه ای به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند قصد داشتند آیت الله مهدوی کنی یا فرد دیگری را برای نخست وزیری معرفی کنند. به علت فشار مجلس و نامه نگاری به رهبر کبیر انقلاب یعنی امام خمینی(ره)، ایشان خطاب به آیت الله خامنه ای فرمود که آقای میرحسین موسوی را به نخست وزیری معرفی کنید.
🔻آیت الله خامنه ای مخالف بود چون اساساً خط فکری و سیاسی میرحسین موسوی را قبول نداشت. در اینجا نظر امام را پذیرفت و موسوی را به مجلس برای نخست وزیری معرفی کرد.
🔻سال 1364 بعد از اینکه آیت الله خامنه ای مجدد به ریاست جمهوری انتخاب شدند باز قصد نداشتند که جناب میرحسین موسوی را به نخست وزیری معرفی کنند. باز مجلس به ریاست مرحوم هاشمی رفسنجانی و جناب محسن رضایی بعنوان فرمانده سپاه به امام خمینی(ره) نامه نوشتند و از امام خواستند که نگذارد میرحسین موسوی از نخست وزیری حذف شود!
🔻جناب رضایی در نامه نوشته بود چنانچه میرحسین به عنوان نخست وزیر مجدد انتخاب نشود در جبهه ها و بین نیروها اختلاف می افتد و موضع ما در جنگ تضعیف می شود. هاشمی هم نوشته بود امروز مصلحت است که جناب میرحسین موسوی دوباره به عنوان نخست وزیر انتخاب شود.
🔻امام به یکی دو نفر پیام دادند که به آقای خامنه ای بگویید که آقای میرحسین موسوی را مجدد برای نخست وزیری معرفی کنید. اینجا آیت الله خامنه ای مقاومت کردند و گفتند تا امام به من حکم ندهد قبول نمی کنم. گفتند چرا حکم؟ پاسخ داد چون هیچ حجت شرعی برای معرفی آقای میرحسین موسوی ندارم و ایشان را کامل می شناسم به درد این جایگاه نمی خورد و ... .
🔻امام(ره) پیام دادند باشه من حکم می دهم. این چنین آیت الله خامنه ای با وجود اینکه قلباً و عقلاً با میرحسین موسوی مشکل داشت با نظر امام موافقت کرد.
🔻حالا در رابطه با مسئله افزایش نرخ بنزین؛ همه می دانیم که اجرای این طرح در این زمان با این شرایط بدست بی کفایت ترین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی و بدست بی عرضه ترین وزرای تاریخ ایران و بدست ناکارآمدترین مدیران، کشور را دچار آشوب و بلوا کرده؛ اما هیچ کدام نمی توانیم ادعا کنیم بیشتر از رهبری می فهمیم! یعنی رهبر انقلاب خودشان نمی دانند که مردم قانع نشدند؟ قطعاً می دانند.
🔻اما تکلیف چیست؟ انفعال و غرزدن و عصبانیت و ناراحتی؟ آیا تکلیف این است که ناامید شویم؟ پس چه شد معنای ولایت مداری؟ چه شد «از تو به یک اشاره/ از ما به سر دویدن»؟ چه شد: «وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد»؟
🔻به نظرم اگر تبیین ها و تحلیل ها آرام تان نکرده، تنها راه توکل به خدا و اطاعت از ولایت است. دنبال توجیهات هم نباشیم. میدانیم برخی حرف ها توجیه است. وقتی ولایت گفتند از این تصمیم حمایت می کنم ضمن انتقاد به عملکرد سران قوا و عدم مدیریت شان و مطالبه از آنها، دیگر ناامید نباشیم. امام فرمود: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا مملک تان آسیب نبیند. اینکه چرا حمایت کردند را مفصل هم توضیح دادیم اگر قانع نشدید تنها جواب ولایت پذیری است.
👤داود مدرسی یان
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
@basirat_ardakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آشوبگران به خانه های مردم هم رحم نکردند
🚨گریه های مردی که همه زندگی اش را اغتشاشگران به آتش کشیدند
@basirat_ardakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتار داعشیگونه مزدوران منافق با آتشنشانان!
سرشان را ببرید و فیلم بگیرید!
@basirat_ardakan
چه کند علی به تنهائی
بسکه فتنه ز ناکثین دارد
از مَرام ناکثین بگذر
طعنه ها ز مارقین دارد
همچونان جامه های پر وصله
تهمت از جنس قاسطین دارد
@basirat_ardakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️روح الله زم: میخواستیم روحانی رئیس جمهور بشه تا ضعف مدیریتش باعث نارضایتی مردم بشه....
#دستپخت_روحانی
#گرانی_بی_موقع
#شوک_روانی_به_مردم
@basirat_ardakan
آشوبگرانی بدتر از چنگیزخان مغول!
در پی به آتش کشیده شدن کتابخانه تفکر شهرستان شهریار تهران ۱۳ هزار جلد کتاب در آتش سوخت
@basirat_ardakan
🔴پاسدار شهید مرتضی ابراهیمی ، جمعی سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران در درگیری روز گذشته با منافقین و آشوبگران به شهادت رسید.
@basirat_ardakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات تکاندهنده همسر شهید امنیت ایرج جواهری که توسط اغتشاشگران به شهادت رسید
@basirat_ardakan
🚩 حمله ناموفق اشرار مسلح به منزل و دفتر نماینده ولی فقیه در یزد
🔹اشرار مسلح به سلاح سرد که قصد حمله به منزل و بیت آیتالله ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد دستگیر و چند شرور دیگر متواری شدند
@basirat_ardakan
علی را مبادا که تنها کنی
در این فتنه ها مثل عمار باش
کمی فکر وحدت کمی فکر دین
کمی مالک اشتر یار باش
@basirat_ardakan
📸راهپیمایی خودجوش مردم زنجان علیه هنجارشکنان
امروز مردم زنجان علیرغم برودت هوا و بارش برف امروز در محکومیت اقدامات هنجارشکنانه اغتشاشگران به صورت خودجوش راهپیمایی کردند.
@basirat_ardakan
1_127498726.m4a
14.18M
تحلیل کامل از ماجرای #گرانی_بنزین
دوستان این صوت پاسخ به سوالات اساسی این روزها ست👇
🔺 #رهبر انقلاب از چه چیزی حمایت کردند؟ گرانی بنزین یا مصوبه سران قوا؟
🔺دلیل بیانات دیروز رهبری؟
🔺در صورت مخالفت رهبر انقلاب با اصل طرح چه اتفاقی می افتاد؟
🔺 اشتباهات دولت #روحانی در موضوع #بنزین
تحلیل دکتر #محمد_عبدالهی
دوستان لطفا منتشر کنید.. برای خیلیها سواله 👇
@basirat_ardakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیام مردم زنجان علیه اشرار✌️
زنجانیها در حرکتی خودجوشانه به خیابانها آمدند و فتنه اشرار را محکوم کردند
رجزخوانی حاج ولیالله کلامی در بین مردم
@basirat_ardakan
🔴انصارالله یمن دو کشتی جنگی ائتلاف متجاوز سعودی را توقیف کرد
🔹انصارالله یمن اعلام کرد توانسته دو کشتی جنگی ائتلاف تحت رهبری سعودی را که در آبهای حدیده بودهاند، به کنترل خود درآورده است.
🔸ائتلاف سعودی از دست دادن کنترل یک کشتی را تأیید کرده، اما مدعی شده که این کشتی یدککشی است که یک سکوی نفتی کرهای را جابجا میکرده است.
@basirat_ardakan
🔴 حمایت رهبری معظم انقلاب از طرح سهمیهبندی بنزین؛ نکات و ملاحظات مهم
🔸 در مورد چرائی حمایت رهبری معظم از تصمیمات شورای سران قوا، سخنان دیروز رهبری معظم کاملاً روشن و بدون ابهام است. هرچند در این زمینه میتوان به نکاتی اشاره کرد:
🔺۱. در مورد طرح سهمیهبندی و افزایش قیمت بنزین، باید بین سه محورِ #اصل_طرح ؛ #زمان_طرح ؛ #شیوه_اجرای آن مرزبندی کرد. همان طور که رهبری عزیز فرمودند اصل طرح دارای پشتوانه کارشناسی قابل اعتنا است. (مواردی چون کاهش فاصله طبقاتی، جلوگیری از مصرف بیرویه و سرسامآور سوخت، کمک به دهکهای پایین جامعه و... از جمله فواید این طرح است که ادله کارشناسی جدی دارد.) اما در زمینه شیوه و زمان اجرای طرح، قطعاً نقاط ضعف جدی و بزرگی دیده میشود.
🔺۲. تاکید رهبری بر #خوشبینی به تصمیم سران سه قوه در کنار انذار ایشان به دولت جهت جلوگیری از افزایش قیمتها، کاملا معنادار و مهم است. اتفاقا اعتراضات هیجانی سبب ایجاد جو روانی کاذب و افزایش قیمتها خواهد شد. بهعلاوه تاکید بر #خوشبینی، نه از روی سیاسیکاری است بلکه توصیهای مهم به همگان در سلوک و نگرش سیاسی است.
🔺۳. (مهم) حمایت صریح رهبری از طرح مذکور با وجود تاکید چندباره ایشان که از لحاظ کارشناسی بنده کارشناس نیستم، یک پیام فوقالعاده ارزشمند را به عموم نخبگان و تصمیمگیران و البته مردم فهیم ایران میرساند. این پیام آن است که ساختار نظام جمهوری اسلامی بر مبنای تصمیمات #کارشناسیمحور قرار دارد و مهمترین رکن حاکمیتی نظام از اجرایی شدن تصمیمات کارشناسیِ تحول آفرین دفاع مینمایند. به عبارت دیگر نشان داده شد چه در این دولت و چه دولتهای قبلی و آینده، اگر عزم و اراده کارشناسی، پایهای برای جراحیهای اقتصادی #تحولآفرین و مبنایی وجود داشته باشد، ایشان تمام قد دفاع مینمایند. اقتصاد مقاومتی با چنین پیش زمینه مدیریتی قابل اجرا است.
🔺۴. حمایت رهبری از مصوبه سران قوا، به معنی #فداشدن رهبری نیست. بلکه نشانه #اقتدار نظام و ضرورت استحکام ساختارهای تصمیمگیری کشور است. نظام وقتی تصمیمی میگیرد از این میزان اقتدار برخوردار است که آن را عملی سازد و نارضایتی برخی طبقات مردمی که اتفاقا در این مورد، یک برداشت و احساس اشتباه است (معظم له فرمودند؛ خیال میکنند به ضررشان است) نباید مانع اجرایی شدن یک تصمیم قانونی و کارشناسی باشد.
🔺۵. بدون تردید فرمایشات بسیار دقیق، بهنگام و سنجیده رهبری معظم انقلاب تاثیر انکارناپذیری در مدیریت و هدایت ذهنی گروهها و طبقات مختلف مردمی، وحدت و انسجام نیروهای دولتی، قضایی، نظامی و انتظامی داشته است. ریزش شدید بدنه مردمی و افول تحرکات اشرار نشان داد؛ فرمایش ایشان بازدارندگی قاطعی در محاسبات اشرار و اغتشاشگران داشته است.
🔺۶. با وجود مسموع بودن مخالفت مسالمتآمیز و آزادی نقد و حتی اعتراض، باید توجه کرد با وجود فرصتطلبی سرویسهای بیگانه دشمن، گروههای معاند منافقین، سلطنت طلب و.... اصولا زمینه عملی این موضوع فعلا وجود ندارد و تجربه نشان داده اعتراضات مسالمت آمیز توسط سوءاستفادهگران معاند شبکهای به اغتشاش حاد و شرارت خشن منتهی میشود.
📚 #تبیین
@basirat_ardakan
#حدیث_روز
امیرالمؤمنین علیه السلام
🔷 ستوده تر از بلاغت در گفتار، خموشي است در جايي كه سخن گفتن شايسته نيست.
غررالحکم،باب الصمت
@basirat_ardakan
🔴 #آرایش_سه_لایه هستههای خشونت/مردان تنومند جای زنان جوان را گرفتند!
🔸 بررسی رفتار میدانی آشوبگران در چند شهر حکایت از آن دارد که مدل رفتاری این افراد در اعتراضات اخیر نسبت به حوادث قبلی تغییرات عمدهای داشته است و «هسته های خشونت» آرایش سه لایه گرفتند.
🔹 بررسی های یک نهاد امنیتی نشان می دهد در اغتشاشات اخیر، افراد آموزش دیده در گروههای 5 تا 7 نفره سازماندهی شده اند
🔸 بر خلاف اغتشاشات سال 96 که زنان هدایت این گروهها را بر عهده داشتند، این بار مردانی که اکثرا قوای جسمانی بالایی دارند در این «هسته های خشونت» نقش آفرینی می کنند.
🔸موارد کشف شده از این افراد نشان می دهد «هسته خشونت» در لایه اول به نارنجک دست ساز، ژل های آتش زا، ابزار شکستن قفل و سلاح سرد مجهز هستند که توسط یک یا چند موتور سوارمسلح با سلاح گرم درلایه دوم پشتیبانی می شوند.
🔹 همچنین در لایه سوم زنان جوانی وظیفه تهییج مردم حاضر در میدان به ویژه جوانان را بر عهده دارند که با هدف تحریک عواطف، آنها را برای پیوستن به اقدامات خرابکارانه تشویق می کنند.
🔸 یکی از نکات قابل توجه، سرعت بسیار بالای گروههای تخریبی است که در کوتاهترین زمان ممکن با استفاده از ابزارهای همراه خود در محل مورد نظر وارد شده، اقدام به تخریب و آتش زدن کرده و پس از آن به طرز ماهرانهای خود را از بدنه معترضان و عابران جدا کرده و محل را ترک میکنند.
@basirat_ardakan
بلایی که اشرار بر سر مدافعان وطن آوردند
قصه تکراری و پردرد مدافعان وطنی که برای حفظ امنیت و مقابله با آشوبگران همیشه مورد ضرب و جرح میشوند
گناه این عزیزان مامور به وظیفه چیست؟
@basirat_ardakan
🔴 روایت یک عکاس خبری از اغتشاشات: با قمه مجبورمان کردند ماشین را خاموش کنیم و ترافیک بسازیم!
🔹در حال رانندگی بودم و قبل از اینکه به سرعت گیر برسم مجبور شدم سرعتم را کم کنم در همین حین به یک باره جمعی حدود 20 نفر جلویم ظاهر شدند. همگی آنان قمه به دست داشتند، در دست برخی از آنان علاوه بر قمه سنگ نیز بود. مقابلم ایستادند و به من و چند خودروی دیگر که کنارم بودند اشاره کردند که بایستید.
🔹من ابتدا فکر کردم که راهزن هستند و میخواهند خودرو را به زور بدزدند. درب ماشین را قفل کردم. تعداد خودروها بیشتر شد و در کنار هم ایستادند به آنها هم اشاره کردند که خودرو را خاموش کنید. وقتی دیدند خاموش نکردیم با فریاد و نشان دادن قمه مجبورمان کردند ماشینها را خاموش کنیم.
🔹پشت سر ما هم ماشینهای دیگر هم ایستاده بودند. آنها با ایجاد رعب و وحشت و با نشان دادن قمه به زور موفق شدند که تمامی خودروهای متوقف شده را خاموش کنند. اما من خودرویم را خاموش نکردم ولی چراغهایم را خاموش کردم تا باور کنند که خودروی من هم خاموش شده است. آنها لاین مقابل به سمت تهران را هم متوقف کرده بودند.
@basirat_ardakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم اهانت وقیحانه و حرمت شکنی کلام الله مجید توسط اغتشاشگران در شهر قدس
@basirat_ardakan
🔴راهپیمایی مردم تبریز در محکومیت آشوبگران آغاز شد
🔹راهپیمایی و تجمع مردمی در محکومیت اقدامات آشوبگرانه اخیر با حضور مردم بصیر و انقلابی تبریز از دقایقی قبل از میدان ساعت به سمت مصلی امام خمینی(ره) تبریز آغاز شد.
🔹نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز سخنران این راهپیمایی مردمی است.
@basirat_ardakan
#سرمقاله
🔴 «امنیت و قانون» ۲ رکن اساسی حکمرانی سالم
✍🏻 #حسن_رشوند در #جوان نوشت
🔹امنیت، انتظار نخست انسانها از حکومتهاست که امروزه ابعاد گسترده و متنوعی یافته است. فیلسوفانی که دغدغه عدالت داشتهاند، آن را شرط ضروری عدل دانستهاند و کسانی که به رفاه میاندیشیدهاند، آن را عامل اصلی آسایش شمردهاند و آنان که بر توسعه سیاسی یا اقتصادی تکیه کردهاند، امنیت را عامل اساسی آن تلقی کردهاند و همه کسانی که برای حاکمیت ارزشهای معنوی یک جامعه تلاش میکنند، امنیت را مقدمه واجب برای یک حکمرانی سالم میدانند.
🔺نگاه به امنیت در اسلام بسیار عمیقتر از مکاتب دیگر رخ نمایانده است تا آنجا که کلماتی با ریشه امن ۷۸۹ بار در قرآن کریم تکرار شده است و پیوند ناگسستنی این اصطلاح با نفس کلماتی همچون اسلام، ایمان و مؤمن، حاکی از اهمیت فوقالعاده این مفهوم در اسلام دارد. قطعاً از همین منظر است که پیامبر مکرم اسلام (ص)، میفرمایند: «النعمتان مجهولتان، الصحه و الامان» دو نعمت است که مورد قدر ناشناسی و ناسپاسی است.
🔸یکی نعمت امنیت و دیگری نعمت سلامتی. یا علی بن ابیطالب میفرمایند: «لا نعمه اهنا من الامن.» هیچ نعمتی گواراتر از امنیت وجود ندارد. اینکه رهبر معظم انقلاب بهدنبال حوادث تلخ دو روز گذشته در پی افزایش قیمت بنزین در ابتدای درس خارج فقه خود در باره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت میفرمایند: «ناامنی بزرگترین مصیبت برای هر کشوری است، برای هر جامعهای است، اینها قصدشان این است. شما ملاحظه کنید در این دو روز تقریباً یعنی دو شب و یک روزی که از این قضایا گذشته همه مراکز شرارت دنیا علیه ما این کارها را تشویق کردند، از خانواده منحوس خبیث خاندان پهلوی تا مجموعه خبیث و جنایتکار منافقین، اینها دارند مرتباً در فضای مجازی و در جاهای دیگر دارند تشویق میکنند ترغیب میکنند که این شرارتها انجام بگیرد. من عرضم این است؛ هیچ کس به این اشرار کمک نکند، هیچ انسان عاقل و شایستهای که به کشور خودش علاقهمند است، به زندگی راحت خودش علاقهمند است، به اینها نباید کمک بکند؛ اینها اشرارند، این کارها کار مردم معمولی نیست.»
🔹این سخن رهبری معظم انقلاب، حکایت از این منطق قوی دارد که امنیت و تمکین به تصمیماتی که منشأ قانونی دارد، دو رکن اساسی برای حکمرانی سالم در آن است. طبیعی است وقتی دشمن هویت ملتی را نشانه میرود، باید بپذیریم که تهدیدات هویتی، مرجع اساسی ناامنی خواهد بود و برخلاف آن، پیوستگی و اتحاد میان یک ملت اولین ابزار تحقق امنیت خواهد بود. بنابراین در چنین جامعهای باید نسبت به هر آنچه زمینهساز ناامنی میشود و به نوعی هویت انسجام یافته و همبستگی ملت آن را خدشه دار میکند، حساس بوده و با آن مقابله کرد. اتفاقات تلخ پس از سهمیهبندی بنزین حتما مخالفهای زیادی دارد ولی در یک حکمرانی سالم وقتی نسبت به موضوعی کار کارشناسی شد و در یک تدبیر کلان، تصمیم به اجرای آن گردید، ضمن باز بودن فضای نقد عالمانه، نمیتوان فضا را به سمت ضدیت همراه با خشونت پیش برد و با آتش زدن، خراب کردن و ویران کردن اموال عمومی و شخصی مردم، چنان جوی را در کشور ایجاد کرد که مردم احساس ناامنی کرده و قانون را به مسلخ برده و بی قانونی را حاکم کرد.
🔸اینکه رهبر انقلاب با این ادبیات صریح میفرمایند: «گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم.» بدان مفهوم است که «قانون گرایی» باید مبنای عمل آحاد یک کشور چه مخالف یا موافق با تصمیمات حکومتی باشد. این سخن و نگاه رهبری نشئت گرفته از تجربهای است که بارها در دوران حیات جمهوری اسلامی آن را شاهد بوده و تجربه کرده ایم که نحوه مواجهه رهبری در فتنه ۸۸ از مصادیق بارز آن است.
🔺در فتنه ۸۸، جماعتی که امروز رد پای آنها را در آتش زدن بانک، ماشین و... در روزهای اخیر دیدیم، با هدایت رسانههای معاند نظام و مشتی یاوه گوی سلطنت طلب و منافقین تروریست، هشت ماه کشور را با یک دروغ، ملتهب کرده و امنیت ملت را به مخاطره انداختند و در قضایای سهمیهبندی بنزین و گرانی آن، باز همان اشرار سابقه دار با هدایت همان جریان رسانهای دشمن همان کاری را کردند که در فتنه ۸۸ انجام دادند. قانون شکنی و امنیت زدایی از جامعه، همواره رمز حمله دشمن بیرون و عوامل میدانی آنها در داخل بوده است. اما در این سو، احترام به تصمیمات قانونی و ایجاد امنیت و مقابله با هر عامل ناامن کننده جامعه، سیاست راهبردی رهبری معظم انقلاب در مواجهه با پدیدههای سیاسی_اجتماعی است. سیاستی که منبعث از آموزههای دینی و ارزشگذاری به نعمت امنیتی است که کتاب خدا و پیامبرش بر آن تأکید داشتهاند. چراکه توجه به امنیت و احترام به قانون، شاه بیت یک حکمرانی سالم است.
@basirat_ardakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان امام خمینی که به درد امروز ما میخورد..
از مکر و حیله دشمنان ملت و اسلام غافل نباشید
@basirat_ardakan
❓ چرا امام خمینی(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
❓ چرا امیرالمومنین(ع) اشعث را در کنار خود تحمل میکرد؟
👈 در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد.
استاد پناهیان:
🔸 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّخدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(ع) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد میکرد که برخی به ایشان میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت میفرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یکسلسله از خودداریها وادار میکند- من زیرکترین مردم بودم (نهجالبلاغه/خطبه ۲۰۰)
🔸 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) از بس ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.
🔸 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) چقدر بزرگواری میکردند! امام علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند، ایشان میتوانست با چندکلمه، خیلیها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.
🔸 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🔸چرا امام علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد میکرد و او را در کنار خودش تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امامزمان(ع) اینقدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.
🔸 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» اما حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.» ایشان اینقدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنیصدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.
🔸 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی میخواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد. /حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
@basirat_ardakan