eitaa logo
بصیرت اردکان
111 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
5.9هزار ویدیو
56 فایل
🔷 شبکه تحلیلی بصیرتی 🔹ارتباط با ادمین : @AlefHaJim 🔹کانال ما در ایتا: https://eitaa.com/chavosh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ولفگانگ شوبله، رئیس پارلمان آلمان خطاب به شهروندان: از کمبود برق ناراحت نشوید، شمع و چراغ قوه تهیه کنید! 🔻 نیازی نیست که این موضوع را غم‌انگیز بدانیم. 🔻 اگر یک جامپر قدیمی و سپس یک جامپر دوم بپوشید، خوب خواهید بود. 🔻 البته برق بسیار مهم است، اما گاهی اوقات ممکن است در دسترس نباشد. 🔻 بنابراین، همیشه باید چند شمع، کبریت و یک چراغ قوه در خانه داشته باشید و البته در صورت تاریک شدن ناگهانی هوا باید بدانید کجا هستند. پ.ن: اگر بی برقی در ایران اتفاق افتاده بود فلاکت خواهان چه غوغایی به پا می کردند. و بالا و پایین نظام و اسلام و... را متهم به بی عرضگی و ناکارآمدی می کردند. با این مقیاس آیا الان نمی توان گفت لیبرال دموکراسی غربی ناکارآمد و سردمداران آن بی عرضه هستند؟
🔴دروغگویی جدید رسانه های معاند 🔹کانال های معاند این متن سراسر کذب را در صفحه های خود منتشر می‌کنند! در آن ادعا شده تروریست مهاجم به حرم شاهچراغ سال ٧٠عضو سپاه و سال ٧٨ ملحق به حشدالشعبی عراق شده است! 🔹درحالی که سال ٧٨ در عراق رژیم بعث صدام مستقر بود و حشدالشعبی ٨سال پیش در ژوئن٢٠١۴ با هدف مبارزه با گروهک های تکفیری تاسیس شد.
وقتی دشمن خودش را رسوا می کند! ✍قاسم روانبخش 🔹بعد از حمله تروریستی به حرم شاهچراغ که اشک هر قسی القلبی را در می آورد بعد از سکوت چندساعته رسانه های فارسی زبان بیگانه و عناصر داخلی اشان متوجه شدند این حمله تروریس بد جوری رسواشون کرده است مردم با دیدن این صحنه های رقت بار ناراحت و عصبانی می شوند و ممکن است این عصبانیت کار دستشان بدهد ناگهان به طور هماهنگ انگشت اتهام را به سمت خود نظام مظلوم اسلامی بردند و گفتند این همان مدل سینما رکس آبادان بوده که شاه آن را به آتش کشیده بود. اینجا هم نظام جمهوری اسلامی چنین کرده که معترضان را متهم کند و بتواند سخت تر با آن ها برخورد کند! ✍غافل از اینکه اولا با این اظهاراتشان سلطنت طلبان را رسوا کردند و مروری بر جنایت های شاه داشتند. و بعد از آن هم داعش بیانیه داد و مسوولیت این جنایت را بر عهده گرفت و آبروی رسانه های فارسی زبان بیرونی و نوکران داخلی اش را برد.
☑️ هر جای دیگه دنیا بود این تصویر می‌شد نماد عطوفت و مهربانی پلیس... 🔸اما در جنگ رسانه ای می‌شود نماد شجاعت
👆فاطمه حقیقت جو عضو فراکسیون اصلاحات در مجلس ششم، مأمور آمریکایی‌ها برای برگزاری دوره‌های «جنگ ترکیبی و براندازی نرم» 🔹برشی از بیانیه مشترک سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«نیروی انتظامی، تشکر تشکر» 🔹حاشیه راهپیمایی مردم در محکومیت حمله تروریستی شیراز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 🔻زن زندگی آزادی بصورت تصویری 🔹️زباله گردی زنان و دختران ایرانی ببخشید فرانسوی 🔹️مردم فرانسه مجبورند پول خود را برای سوخت هزینه کنند و غذای خود را در زباله ها جستجو کنند
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله مجری مطرح آمریکایی به سیاست‌مداران این کشور: وقتی افغانستان را بیست سال اشغال کردیم، در عراق میلیون‌ها نفر را کشتیم یا لیبی و سوریه را نابود کردیم قوانین بین المللی کجا بود!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درگیری پلیس با معترضان به افزایش قیمتها در کشور مولداوی در شرق اروپا و دستگیری دهها معترض ـــــــــــــــــ
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
《کارخودشونه》 کاری شناختی برای بی‌اعتمادی مردم به نظام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین فیلمی که گروه هکری عدل علی از مسیح علینژاد منتشر کرد
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آهای کوه غیرت صدامون رو داری؟ هوامون خرابه، هوامون رو داری؟