غرق مصنوعی؛ مذاکرات و انتخابات - ۱
یک نگرانی مهم غرب درباره ایران، انتخابات ریاستجمهوری است؛ اینکه ریل دولت با رای مردم تغییر کند و دولتی باورمند به ظرفیتهای بزرگ ملت ایران، سکان اداره کشور را به دست بگیرد.
این به معنای پایان وضعیت هشتساله «انفعال، معطلی و انتظار» است. دولتی جوان و با انگیزه، و دارای روحیه خودباوری ملی، بیتردید دست روی دست نخواهد گذاشت تا غربیها به هر نحو که خواستند در اجرای توافق موش بدوانند. بلکه اصلا همه مسئولیتها را بار وزارت خارجه و برجام نخواهد کرد و پاسخ هر مطالبه اقتصادی و اجتماعی را به برجام و وعده برداشتن تحریمها حوالت نمی دهد.
تغییر ریل، همچنین به این معناست که دولت جدید، چون خود را گروگان توافق یکطرفه نمیداند، پاسخگوی مردم میشود و حس نشاط و امید واقعی را که مقدمه هر حرکت ملی است، در کالبد جامعه میدمد.
از نگاه غرب، تغییر ریل دولت در ایران، متوقف به نوع فهم افکار عمومی است. اگر مردم به این ارزیابی رسیده باشند که ایران، قدرتمند است و ظرفیت قوی تر و روئین تن شدن در برابر فشارها را دارد، آنگاه بر تغییر ریل اهتمام میکنند و جنبش ملی ذیل شعار «تغییر برای ایران قوی» شکل میگیرد.
اما اگر بتوان ذهن آنها را این گونه دستکاری کرد که «کشور شما، درمانده و بیچاره است»، در آن صورت، انفعال فعلی توجیه میشود و عاقلانه به نظر میآید.
از نگاه دشمن، باید به مردم ایران قبولاند که کشورشان درمانده است. از یک سو باید تولید رنج و محرومیت و مصدومیت نمود و از طرف دیگر، تصویرسازی کرد. کنارش هم گفت که اگر کوتاه میآمدید، گرفتار نبودید! این، برنامه سلب روحیه از یک ملت مستقل است. بردن او در شرایط غرق مصنوعی، به کمک عواملی در داخل که عرصه معیشت را سخت میکنند. این مهندسی، راه اجرای بازی «پلیس بد- پلیس خوب» را باز میکند.
کشور ما تا قبل از برجام، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بود و اکنون نیز با وجود سوء مدیریت اقتصادی، در رتبههای 22 تا 26 (بر اساس شاخصهای متفاوت) ارزیابی میشود.
برجام و برجامیزاسیون، با اقتصاد ما چه کرد که دچار این پسرفت شد؟ مگر نه اینکه قبل از برجام در سالهای 90 تا 92 با وجود همه تحریمهای فلجکننده دولت اوباما، توانسته بودیم به رتبه هجدهم اقتصادی دست پیدا کنیم؟
چه شد که امروز بازگشت به همان شرایط اقتصادی پیشابرجام برای برخی دولتمردان تبدیل به آرزو شده و بعد از هشت سال خودرایی و سوءمدیریت، میگویند چند سال طول میکشد تا به وضعیت اقتصادی سال 90 یا 92 برگردیم؟! آیا غیر از این است که تمام فرصت هشتساله را با همین تعلیق و انتظار، و وعده این صد روز یا صد روز بعدی، تباه کردهاند؛ و حال آنکه میشد صرف اجرای دو برنامه چهارساله درونزا برای رونق اقتصادی کرد؟
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراض حمید رسایی به حرف عجیبی که روحانی زد و کمتر کسی بهش توجه کرد!
روحانی چند وقت قبل گفته مشارکت پایین مردم در انتخابات نشانه پایان کار انقلاب هست!!!
حالا کی سرمایه مردم در بورس رو سوزونده؟ کی صف مرغ و گوشت درست کرده؟ کی وضعیت کرونا رو با تصمیمات غلطش بحرانی کرده؟ اینها در حضور مردم در انتخابات تاثیر نمیذاره؟
آیا در اینها نشانههایی برای اهل خرد نیست؟!
@BisimchiMedia https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
تا حالشان بدتر نشده، اقرار بگیرید!
♦️وضعیت آلزایمر اصلاح طلبان بسیار وخیم گزارش می شود.
🔹اینهایی که حالا پنج تا پنج تا اعلام نامزدی می کنند، یادشان رفته که در پاسخ مطالبات مردم می گفتند رئیس جمهور اختیارات ندارد؛
♦️بهزاد نبوی هم که گفت اختیارات دولت 15درصد نیست، رئیس شرکت سهامی شان شده تا از شدت هیجان، همدیگر را نخورند و سه کاری نشود!
🔹شتر مرغ که نه می پرید و نه بار می برد، باید پیش این جماعت کم حافظه لُنگ پهن کند. بس که صداقت، شرافت و مسئولیت پذیری سرشان می شود.
♦️کاری به این نداریم که بعضی از این اسم ها حتی در حد بخشداری هم نیستند؛ اما اسامی را مرور کنید: پزشکیان، جهانگیری، رضا خاتمی، جهرمی، آخوندی، زنگنه، صدر، عارف، معین، ظریف، محسن هاشمی، اردکانیان، ابتکار، نوبخت، صفایی فراهانی، مولاوردی، تاج زاده (!) و...
🔹هر کدام از این افراد یا هم طیفان شان اگر نامزد شدند، باید قبل از هر گونه صلاحیت سنجی ابتدایی، از آنها اقرار گرفت که ادعای فقدان اختیارات، دروغ است.
♦️سپس با همین اقاریر و استشهاد ها، سراغ محاکمه مدیران پشت هم انداز و قالب کنندگان آنها به مردم (امثال خاتمی) رفت.
@IMANImohamad51 https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #پادکست_تصویری
چرا #رهبری مشکلات #جامعه را حل نمی کند؟
بخش اول
💠 چرا #رهبری با وجود؛ مشکلات #اقتصادی و #اجتماعی و #معیشتی و #ضعف_مدیریتی که در برخی از دستگاه های مدیریتی دیده می شود؛ مستقیما به لحاظ #اجرایی ورود نمی کند؟؟
🔺چرا مدیران و #مسئولین مقصر وضع موجود را #عزل و نصب نمی کند؟؟
#استاد_مهدی_امینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #پادکست_تصویری
🔶چرا #رهبری مشکلات #جامعه را حل نمی کند؟
بخش دوم
🔴 آیا با وجود واگذاری 38 اصل #قانون_اساسی و 93 درصد بودجه کل کشور؛ که در اختیار #رئیس_جمهور هست ، این مقام همچنان یک تدارکاتچی است؟
🔺محدوده اختیارات رئیس جمهور در مقایسه با #رهبری چقدر است؟
🔺افرادی که مستقیما از طرف رهبر #انقلاب منصوب می شوند ، #بودجه خود را از کجا تامین میکنند؟
🔺جریان بدهی 44 میلیاردی #دولت به #سپاه چیست؟
#استاد_مهدی_امینی
#رئیس_جمهور_جوان_و_انقلابی
#بصیرت
#انتخابات_1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #پادکست_تصویری
🔶چرا #رهبری مشکلات #جامعه را حل نمی کند؟
بخش سوم
🔴 #بودجه ای که در اختیار #رهبر انقلاب است، در کجا و چگونه هزینه می شود؟
#استاد_مهدی_امینی
#بصیرت
#انتخابات_1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #پادکست_تصویری
🔶چرا #رهبری مشکلات #جامعه را حل نمی کند؟
بخش چهارم
🔴 آقای #روحانی می گوید: از کسی که اختیارات ندارد، چه مسئولیتی می خواهید.
🔹آقای روحانی اگر شما اختیارات #رئیس_جمهور نمی دانستید، پس چرا با نشان دادن کلید🗝؛ که کلید تزویر و ریا و #تقلب بود. از مردم #آرا کسب کردید! و...
🗳 هوشیار باشیم؛ درست انتخاب کنیم و از تاریخ #عبرت بگیریم.
#استاد_مهدی_امینی
#بصیرت
#انتخابات_1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #پادکست_تصویری
🔶چرا #رهبری مشکلات #جامعه را حل نمی کند؟
بخش پنجم
🔴 آیا قدرت #رئیس_جمهور از #رهبری بالاتر است؟؟
🗳 هوشیار باشیم؛ درست انتخاب کنیم و از تاریخ #عبرت بگیریم.
#استاد_مهدی_امینی
#بصیرت
#انتخابات_1400
💠 هر چند پراید . . . است ، اما پهباد ایرانی مشرف است.
در صنعت خودرو باخته ایم چون #لیبرالها مدیر هستند.
در پهباد و موشک برنده ایم چون #تفکر_انقلابی پشت آن هست.
آنها که مردم را از نظامیها میترسانند ، چشم دیدن ایران قدرتمند و باشکوه را ندارند.
منتظر انتخاباتیم.
دولت انقلابی ، رییس جمهور کارآمد ، ایران قوی
28.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #پادکست_تصویری
🔶چرا #رهبری مشکلات #جامعه را حل نمی کند؟
بخش ششم
🔺 بی #تدبیری #دولت آقای #روحانی در ماجرای کرونا
🔻دلیل تفاوت فاحش آمار کشته شدگان #کرونا ، میان #ایران و کشور های همسایه در چیست؟
🗳 هوشیار باشیم؛ درست انتخاب کنیم و از تاریخ #عبرت بگیریم.
#استاد_مهدی_امینی
#بصیرت
#انتخابات_1400
#نشر_حداکثری
پیدا و پنهان ضربات پیاپی؛
اسرائیل ۱۰ سال آینده را می بیند؟ -۱
♦️حمله موشکی به نزدیکی تاسیسات اتمی دیمونا ، یک روز پس از انفجار تاسیسات نظامی و موشکی تامر، از ابعاد متعدد، خبر از یک اتفاق راهبردی می دهد. در واقع، این حمله، از راز های بسیاری پرده برداشته و دلالت بر راز های ناگشوده ای می کند که ممکن است در آینده گشوده شود.
🔹قبلا گفته می شد اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید. اما گویا برخی خبط های این رژیم مستاصل می تواند اجل او را به زیر ده سال و حتی کمتر کاهش دهد.
♦️رفتار صهیونیست ها در چند سال اخیر، هر چند ژست تهاجمی داشته؛ اما در حقیقت، ترکیبی از ترس و استیصال بوده است. تحرکات چند سال اخیر اسرائیل، دستاورد راهبردی برای او نداشته، اما هر بار دست جبهه مقاومت برای ضربات عمیق تر و دردناک تر را بیشتر گشوده و عرصه را بر حاکمان تل آویو تنگ تر کرده است.
🔹اولین بار، پس از شکست سهمگین در جنگ 33 روزه مقابل حزب الله لبنان بود که "کمیته وینوگراد" درباره علل شکست، گزارش داد: «رهبری سیاسی در این جنگ، دچار بحران و سردرگمی بود. با وجود اعلام طراحی 4ماهه، تناسبی میان سناریوها و آنچه در عمل در جریان بود، وجود نداشت. ارتش با سردرگمی رفتار کرد و در برابر حملات موشکی حزبالله ناتوان بود. تصمیم استراتژیک و دکترینی برای خروج از جنگ وجود نداشت. این جنگ، اشتباهی وحشتناك و ناکامیخطرناک بود. ما شکافهای خطرناک در بالاترین سطوح هرم سیاسی و نظامی را مشاهده کردیم».
♦️این بحران رهبری و تشدید درگیری ها در راس هرم قدرت اسرائیل، اکنون شدت بیشتری پیدا کرده و با ضربات اخیر، افزون تر هم می شود.
🔹منطقه ای که موشک به آنجا اصابت کرده (حد فاصل بئر السبع و دیمونا)، حفاظت شده ترین و امن ترین منطقه تحت اشغال صهیونیست ها محسوب می شد. از طرف دیگر، این شلیک آن قدر مهم است که به هر سمت نسبت داده شود، تحقیر تازه ای را متوجه اسرائیل می کند. اگر بگویند توسط مقاومت فلسطین و از غزه شلیک شده، یک سرافکندگی است. و اگر از جانب دریای مدیترانه بدانند، یک معادله نظامی تازه است.
♦️حالا هم که به سوریه نسبت می دهند، مفهومش این است که تمام ادعاهای دو سال اخیر مبنی بر نابودی سامانه های مستقر در سوریه در حملات اسرائیل، حرف مفت بوده و جبهه مقاومت در حد غیر قابل برآورد، سامانه موشکی در سوریه مستقر کرده است. با این تفاوت که حالا سوریه هم که خویشتنداری می کرد، به دو محور لبنان و غزه اضافه شده است.
🔹موضوع مهم بعدی، ابهام کُشنده درباره حجم، تعداد و تنوع موشک هایی که در مرزهای شمال و جنوب فلسطین اشغالی مستقر شده و مراکز مهم نظامی، امنیتی، اقتصادی و زیر بنایی صهیونیست ها را هدف گرفته گرفته اند.
♦️محافل صهیونیستی و غربی تا پیش از این برآورد می کردند که فقط حزب الله لبنان، توانسته 130 تا 160 هزار فروند انواع موشک را تدارک و تولید و به سمت مراکز حساس هدفگیری کند.
💢ادامه دارد💢
@IMANImohamad51 https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
پیدا و پنهان ضربات پیاپی؛
اسرائیل ۱۰ سال آینده را می بیند؟ -۲
♦️علاوه بر توانمندی موشکی حزب الله، باید تدارکات مقاومت فلسطین را هم در نظر داشت، و البته بازیگران جدیدی به نام انصار الله و مقاومت مردمی عراق، که محذوریت های سایر ارکان مقاومت را هم ندارند و ضربات طاقت فرسایی را به دشمنان مقاومت در منطقه وارد کرده اند. این ظرفیت، قابلیت گسترش جهش وار را دارد.
🔹از همه مهم تر، دسترسی های اعلام نشده ای است که "ام القرای مقاومت" از زمین و دریا پیدا کرده است. بی خود نیست که دشمنان مقاومت در این چند سال، بر ضرورت مهار قدرت موشکی و منطقه ای ایران اصرار داشته اند.
♦️بعد دیگر حمله موشکی اخیر -به اذعان "آویخای ادرعی" سخنگوی ارتش اسرائیل- ناتوانی در رهگیری آن است و این بدین معناست که حملات بعدی، قابل تکرار و گسترش است.
🔹موضوع مهم بعدی، توالی ضربات است. هنوز یک روز از انفجار مهیب در تاسیسات نظامی و موشکی "تامر" در مرکز فلسطین اشغالی (الرمله/ گوش دان) نگذشته بود، که جنوب مناطق اشغالی هدف حمله قرار گرفت؛ بی آن که کاری از عهده سیستم راداری و پدافندی (گنبد آهنین) برآید. این، فروپاشی امنیتی و روانی است.
♦️اگر بنی گانتز وزیر جنگ فعلی می گوید "تلاش برای رهگیری ناموفق بوده و موشک ها از سامانههای پدافندی ما عبور کرده؛ این اتفاقی پیچیده است"، لیبرمن وزیرجنگ سابق اضافه می کند "بازدارندگی ما دچار فرسایش، و موشکی با سر جنگی ۲۰۰ کیلویی به سمت اسرائیل شلیک شده؛ لازم است آمادگی برای درگیری با ایران دوباره بررسی شود".
🔹در این میان، ژنرال عاموس یادلین خبری تلخ تر برای صهیونیست ها دارد. هر چند برخی منابع رسانه ای گفتند موشک شلیک شده، ۲۰۰ کیلومتر مسافت را طی کرده و احتمالا موشک ایرانی «فاتح ۱۱۰» بوده، اما رئیس سابق رکن اطلاعات در ارتش اسرائیل می گوید:
♦️"مطمئن باشید حادثه دیشب دیمونا، پاسخ ایران به حادثه مرکز غنی سازی نطنز نیست. ایران هنوز از ما انتقام نگرفته است. اگرچه حزب الله و ایران با اسرائیل حسابی دارند، با این حال باید نفسی به راحتی بکشیم که آنچه منفجر شد، موشک ایرانی نبود".
🔹بعد دیگر و مهم ماجرا، حملاتی است که هنوز اتفاق نیفتاده. جبهه مقاومت هر چند یک بار، برگ تازه ای رو می کند، در حالی که دشمنانش تقریبا همه برگ های خود را رو کرده اند. یکی از این توانمندی های هنوز استفاده نشده و بسیار ویرانگر، قدرت پهپادی است که همانند توانمندی موشکی، در میان اضلاع مقاومت، تکثیر شده و در حال تولید است.
♦️چند سال قبل بود که حزب الله، تصاویر نفوذ پهپادی به عمق فلسطین اشغالی و تصویر برداری از تاسیسات دیمونا در عملیات ایوب را منتشر کرد و سال گذشته نیز تصاویر پهپادی جدیدی از سایر مراکز نظامی اسرائیل منتشر شد.
🔹بی دلیل نیست که ژنرال مک کنزی فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه (سنتکام) می گوید: "دقت موشکهای ایرانی در هدفگیری، نگران کننده است. استفاده گسترده ایران از پهپادهای شناسایی و هجومی، بدین معناست که برای اولینبار از زمان جنگ شبه جزیره کره، برتری هوایی آمریکا از بین رفته است".
@IMANImohamad51 https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت دردناک دختر سوری از ماندن در محاصره داعشیها
پدرم اسلحه آورد خانه گفت: اگر اتفاقی افتاد و من نبودم خودتان را بُکشید.
ـــــــــــــ
و چقدر مرد بودن شهدای مظلوم حرم که رفتن تا ناموس ایرانی این روز ها نبینه
و چقدر نامرد بودن بعضی ها که گفتن اینا برا پول میرن
#شهدا شرمنده ایم🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اتحاد احمدی نژاد_روحانی برای تعویق انتخابات
😏چقد مثل روحانی حرف میزنه‼️
🚨 #مالک در ده قدمی خیمه معاویه، #اشعث به دنبال مذاکره!
🔴 روحانی(دیروز): در مذاکرات نظری به انتخابات نداریم؛ حتی اگر انتخابات ۱۴۰۱ برگزار شود!
↙️ این حرف را بگذارید کنار صحبت محسن هاشمی در مورد فاجعهبار بودن برگزاری انتخابات در امسال!
♨️ برنامه آقایان ظاهراً این است:
یا توافقی حداقلی می کنیم یا انتخابات را برگزار نمیکنیم!
🔴 روحانی(امروز): #تحریم موجب گرانی مرغ و تخم مرغ شده!
♨️ #حسن_روحانی امروز دقیقا به مانند زمان قالب کردن #برجام به کشور به منتقدینش تاخت، همه چیز حتی مرغ و تخم مرغ را هم به #تحریم ربط داد و منکر سهم ۳۰ درصدی تحریم و ۷۰ درصدی #مدیریت در مشکلات کشور شد.
💢جناب روحانی! شما که دیروز می خواستی رای بیاری میگفتی عمده مشکلات کشور بخاطر سوءمدیریته نه تحریم ها! یعنی می خواستی بگی مدیر خیلی خوبی هستی!
اما حالا که به قدرت رسیدی و کشور رو نابود کردی، میگی تقصیر من نیست! همش تقصیر تحریمه!
♨️ ۸ ساله کشور رو معطل مذاکره کردید، وای بر شما
پ.ن: روحانی این حرف ها رو دقیقا روزی گفت که شب قبلش موشک های مقاومت لرزه به اندام رفقاش انداخته بودن.
#انتخابات
@AnghlabAslami https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فارس۲۴|امروز چه خبر بود؟
از راکتهای فرود آمده در شهرکهای صهیونیستی تا کرونای هندی
@Farsna https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاهی به جدیدترین خبرها از انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری؛
🎥از اعلام حضور افراد جدید در صحنه انتخابات تا شایعات و نقل قول های انتخاباتی؛
@irinn_channel
https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان دردناک نبویان درباره عراقچی و شرمن!
وندی شرمن میگوید هر چه (یک موضوعی) را گفتم، مذاکره کنندگان ایرانی قبول نکردند اما تا گریه کردم، عراقچی کوتاه آمد و حرفش را پس گرفت!
شرمن میگوید او در ابتدای هر سال میلادی برایم کارت تبریک می فرستاد اما نمیدانست من یهودیام!
@BisimchiMedia https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام دکتر نبویان: این دولت توان اداره کشور را ندارد
بیست درصد مشکلات کشور مربوط به تحریمهاست و هشتاد درصد به خاطر سوء تدبیر و بی کفایتی.
نشستن و منتظرن ببینن بایدن رای میاره یا ترامپ!
حسن روحانی ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ : ناکارآمدی ها را نمیتوان پای تحریم ها نوشت
حسن روحانی امروز ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ : کمبود مرغ بخاطر تحریم امریکا است .
می خواهند کشور
روی آرامش را ببیند یا نه؟
🔹حکایت مدعیان اعتدال و اصلاحات، حکایت دانش آموزی است که تمام فرصت درس خواندن را تباه کرده و حالا تقلا می کند تا هر طور شده، امتحان به تعویق بیفتد. اما انتخابات، زنگ حساب است. نه می شود برای قصور و تقصیر ها، قصه سر هم کرد و نه انتخابات را تعطیل کرد.
♦️نظرسنجی های دولت می گوید محبوبیت روحانی به زیر هفت درصد رسیده و به قول زیباکلام، بالای 90 درصد رای دهندگان، به اصلاح طلبان به خاطر این تجویز، بد و بیراه می گویند.
🔹چاره چیست؟ زمزمه تعویق انتخابات! اول بار، نشریه اصلاح طلب "امید جوان" بود که با بهانه کردن کرونا تیتر زد "انتخابات را عقب بیندازید؛ سرعت گرفتن واکسیناسیون و بهبود اوضاع اقتصادی در صورت توافق وین و عبور از موج کرونا، شرایط را مساعد تر می کند"!
♦️سپس محسن هاشمی رئیس شورای شهر اظهار داشت "برگزاری انتخابات، پیک چهارم کرونا را به پیک پنجم تبدیل میکند و رکورد تلفات را می شکند". امروز هم خانم آذر منصوری، (سخنگوی جبهه اصلاحات و قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت) خواستار تعویق انتخابات شده و گفته است: "دولت میتواند به خاطر شیوع کرونا، پیشنهاد تعویق را به مجلس ارائه دهد و مجلس هم با قید دو فوریت بررسی کند. این تنها راهکار است".
🔹به یک ماه قبل برگردیم. کرونا به خاطر محدودیت های اعمال شده، در حال مهار بود و تعداد قربانیان روزانه به هفتاد نفر کاهش یافته بود. اکثر اعضای ستاد ملی مهار کرونا، برای تثبیت این روند، منطبق با نظر کارشناسان، خواستار تداوم محدودیت های سفر در ایام نوروز شدند.
♦️اما آقای روحانی یک تنه نظر کارشناسان را زیر پا گذاشت و ادعا کرد "به نظر من از پیک کرونا عبور کرده ایم"! مسافرت ها مجاز اعلام شد و شیوع کرونا دوباره شدت گرفت؛ تعداد قربانیان و مبتلایان پنج برابر شد.
🔹حالا سه هفته است که در بحبوحه رکود اقتصادی، کسب و کارها وادار به تعطیلی شده اند. اقتصاد کشور تا پیش از این به خاطر کرونا، متحمل 250 هزار میلیارد تومان خسارت شده بود. می شد این خسارت ادامه پیدا نکند. اما آن تدبیر سوال برانگیز نگذاشت نقطه پایان، بر خسارت گذاشته شود.
🔹این چگونه مدیریتی بود که معضلی در حال مهار را مجددا تبدیل به چالشی جدی کرد؟ چرا نمی گذارند شرایط، عادی و اوضاع کشور با ثبات شود؟ آیا این تکرار همان سوء مدیریتی نیست که فتنه بنزینی را شعله ور کرد؟
♦️به یاد دارید که سردبیر نشریه حزب "اتحاد ملت" (صدا) پس از شوک بنزینی گفت "روحانی میخواست به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔹او می افزاید: "میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است. اینکه می گویند تصمیم، غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود"!
@IMANI_mohammad https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
🔴لطفا با دقت و تا آخر خوانده شود🔴 👇 ❌ شبهه ۸۵۷
به عشق رهبرم سید علی رأی نمیدهم، تا که ایشان هرچه خود صلاح اسلام و ایران هست انجام دهند چرا که ایشان نایب برحق امام عصر ارواحنا فداه هستند و تنها ناجی همه ما ایرانیها و حتی جهان اسلام.
*به عشق رهبرم سید علی رأی نمیدهم*، چرا که رأی من همیشه برخلاف فکر و مصلحت ایشان بوده و انتخابهای اشتباه من، ما را به این روز انداخته است.
*به عشق رهبرم سید علی رأی نمیدهم*، چونکه هرچه پیشرفت در قدرت نظامی و علمی و اقتصادی داشتیم از اقدامات و فداکاریها و درایت رهبر عزیز و عظیم الشانمان بوده و توسط اشخاص و اطرافیانی که ایشان با درایت و از روی عقل و ارتباطات خفیه ای که با امام زمان داشته اند به ثمر رسیده.
پس بیایید با همبستگی ملی و با ندادن رأی و تَکرار نکردن اشتباهاتی که سالهاست تَکرار میکنیم، *همه چیز را به قدرت عظیم رهبر بسپاریم
رییس قوه قضاییه هم که رهبری بهترین گزینه را به ریاست ان برگزیده است .
تمام اعضای تشخیص مصلحت نظام توسط رهبری انتخاب می شوند
اعضای شورای نگهبان و مجلس خبرگان همه توسط رهبری انتخاب شده و می شوند .... تنها گزینه ای که انتخاب مدیران ان صد در صد تحت امر رهبری نیست و مردم در حد ۱۵ درصد قدرت انتخاب دارند دولت و هیئت دولت هست ، و فعلا همه مشکلات کشور هم به گردن همینها افتاده... (خلاصه شده)
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 اگرچه این متن کنایه آمیز است، اما ابتدا باید دانست که در منطق اسلام، حضور مردم در صحنههای مختلف تایید و تاکید شده (مثلاً نهجالبلاغه خ۳، آلعمران ۱۵۹ و...) اینکه همهی مسئولیت اصلاح، اداره و مبارزه با مشکلات را بر عهدهی رهبر جامعه انداخت، منطقی یهودی است که در سوره مائده (آیات ۲۰ تا ۲۶) نقل و مذمت شده است.
🔹نکته دوم اینکه، برخلاف ادعای نویسنده، دولت بیش از ۹۰ درصد امکانات، منابع انسانی، و بودجه کشور را در اختیار دارد. لذا تاثیر سایر بخشها (مجلس، قوه قضاییه، نیروهای نظامی و انتظامی) خوب باشند یا بد، در برابر تاثیر قوه مجریه تقریباً هیچ است. مثلاً اگر قوه قضائیه ما هرچند قدرتمند و عادل باشد، اما در ادارات و مراکز دولتی نظارت کافی (چه در نصب مدیران و چه در طول مدیریت) نباشد و خلاصه دولت تبدیل به کارخانه مفسد پروری شود، قوه قضائیه چقدر میتواند از شیوع فساد جلوگیری کند، مخصوصاً اینکه گفته شده «مردم بر روش و آیین زمامداران خود هستند». به تعبیر پروین اعتصامی:
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر هرآنکه هست گیرند!!
تا اینجا روشن شد که اهمیت دولت و انتخاب رئیس آن قابل مقایسه با هیچ یک از دیگر بخشهای نظام نیست.
🔹اما اینکه نویسنده انتخابهای خود را مخالف نظرات رهبری و موجب خسارت به کشور معرفی میکند، از دو حال خارج نیست؛ یا جدی میگوید یا قصد طعنه و کنایه دارد. اگر جدی میگوید که باید در این صورت نظر خود را با نظر رهبری هماهنگ کند نه اینکه یهودوار رفع مشکلات را از رهبر طلب کند.
اما اگر طعنه میزند به این سوال پاسخ دهد د که اگر بنا بود نظر رهبری در انتخاب مسئولان ملاک باشد، دولت فعلی که هم و غمّش مذاکره و برجام بود، نباید بر مسند امور مینشست، چرا که همه میدانند که رهبری آشکار و پنهان، مستقیم و غیر مستقیم بدبینی خود به نتایج مذاکرات را بارها ابراز کردند.
🔹بنابراین با وجود اینکه گاهی نظرات مردم با نظرات رهبر جامعه متفاوت است و چه بسا تجربه هم غلط بودن نظر مردم را اثبات کند (نظیر آنچه در جنگ احد اتفاق افتاد و بر خلاف نظر پیامبر، بیرون شهر به عنوان محل جنگ انتخاب شد و اتفاقا شکست جبهه اسلام را به همراه داشت) اما طبق قرآن کریم و تایید عقل سلیم، مراجعه به نظر مردم در مسائل مهمی مانند انتخاب رئیسجمهور در نهایت به نفع همه است چرا که ابعاد بینالمللی انتخابات، حفظ و تقویت اتحاد و همبستگی، گردش مدیریتی و حضور سلایق تنوع مدیریتی برکات سترگی در جامعه به همراه خواهد داشت.
بله! اگر در بین گزینههای موجود، بهترین ها انتخاب شوند، طبیعتاً آثار گفته شده، دو چندان خواهد شد.
🆔 @shobhe_shenasi https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7