فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آغاز درگیری در خیابانهای تلآویو
🔹پلیس رژیم صهیونیستی از ماشینهای آب پاش برای متفرق کردن معترضین به سیاستهای نتانیاهو استفاده میکند.
🎴نابودی اسرائیل #
ایران قوی#
طرفداران نتانیاهو، معترضان را با خودرو زیر گرفتند
▪️هشدار گانتس برای وقوع جنگ داخلی در اسرائیل
🔹در تظاهرات دیروز در اراضی اشغالی فلسطین که علیه تغییرات کابینه نتانیاهو در دستگاه قضایی از هفتهها پیش شروع شده، یکی از طرفداران نتانیاهو و حامی «کودتای قضایی»، با خودرو یک مخالف و معترض را در هرتسلیا زیر گرفت و او را راهی بیمارستان کرد.
🔹در منطقهای دیگر یک نفر دیگر از حامیان نتانیاهو با خودرو به یک معترض حمله و او را مصدوم کرد.
🔹بنی گانتس، وزیر جنگ سابق رژیم اسرائیل در واکنش به این اقدامات گفت که شنیدن اینکه خودرویی یک تظاهرات کننده را زیر گرفته، مایه تأسف بوده و نشان میدهد که جنگ داخلی در راه است.
🎴نابودی اسرائیل #
امام زمان، بهترین وکیل.mp3
26.57M
🔊 #صوت_مهدوی
🎙 #صوت_سخنرانی
👤 استاد #رائفی_پور
📝 موضوع: امام زمان، بهترین وکیل
✍ ســـلام فرمــانده (عاشقان امام زمان )
#امام_زمانم
🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 کلام آسید مرتضی آوینی گوش بدیم...
یادمون باشه به خداوند حسن ظن
داشته باشیم ...
4_5967713970956537336.mp3
4.09M
🎧 بشنوید|
در شلوغی ها ی این روزها، کمی نوایِ آرامش بخشِ سید شهیدان اهلِ قلم بشنویم...
#شهید_آوینی
🍃یازهرا سلام الله علیها🍃 یا شهیده 🥀
💌 #روزهای_انتظار
توی روایات داریم که
در آخرالزمان
دجّالها ظاهر میشن
نه یک دجّال! دجّالها...!
🍂🍂 #دجال در عربی یعنی دروغگو...
توی دورانی که هستیم،
🍃 خیلی از جوونها و نوجوونها
مجذوب رسانهها یا
افرادی میشن
که علم دین ندارند و
درمورد مسائل دین، دروغپراکنی میکنن
اینها دجّالهای زمان ما هستند...
مثل خیلی از
⛅ شبکههای ماهوارهای،
🍁 خیلی از سایتهای اینترنتی
#مراقب_اینها_باشید...
دینتون رو فقط از افرادی بگیرین
🌱 که خالصانه و
از منابع معتبر
درمورد دین تحقیق کردند
و دین رو درست به ما میشناسونند
💚💜 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌸 قسمتی از سخنرانی آیتالله مکارم شیرازی در صحن پیامبر(ص)
🍃یاعلی علیه السلام🍃 یاشهید🌷
#3

جمع بندی پرسش: آیا آیه الله خامنه ای نائب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است؟ اگر از او پیروی نکردیم گناه کرده ایم؟ پاسخ: اینکه گفته می شود ولی فقیه (امام خمینی یا آیه الله خامنه ای) نائب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند؛ منظور نیابت عام است، نه نیابت خاص. نواب خاص امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) چهار نفر بودند که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) آنها را با نام به مردم معرفی فرمودند که آنها در زمان غیبت صغری واسطه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بودند نامه ها و درخواست های آنها را خدمت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می بردند و از نزدیک با آن حضرت ارتباط داشتند. اما نواب عام حضرت کسانی هستند که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ویژگی های آنها را به مردم اعلام کرده و مردم هر عصری باید بر اساس آن ویژگی ها، او را پیدا کنند و از او تبعیت کنند. این ویژگی ها همان ویژگی های ولی فقیه است. بنا بر این اثبات نیابت ولی فقیه مبتنی بر اثبات ادله ولی فقیه است که در ذیل خواهد آمد. گرچه در روايات - در زمان غيبت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - به افراد خاص اشاره نشده است كه فلان شخص رهبر باشد، اما در اسلام براي رهبري شرايطي، مانندفقاهت و عدالت بيان شده است، كه هر كس اين شرايط را داشته باشد، مي تواند رهبر باشد. اين شرايط برفقهاي واجد شرايط تطبيق مي كنند،(1) بر اين اساس در زمان غيبت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقهاي واجد شرايط به نيابت از آن حضرت رهبري جامعه را بر عهده دارند، چنانكه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از فقها به عنوان نايب عام ياد نموده و مردم را به پيروي از آنان فرا خوانده: و اَمّا الحَوادِثُ الواقِعَهُ فَارُجِعُوا فيها اِلى رُواةِ اَحاديثِنا فَأِنَّهُمْ حُجَّتى عَلَيْكُمْ وَاَنَا حُجَّهُ اللّهِ عَلَيْهِم...(2)، و امّا حوادث جديدى كه اتفاق مى افتد، درباره ى آنها به راويان حديث ما رجوع كنيد؛ زيرا آنها حجّت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنها هستم. در اين زمان مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي رهبر و ولي فقيه مي باشد، البته تعيين ايشان به عنوان رهبر، توسط مجلس خبرگان صورت گرفت، يعني اعضاي مجلس خبرگان -بعد از بررسي هاي لازم- به اين نتيحه رسيدند كه مقام معظم رهبري بهترين گزينه براي رهبري جامعه و همان فردی است که امام زمان خصوصیات او را بیان فرموده اند. حال که دانستیم که آیه الله خامنه ای نائب عام حضرت و ولی فقیه زمان ما هستند بدون شک تبعیت از او واجب و مخالفت با او ممنوع و حرام است و حتی مخالفت او مانند مخالفت با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد. امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: «من کان منکم قد روی حدیثنا و نظر فی حلالنا و حرامنا و عرف احکامنا فلیرضوا به حکما فانی قد جعلته حاکما علیکم فاذا حکم بحکمنا فلم یقبل منه فانما استخف بحکمنا و علینا راد والراد علینا کالراد علی الله و هو علی حد الشرک بالله» ؛ ردّ و انکار حکم حاکم اسلامى ردّ و انکار ماست و ردّ و انکار ما ردّ بر خداست که حدّ شرک برخداست ، (3) روایات متعدد دیگری نیز هست که همگی بیانگر لزوم اطاعت از ولی فقیه است و مخالفت با ولی فقیه را در حد مخالفت با ائمه (علیه السلام ) و مخالفت با خداوند می داند. پي نوشت ها: 1. رك: آيت الله جوادي آملي، ولايت فقيه، قم، نشر اسراء، 1378، ص 123 . 2. شيخ الصدوق، كمال الدين و تمام النعمة، قم، مؤسسة نشر إسلامي وابسته به جماعة مدرسين، ص 485. 3. کلینی، کافی، اسلامیه ، تهران، 1409، ج1، ص 69.
۱۳
پرسش
سوال
آيا آيت الله خامنه اي نايب امام زمان (عج) هستند؟ لطفاً توضيح دهيد.
پاسخ
در تفكر اسلامي هر كسي حق حاكميت بر مردم را ندارد و پرسش از اينكه چه كسي حق حاكميت دارد، پرسش بسيار مهمّي است. اگر در ادلّه نقلي كه براي اثبات ولايت فقيه ذكر شده است، تأمّل گردد، پاسخ اين سؤال روشن خواهد شد:
1. توقيع اسحاق بن يعقوب:
«و اَمّا الحوادث الواقعة فارجعوا فيها الي رواة احاديثنا.»[1] «در اتفاقات جديدي كه در طول زمان پيش مي آيد به راويان ديدگاه ما رجوع كنيد.»
2. حديث امام رضا ـ عليه السّلام ـ :
«نامي العلم، كامل الحلم، مضطلع بالامامة، عالم بالسياسة» (بايد علم او همواره در حال رشد و ترقي و حلمش كامل، در امامت قوي و آگاه به امور سياست باشد.)[2]
3. فامّا من كان من الفقهاء صائناً لنفسه، حافظاً لدينه، مخالفاً لهواه مطيعاً لامر مولاه فللعوام ان يقلدوه. (از ميان فقها كسي كه داراي صيانت نفس، حافظ دين، مخالف هواي نفس و مطيع اوامر شرع باشد، اطاعت و تقليد كنيد.)[3]
4. ينظر الي من كان منكم قد روي حديثنا و نظر في حلالنا و حرامنا و عرف احكامنا فليرضوا به حكماً فاني قد جعلته عليكم حاكماً. (به كسي رجوع كند كه احاديث ما را نقل مي كند، نظر به حلال و حرام دارد (مي شناسد حلال و حرام ما را) و از احكام شرع آگاه است پس او حاكم شماست و من او را حاكم شما قرار دادم.[4]
از مجموعة چهار حديث فوق، مي توان چهار شرط اساسي براي حاكم اسلامي در زمان غيبت، استخراج نمود كه اينك به شرح آن مي پردازيم:
1. فقاهت
اولين شرط ولايت، فقاهت مي باشد، زيرا اگر دليل اول را در نظر بگيريم، فهم عرف از عبارت «رُواة حديث» به مقام فقاهت متوجّه مي شود. اصولاً وقتي امام به «مراجعة به راويان حديث» امر مي كند، جنبة فهم روايت و استنباط احكام را در نظر دارد، نه آنكه فقط رواياتي حفظ شده و الفاظش نقل گردد.
2. عدالت
فقيه جامع الشرايط، كسي است كه علاوه بر اينكه لازم است علم دين را درست بفهمد. بايد آن علم را در خودش و محدودة حياتش و در جامعة اسلامي به درستي اجرا نمايد، لازم است همه وظايف ديني خود را انجام دهد و آنچه از دين بايد به مردم ابلاغ كند، ابلاغ نمايد و چيزي را كتمان نكند. فقيه عادل، بايد به ميل و هوس كاري نكند، مطيع هواهاي نفساني نگردد و گناهي از او سر نزند، نه واجبي را ترك كند و نه حرامي را مرتكب شود.[5] حديث سوم به روشني شرط عدالت را بيان مي دارد.
3. كفايت و كارداني
گرچه روايت مذكور از امام رضا ـ عليه السلام ـ به ويژگي كفايت، كارداني، مديريت و تدبير اشاره دارد ولي در عين حال هر انساني، با ذهن عرفي خود از اطلاقات ادلّة ولايت در مي يابد كه هدف از ولايت، آن است كه شخص «ولي» كمبودها و نيازهاي حوزة تحت ولايت خود را در چهارچوب حفظ مصالح آنها برطرف كند. اين وظيفه تنها در صورتي انجام مي پذيرد كه «ولي» در دايرة فعاليّت ولايت خود از كارداني و شايستگي برخوردار باشد.
اگر فقيهي از كارداني لازم براي اجراي اين رسالت سنگين و گسترده بي بهره است، عقلاً و شرعاً نمي تواند عهده دار چنين مسئوليتي شود. بنابراين ضرورت دارد كه در ثبوت ولايت براي فقيه به كارداني او توجه كنيم و عناصر مؤثر در اين زمينه از قبيل آگاهي، نكته سنجي، تيزهوشي، زيركي، قاطعيّت در تصميم گيري و امثال آن را در وي باز شناسيم.[6]
4. شجاعت و مديريت
بدون شك ولي فقيه و حاكم جامعة اسلامي بايد داراي شجاعت و مديريت باشد تا بتواند در موقعيت مناسب با قاطعيت تصميم گيري كند. مديريت و مدبّريت او به معني درك و تحليل پيگير مسايل سياسي است. حاكم اسلامي بايد به كيفيت و فنون رهبري جامعه اسلامي و نيازهاي ملت آگاه باشد. آگاهي و درك مسايل سياسي و شرايط زمانه نيز از ديگر مواردي است كه ولي فقيه بايد از آن مطلع باشد. فقيهي كه از قوانين رفتاري بين المللي، جريانهاي سياسي داخلي، روابط خارجي، مديريت بحرانها و بسياري از مسايل پيچيدة سياسي مطلع نباشد، چگونه مي تواند جامعة اسلامي را رهبري كرده و آن را از هجمه هاي سياسي و فرهنگي بيگانگان مصون دارد.
بنابر اين حاكم اسلامي بايد واجد ويژگيهايي باشد كه از طرف امامان معصوم ـ عليهم السلام ـ بيان شده است. در واقع از اعلام اين ويژگيها از طرف امام معصوم براي ولي فقيه به نصب عام تعبير مي شود يعني امام معصوم بصورت عام، فقهاي واجد شرايط عصر غيبت را براي رهبري و هدايت جامعة اسلامي برگزيده است.[7] ولي از آنجا كه واجدين شرايط رهبري متعدد بوده و اقدام همة آنها يا بعضي از آنان براي اعمال امر ولايت عملاً ناممكن است، لذا راهكارهاي اساسي براي تعيين يا كشف يكي از آنان لازم است.
طبعاً در چنين مواردي نظر به ويژگي هاي برجسته و منحصر به فرد افراد شرط ضروري تعيين فرد اصلح است.
در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، يك راهكار عقلايي براي تشخيص رهبري و كسي كه واجد شرايط رهبري است، پيش بيني شده است. بر اساس اين مكانيزم، نمايندگاني با رأي مستقيم مردم انتخاب مي شوند. اين نمايندگان كه از اقصي نقاط كشور در مجلس خبرگان حضور دارند، با تحقيق و بررسي و مشاهدة شرايط و ويژگيهاي لازم در يكي از فقها، آن شخص را شناسايي يا كشف كرده و به مردم معرفي مي نمايند. اين راهكار در شرايط موجود بهترين مكانيزم براي كشف و شناسايي فقيه جامع شرايط و نائب امام زمان (عج) است.
در انتخاب حضرت آيت الله خامنه اي به مقام ولايت، فرايند قانوني فوق، به نحو كامل صورت گرفته و ايشان به اين مقام نائل شدند. بنابراين ايشان از نظر خبرگان كسي است كه واجد تمام ويژگيهاي رهبري و زعامت امت اسلامي بوده و در اين ويژگيها در شرايط موجود از ديگر فقها داراي برتري و برجستگي است لذا ايشان قطعاً نائب بر حق امام زمان و منصوب عام از طرف آن حضرت(عج) هستند.
البته خود مقام معظم رهبري هرگز تمايل به پذيرش چنين مقامي را نداشتند و مجتهدين و خبرگان بودند که برقبول و پذيرش ولايت و رهبري از ناحيه ايشان رااصرار داشتند و ايشان در يكي از گفتارهاي خود مي فرمايد:
«اگر به خامنه اي بگويند كه امروز وجود تو براي كفش جفت كردن توي فلان حسينيه مفيدتر است... بنده خواهم رفت آنجا و كفش جفت خواهم كرد. اين را قطعاً بدانيد اگر يك كاري باشد كه من در آن كار در گمنامي زندگي كنم و وجودم براي اسلام مفيدتر از مسئوليتي باشد كه الان دارم، و الله يك لحظه درنگ نمي كنم.»[8]
حضرت امام خميني(ره) نيز در خصوص تقيّد آيت الله خامنه اي به خدمتگزاري براي اسلام و مردم جملة زيبايي دارند كه فرمودند: «به شما عرض مي كنم اگر گمان مي كنيد كه در تمام دنيا، رئيس جمهورها و سلاطين و امثال اينها، يك نفر را مثل آقاي خامنه اي پيدا كنيد كه متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار.... پيدا نمي كنيد.»[9]
معرفي منبع جهت مطالعه بيشتر:
1. مرجعيت از ديدگاه فقها و بزرگان، انتشارات دفتر تبليغات حوزه علميه قم، 1373.
پي نوشت ها:
[1] . بحارالانوار، ج 53، ص 181، حديث 10.
[2] . اصول كافي، ج 1، ص 202.
[3] . صحاح طبرسي، ج 2، ص 262، حديث از امام حسن عسگري(ع).
[4] . سنن ابوماجه، ج 1، ص 605، مورد 1879. اين حديث به مقبولة عمر بن حنظلة معروف است و اكثر علما از اين حديث براي اثبات ولايت فقيه بهره گرفته اند.
[5] . جوادي آملي، عبدالله، ولايت فقيه ولايت فقاهت و عدالت، ص 138.
[6] . كتاب نقد، شماره (8)، 115.
[7] . جوادي آملي، عبدالله، همان، ص390.
[8] . روزنامة جمهوري اسلامي، 3/3/62، و نيز خاطرات و حكايتها، ج 1، ص 37.
[9] . صحيفه نور، ج 17، ص 170.
ارسال نظر
نویسنده
اصطلاح نیابت خاصه بهمعنای جانشینی شخصی از سوی امام (ع) برای برقراری ارتباط مردم با اوست، در مواردی که ارتباط مستقیم ممکن نیست.
به گزارش خبرنگار مهر، اصطلاح نیابت خاصه بهمعنای جانشینی شخصی از سوی امام (ع) برای برقراری ارتباط مردم با اوست، در مواردی که ارتباط مستقیم ممکن نیست. امام در این شرایط، افراد خاصی را نایب خود قرار میدهد که اولین آنان را، خود باید به مردم معرفی کند و در ادامه، نایب جدید را نایب قبلی به مردم معرفی میکند.
نُواب اَربعه، به چهار نماینده یا نایب خاص امام مهدی (عج) در دوران غیبت صغری گفته میشود که رابط میان شیعیان و امام بودند: عثمان بن سعید، محمد بن عثمان، حسین بن روح و علی بن محمد سَمُری. نواب اربعه از اصحاب باسابقه و مورد اعتماد امامان بودند که یکی پس از دیگری از طرف امام زمان و با معرفی نایب پیش از خود شناخته میشدند.
علیرضا خاتم در یادداشتی اختصاصی که در اختیار مهر قرار داده است به بیان ویژگیهای حسین بن روح نوبختی نایب امام زمان (عج) پرداخته است که در ادامه میخوانیم:
حسین بن روح نوبختی، سومین نایب از نواب خاص و چهارگانه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است که در سالهای ۳۰۵ تا ۳۲۶ هجری قمری به مدت بیست و یک سال نیابت خاصه آن حضرت را بر عهده داشت.
منابع معتبر شیعه، اگرچه تاریخ دقیق ولادت آن مرد وارسته را بیان نکردهاند، ولی او را با القاب روحی، نوبختی و قمی ذکر کردهاند .[۱]
نایب ایرانی امام زمان (عج)
در اینکه حسین بن روح ایرانی بوده است یا نه؟! بین صاحب نظران مباحث مهدویت، تفاوت نظر وجود دارد. برخی صاحب نظران با توجه به دو قرینه و دلیل، وی را ایرانی میدانند
دلیل اول: برخی منابع معتبر شیعه نقل کردهاند که حسین بن روح با گویشِ فارسی اهالی آبه (نزدیک ساوه) سخن گفته است و از طرفی مناسبات نزدیک وی با مردمان آندیار این احتمال را برای برخی صاحب نظران تقویت کرده است که نایب سوم مهدی موعود، یک ایرانی بوده است .[۲]
دلیل دوم: برخی صاحب نظران نیز معتقدند حسین بن روح نوبختی از تبار و خاندان بنونوبخت قم بوده است که در عصر اولین نایب امام به شهر بغداد مهاجرت کرده است .[۳]
خصوصیات حسین بن روح
وی که به گفته شیخ طوسی، از عاقلترین مردمان عصر خویش به حساب میآمد [۴] دارای خصوصیات و ویژگیهای برجسته و خاصی بود که او را از دیگر بزرگان شیعه ممتاز کرده بود. در اینجا به دو مورد از بارزترین خصوصیات وی که باعث شد به افتخار نیابت مهدی موعود نائل شود، اشاره میکنیم:
رعایت تقیه
حسین بن روح در معاشرت با مردمان اوج تقیه را که از راهبردیترین معارف اسلامی در مسیر پیشبرد اعتلای شیعه است، رعایت میکرد .[۵] اوج تقیه او را میتوان در اخراج خادمی که به معاویه ناسزا گفته بود مشاهده کرد .[۶]
رازداری بینظیر
در دوران غیبت صغری، که اوج پیگیری و تعقیب امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف از سوی دستگاه حکومت جور بود، رازداری نایب آن حضرت، رکنی رکین به شمار آمده و اوج رازداری حسین بن روح را میتوان در کلام ابوسهل نوبختی به نظاره نشست.
ابو سهل نوبختی در توصیف رازداری حسین بن روح چنین میگوید: اگر او امام زمان را زیر دامان خود پنهان بدارد و بدنش را با قیچی قطعهقطعه کنند تا آن حضرت را نشان دهد، هرگز چنین نخواهد کرد .[۷]
شروع نیابت
حسین بن روح در سال ۳۰۵ هجری قمری و پس از درگذشت محمد بن عثمان، دومین نایب امام زمان، به مقام نیابت منصوب شد. علامه مجلسی چگونگی انتصاب حسین بن روح را این گونه بیان میکند: روزی که نایب دوم درگذشت، حسین بن روح در منزل او جلوس کرد و خادم محمد بن عثمان صندوقچهای را کهودایع امامت در آن بود، به حسین بن روح تحویل داد .[۸]
توقیع شریف
شیخ طوسی صدور اولین توقیع شریف از سوی امام در تأیید حسین بن روح را در تاریخ ۶ شوال سال ۳۰۵ هجری قمری و در روز یکشنبه دانسته است .[۹] متن این توقیع شریف به شرح ذیل است:
«نَعْرِفُهُ عَرَّفَهُ اللَّهُ الْخَیْرَ کُلَّهُ وَ رِضْوَانَهُ وَ أَسْعَدَهُ بِالتَّوْفِیقِ وَقَفْنَا عَلَی کِتَابِهِ وَ هُوَ ثِقَتُنَا بِمَا هُوَ عَلَیْهِ وَ أَنَّهُ عِنْدَنَا بِالْمَنْزِلَةِ وَ الْمَحَلِّ اللَّذَیْنِیَسُرَّانِهِ زَادَ اللَّهُ فِی إِحْسَانِهِ إِلَیْهِ إِنَّهُ وَلِیٌّ قَدِیرٌ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ لَا شَرِیکَلَهُ وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی رَسُولِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ تَسْلِیماً کَثِیرا ؛[۱۰] ما او را میشناسیم، خداوند بشناساند و او را به طریقه همه خیر و رضای خود عالم گرداند و او را به توفیق خود یاری فرماید، ما بر مکتوب و نوشته او مطلع شدیم و بر امانتداری او مطلع شدیم و به دینداری او وثوق و اعتماد داریم، به درستی که او نزد ما مکان و منزلت آنچنان بلندی دارد که آن مکان و منزلت او را خوشحال میسازد، خدای تعالی احسان خود را درباره او زیاد فرماید، به درستی که او صاحب همه
🇮🇷 برکات رهبری و ولایت فقیه برای #ایران و #جهان_اسلام
✍ حمزه آزاد ؛ د. دکترای تاریخ `|| بخش اول
❓ چرا رهبری کاری نمی کند؟ اگر رهبری خوب است،چرا وضعیت اقتصادی ما اینجوری است؟ چرا رهبری در کار دولت دخالت نمی کند؟ چرا رهبری در همه کارها دخالت می کند؟
💠 اینها سوالات متناقضی است که هر روزه در اجتماع به آن بر می خورید.عده ای از سر توقع و انتظار و عده ای از سر عناد همه مشکلات را به رهبری ربط می دهند اما حقیقت این است که اغلب مردم نسبت به وظایف رهبری آگاهی چندانی ندارند. وظایف رهبری در اصل ۱۱۰ قانون اساسی وچند اصل دیگر مشخص گردیده است.از طرفی دخالت رهبری در کار سایر قوا نه #ممکن است و نه #معقول.
🇮🇷 بی شک ولایت فقیه برای#ایران و #جهان_اسلام آنقدر با#بابرکت بوده که دشمنان اسلام سال هاست برای محو این جایگاه تمام تلاش خود را بکار برده و ربط دادن مشکلات کشور به رهبری یکی از نقشه های شوم آنها میباشد.در این مقاله به دستاوردها و برکات #رهبری و #ولایت فقیه آشنا خواهیم شد.
1⃣ بازگردانی و حفظ استقلال ایران
☑️ آیا میدانید: در اواخر سلطنت قاجار ، دوره ی پهلوی اول و بخشی از دوره پهلوی دوم ؛ #انگلیس و #روس ۱۰۰٪ خاک ایران را اشغال و شاه و وزیر و وکیل را آنها تعیین می نمودند؟
آیا می دانید از سال۱۳۳۲ تا ۱۳۵۷ ایالات متحده آمریکا عملا همه کاره ی ایران بود؟
✍ماجرا چیست؟
🔹 در اواخر دوره قاجار #انگلیس و #روسیه پس از تجزیه بخش های زیادی از ایران، نهضت مشروطه را منحرف و باطرح کودتا رضا پهلوی را به جای قاجار بر تخت سطنت سوار، استبدادصغیر قاجار را به استبداد پهلوی تغییر دادند.در سال ۱۳۲۰ روسیه نیمه شمالی و انگلیس نیمه جنوبی کشور را به اشغال خود درآورده و ارتش ایران سه روزه اسلحه خود را به زمین نهاده، رضاشاه استعفا داد و اشغالگران تا #تهران پیشروی نمودند. با تصمیم و دستور سفیر انگلیس ، رضاشاه ایران را ترک به بالاجبار به جزیره #موریس در جنوب آفریقا تبعید وفرزندش محمد رضا را که تحصیل کرده و دست پرورده غرب بود ، بر تخت سلطنت نشاندند.در فاصله ۱۲۹۸ تا ۱۳۲۰ هجری شمسی بیش از ۱۰ میلیون ایرانی بر اثر #قحطی از بین رفتند.در ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آمریکایی هایی که از سال ۱۳۲۰ جای پای خود را در ایران محکم نموده بودند، دست به کودتایی ننگین زدند.این کودتا منجر به براندازی دولت مردمی #مصدق شده، و از آن پس ایالات متحده آمریکا عملا همه کاره ایران شد. نفوذ و قدرت آمریکا در درون حاکمیت ایران در حدی بود که در دوره پهلوی دوم ، موافقتنامه ذلت بار دفاعی بین ایران و آمریکا در ۱۳۳۲ خورشیدی امضا و پیرو آن هزاران مستشار آمریکایی برای نظارت(دخالت و برنامه ریزی) در تمامی دستگاه های حساس کشور (نظامی، کشاورزی، امنیتی، علمی ، فرهنگی) با اختیارات تام وارد ایران شدند. خودفروختگی و ذلت پهلوی باعث گردید لایحه ننگین کاپیتولاسیون در ۱۳ مهر ۱۳۴۲ در کابینه علم و در مرداد ۱۳۴۳ در مجلس سنا به تصویب برسد و مصونیت سیاسی وقضایی به مستشاران اعطا گردد.
❌ در نتیجه استعمار ایران در دوره #قاجار و #پهلوی نتایج تاسف آوری برای کشور و ملت ایران به همراه داشت که ذیلا به بخشی از آن نتایج اشاره می شود:
۱. اشغال نظامی و سیاسی ایران توسط روسیه و انگلیس
۲. تجزیه بخش های زیادی از خاک ایران در دوره قاجار و پهلوی
۳. قحطی های بزرگ و مرگ بیش از نیمی از
مردم ایران در فاصله سال های ۱۲۹۸ تا ۱۳۲۰
۴. عقب ماندگی شدید ایران از قافله #علم و #فناوری
۵. تحمیل #کاپیتولاسیون و زیر پا نهادن غرور ملی ایرانیان
۶. شکاف طبقاتی و گسترش #محرومیت و رعیت پروری
۷. انزوای #دین و گسترش فرهنگ منحط غربی و #فحشا
۸. اقتصاد نفتی و وابستگی شدید کشور به غرب
✔️ اما پس از طلوع خورشید انقلاب اسلامی در ایران ،به رهبری امام خمینی(ره) و حمایت قاطبه ملت، استقلال از دست رفته کشور بازیابی و نتایج درخشان زیر حاصل شد:
۱. استقلال واقعی ایران از بلوک شرق و غرب با هویت نو(نه ظالم و نه ظلم پذیر)
۲. تسخیر لانه جاسوسی و کوتاه کردن دست آمریکا از دخالت و جاسوسی در ایران
۳. ارتباط با تمامی کشورهای دنیا (بجز اسرائیل غاصب) برپایه احترام متقابل
۴. بومی سازی بسیاری از علوم و فنون از جمله هسته ای، نظامی، پزشکی، نانو و...
۵. خودکفایی در بسیاری از عرصه های علمی ، کشاورزی، صنعتی و...
۶. عضویت در بسیاری از سازمان های بین المللی و دفاع از حقوق ملت
۷. تشکیل جبهه مقاومت با محوریت ایران اسلامی و دفاع از ملل تحت سلطه
🇮🇷 آری ؛ ولایت فقیه #استقلال ، #عظمت و #عزت را به ایران اسلامی برگرداند و کشور #مطیع استکبار را به #مستقل ترین کشور دنیا تبدیل نمود.پس به فرمان امام راحل؛ پشتیبان ولایت فقیه باشید( تا دوباره)به مملکت آسیب نرسد!.
منتظر بخش دوم باشید...
کانال گام دوم انقلاب ✌