در فضای مجازی تصویر قبر ساده ی امیر کویت که بر طبق فقه و رسومات اهل سنت همگان اینگونه دفن می شوند، را منتشر کرده و به بهانه ی آن به امام خمینی(ره) حمله ور شدند، امّا..👆
(تصاویر مرتبط رو با دقّت ببینید..)
چه شباهتی بین امیر کویت که عمری بهترین زندگی و امام خمینی ای (ره) که سادهترین زندگی را داشته وجود دارد؟ نه امام در ساخت آن به اصطلاح مرقد نقش داشته نه امیر کویت درسادگی قبرش. اگرمَردید، بگویید که این دو در دوران حیات شخصی چگونه زندگی میکردند؟ اینجا هم میتوانید عکسها را مقایسه کنید؟
@Basiratmahdavi99o
مقام_معظم_رهبری
چهلمین روز پس از شهادت امام حسین (ع)، تنها به روزی برای عزاداری بر حسین (ع) و یاران غریبش خلاصه نشد بلکه اربعین طوفانی شد که شهادت و پایمردی را از حنجره ی خسته ی اسرای کربلا فریاد زد، و جرأت دفاع از حق را در مردم به وجود آورد و بار دیگر فضای عاشورا ، شهادت و ارزش ایستادگی در برابر ظلم را زنده کرد.
╔═.🍃.═══.🍃.═══╗
@Basiratmadavi99o
╚═══.🍃.═══.🍃.═╝
❤️✨بهشت خانواده ✨❤️
💝گرمترین خانه، خانه ای است
که درآن مرد خانه محترم وزن
خانه محبوب باشد.
مرد تشنه احترام است و زن
عاشق محبت است.
#بهشت_خانواده
💝🍃💝🍃💝
@Basiratmahdavi99o
💜🍃دلبرانه با امام حسین🍃💜
چند روزی است
که تا می شنوم حرفش را
« اربعین ، کرببلا »
این دل من می ریزد
امسال باید دلهایمان را،
راهی حرم کربُبَلا بکنیم!
#دلبرانه
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
@Basiratmahdavi99o
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
🔥گاه همین آه و ناله و دلتنگی از جاماندن اجباری از راهپیمایی اربعین، حملهای است از سمت شیطان ، و دستاویزی است برای او ؛
تا ذهن تو را منحرف کند به سمتی که ....
#کاغذ_نقاشی
@ostad_shojae
✅سوالات وارده در کانال های ثامن
#سوال دوم
❌ چرا مجلس در تراز مجلس انقلابی برخورد نمی کند؟
👈 پاسخ
🔻الف) مجلس با قریب به ۲۹۰ نماینده برآیند نظرات و عملکردهای متفاوتی است و برخی رسانه های خاص قبل از تشکیل مجلس جدید از هیچ تخریبی علیه آن فروگذار نکردند، لذا طبیعی است از هر اظهارنظری از سوی هر نمایندهای، بهانه ای برای تخریب مجلس جدید استفاده نمایند.
🔹ب) از آنجا که نمایندگان مجلس از فرآیندهای حزبی بالا نیامده و بیشتر بر اساس سابقه و شخصیت خود و البته تایید جریانهای سیاسی به کرسی مجلس رسیدند، ممکن است افرادی پیدا شوند که چندان از اولویتهای اکثریت انقلابی مجلس پیروی نکنند.
🔸ج) برعکس تبلیغات منفی، مجلس در ۱۰۰ روز اول خود اقدامات اساسی مانند طرح مالیات بر خانههای خالی، طرح حمایت معیشتی مردم، طرح قیر رایگان برای توسعه مناطق محروم، مقابله با انحصار طلبی حقوقی ها در بورس، طرح خرید تضمینی گندم و مهمتر از همه افزایش نظارتهای میدانی را در دستور کار قرار داده است.
🔺 د) یکی از اهرمهای مجلس استیضاح وزرای کمتحرک است، اما شرایط حقوقی کابینه به گونه ای است که با برکناری یک یا دو وزیر، کل کابینه از اعتبار ساقط می شود . عقل سلیم حکم می کند در کمتر از یک سال عمر باقی مانده دولت، بیثباتی و مجادلات بیحاصل برای رای اعتماد مجدد به وزرا، بر جامعه تحمیل نشود، ضمن آنکه از منظر بودجهای هم تا پایان سال جاری مجلس نمیتواند تغییر چندانی در موضوعات اعتباری دولت ایجاد نماید.
🔴 خلاصه آنکه هر چند میتوان انتظار بیشتری از مجلس جدید داشت، اما اتهام غیر انقلابی بودن آن، بیشتر ناشی از فضاسازی های رسانهای علیه مجلس است.
@Basiratmahdavi99o
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
دیدار جمعی از فوتبالیستها با امام(ره)
.
من خودم ورزشکار نیستم اما ورزشکارها را دوست دارم «احِبُّ الصّالِحینَ وَ لَسْتُ مِنهُم»
از خدای تبارک و تعالی خواهانم که شما جوانها را که ذخیره این کشور هستید و مایه امید ملت و اسلام هستید هر چه بیشتر موفق کند.
📆 ۱۶ اسفند ۱۳۶۰
#پرسپولیس_النصر
#آل_کثیف
#آل_سقوط
@Basiratmahdavi99o
✅یادداشت/
❌حلقه وصل انقلاب
🔻در روزهای گذشته مستندی زیبا با عنوان «در لباس سربازی» در شبکههای تلویزیونی پخش شد که گوشههایی از گنجهای تمام نشدنی جنگ را برای مردم ایران به نمایش در آورد؛ این مستند سه قسمتی که به حضور آیتالله خامنهای در جبهههای جنگ با لباس سربازی و با لباس روحانیت در خدمت به مردم میپردازد، گویای واقعیاتی است که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود.
🔸گزارههای خبری:
1ـ مدیریت الهی انقلاب؛ انقلاب اسلامی از همان روزهای اول تحت توجه الهی بوده است و در زمانی که جمهوری اسلامی بدون هیچگونه آمادگی مورد حمله نظامی قرار میگیرد، توجهات الهی مانع از سرنگونی نظام در یک جنگ تمامعیار میشود. 2ـ ناکام ماندن جریانهای معارض داخلی؛ جریان منافقین، لیبرالها و سلطنتطلبان که در سطوح بالای نظام بودهاند نه تنها جبههها را یاری نمیکردند، بلکه به فرموده آیتالله خامنهای مانند یک اکسوز پردود یک اتومبیل فضا را تیر و تار میکردند. آنها در مسیر پرپیچ و خم ابتدای انقلاب سرنوشت ننگین خود را از ملت جداکردند و رسوا شدند. 3ـ مقاومت بادست خالی پیروزی هم دارد؛ علیرغم اینکه نیروهای انقلاب شیوههای کلاسیک جنگیدن را فرا نگرفته بودند و سلاح جنگی در اختیار نداشتند، اما با دستان خالی توانستند دشمن را یک ماه در پشت دروازههای خرمشهر نگه دارند و در نهایت دشمن را از کشور خارج کردند.
🔺نکته راهبردی: حضرت آیتالله خامنهای در طول دفاع مقدس هم نسبت خوبی با ارتش داشته است، به گونهای که فرماندهان ارتش میخواستند ایشان را با درجه سرهنگی استخدام کنند؛ همچنین مسئولیت سپاه پاسداران را در برههای بر عهده داشتهاند و هم بسیج مردمی را به بدنه نیروهای مسلح و نظام متصل کردند. ایشان همچنین یار مورد اطمینان حضرت امام در جبههها بودند. این نعمت به لطف و عنایت الهی هنوز هم در نظام اسلامی جریان دارد. دشمنان اسلام و انقلاب در صدد هستند با تحریف واقعیات جنگ، مردم را از این گنجینههای دفاع مقدس محروم کنند و بیان این واقعیات بعد از 30 سال نشان میدهد دفاع مقدس نیاز به تولید محتواهای بیشتر دارد تا کمین تحریف دشمن در این میدان کارساز نیفتد.
🔴 (نویسنده: فرهاد مهدوی)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
✅یادداشت/
💯 فرافکنی نکنید!
🔻سیر افزایشی فشارهای اقتصادی و معیشتی به مردم عزیز ایران، امروز گزارهای غیرقابل انکار در کشور است؛ اما نحوه تحلیل آن و بررسی علت یا علل مسائل اخیر کشور طبیعتاً اختلافی بوده و هر مسئول و جریان سیاسی دیگری را مقصر وضعیت به وجود آمده میداند. در این باره نکاتی مطرح است که مرور آنها میتواند مفید باشد:
❌نکات تحلیلی:
🔹1ـ بررسی علتشناسی مسائل امروز ایران برای برون رفت از آنها مهم است؛ اما مهمتر از آن، این است که اگر تأمل در این حوزه همراه با دقت نظر نباشد و صرفاً با هدف مقصرتراشی باشد، نه تنها به مقصود حل مشکلات نائل نمیشود بلکه بر گرههای بیشتر میافزاید.
🔸 2ـ یکی از این گرهها، افزایش بیشتر اختلافات جناحی و سیاسی است که اساساً باعث دلخوری بیشتر مردم میشود و در نهایت، اگر عزم و انسجامی برای حل مشکلات مشاهده نشود، مجال برای پیدایش معضل ثانویهای فراهم میشود که تبعات و آثار سوء آن به مراتب بیشتر و عمیقتر از مشکلات اقتصادی خواهد بود و آن، سایش و کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی به دولت، مجلس، قوه قضائیه و به طور کلی به نظام اسلامی است. 3ـ این مقصد، همان هدف راهبردی چهل ساله دشمنان انقلاب و نظام دینی برآمده از آن است و تنها عاملی که میتواند زمینهساز حل مشکلات باشد، پذیرش مسئولیت است. در این باره همه مسئولان در قوا و نهادهای مختلف با رویکردی انقلابی و شجاعانه مسئولیت اقدامات و تصمیمات خود را بپذیرند و از دادن آدرس غلط بپرهیزند، میتوان به مرحله دوم رسید که به راهحل مشکلات فکر کردن و اجماع کردن است. 4ـ مردم امروز از دست مسئولی که با فرافکنی میخواهد مسئولیت را از روی دوش خود بردارد ناراحت هستند و بیشتر از آن، از تحلیل و تفسیرهای افراد و جریانهایی که به دنبال صید ماهی مقصود سیاسی خود از آبگِلآلود شرایط کنونی کشور هستند و فرار به جلوی آنها نه تنها زمینهساز سازش نخواهد بود؛ بلکه میتواند با نمایش تصویری برهم ریخته از داخل، دشمن را به محاسبه غلط بیندازد!
🔺 نکته راهبردی: امنیت ملی و سرمایه اعتماد عمومی نظام اسلامی نباید وجهالمصالحه بازیهای سیاسی افراد و جریانها قرار گیرد. جمهوری اسلامی از این مرحله با اتکا به ظرفیتهای داخلی عبور خواهد کرد، همان طور که در طول چهار دهه گذشته در پرتو صبر و ایستادن روی پای خود به جایگاه امروز رسیده است. این موضوع تنها منوط به یک شرط است و آن اینکه متحد و منسجم ذیل راهبری رهبر معظم انقلاب کار کنیم و فرافکنی نکنیم!
🔵 (نویسنده: فتحالله پریشان)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
عبدالهی۲:
✅شبهه:
#سوال سوم
اما خوبه که حداقل با این که مردم تو این کشور در رفاه هستن ونیاز مالی ندارن اما براش مقبره چند صد میلیاردی نساختند.
✅جواب:
علیکم السّلام
ی کن دقت کنید، این قضیه خیلی فرق می کند، تفاوت امام با امیر کویت این است امام اراده اش بر ساده زیستی است و تجملاتی بودن حرم حضرت امام اراده ایشان نبوده، اراده اندیشه تجملگرایی بوده است که توسط هاشمی در این کشور حاکم شد، اما اراده شاه کویت بر تجملگرایی بوده و اینکه بعد از مرگ واقعا مقبره ايشان ساده باشد یا نباشد به ارادهء ایشان بستگی ندارد.
در ضمن به هیچ عنوان کویت را با ایران مقایسه نکنید زیرا با توجه به اینکه کویت دارای حدود ٩ میلیون جمعیت است که فقط حدود یازده درصد آن بومی و بقیه مهاجرانی از کشور های مختلف است، روزانه بیش از ٣ میلیون بشکه نفت صادر می کند نسبت به ایران با ٨٠ میلیون جمعیت و فروش فعلی نفت در حدود ٢٠ هزار بشکه نفت و سرانه هر کویتی نسبت به هر ایرانی در حال حاضر حدود ١٧٠برابریک ایرانی است و در بهترین حالت که ایران کمتر از ٣ میلیون بشکه نفت صادر می کرد سرانه یک اماراتی بیش از یازده برابر ایرانی بود.
در ضمن ترکیه وابسته و ضعیف را که بدون شلیک یک تیر در مقابل صدام تسلیم شد را با ایران که نه تنها با صدام بلکه با بیش از ۵٠ کشور دیگر ٨سال جنگید و یک وجب خاکش را نداد به هیچ وجه مقایسه نکنید.