هانیه توسلی یک طوری میگه بعد از شناخت تو زندگی من عوض شد انگار چه فیلسوف و اندیشمند بزرگی بوده مهسا
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
مُلک وجود غرق در اندوه و در عزاست
آغاز صبح غربت زهرا و مرتضاست
قرآن عزا گرفته و عترت شده غریب
شهر مدینه را به جگر، داغ مصطفاست
خون گریه کن مدینه! کز این ماتم عظیم
گر آسمان خراب شود بر سرت رواست
گشتند انبیا همه چون فاطمه یتیم
زیرا عزای قافله سالار انبیاست
خلقت چه لایق است که صاحب عزا شود
عالم عزا گرفته و صاحب عزا خداست
رحلت جانسوز خاتمالنبیین، حضرت محمد(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) تسلیت باد🖤
@dobeit | دو بیت شعر
این روزا با دیدن دست و پا زدنای مذبوحانه امثال عبدالحمید و خود فروخته های داخلی
سخنان شهید سید مرتضی آوینی در
ذهنم مرور میشه اونجایی که میگفت ؛
آخرین مقاتله ما به مثابه #سپاه عدالت نه با دموکراسی غرب که با اسلام آمریکایی است ، که #اسلام_آمریکایی از خود آمریکا دیرپاتر است ....
.
#شهید_آوینی
🆔 @eittwitter گلپر
♻️ چرا فقط شیعیان عزادار رسول خدا (ص) هستند؟
🔰 حمید رسایی: در روز شهادت رسول گرامی اسلام، در دنیای اسلام کسی جز شیعیان برای فقدان ایشان عزاداری نمیکند!
چرا؟
چون یادآوری این موضوع سئوالاتی را به اذهان مردم خواهد آورد...
اولین سئوال مردم عزادار این خواهد بود که در آن روزهای آخر عمر رسول خدا (ص) چه گذشت؟
داستان ائتونی بکتاب و قلم اکتب لکم شیئا لن تضلوا بعدی... چه بود؟
رسول خدا درباره پس از خود چه وصیتی داشتند؟
مگر میشود که پیامبر درباره پس از خود سکوت کرده باشد؟
چطور عائشه (همسر پیامبر) به هنگام مرگ پدرش بالای سر او رفت و گفت که چوپان گله خود را رها نمیکند، مگر کسی را بالای سر آن میگذارد و خلیفه اول برای پس از خود تعیین تکلیف کرد، اما پیامبر خدا(ص) سکوت کرد؟
چطور این نکته به عقل خلیفه اول و دخترشان رسید ولی به عقل پیامبر خدا که اعقل العقلا بود، نرسید و غیر شیعیان معتقد به سکوت پیامبر خدا (ص) در این باره هستند؟! و ...
جالب اینجاست که دنیای اسلام در میلاد النبی، یکپارچه در جشن و سرور است! در حالی که محمد (ص) حسب ظاهر در زمان تولد، پیامبر خدا نبود اما در زمان رحلت، پیامبر ما بود!
ما شیعیان تنها عزاداران رسول خدا هستیم...
این افتخار را قدر بدانیم و در عهد پیمان با رسول خدا (ص) در زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی استوار باشیم.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را اینجا بخوانید
.
❌از ۳۰۰ هزار بشکه روحانی که اونم میگن خیلی پایین تر از این حرف ها بوده تا ۳ میلیون بشکه رئیسی😎 به اولی که مدرکش شبهه داشت میگفتند دکتر،به دومی که دکتر است میگویند ۶ کلاسه؛ اما از قدیم گفته اند به عمل کار برآید به سخندانی نیست! حیف که بسیاری از این درآمدها را مجبوریم در چاه ویل بدهی های روحانی بریزیم؛ و اِلّا وضع این نبود!
#کانال_سایبری_عصای_موسی
#نشر_حقیقت_در_سطح_جامعه
🔶🔷@MOSES313STAFF
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 از این به بعد اخبار خوار و خفیف شدن دشمنان رو از رسانه های خودشون پخش میکنیم....
مدل ما این شکلیه ، وادارشون میکنیم خودشون حرفمون رو بزنن
خبر تسلیم تجزیه طلب ها در برابر ایران از سعودی اینترنشنال پخش شد.
اینه ایران...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
💢خالد عزیزی، سخنگوی گروهک تروریستی دموکرات بعد از اعلام ضربالاجل جمهوری اسلامی، از اقلیم کردستان عراق به آمریکا فرار کرد..
پارسال به دروغ میگفتند مسئولین جمهوری اسلامی به ونزوئلا فرار کردند. اما الان و در واقعیت شاهدیم تروریستها و پیمانکاران آمریکا و اسراییل همه مشغول فرارند!
"سید پویان حسین پور"
#جبهه_متحد
#رسانه_دولت_انقلابی
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
⚪️🟢🔵🟣🟡«گروه بینالمللی بحران» در آستانه سالروز آشوبها بر استان خوزستان تمرکز کرده است
۱
مأموریت گروه ضدایرانی
گروه سیاسی: ایران به لحاظ جمعیتی، دربرگیرنده اقشار مختلفی از مردم است که در قالب قومیتهای مختلف، زیر پرچم واحد و نام کشور ایران، با وحدت ملی در کنار یکدیگر زندگی میکنند.
غربیها نیز با علم به تفاوتهای قومی و مذهبیای که در کشورمان وجود دارد، به دنبال بحرانسازی در ایران هستند. این موضوعی بود که رهبر حکیم انقلاب نیز در دیدار اخیرشان با هزاران نفر از مردم استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی به آن اشاره کردند.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای در این باره فرمودند: «معلومات اطلاعاتی ما به ما میگوید دولت آمریکا در آمریکا یک مجموعهای را درست کرده است که اسم این مجموعه «گروه بحران» است؛ کارش چیست؟ ماموریت این گروه، بحرانسازی در کشورها است، از جمله در کشور ما.
ماموریت این گروه این است که بحرانسازی کنند؛ بگردند نقاطی را که به نظر آنها موجب میشود در کشور بحران به وجود بیاید، پیدا کنند و این نقاط را تحریک کنند؛ این، ماموریت این گروه بحران آمریکا است. آنها نشستهاند فکر کردهاند، مطالعه کردهاند، به این نتیجه رسیدهاند که در ایران چند نقطه بحرانساز وجود دارد که باید آنها را تحریک کرد، آن نقاط را فعال کرد؛ یکیاش اختلافات قومی است، یکیاش مسأله تفاوتهای مذهبی است، یکیاش مسأله جنسیت و مسأله زن است؛ اینها را باید در ایران تحریک کنند تا اینها بحران درست کند و از طریق بحران بتوانند به کشور عزیز ما ضربه وارد کنند؛ این برنامه آمریکا است».
به طور مشخص در جریان اغتشاشاتی که سال گذشته به بهانه مرگ مهسا امینی در کشور به راه افتاد، شاهد تلاش همهجانبه جریان حامی آشوب برای فعال کردن گسلهای قومیتی بودیم.
در همین رابطه میتوان به نقش پررنگ گروهکهای تروریستی تجزیهطلب کرد اشاره کرد که پروژه تحریک مردم مناطق غرب و شمال غرب کشور را دنبال میکردند. در کنار اینها، در منطقه جنوب شرق کشور نیز شاهد بازیگردانی جریان آشوب برای دامن زدن به اختلافات قومیتی و مذهبی بودیم که البته تا چندی پیش نیز ادامه داشت اما این موارد تنها بخشی از برنامه غرب، بویژه آمریکا برای ایجاد آشوبهای قومیتی است. کارویژهای که در ارتباط با ایران برای گروه بینالمللی بحران تعریف شده و رهبر انقلاب نیز به آن اشاره کردند، فراتر از این است.
گروه بینالمللی بحران (International Crisis Group)، یک سازمان ظاهرا غیردولتی و غیرانتفاعی است که سال 1995 با هدف فعالیت در زمینه مطالعه مناقشات خشونتبار و تدوین راهحل برای آنها تشکیل شد. با این حال، افراد حاضر در هیات امنای این سازمان که همه از سیاستمداران و سرمایهداران و چهرههای آکادمیک متنفذ هستند، نفوذ بسیار عمیق و محکم آن در ساختار حکومتی ایالات متحده و سایر کشورهای غربی، دسترسیهای گسترده آن به حلقههای تاثیرگذار سیاست و اقتصاد و منابع مالی تامینکننده فعالیت آن، نشان میدهد این سازمان که مقر اصلی آن در بروکسل بلژیک است، در همکاری تنگاتنگ با دولت ایالات متحده و متحدان غربی آن کار میکند. نکته جالب توجهی که در ارتباط با این سازمان وجود دارد، پشتیبانی مالی جورج سوروس، پدر انقلابهای رنگی در دنیا از آن است. همچنین در فهرست «هیات امنا»ی گروه بینالمللی بحران نیز نام جورج سوروس و هم نام پسر او الکساندر، دیده میشود. جورج سوروس کسی است که در جریان فتنه 88، با حمایت همهجانبه از فتنهگران، به دنبال به ثمر رساندن پروژه براندازی جمهوری اسلامی بود و از همان زمان نیز اذهان مردم ایران با نامش آشنا شد.
در ارتباط با پشتیبانی مالی جورج سوروس از گروه بینالمللی بحران نیز میتوان به گزارش سایت رسمی این سازمان اشاره کرد که در بخشی از متن معرفی گروه بحران مینویسد: با آغاز فعالیتهای گروه بینالمللی بحران، جورج سوروس 200000 دلار آمریکا برای تامین مالی فعالیتهای سازمان تعیین کرد و در ادامه مسیر متعهد شد این بودجه را افزایش دهد.
تمرکز گروه بحران بر ایجاد گسلهای قومیتی
تا پیش از وقوع اغتشاشات پاییز سال قبل در ایران، گروه بینالمللی بحران تمرکز خود را به صورت ویژه بر مذاکرات هستهای ایران و غرب گذاشته بود. چنانکه در روند مذاکرات منجر به برجام نیز ردپای این سازمان دیده شد اما در چند ماه اخیر و با توجه به شرایطی که در پی آشوبها به وجود آمد، این سازمان نیز تمرکز خود را بر شکافهای اجتماعی در ایران متمرکز کرد. آخرین گزارش رسمی این سازمان در ارتباط با ایران، بخوبی بیانگر این موضوع است.
⚪️🟢🟣🔵🟡
۲
در آشوبهای سال قبل، به رغم تلاشهای همهجانبهای که جریان ترور و آشوب به کار بست و در حالی که در برخی مناطق سیستانوبلوچستان و غرب کشور شاهد آشوب و ناامنی بودیم، استان خوزستان نسبت به همراهی با این حوادث اقبالی نشان نداد. به همین خاطر در آستانه سالروز اغتشاشات، جریان ضدایرانی به صورت ویژه دست روی این منطقه از کشور گذاشته است. گروه بینالمللی بحران در گزارش 30 مرداد امسال خود با عنوان «خوزستان ایران: تشنگی و آشفتگی» نوشت: «خوزستان، یکی از غنیترین استانهای ایران و پنجمین استان پرجمعیت این کشور است که با مشکلات جدی روبهرو است. این استان از تخریب شدید محیط زیست و محرومیت اقتصادی رنج میبرد. کمبود آب که باعث اعتراضات در اواسط سال 2021 شد تقریبا به طور قطع تکرار خواهد شد و میتواند ناآرامیهای مشابهی را ایجاد کند».
این سازمان آمریکایی در ادامه گزارش خود در پاسخ به این سوال که چه راهحلی برای رفع مشکلات خوزستان وجود دارد، مینویسد: افزایش مشارکت اقلیتهای قومی در حکومتهای محلی و افزایش ابتکارات زیست محیطی فعال میتواند به کاهش برخی مشکلات عمیقا ریشهدار خوزستان کمک کند اما اصلاح آنها مستلزم تغییرات اساسی سیاسی و ساختاری اقتصادی است که به نظر میرسد جمهوری اسلامی تمایلی به انجام آن ندارد. اقدامات مفیدی وجود دارد که دولت میتواند در خوزستان انجام دهد، بویژه برای کاهش نارضایتیهای سیاسی. توانمندسازی مقامات محلی و ترکیب دیدگاههای جمعیت عرب که در بهترین حالت احساس میکنند از فهرست اولویتهای تهران کنار گذاشته شدهاند و در بدترین حالت مشکوک به تبعیض عمدی هستند، میتواند به رفع مشکل کمک کند». همانطور که از این گزارش پیداست، گروه بحران با ادعای اینکه استان خوزستان از سوی دولت نادیده گرفته شده، به طور مستقیم دست روی نقاط قومیتی گذاشته و راهحل رفع مشکلات ادعایی این استان را توجه به جمعیت عرب (پانعربیسم) میداند که در نهایت باید منجر به تشکیل حکومت محلی شود. این نخستینبار نیست که در ماههای اخیر شاهد تلاش آشکار جریان ضدایرانی برای بحرانآفرینی در خوزستان هستیم. هشتم شهریور امسال بود که وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: «28 مرداد گذشته، ۲ تروریست کاملا مسلح و مجهز، توسط سربازان گمنام امام زمان عجلالله تعالی فرجهالشریف در اداره کل اطلاعات استان خوزستان دستگیر شدند. از این افراد 382 قلم انواع بمبهای دستساز، ابزارآلات و مواد شیمیایی پیشساز بمب و 65 بمب آتشزای آماده، کشف و ضبط شد». این اقدامات تروریستی در کنار تلاش سازمانها و اندیشکدههایی مثل گروه بینالمللی بحران برای فعال کردن گسلهای قومیتی در مناطق مختلف کشور، بخوبی نشان میدهد اختلافات قومی و مذهبی، نقاط مد نظر دشمن برای ضربه زدن به کشور است.
استاد فاطمی نیا می فرمودن
اینکه میگن فلانی : آدم خوبیه ، نماز میخونه، اهل دعا، زیارت و مسجد هم هست، اما فقط بد اخلاقه!
خیلی عجیبه!
اين شد آدم خوب؟!
اصلاً مومنی که بد اخلاقه ، به درد نمیخوره!!!
والسلام
🆔 @meftah_news
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌انتشار برای اوّلین بار
✖️نحوه انتقام امام سید علی خامنهای از فردی به نام عباس خروس در بندر انزلی...
🆔 @meftah_news