42.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتماد بیجای مامور حفاظت و انفجار پالایشگاه
⭕️برگرفته از پرونده ای واقعی
🟤بازدید مجازی از سفارت انگلیس در ایران:
بهانهای برای یادآوری خرده روایتهایی از یک دشمنی دیرینه
قسمت اول
پس از لبخندها و تبریکهای مصنوعی رو به دوربین در مناسبتهای ملی ایرانی طی سالهای اخیر، سفیر انگلیس این بار به بهانهی پایان مأموریتش در تهران، با دوربینش ما را به یک بازدید مجازی از سفارت بریتانیا برده است.
حافظهی تاریخی ایرانی اما میداند که نقاشی اهدایی ناصرالدین شاه و اتاق فتحعلی شاه و تصویرسازی دوستی بریتانیا با ایران پیش از انقلاب اسلامی، تنها یک بازنمایی وارونه از واقعیت سالها استعمار و استثمار و دشمنی انگلیس با این سرزمین و مردمانش است.
مگر نه اینکه سناریوی غارت منابع نفتی ایران با قراردادهای مختلف مانند دارسی، 1919، گس و گلشائیان، 1933 و... تا زمان ملی شدن صنعت نفت توسط پیشینیان جناب سایمون شرکلیف طراحی و اجرا شده است؟
حافظه تاریخی ایران به یاد میآورد که جدایی هرات، تجزیه سیستان و بلوچستان و جدایی بحرین ردپایی بزرگ از سفارت انگلیس با خود به همراه دارد.
اشیاء_تاریخی ایران که برخی از آنها در حراج لندن به فروش گذاشته شد و برخی به موزههای اروپایی رفت، توسط همین به ظاهر دوستان سرقت و به خارج از کشور منتقل شده بود.
ادامه دارد ...
🟤بازدید مجازی از سفارت انگلیس در ایران:
بهانهای برای یادآوری خرده روایتهایی از یک دشمنی دیرینه
قسمت دوم
دیدار سران متفقین در این سفارتخانه که با افتخار از آن صحبت میشود، بدون اطلاع شاه ایران اتفاق افتاده بود و چرچیل و روزولت تنها به یک احوالپرسی ساده در حیات سفارت با مقام اول ایران(!) اکتفا کردند.
در سال 1320 و در زمان اشغال ایران توسط نیروهای متفقین، سفارت انگلیس نقش بسیار مهمی در قحطی بزرگ ایران داشت: نسلکشی 8 تا 10 میلیون ایرانی!
حمدقلی مجد که کتاب او «قحطی بزرگ» از معدود منابع جامع درباره قحطی دستساز انگلیس است، در این کتاب مینویسد: بر اثر چنین فاجعه عظیمی بود که جامعه ایرانی به شدت فروپاشید و استعمار بریتانیا توانست به سادگی حکومت دستنشانده خود را در قالب کودتای ۱۲۹۹ بر ایران تحمیل کند. مجد چنین نتیجه میگیرد: «هیچ تردیدی نیست که انگلیسیها از قحطی و نسلکشی به عنوان وسیلهای برای سلطه بر ایران استفاده میکردند».
انگلیس در طول تاریخ از هیچ تلاشی برای تخریب ایران و تلخ کردن کام مردمانش فروگذار نکرده است.
از ترویج مواد مخدر در دوران صفویه توسط برادران شرلی تا امپریالیسم رسانهای و تخریب اذهان مردم در امروز، انگلیس همواره تأثیر مخرب خود بر روی زندگی روزمره مردم را حفظ کرده است.
دشمنی ریشهدار بریتانیا با ایران در سالهای اخیر نیز در قالبهای مختلفی مانند حمایت از موساد در ترور دانشمندان هستهای، حمایت از گروههای تجزیه طلب و اغتشاشگران، جاسوسی و خرابکاری ادامه داشته است.
مورد برجستهی آن جاسوسی 14 سالهی #علیرضا_اکبری برای MI6 است که طی آن اطلاعات هستهای، اقتصادی، سیاسی ایران و همچنین اطلاعات مربوط به مراکز حساس دفاعی و نظامی در اختیار انگلیسیها قرار گرفت.
جاسوسی که در ابتدا به وسیلهی دام ویزا و از طریق سفارت انگلیس در دام سرویس اطلاعاتی افتاده بود: حربهای که انگلیس سالهاست علیه افرادی که درخواست ویزای این کشور دارند به کار میگیرد.
شرکلیف در حالی با چهرهی دوستانه از ایران خداحافظی میکند که ایران و ایرانی حتی اگر تاریخ خود را فراموش کرده باشد، میتواند در خبرهای روز بخواند که فردی که سعی در دور زدن تحریمهای بیرحمانه غرب علیه ایران را داشته است، به تازگی توسط انگلیس دستگیر و تحویل آمریکاییها داده شده است و همین آقای سفیر اخیرا به این علت به وزارت امور خارجه ایران احضار شده بود.
🟤 *حمل چه داروهایی در پیادهروی اربعین ممنوع است؟*
داروهای فلورازپام، بوپرنورفین، دیازپام، متادون، هیدروکدون بیتارتارات، مپریدین هیدروکلراید، استامینوفن کدئین و ترامادول از جمله داروهای ممنوعه در کشور عراق هستند که زائران اربعین حسینی باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند و هیچ یک از این داروها را همراه خود نداشته باشند.
برای حمل داروهای اعصاب و روان، نسخه پزشک الزامی است.
داروهای بیماری صرع، سرطان که به نوعی از مواد مخدر تشکیل شده بر اساس قوانین داخلی کشور عراق جرم محسوب میشود.
ممکن است برخی داروهای تخصصی و مورد نیاز زائران در مراکز درمانی و دارویی هلال احمر موجود نباشد؛ بنابراین لازم است که زائران مصرفکننده داروهای خاص، ۲ برابر نیاز دارویی خود در مدت زمان سفر، دارو به همراه داشته باشند.
16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟠ویشینگ چیست؟
مهندسین اجتماعی چطور میتوانند از پشت #تلفن شما را #تخلیه_اطلاعاتی و از شما #کلاهبرداری کنند؟
بسترها و ابزارهای ویشینگ کدامند؟
والت دیزنی، خالق میکی موس و اولین فیلم متحرک بلند
و
خبرچین افبیآی
والت دیزنی، از سال ۱۹۴۰ تا زمان مرگش در سال ۱۹۶۶، آمار بازیگران و فعالان حوزه انیمیشن که افکار کمونیستی داشتند را به افبیآی میداد. همچنین دیزنیلند با مقاصد تجاری و تفریحی در اختیار افبیآی قرار میگرفت و در مقابل، این سازمان نیز اجازهی ضبط یکی از قسمتهای برنامهی «میکی موس کلاب» را در اداره افبیآی صادر کرد. رئیس اداره تحقیقات فدرال، جی ادگار هوور، همچنین عنوان «افسر وظیفه ویژه» را در سال ۱۹۵۴ به والت دیزنی اعطا کرد.
🟤سرگلِ حرفای سیدحسن نصراللهِ عزیز اونجایی بود که گفت
"کمی بخندید درحالی که بسیار گریه خواهید کرد"
ادامه کثافت #المپیک۲۰۲۴ فرانسه:
بوکسور زن ایتالیایی (آبی) مجبور شد از مسابقه بوکس مقابل خود زن خوانده مرد الجزایری (قرمز) کناره گیری کند. کالینی تنها پس از ۴۵ ثانیه، مبارزه را رها کرد و اگر مسابقه را ادامه میداد آسیب جدی میدید!
درد ما آنجاست که امثال علی ضیا که که نه هستی شناسی انسانی میدانند و نه فهمی از سالها توطئهی غربیها در ترویج گناهان برای سود شخصی دارند؛ خودشان را حتی برتر از خدا میدانند و داستان قوم لوط را نفی میکنند؛ نمیدانند خدا سر چنین انحرافی حتی با زن پیغمبر هم تعارف نداشته چه برسد به این تازه به دوران رسیدهها.
عکس را نشان علی ضیا بدهید و بگویید سالها زحمات یک زن برای کسب مدال جهانی فدای یک دیوانه بیمار شد که خودش را زن جا زد و اصلا برایش مهم نبود که حریف زن زیر مشت مرد بوکسور نابود میشود. شاید موهای بور این زن غربی غیرت آنها را به حرکت در آورد و بفهمند این راهی که آنها میروند منجر به بزرگترین بحران انسانی در جهان خواهد شد.
پیکر شهید میلاد بیدی فردا تشییع میشود
مراسم تشییع پیکر شهید میلاد بیدی، مستشار نظامی ایران در لبنان که در حملهٔ رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، فردا ۹ صبح از سهراه افسریه، مسعودیه، چهارراه دوم، بهسمت ابتدای خیابان کلهر برگزار خواهد شد و سپس پیکر این شهید در قطعهٔ ۵۰ بهشتزهرا به خاک سپرده خواهد شد.
🟤 ماجرای پیچیده ترور حاج رضوان به روایت موساد
ماجرای ترورهای برنامهریزی شده باند تروریست و جنایتکار اسرائیل علیه رهبران جبهه مقاومت سالهاست که در جریان است. در کتاب برخیز و اول تو بکش که درباره تاریخچه ترورهای موساد است، پیرامون ماجرای ترور شهید عماد مغنیه از چهرههای شاخص حزبالله لبنان آمده است: "یکی از فرماندهان عملیات ترور عماد مغنیه گفته هرگز تا آن زمان سابقه نداشت برای کشتن یکشخص چنینسرمایهگذاری عظیمی صورت بگیرد. با کمکی که آمریکاییها کردند، بالاخره مکان مغنیه مشخص شد.
بررسیهای موساد بهمدت ۴ ماه ادامه پیدا کرد تا اینکه مسئول واحد فناوری موساد، با پیشنهاد انفجار از راه دور به دفتر مئیر داگان [رئیس وقت موساد] وارد شد. در این طرح راهی پیشنهاد شده بود که مواد منفجره در چیزی جاسازی شود که از نظر فیزیکی نزدیک مغنیه قرار داشته باشد. گزینه گوشی تلفن همراه همانابتدا رد شد. چون مغنیه مدام گوشیهایش را تعویض میکرد. تنها گزینه باقیمانده خودروی میتسوبیشی پاجروی حاجرضوان بود که موساد میدانست هم او و هم محافظانش بهطور مدام و مکرر داخل و زیرش را بررسی میکنند. اما طبق روایت اسرائیلیها از ماجرای ترور، یکجا بود که هیچوقت بررسی نمیشد و آن محفظه لاستیک زاپاس پشت خودرو بود. به این ترتیب با کمک آمریکاییها اجزای تشکیلدهنده یکبمب قوی و یکمحفظه لاستیک زاپاس درست شبیه آنچه پشت میتسوبیشی پاجرو بود، بهطور مخفی وارد سوریه شدند.
نیروهای موساد برای اجرای عملیات ترور، در ساختمانی نیمهکاره در دمشق مستقر بودند؛ ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه ۱۲ فوریه ۲۰۰۸، مغنیه به یکی از خانههای امن منطقه کفرسوسه وارد و ساعت ۱۰ و ۴۵ دقیقه بهتنهایی از آن خارج شد. اجازه انفجار از سوی اتاق فرماندهی عملیات صادر شد و ۹ متر مانده به خودرو، کلید بمب زده شد. با انفجار بمب، حاجرضوان در لحظه بهشهادت رسید و بهحالت سجده روی زمین افتاد."