🟤مجتبی خالدی سخنگوی هلال احمر اعلام کرد: تعداد مصدومان حادثه بندر شهید رجایی به ۱۲۴۲ نفر رسیده است.
501.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش برعندازان هر سال به نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران(ایران اکسپو)
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتانیاهو: ما حتی یک غیرنظامی را هم در غزه نکشتهایم!
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراف دیرهنگام سلبریتیها...
ای کاش ایران میماندیم!
قرارمون روز قیامت، ببینید این زائری که اتفاقا چیزی از بلاگرای مذهبی کم نداره، چطوری بابت این چند خط تحت عنوان دینی و آخوند، عذاب میشه
عزاداری مردم برای امام حسین که سالهاست تو رگ و ریشهی تمدن این مملکته رو با ابتذالی مقایسه میکنه که خود مردم بومی بوشهر هم میگن این با اون رسم ما فرق داره. این مال ما نیست!
به نام کار فرهنگی و به کام ابتذاله
لابد اگه پس فردا هوس کاباره هم کردن، به نام کار فرهنگی هنری تئاتر و نمایش، باید تحمل کنیم، چون نظر آخوند بلاگر ملعون صورتی، اینه که همونطور که ما مراسم آئینی تعزیه داریم، اونا هم محترمن و کاباره دلشون میخواد!
ادامهی همون خطی که چند ساله بلاگرا هم میگن: باید به عقاید هم احترام بذاریم
نخیر! هر عقیدهای محترم نیست
و حتی اگر این قاعده رو بپذیریم، پس ما هم عقیده داریم که عقیدهی شما چرته و بدین صورت تو یه دور باطل و بینتیجه میفتیم و اتفاقاً این کشمکش، آغاز یه جنگ سلایقه نه آرامش جامعه!
ظاهراً این آخوند صورتی نمیدونه که فساد، مثل ویروس مرگبار، تو جامعه شیوع پیدا میکنه و خیلی زود دیر میشه که اون اقلیت، تبدیل به اکثریت میشن و اصلا اگه قرار بود هر عقیدهای تو جامعه امکان و فرصت عرضاندام داشته باشه، پس چرا انقلاب کردیم و اون همه دسته گلهامون رو فدا کردیم؟!
حالا که دست خدا ابتذال کوچه رو بعد از بیحرمتیشون به عزای رئیس مکتب شیعه و عزای عمومی حادثه تلخ بندرعباس، تعطیل کرد اما روسیاهی هرچی صورتی و لیبراله به ذغال موند.