eitaa logo
بصیرتی
153 دنبال‌کننده
15.5هزار عکس
15.8هزار ویدیو
45 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
🟤کرامتی از حضرت سلطان؛ علی بن موسی الرضا (علیه‌السلام)، در بیان علامه مصباح یزدی «ره» در مشهد، به خدمت مقام معظم رهبری شرفیاب شدم. صحبت از کرامات حضرت رضا (علیه‌السلام) شد. آقا فرمودند: من بچه بودم که به مسجد پدرم در بازار می‌رفتیم. در مسجد، مُکَبِّری بود به نام کربلایی رضا که نابینا بود و حتی به او کربلایی رضای عاجز می‌گفتند. (آقا فرمودند که مشهدی‌ها به نابینا، عاجز می‌گویند) کربلایی رضای عاجز به مسجد می‌آمد و تکبیر می‌گفت. ما بچه بودیم و سال‌ها بود که او را می‌شناختیم و کوری او را دیده بودیم. روزی من پیش پدرم بودم که این کربلایی رضا آمد، اما بینا شده بود. پدرم از او پرسید: کربلایی رضا، من را می‌بینی؟ گفت: بله آقا و سپس قیافه پدرم را شرح داد. پدرم شنیده بودند که کربلایی شفا گرفته است و می‌خواستند خودشان ببینند. من هم آن‌جا بودم و دیدم همان کربلایی رضایی که هر روز کور می‌آمد، امروز بینا شده بود. این کربلایی دختری داشت که در وقت کوری، دست کربلایی را می‌گرفت و پدر نابینایش را به مسجد می‌آورد. بعد از اینکه در مسجد مستقرّ می‌شد، دیگر به کسی نیاز نداشت. ما جستجو کردیم که چرا شفا داده‌اند. گفتند: سال‌ها بود که این دختر بچه دست کربلایی را می‌گرفت و به مسجد می‌آورد. کم‌کم دختر بزرگ شد و به‌اصطلاح آب و رنگی پیدا کرده بود. روزی بعضی از بچه‌های بازار متلکی گفته بودند و کربلایی هم شنیده بود. او نتوانسته بود تحمل کند و به دخترش گفته بود: دست من را بگیر و مرا به حرم ببر. در حرم، کربلایی به دخترش می‌گوید تو برو خانه من این‌جا می‌مانم. او به امام رضا (علیه‌السلام) عرض کرده بود: آقا! من سال‌هاست که نابینا هستم و حتی یک‌بار هم گله نکردم، زندگی من با فقر گذشته است، اما یک‌بار هم گله نکردم و گفتم تقدیر خداست و من هم راضی هستم به رضای خدا، اما تعرض به ناموسم را تحمل نمی‌کنم؛ یا من را شفا بدهید یا همین‌جا مرگم را برسانید. من دیگر طاقت ندارم متلک‌های مردم را به ناموس خودم تحمل کنم. کربلایی به حضرت متوسل می‌شود و بعد از مدتی خوابش می‌برد. در خواب، حضرت رضا (علیه‌السلام) او را شفا می‌دهند. مقام معظم رهبری خودشان این داستان را نقل کردند و فرمودند من خودم این جریان را دیده‌ام.
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرده دیگری از بیشرفی شبکه صهیونیستی اینترنشنال!
🟤شبیه‌سازی اتمی اینترنشنال: جنگ روانی علیه ایران و مقاومت پست اخیر در شبکه ایکس درباره شبیه‌سازی اثرات بمب اتمی بر شهرهای ایران توسط شبکه اینترنشنال، لایه‌ای جدید از استراتژی این رسانه را عیان کرد. این اقدام، که آشکارا کل مردم ایران را هدف قرار داده، نه‌تنها نظام، نقاب «رسانه فارسی‌زبان» را کنار زده و نشان‌دهنده عمق دشمنی با هویت ایرانی و جبهه مقاومت است. شبیه‌سازی اتمی، بخشی از عملیات روانی با حمایت صهیونیستی است که به‌دنبال ایجاد هراس عمومی و تضعیف اجتماعی در ایران است. این اقدام، تلاشی برای مشروعیت‌زدایی از حزب‌الله و محور در منطقه است، با این هدف که فشار برای خلع سلاح مقاومت افزایش یابد. اما این استراتژی، با توجه به ریشه عمیق مقاومت در میان مردم ایران محکوم به شکست است. این اقدام، به‌جای تضعیف، خشم عمومی علیه حامیان اینترنشنال را برانگیخته و همبستگی ملی را تقویت کرده است. شبکه‌های اجتماعی، با هشتگ‌هایی مانند ، نشان‌دهنده واکنش قاطع مردم هستند. جمهوری اسلامی ایران از این فرصت برای افشای ماهیت ضد‌مردمی این رسانه‌ها استفاده کنند. اینترنشنال، با از دست دادن اعتبار، احتمالاً به عملیات روانی تهاجمی‌تر روی خواهد آورد، اما بدون پشتوانه اجتماعی، تأثیر آن ناچیز خواهد بود.
🟤یمن ۲۴ ساعته دروغ ترامپ را برملا کرد؛ شکار یک جنگنده دیگر توسط انصارالله پس ادعای ترامپ مبنی بر اینکه یمنی‌ها به آمریکا پیام داده‌اند که دیگر قصد جنگ ندارند، تسلیم شده‌اند و قول داده‌اند که حملات به کشتی‌ها را متوقف کنند؛ "سی‌ان‌ان" نوشت: یک فروند جنگنده اف-۱۸ آمریکایی جزو جوخه هوایی ناو هواپیمابر «ترومن»، پس از حمله یمنی‌ها به این ناو هواپیمابر در دریای سرخ ناپدید شد؛ این هواپیما به دریا سقوط کرده و هنوز پیدا نشده است؛ این دومین سوپر هورنت است که این ناو هواپیمابر در کمی بیش از یک هفته از دست می‌دهد و سومین فروند در کل این عملیات است.
🟤تلفات حمله هند به ۲۶ کشته افزایش یافت سخنگوی ارتش پاکستان امروز طی کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که شمار تلفات حملات هند به ۲۶ کشته رسیده است و ۴۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند. ژنرال احمد شریف گفت : در حمله موشکی هند یک سد در منطقه کشمیر تحت کنترل پاکستان نیز منهدم شده است. هیج جنگنده پاکستانی وارد حریم هوایی هند نشده و همه جنگنده های ساقط شده هند از حریم هوایی پاکستان انجام شده است.
نوازش زیبا و دقیق آقازاده پر حاشیه پزشکیان توسط حسین دهباشی
‏یمنی‌ها آمریکا رو تو میدون لت‌وپار کردن ترامپ هم عقب کشید، اون وقت برانداز احمق با یه عکس فیک قربون صدقه پنتاگون میره!
نامه پُر غصه رهبری درباره انحلال جهاد سازندگی به مناسبت ۱۷ اردیبهشت، سالروز بسیج_سازندگی
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به آخونده گیر میده میگه شغلت چیه!! یه داستان جالب از یک طلبه که بعدا خیلی معروف میشه...
52.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسخه تصویری پیام حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای به همایش بین‌المللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه‌ قم متن کامل این پیام را از اینجا بخوانید
🟤ترامپِ قماربازِ ابله میخوهد نام رو تغییر بده
خلیج فارسی که قرن ها خلیج فارس بوده و تا ابد خواهد بود رو داره تغییر میده