eitaa logo
بصیرتی
153 دنبال‌کننده
15.5هزار عکس
15.7هزار ویدیو
45 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف: تنها زبانی که رژیم صهیونیستی می‌فهمد زبان قدرت است رژیم صهیونیستی دشمن هر نوع صلح، ثبات، حق حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی در سراسر منطقه است و تنها زبانی که می‌فهمد زبان قدرت است. بمباران تمامی امکانات دفاعی سوریه در ماه‌های اخیر، حقیقتی آشکار برای افراد ساده اندیش بود که گمان می‌کردند اطاعت از این سگ هار بی‌مهار، صلح و ثبات به ارمغان می‌آورد.
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف: مردم ایران باطل‌السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش لانه و آشیانه بسازد. افراد گوناگونی از سر کینه یا غضب نسبت به ایران یا نظام و یا برای گروه‌گرایی سیاسی، بقای خود را در چنگ زدن به چهرۀ وحدت‌آفرین نظام می‌بینند.
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیکر سرلشکر شهید غیب‌پرور برای آخرین‌بار وارد حرم شاهچراغ(ع) شد سردار غیب‌پرور بعد از تحمل یک دورهٔ بیماری به‌دلیل عوارض شیمیایی دوران ۸ سال دفاع مقدس به شهادت رسید.
شما به عنوان یک ایرانی میتونی بری سوریه عضو گروهک‌های تروریستی سلفی بشی و تا دلت می‌خواد آدمیزاد سر ببری و از پشت بوم بندازی پایین، بعد هم که سقط شدی، به عنوان شادروان جوانمرگ در خاک ایران برات مراسم یادبود بگیرن و تبلیغ جهاد فی سبیل بنی‌امیه و ابوبکر کنن.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقاد کریس رونالدو به قطع آب و برق در تهران
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهه: اگر خدا وجود داشت این همه جنگ وجود نداشت ! در ۳۰ ثانیه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بازی به پایان رسید. ‌جولانی استان السویداء را به اسرائیل تحویل داد. ایست‌های بازرسی دولت جولانی که تحت حمایت ترکیه است، اکنون در خارج از مرزهای السویداء قرار دارند. ‌شهر السویداء اکنون تحت کنترل روحانی “هجری” است که به اسرائیل نزدیک است
🟤معاون عملیات ارتش: سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند امیر دریادار «محمود موسوی» معاون عملیات ارتش: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های پدافندی موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم. رژیم جنایتکار صهیونیستی تهاجم ناجوانمردانه‌ای را به خاک ایران انجام داد و از این تهاجم اهدافی را دنبال می‌کرد. ظرفیت نیروهای مسلح ایران فراتر از این است که رژیم نامشروع صهیونیستی بتواند با آن مقابله کند؛ اما حامیان رژیم غاصب از ماه‌ها قبل با جمع‌آوری اطلاعات به این رژیم کمک کردند و ما آمریکا را در جنایت رژیم صهیونی، سهیم می‌دانیم.
گول باکلاس بازی دراوردن های اینستاگرامی رو نخورید!
اینو برسونید به دست اون نظریه پردازانی که دنبال شکاف بین اسراییل و امریکا بودند
🟤 عوامل و گسل‌های فعال «جنگ جهانی» قبل ظهور آیا وجود گسل شرق سوریه (قرقیسیا)، گسل آتش آذربایجان، گسل هند و پاکستان، گسل چین و آمریکا، روسیه با ناتو، چین با هند و... آیا بمب‌های اتمی برای «ویترین»، ساخته شده است؟ ضمن اینکه بر این تعلق گرفته است که قدرت‌های بزرگ قبل ظهور در اثر مکر الهی، تضعیف شوند. و الا مگر می‌شود امام عصر، انقلاب نوپای خویش را از مکه آغاز کند و قدرت‌های بزرگ، تماشاگر باشند؟ پلن plan فتنه آتش آذربایجان قبل ظهور، در کنار هرج الروم، حوادث جنگ قرقیسیا در فتنه شام، در واقع یکی از پروکسی‌ها و گسل‌های فعال جنگ جهانی قبل از ظهور خواهد بود. آتش آذربایجان، گسل فعال «جنگ جهانی» قبل ظهور این جنگ، ابتدا در مناطقی خارج از محدوده جغرافیای «حکومت شیعه زمینه‌ساز» رخ خواهد داد. در واقع اشاره به جنگ‌هایی دارد كه ازسمت آذربايجان مانند «آتش» به سایر نقاط نیز شعله‌‏ور مى‌‏شود و به قرینه «لَايَقُومُ لَهَا شَيْ‏ء» به‌تدریج گسترش می‌یابد. همچنین به قرینه «أَحْلَاسَ بُيُوتِكُمْ»، آتش آذربایجان در زمره حوادث ایران محسوب نمی‌شود. بلکه مربوط به شراره‌های «جنگ جهانی» قبل از ظهور خواهد بود و به شیعیان توصیه شده است «بی‌طرف» باشند. البته شیعیان باید «اوج آمادگی نظامی» را در برابر تهدیدات مرزهای جغرافیایی و عقیدتی، حفظ نمایند. تقابل نظامی روسیه با ناتو در قالب آتش آذربایجان (که محدوده بلاد آذربایجان در زمان قدیم از شمال غربی ایران تا قلب قفقاز و مرزهای امپراتوری روم شرقی و بحر القرم، دریای سیاه امتداد داشته) است؛ و نیز در قالب هرج‌الروم، قابل بررسی است. آن «آتش آذریایجان»، قطعه‌ای از «پازل ظهور» است، که منجر به جنگ جهانی شود. و معیار خوبی برای «تشخیص» منطقه جغرافیایی قصده شده در گزاره حدیثی «نار من آذربیجان لایقوم لها شیء» است. کتاب آتش آذربایجان، ص۷۴ و ص۵۳-۶۵.
21.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشاره سلبریتی زن و فعال سیاسی اسرائیلی به دلیل تحریم های ایران به خاطر ظهور امام دوازدهم (عج) نوا تیشبی: ایران به دنیا درباره برنامه هسته ای و موشکی اش دروغ می گوید. می‌خواهد با استفاده از بمب اتم شیطان کوچک و شیطان بزرگ یعنی اسرائیل و آمریکا را نابود کند تا ظهور امام دوازدهم را برساند. ما هم برای همین به نیروگاه های هسته ای اش حمله کردیم. ایران باید به مذاکره برگردد.