eitaa logo
بصیرتی
153 دنبال‌کننده
15.5هزار عکس
15.8هزار ویدیو
45 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم هسته ای رو نابود کرده ‏هم هسته ای رو بمباران کرده ‏هم جنگ آورده ‏حالا پاشو انداخته رو پاش، میگه یه فرانچسکو نامی برجام رو تغییر داده به من نگفته! 😐 ‏سیرکه؟ ‏هر جایی بود صد بار اعدامش میکردن!
بحمدالله خداوند دشمنان ما را از احمق‌ها آفریده که چنین محتوای احمقانه و ابلهانه‌ای را منتشر می‌کنند... ایران در طول ۱۲ روز برای حملات موشکی‌اش ۱ تا ۶ میلیارد دلار (فاصله را نگاه کنید اینقدر این عدد علمی دقیق و درست است که یک گپ ۵ میلیارد دلاری دارد!!) هزینه کرده در حالی که تولید هر تیر موشک در ایران به صورت میانگین ۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلار بیشتر نمی‌شود... این‌ها چنان مخاطب را احمق و ابله فرض کردند (مثل خودشان) که نوشتند رژیم یهودی و آمریکا ر این جنگ فقط ۱ تا ۲ میلیارد دلار هزینه کرده‌اند! بعد هم یک کارشناس دارند به نام حسین آقایی که در عمرش تا امروز موشک را از نزدیک ندیده و مانند طوطی دست آموز اوامر افسر موساد را تکرار می‌کند. این مطلب نشان می‌دهد به دشمن در این جنگ تا چه اندازه دچار سرشکستگی و بدبختی فلاکت شده که ناچار از چنین مطالبی را بازنشر کند تا شاید ندکی از زخم‌های بسیاری را که متحمل شده التیام دهد. یکی نیست بگوید آخر احمق، هر تیر موشک تاد که شلیک می‌شد ۱۲، هر موشک استاندارد ۳۰، هر موشک آرو ۱۰، موشک سامانه فلاخن داوود ۲ تا ۳ و هر موشک سامانه پاتریوت ۴ میلیون دلار قیمت داشت و در این جنگ ۱۲ روزه برای هر تیر موشک ایرانی تا ۲۰ تیر انواع و اقسام این موشک‌ها شلیک می‌شدند.... حالا نادانی که این مطالب را می‌خواهد باور کند را من نمی‌دانم اما، یک حساب سرانگشتی به ما می‌گوید که فقط هزینه شلیک موشک‌های پدافندی رژیم روزانه بیش از ۵۰۰ میلیون دلار می‌شده است. حالا هزینه پروازهای هواگردها پهبادها شک‌ها و سامانه‌هایی که روی زمین نابود شدند و سایر مسائل بماند....‌
ایران پنج فروند بوئینگ 777 دریافت کرد در این ماه ایران یکی از بزرگ‌ترین و جسورانه‌ترین عملیات‌های دور زدن تحریم‌ها را که بر بخش هوانوردی غیرنظامی کشور تحمیل شده، انجام داد. شرکت هواپیمایی ماهان ایر (احتمالاً) همزمان همه پنج فروند هواپیمای بوئینگ 777-200ER دریافت کرد. هر پنج فروند بوئینگ 777-200ER قبلاً توسط شرکت هواپیمایی سنگاپور و شرکت‌های تابعه آن، اسکوت، بهره‌برداری می‌شدند (شماره‌های ثبت 9V-SRL، 9V-SRH، 9V-SRJ، 9V-SRG و 9V-SRP). در دوران کووید، همه این هواپیماها به انبار در آمریکا و استرالیا فرستاده شدند. سپس این هواپیماها توسط شرکت آمریکایی Ion Aviation خریداری شده و به انبار در چین منتقل شدند. بعد از آن، این هواپیماها از طریق شبکه پیچیده‌ای از شرکت‌های آفشور و شرکت‌های صوری در اندونزی، ماداگاسکار و کامبوج عبور کردند و در نهایت در ثبت هوانوردی ماداگاسکار به شماره‌های 5R-RIJ، 5R-RIS، 5R-ISA، 5R-IJA و 5R-HER ثبت شدند. در ۱۵ ژوئیه، هر پنج هواپیما از سیه‌م‌ریپ (کامبوج) پرواز کردند و طبق روال شناخته شده، در حریم هوایی ایران ناپدید شدند. یکی از آن‌ها در مشهد فرود آمد، دو فروند دیگر در زاهدان و بقیه در پایگاه نظامی چابهار مستقر شدند.
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه وقت فکر نکنید این درو دیوونه‌بازیا که شاهدشید برای عروسیه، خیر، مجلس ختمه. به‌هرحال باکلاس‌بازی هی مرزها رو میدره و میاد جلو.
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو بیت رهبری بودیم، حاج قاسم بغلم کرد گفت «هرکول من»؛ حضرت آقا اومدن گفتن هرکول آمریکاییه، بگو رستم، بگو سهراب خاطره شنیدنی محمدرضا رودکی قهرمان جودوی آسیا و فرزند شهید عبدالله رودکی، از گفتگوی رهبر انقلاب با حاج قاسم سلیمانی.
یعنی اون 16 میلیون فهمیدن نتیجه رای دادن به کسی که میگه من بلد نیستم، هیچ برنامه ای ندارم و مشکلات حل شدنی نیستن چیه؟!
یا الله 😭
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آی آدم‌ها خصوصا شما سلبریتی‌ها چرا صداتون در نمیاد؟ این فیلم رو ببینید، سگه هم تو غزه از گشنگی داره میمیره!
دستخط امیرعلی حاجی‌زاده سرباز سیدعلی
این موجود که معاون روحانی بود چندتا پرونده محیط زیستی داره و دریاچه ارومیه وتالاب انزلی رو بفنا داده! رسماً رئیس سازمان نابودی محیط زیست بوده!
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمون برای نون سفید تنگ شده😭
آی آدمها که در ساحل نشسته شاد و خندانید؛ یک نفر در آب دارد می سپارد جان!