eitaa logo
بصیرتی
153 دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
15.9هزار ویدیو
45 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجزه امام رضا علیه السلام
موشک خوشه ای یمن برنامه نتانیاهو را بهم زد
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرآن خواندن و پاسخ دادن پزشکیان به سوال یک طلبه...
ولایتی: قفقاز همواره حاشیه امنیتی ایران بوده است علی اکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که از زمان کوروش همواره قفقاز حاشیه امنیتی ایران بوده است.
سفید شوئی ننگنامه ترکمنچای! کار به جایی رسیده که اصلاح‌طلبان واداده، برای سفید کردن ننگ برجام، به طناب پوسیده ترکمانچای آویزان شده اند و می‌خواهند از آن رسوایی تاریخی «الگوی موفق مذاکره» بسازند! اگر رهبری شجاعانه امام خامنه‌ای نبود، این جماعت ترسو، آن‌قدر خفت و خواری بر ملت تحمیل می‌کردند که قاجار و پهلوی در تاریخ روسفید می‌شدند! امروز خطر اصلی، نه دشمن خارجی، بلکه همین تفکر منفعل و غرب‌زده‌ است، که حاضر است عزت و منافع ایران را پای میز مذاکره بفروشد.
حمله بعدی اسرائیل به ایران، به احتمال زیاد با تلاش برای ترور آیت الله خامنه‌ای آغاز می‌شود. از اینرو نه فقط شرط عقل است که اقای خامنه‌ای تمهیدات حداکثری امنیتی را رعایت کند بلکه وظیفه ملی و حاکمیتی ایشان است که مانع از ترور خود توسط ادم‌خوارترین رژیم معاصر تاریخ شود. چرا که ترور ایشان ضربه به فرد او‌ یا حتی نظام جمهوری اسلامی نیست. بلکه مقدمه جنگ فراگیر و تجزیه ایران و قتل صدها هزار ایرانی است. ‏اما ببینید خبرنگاران بی‌بی‌سی فارسی به جای آنکه تمرکز خود را روی ذات تروریستی اسراییل بگذارند و از ترورهای جنایت‌بار جنگ دوازده روزه بگویند که مغایر با تمام حقوق‌بین‌الملل بود، تلاش ایران برای دفاع مقابل این تروریسم را تلویحا نقد و تبدیل به سلاحی علیه نظام ایران کرده‌اند. این خبرنگاران -تازه اینها خبرنگاران میانه‌رو‌ و نزدیک‌ به اصلاح‌طلبان هستند- عملا در خدمت استراتژی جنگ اسراییل علیه ایران قرار دارند. ‏این حرف تهمت عجیبی نیست. ماه گذشته بیش از صد نفر از خبرنگاران بی‌بی‌سی خودشان در نامه‌ای به اینکه تبدیل به دستگاه روابط عمومی اسراییل شده‌اند اعتراض کردند. رقت انگیز اینکه حتی یک نفر از اعضای بی‌بی‌سی فارسی در میان امضاکنندگان نبود.
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعید آجرلو، کارشناس مسائل سیاسی جبهه اصلاحات به دنبال عبور از جمهوری اسلامی فعلی است می‌خواهد میان دوگانه اسلام سیاسی و اپوزوسیون سلطنت‌طلب جایی برای خود پیدا کند می‌خواهند از جمهوری اسلامی پوسته‌ای باقی بماند اما نه مقاومت وجود داشته باشد و نه موشکی و هسته ای
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به جان یکایک اصلاح طلبان قسم 😁 این نوجوان یک تنه درک و شعورش در خصوص نظام ، کشور داری ، روابط بین الملل ، رویدادهای منطقه ای و در یک کلام حوزه سیاست از پزشکیان ، سخنگوی بی ادب ، ظریف خائن ، روحانی وطن فروش و تک به تک اصلاح طلبان بیشتر است!
وریا غفوری، فوتبالیست سابق با استوری از سه زن زندانی تجزیه طلب که به اعدام محکوم شده‌اند، حمایت کرد.