eitaa logo
بصیرتی
153 دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
15.9هزار ویدیو
45 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
🟤روزنامه جام جم: صداوسیما را می‌زنند چون مانع بزرگ پروژه تسلیم ایران است روزنامه جام جم در گزارشی نوشت: حملات به صداوسیما بخشی از یک پروژه کلان‌تر است که پس از شکست نظامی دشمنان در جنگ ۱۲ روزه کلید خورده. این پروژه که دنبال تغییر پارادایم سیاسی و تسلیم ایران در برابر فشارهای خارجی است، صداوسیما را به‌عنوان مانعی کلیدی هدف قرار داده است. جریان‌های رادیکال داخلی، که برخی ازآنها به‌طور غیرمستقیم با گفتمان دشمنان خارجی همسو شده‌اند، با تخریب صداوسیما تلاش می‌کنند این سنگر مقاومت را تضعیف کنند. اتهاماتی مانند انحصارطلبی، تفرقه‌افکنی و عدم حرفه‌ای‌گری،ابزارهای جنگ روانی برای بی‌اعتبارکردن رسانه‌ملی هستند. تناقض در جبهه اصلاحات نیز دراین میان قابل‌توجه است. در حالی که رئیس‌جمهور به‌عنوان چهره‌ای اصلاح‌طلب از نقش اساسی صداوسیما در انسجام ملی تقدیر کرده، برخی چهره‌های رادیکال و نزدیک به دولت با اظهارات تند و بیانیه‌های تفرقه‌افکن، عملا در مسیر خلاف دولت حرکت می‌کنند. این شکاف نشان‌دهنده تلاش گروه‌های تندرو برای پیشبرد پروژه‌ای مستقل از دولت و همسو با اهداف خارجی است؛ پروژه‌ای که سابقه نشان داده درنهایت به عبور از دولت اصلاح‌طلب نیز منجر خواهد شد!
724.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بی‌برنامگی جدول قطعی برق به وزارت فرهنگ و ارشاد و نشست خبری وزیر رسید سیدعباس صالحی در نشست خبری: آقای لواسانی میگویند جدول خاموشی را قبلا چک کردیم و قرار نبوده این ساعت قطع برق داشته باشیم.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثابتی: کسانی که به اسم جبهه اصلاحات بیانیه تسلیم ایران مقابل امریکا را نوشته اند، عمله های بی جیره و مواجب دشمن هستند قبلا میگفتند سازش کنیم تا وضع اقتصادمان خوب شود، دیگر این حنای شان هم رنگی ندارد چون همه دیدند که امریکا وسط مذاکره به ایران حمله کرد تا وقتی سایه رهبرانقلاب بر سایه این کشور است، کسی نمیتواند ایران را تسلیم کند اگر قرار به "تغییر پارادایم" باشد، باید کم کاری هایمان در مقاومت را جبران کنیم بخشی از سخنرانی در مسجد امام حسن تهران/ ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیوی منتشر شده توسط رسانه هوافضا سپاه پاسداران از پهپاد های انتحاری شاهد-۱۳۶ و پهپاد شناسایی رزمی شاهد-۱۲۹ در رزمایش و انهدام هدف از پیش معین شده در جزیره لارک.
رئیس دفتر رئیس جمهور: قبول داریم اتفاق ملموسی بر سفره مردم نیفتاده است
برای اینکه بتوانیم راحت تر درک کنیم، ترور یا حمله به موقعیت های نظامی با استفاده از ریز پرنده چگونه است، این پست را با دقت مطالعه کنید. ریز پرنده ها برای حمله به پادگان های نظامی و لانچر های موشکی و موقعیت های راداری و پدافندی و در برخی موارد خاص برای ترور تعبیه شده بودند. یک ریز پرنده میتواند یک سر جنگی RPG یا ۲۰۰ گرم الی ۲ کیلوگرم مواد منفجره حمل کند و با داشتن ۲ الی ۴ کیلومتر برد عملیاتی و سرعت بالا میتواند به یک سلاح مرگ بار تبدیل شود. در جزیان جنگ ۱۲ روزه، ریز پرنده ها از وانت بار ها که توسط عوامل موساد یک سری تغیرات پیدا کرده بودند شلیک میشد، به طوری که ماشین در موقعیتی همچون موقعیت قرمز در تصویر پارک میشد و بعد از اینکه عامل موساد از محل میگریخت، اپراتور ریز پرنده آن را به به سمت موقعیت آبی(محل فرضی حضور پدافند یا رادار یا...) هدایت میکرد. برخی ریز پرنده ها بدون اپراتور و مبتنی بر هوش مصنوعی هدایت میشدند؛ ریز پرنده ها در جریان جنگ ۱۲ روزه برای موقعیت یابی از سیمکارت، آنتن های خاص و در اواخر جنگ از یک سری CD های مخصوص که در اطراف هدف توسط عوامل موساد پرتاب میشد، استفاده میکردند.
استرالیا سفیر ایران را به‌دلیل حملات یهودستیزانه اخراج کرد همچنین فعالیت سفارت استراليا در تهران به تعلیق درآمده.
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زمانی که لایه های پدافندی ایران از سوریه شروع می‌شد... انهدام موشک تاماهاوک توسط پدافند سعیر ایرانی در سوریه(دهه ۹۰).
دیدار با پلنگ صورتی آقای پزشکیان احترانا؛ مواظب پلنگ صورتی های دور و ورتان باشید
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صادق زیباکلام: رضا پهلوی دست چپش به دست راستش می‌گوید چه خاکی بر سرمان کنیم!
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بگو مگوی جلیلی و ابوترابی در مورد مکانیسم ماشه و برجام؛ بعد از ۱۰ سال ببینید کدام نگاه درست از آب درآمد؟ دوشب قبل نیز آقای ابوترابی مهمان شبکه خبر بودند و بدون هیچ اشاره‌ای به برجام و عبرت‌هایی که باید از اتفاقات یک دههٔ اخیر گرفت...
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیکولو ماکیاولی، قدرت‌پرست بی‌هدف متفکری که با این تفکر خودش در خدمت جنایت‌کارانی مثل مدیچی قرار گرفت!