eitaa logo
بصیرتی
153 دنبال‌کننده
15.5هزار عکس
15.8هزار ویدیو
45 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همتی برگشت این هم از آخرین اقدام سازنده ریاست جمهوری برای مهار تورم و قیمت ارز و سکه وزیر برکنار شده توسط مجلس به سمت ریاست بانک مرکزی منصوب شد. همتی باز هم برگشت. قحط الرجال شاخ و دم ندارد. اصلاح طلبان نمی گذارند رجال کوتاه قامتشان بیکار بمانند.
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت بازار؛۱۲تیر۱۴٠۳_۸دی۱۴۰۴ با پزشکیان _ بر پزشکیان!
بصیرتی
تفاوت بازار؛۱۲تیر۱۴٠۳_۸دی۱۴۰۴ با پزشکیان _ بر پزشکیان!
پولدارهایِ مرفهِ بی دردِ بی وجدانِ نامرد...
قیمت دلار و سکه داره به سرعت کاهش پیدا میکنه...!!! خیلی جالبه...
روایت یک خبرنگار از وقایع بازار تهران
«انتصاب رئیس بانک مرکزی با کارنامه فوق درخشان!» با نظر و تصمیم رئیس جمهور تیم موفق گران‌سازی دستوری و ایجاد تورم فزاینده با کارنامه جهش ۲۲۳٪ ارز ۸۵۰۰ تومان به ۲۷۵۰۰ تومان و متوسط افزایش ماهانه ۵.۲۲٪ در زمان ریاستش بر بانک مرکزی و افزایش ۶۰‌٪ نرخ ارز در ۶ ماه مسئولیتش در وزارت اقتصاد از ۵۸ تا ۹۴ تومان در میان قحط‌الرجال اقتصاددان دلسوز در کشور تکمیل شد! این انتصاب نشان‌دهنده تعمد پزشکیان بر انتصاب افراد نالایق و ناکارآمد برای ضربه به معیشت مردم و ایجاد مشکلات اقتصادی و عصبانی کردن جامعه و فعالان اقتصادی است..
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فــــتنــــه تــــغلــــب به مناسبت سالگرد حماسه مردمی ۹ دی ۱۳۸۸
🟤 معاون دفتر پزشکیان خطاب به مردم: صبر کنید چون اتفاقات خوبی درباره رفع فیلترینگ در راه است😳😳
حقارتِ مزمن در برابر پیشرفت ایران دیروز سه ماهواره ایرانی به فضا پرتاب شد؛ اتفاقی راهبردی که هر انسان منصفی می‌داند یعنی افزایش قدرت، امنیت و استقلال ایران. اما برای جریان به‌اصطلاح «اصلاح‌طلب»، این خبر نه افتخار است و نه حتی ارزشِ دیده‌شدن دارد. روزنامه‌هایشان را ورق بزنید؛ سکوت مطلق. این سکوت اتفاقی نیست؛ اعتراف است. اعتراف به این‌که پیشرفت ایران بدون اجازه غرب، برایشان غیرقابل‌تحمل است. این جماعت سال‌هاست ادعای ایران‌دوستی می‌کنند، اما فقط یک ایرانِ ضعیف را دوست دارند؛ ایرانی که محتاج لبخند اروپا باشد، دستش جلوی آمریکا دراز باشد و پیشرفتش از مسیر سفارت‌خانه‌ها بگذرد. ایرانِ مستقل، ایرانِ فناور، ایرانِ موشکی و فضایی، با DNA فکری این جریان ناسازگار است. اگر همین سه ماهواره را یک کشور غربی پرتاب کرده بود، تیترهایشان پر می‌شد از ستایش علم و توسعه. اما چون این دستاورد، محصول توان داخلی و مسیر مقاومت است، باید سانسور شود؛ باید دیده نشود؛ باید انکار شود. این همان حقارت فکری ریشه‌داری است که سال‌هاست در این جریان لانه کرده است. ناتوانی در پذیرش این واقعیت که ایران می‌تواند بدون غرب پیشرفت کند. شعار جانم فدای ایران می‌دهند، اما جانشان فدای عافیت‌طلبی خودشان است. فدای صندلی نرم، سفرهای خارجی، و رضایت رسانه‌های آن‌سوی آب. تاریخ اما اهل تعارف نیست. ثبت خواهد کرد که در روزهای پیشرفت، چه کسانی ساکت ماندند و چه کسانی از دیدن قد کشیدن ایران، عصبانی شدند. این سکوت‌ها بلندتر از هر فریادی، حقیقت را لو می‌دهد.
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این حرف ها تو تاریخ ثبت میشه لعنت خدا بر دروغگو آتش جهنم چقدر مشتاق به آغوش کشیدن شماست!