eitaa logo
بصیرتی
149 دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
16.4هزار ویدیو
45 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
فوری:: تلاش عوامل ضدانقلاب برای ایجاد بیوتروریسم غذایی در بین حافظان امنیت سپاه در اعیاد شعبانیه اخیرا برخی از عوامل ضدانقلاب با پیشنهاد برای پخت شیرنی با اضافه کردن مواد بیو تروریسم (قرص برنج و سیانور) در اعیاد شعبانیه در تلاش برای ترور کردن حافظان امنیت هستند.
🟤شایعه ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است برخی کانالهای تلگرامی از ساعاتی پیش شایعه‌ای را به صورت پرحجم مبنی بر ترور سردار «تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران منتشر می‌کنند. پیگیری از منابع مطلع حاکیست که این خبر کاملاً کذب بوده و بیشتر در راستای عملیات روانی جریان ضدایران تولید و منتشر شده است.
🟤شایعه حمله پهپادی به ساختمان نیروی دریایی سپاه هم تکذیب شد نیروی دریایی سپاه پاسداران: هیچ‌گونه حمله پهپادی به مقرهای نیروی دریایی سپاه در هرمزگان رخ نداده و همچنین هیچ ساختمانی وابسته به این نیرو دچار تخریب نشده است. اخبار منتشرشده در این‌باره فاقد اعتبار بوده و افکار عمومی اطلاعات مربوط به حوادث را صرفاً از مجاری رسمی و معتبر دنبال کنند.
🟤شایعه انفجار در پرند؟! / واقعیت چه بود ساعاتی پیش تصاویری تأییدنشده با عنوان «انفجار در پرند» در برخی کانال‌های تلگرامی دست‌به‌دست شد؛ تصاویری که بار دیگر نشان داد شایعه چقدر سریع‌تر از واقعیت منتشر می‌شود. طبق بررسی‌های صورت گرفته از منابع آگاه و میدانی نشان می‌دهد هیچ انفجاری در پرند رخ نداده و تصاویر منتشرشده مربوط به آتش‌زدن نیزارهای اطراف رود شور پرند بوده است. انتشار عجولانه چنین خبرهایی، بدون راستی‌آزمایی، فقط یک نتیجه دارد: ایجاد اضطراب عمومی و بی‌اعتمادی مردم به رسانه‌ها. اتفاقی که این‌روزها بیش از خود حادثه، خطرناک‌تر است.
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده‌کل ارتش: دست مان بر روی ماشه است/ اگر اشتباه کنند امنیت خودشان، سربازان‌شان، رژیم صهیونیستی و منطقه را با مخاطره مواجه خواهند کرد.
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایرانی بودن یعنی همین: وسط برنامه‌ی مذهبیِ شاد، موشک بالستیک میاریم و برا قمارباز خط و نشون میکشیم :)