eitaa logo
بصیرتی
147 دنبال‌کننده
16.2هزار عکس
16.5هزار ویدیو
45 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش‌چشم: من به شما قول میدم تا دو ماه دیگه پرونده این اتفاقات بسته میشه و امریکا دست از پا درازتر از منطقه دم شو میزاره رو کولش و میره فقط در اینصورت...
🟤عراقچی: سه روز ۱۸ تا ۲۱ دی ماه هیچ ارتباطی با اعتراضات و نگرانی‌های مردم ندارد؛ این سه روز ادامه جنگ ۱۲ روزه بود وزیر امورخارجه در مراسم تجدید میثاق مسئولان وزارت امور خارجه با آرمان های امام و انقلاب اسلامی: حق مردم برای اعتراض برای تظاهرات مسالمت آمیز در قانون اساسی ما که ثمره مرحوم امام هست به رسمیت شناخته شده و در آن ۱۰ روز قبل از آن سه روز یعنی از هشتم تا هفدهم دی اجرا شد دولت تحمل کرد وارد گفتگو شد ولی در آن سه روز عوامل تروریستی وارد شدند اسلحه وارد شد این سه روز را باید از آن ۱۰ روز جدا کرد و آن سه روز ادامه ۱۲ روز جنگ ناجوانمردانه آمریکا و اسرائیل علیه ما بود که به همان سرنوشت دچار شد و شکست خورد علی رغم همه کارهایی کردند.
ادعای عجیب در فضای مجازی؛ نقش جفری اپستین در انتخابات ۲۰۱۹ اوکراین و ارتباط با زلنسکی؟ تصویری در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود که ادعا می‌کند جفری اپستین، چهره جنجالی در پرونده قاچاق جنسی، در زمان انتخابات ریاست جمهوری اوکراین (سال ۲۰۱۹) در کی‌یف حضور داشته و در جریان مبارزات انتخاباتی ولودیمیر زلنسکی نقش داشته است.
🟤عراقچی: امیدوارم نتایج دیپلماسی را به زودی ببینیم؛ ما آماده دیپلماسی هستیم اما بدانند با تهدید و فشار همخوانی ندارد
بصیرتی
🟤عراقچی: امیدوارم نتایج دیپلماسی را به زودی ببینیم؛ ما آماده دیپلماسی هستیم اما بدانند با تهدید و فش
به همین خیال باش! دیپلماستی شما چیزی جز فقر و فلاکت و بدبختی برای ما نداشته و جای نتایج قبلی هنوز خوب نشده!(باعرض معذرت)
🟤دیوید میلر فعال ضدصهیونیسم که سال‌ها روی موضوع لابی اسرائیل، پروپاگاندای صهیونیستی و نفوذ آن کار کرده: ‌«مهم نیست گوییم‌ها چه می‌گویند، بلکه مهم این است که یهودیان چه می‌کنند.» داوید بن-گوریون (گرون) — تروریست یهودی برترپندار لهستانی در فلسطین؛ رئیس آژانس یهود؛ نخستین نخست‌وزیر «دولت اسرائیل»؛ مسئول نخستین هولوکاست فلسطینیان (نکبت). نقل قول فوق از بن گوریون، استراتژی صهیونیستی را که از زمان پیروزی حزب‌الله در لبنان در ژوئیه ۲۰۰۶ علیه محور مقاومت به کار گرفته شده است، به طور کامل خلاصه می‌کند. صهیونیست‌ها همواره ابتدا دست به اقدام زده‌اند؛ جهان را به شدت استعمار کرده‌اند؛ مداوماً مرزهای قدرت خود را آزموده‌اند؛ و دریافته‌اند که هر کسی را که می‌خواهند از بین ببرند (مسلمانان) و استعمار کنند (بقیه جهان)، هر آنچه را که بخواهند به آنها خواهد داد. متأسفانه، رهبران و نخبگان در جمهوری اسلامی ایران به مدت ۲۰ سال به تحلیل چپ‌گرایانه قدیمی و اکنون ردشده و نادرستی که پروژه صهیونیستی صرفاً ابزاری برای «امپراتوری آمریکا» است، چسبیده‌اند و بر این باور بوده‌اند که مذاکره با آمریکایی‌ها مشکلاتشان را حل خواهد کرد، در حالی که این امر به برتری‌طلبان یهودی اجازه می‌دهد تا به دلخواه به قتل، تحریم، نفوذ و اکنون حتی نسل‌کشی دست بزنند. آنها ندیدند که برتری‌طلبان یهودی در حال ساختن امپراتوری خود بودند، امپراتوری‌ای که بر فراز ساختار قدرت آمریکا قرار دارد، اما در پی برتری بر آن است. این همان «پکس یودایکا» (صلح یهودی) است که اکنون همه ما تابع آن هستیم. هنوز سیاست‌گذاران ارشدی در ایران هستند که معتقدند می‌توانند آمریکایی‌ها را از اربابان یهودی‌تبارشان جدا کنند. این دیدگاه فاجعه‌بار زاییده «صبر راهبردی» بود؛ یک اشتباه محاسباتی فاجعه‌بار که احتمالاً طی دو دهه، یک میلیون مرگ بی‌دلیل در سراسر آسیای غربی به بار آورده است. به جای درک منطق برتری‌جویانه یهودی و پاسخ دادن به آن با نیروی برابر یا بیشتر پس از ۲۰۰۶ — که تنها راه متوقف کردن آن است — آنها به «عادی‌سازی» روابط با آمریکا روی آوردند. آنها گمان می‌کردند با صاحبخانه صحبت می‌کنند اما در حال دلربایی از پیشخدمت بودند. صهیونیست برای تهدیدات شما ارزشی قائل نیست. او تماشا نمی‌کند که ژنرال‌های شما در تلویزیون جمهوری اسلامی یا تسنیم ظاهر شوند و از کلمات، یا پلاکاردها، یا آخرین سرود میهن‌پرستانه شما به لرزه درآیند. «مهم نیست گوییم‌ها چه می‌گویند، بلکه مهم این است که یهودیان چه می‌کنند.» در حالی که شما تهدید می‌کنید، او عمل می‌کند. تنها راهبرد مؤثر در برابر دشمن یهودیت‌پرست که تمام تمدن بشری را تهدید می‌کند، این است که جمهوری اسلامی به سرعت کلاهک‌های هسته‌ای را به دست آورد؛ آنها را به سمت تل آویو نشانه بگیرد؛ قابلیت تحویل آنها را با روش‌های متعدد آزمایش کند؛ و شبکه‌های صهیونیستی را در سراسر جهان، در هر شهر و پایگاه دورافتاده‌ای که در آن فعالیت می‌کنند، از گوآ تا گیلان تا گووان، از هم بگسلد. این شامل خائنان داخلی؛ همه کسانی که در سراسر جهان در فهرست حقوق آنها هستند؛ و همه کسانی می‌شود که به نمایندگی از آنها در جنگ اقتصادی، روانی و حرکتی مشارکت دارند. هر سایان، هر هاسبارانیک، هر جاسوس، هر مهره. بدون هشدار، بدون تهدید. صرفاً عمل. زمان آن رسیده است که جمهوری اسلامی به بلوغ برسد. زمان آن رسیده است که جمهوری سوم با استراتژی‌ای توانا در رویارویی با چالش‌های این عصر شکل بگیرد.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشک سجیل را از نزدیک دیده بودید ؟ ‌ ‌ همسر نتانیاهو به پزشک مخصوص او گفته است : بنیامین‌ ( نتانیاهو) لحظاتی کوتاهی هم که خوابش می برد دائما نام موشک های ایران ،. سجیل را بر زبان می ا‌ورد .... ناله های شبانه او به تمامی سجیل ، سجیل است .😂😂✌️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم‌اکنون ترامپ درباره ایران: تصمیم نهایی را گرفته‌ام
863.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رویترز: ترامپ خواستار توافق با ایران است. رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی:ترامپ، خواستار توافق با ایرانی‌ها و نشست در استانبول شده است. فایننشیال تایمز به نقل از دیپلماتها:مذاکرات میان واشنگتن و تهران در مرحله اول فقط منحصرا حول برنامه هسته‌ای خواهد بود نه موشکی.
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترامپ:سردار قاسم سلیمانی اصلی ترین فرمانده نظامی ایران بود. اگر او زنده بود، آن حمله‌ای که ما به ایران کردیم به همان صورت انجام نمی پذیرفت. او یک ژنرال بزرگ بود. آنها اکنون چنین کسی را ندارند.
21.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واحد ویژه زبان فارسی در ارتش رژیم صهیونسیتی! وقتی یک روزنامه اسرائیلی اسرار عجیبی را لو می‌دهد!
توییت آلون میزراهی نویسنده و خبرنگار اسرائیلی ساکن آلمان هست از پاسخ ایران به لفاظی های آمریکا با عکسی خاص از امام