eitaa logo
بصیرتی
147 دنبال‌کننده
16.3هزار عکس
16.5هزار ویدیو
45 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
765.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجری صداوسیما: گزارش رونمایی از شهر موشکی جدید سپاه بدلیل رعایت دقیق ملاحظات نظامی و امنیتی پخش نخواهد شد
بصیرتی
مجری صداوسیما: گزارش رونمایی از شهر موشکی جدید سپاه بدلیل رعایت دقیق ملاحظات نظامی و امنیتی پخش نخوا
قبلا هم سابقه داشته تلویزیون شهرهای موشکی رو نشون بده،اگرم ستادکل صلاح ندونه نشون بده کلا رسانه ایش نمیکنن پس رعایت ملاحظات نظامی و امنیتی یک حرف سراسر مفت و دروغه دولتمردان ذلیل و علیل و غربگرای نوکرصفت تشخیص دادن نشون دادن این تصاویر چهره ای قدرتمند از کشور ارائه میده و آمریکاییها دوست ندارن،واسه همین جلوی پخشش رو گرفتن وگرنه چرا باید گزارشی که خود ستادکل آماده کرده برای پخش،باگ امنیتی داشته باشه؟ کمی فک کنید...!🤔
🟤خبرفوری مذاکرات ایران و آمریکا لغو شد پایگاه آکسیوس نزدیک به منابع صهیونیستی و آمریکایی مدعی شد مذاکرات میان ایران و آمریکا که قرار بود جمعه برگزار شود لغو شده است.
🟤ادعای آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی: به ایران گفتیم که گزینه‌ها یا استانبول و چهارچوب مقرر شده است یا هیچ‌چیز، و آنها پاسخ دادند پس هیچ‌چیز.
🟤رویترز: مذاکره تمام شد، هیچ دیداری انجام نمیشود
🟤جزئیات لغو مذاکرات ایران و آمریکا بر اساس گزارش اختصاصی وب‌سایت خبری اکسیوس، دور جدید مذاکرات هسته‌ای میان ایالات متحده و ایران که قرار بود روز جمعه برگزار شود، به دلیل اختلافات اساسی بر سر محل برگزاری و دستور کار جلسات لغو شد. استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، که قرار بود برای این دیدار عازم منطقه شود، سفر خود را به حالت تعلیق درآورده است. به گفته منابع آگاه دیپلماتیک، طرف ایرانی در آخرین لحظات خواستار تغییر محل مذاکرات از استانبول به مسقط (پایتخت عمان) و همچنین محدود کردن گفتگوها صرفاً به پرونده هسته‌ای شده بود. این در حالی است که واشنگتن بر برگزاری مذاکرات در استانبول و گنجاندن موضوعات منطقه‌ای و موشکی در دستور کار اصرار داشت. یک مقام ارشد کاخ سفید در گفتگو با اکسیوس اعلام کرد که ایالات متحده درخواست تهران برای تغییر فرمت و مکان مذاکرات را رد کرده و پیام واضحی با مضمون «یا استانبول یا هیچ‌جا» ارسال کرده است. پس از پافشاری ایران بر مواضع خود، طرف آمریکایی تصمیم به لغو کامل این دور از گفتگوها گرفت. این تحول دیپلماتیک در حالی رخ می‌دهد که تنش‌ها در خلیج فارس به اوج خود رسیده است. ناوگان دریایی ایالات متحده آرایش نظامی جدیدی در منطقه گرفته و مقامات نظامی در تهران هشدار داده‌اند که هرگونه اقدام نظامی با پاسخی ویرانگر مواجه خواهد شد. ناظران بین‌المللی بیم آن دارند که با بسته شدن پنجره دیپلماسی، احتمال رویارویی نظامی میان دو طرف افزایش یابد. عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، پیش‌تر اعلام کرده بود که تهران آماده مذاکره است اما تحت فشار و تهدید امتیاز نخواهد داد.
بصیرتی
قبلا هم سابقه داشته تلویزیون شهرهای موشکی رو نشون بده،اگرم ستادکل صلاح ندونه نشون بده کلا رسانه ایش
شاهد از غیب رسید،حالا که مذاکره با های نجس کودک خوار، لغو شده پس نباید دشمن رو تحریک کنیم! خاک بر سرتون که با مبانی و منطق قرآنی بیگانه اید،در عین آیه خوانی با اون آیات شریف بیگانه اید،آخ که جهنم چقد دوست داره شما مسئولان منافق رو...!
ظاهرا یانکی های نجس،انتظاراتی فراتر از هسته ای داشتن،موشکی و منطقه ای هم... اما به لطف خدا و درایت حضرت آقا مذاکرات به مسائل هسته ای محدود شده واسه همین دشمن حرومزاده کشیده کنار.. خب خدای متعال رو شاکریم که یکبار دیگه با خوکهای آمریکایی سر یک میز ننشستیم!
از فردا قیمت طلا و دلار بصورت نجومی میکشه بالا،این بازی نفوذیها دیگه نخ نما شده،هروقت حرف از مذاکره میشه قیمت طلا و ارز که دست خودشونه قدری میارن پایین تا مردم رو فریب بدن و...این داستان ادامه دارد..
به لطف خدا پس از چند روز سکوت فرماندهان نظامی باغیرت،پس از رسانه ای شدن لغو مذاکرات،بازهم مردانِ مردِ عرصه ی افتخار دشمن رو به پاسخ کوبنده تهدید کردن!
ماشاءالله شمس الواعظین در گفت‌وگو المیادین: واشنگتن شرط گذاشته که ایران از پرتاب هرگونه ماهواره خودداری کند تا از استفاده آن در پرتاب موشک‌های قاره‌پیما جلوگیری شود!!!
کانال 15 رژیم صهیونیستی: کشور های منطقه به ایران بسیار فشار آوردند تا وارد مذاکرات موشکی و منطقه‌ای شود اما ایران مخالفت کرد و گفت فقط هسته‌ای