13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخن تکان دهنده امام زمان علیه السلام
(حجت الاسلام عالی)
برای سلامتی و فرج آقا صاحب الزمان علیه السلام صلواتی عنایت بفرمایید🌸🍃
آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
20.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شگفتی نابغه پزشکی و استاد دانشگاه در زمان شاه از پیشرفتهای ایران بعد از انقلاب
و پاسخ به یک سوال مهم:
اگر پهلوی بود، پیشرفت نمیکردیم؟
گفتگوی کوتاه با مرد دوست داشتنی در صحن غیر علنی مجلس
دیروز در صحن غیر علنی مجلس میزبان امیر سرلشکر موسوی (رئیس ستاد کل نیروهای مسلح) بودیم؛ قبل از آنکه صحبتشان را شروع کنند نزد ایشان رفتم و پیشانیشان را بوسیدم و خدمتشان عرض کردم که شما را خیلی دوست دارم و گفتم دعا میکنم به وقتش، به دوستان شهیدتان ملحق شوید؛ محجوبانه لبخندی زدند و گفتند که تا سر اسرائیل را نکوبم قصد ندارم شهید شوم!
سپس پشت تریبون رفتند و حدود ۳۰ دقیقه صحبت کردند؛ در بخشی از صحبتشان در پشت تریبون هم به گفتگویشان با حقیر اشاره کردند و گفتند که یا ما سر خصم را بکوبیم به سنگ، و یا باز هم ما سر خصم را بکوبیم به سنگ! (تعمدا شعر را تحریف کردند تا بگویند که انشاءالله در هر صورت پیروزیم).
اما تلخترین جای صحبتشان آنجا بود که گفتند حاضر هستند تیزی خنجر آمریکاییها و صهیونیستها را تحمل کنند اما تحمل خنجر برخی سلبریتیهایی که از پشت خنجر میزنند برایشان خیلی دشوار است! حالا بعد از صحبت ایشان، به عمق خیانت سلبریتیهایی میاندیشم که اغلب آنها با حمایتهای نظام به شهرت رسیدند و حالا اینطور علیه همین نظام و انقلاب لگدپراکنی میکنند!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منانِ رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا دیروز خودشون رو با #زندگی_نرمال تو اروپا پاره میکردن. حالا ۲۰ یورو پول اتوبوسم ندارن. مگه با ۲ ماه کارگری نمیتونستید بیامو بخرید؟ خوب بیاموهاتون رو سوار شید برید دیگه، چرا اتوبوس؟ یا که صرفا میخواید انتقام زندگی سگیتون رو از مردم ایران بگیرید؟
بصیرتی
تا دیروز خودشون رو با #زندگی_نرمال تو اروپا پاره میکردن. حالا ۲۰ یورو پول اتوبوسم ندارن. مگه با ۲ م
با عرض معذرت از شما دوستان عزیز،آخه چقد خرن اینا چقد گاون اینا،اینجوری دارن گدایی میکنن پول جمع میکنن برای چی؟
که اتوبوس بگیرن برن برلین در تجمع ضدجمهوری اسلامی شرکت کنن!
خب که چی؟مثلا چه شکری میخواید بخورید چه غلطی میخواید بکنید آخه بی وطن های بیشرف!
جمهوری اسلامی که با دعای شما نیومده با نفرین شما بره.چشمای کورشده تون رو باز کنید فردا سیل جمعیت ملت ایران رو ببینید خجالت بکشید