eitaa logo
بصیرتی
149 دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
16.9هزار ویدیو
46 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای ایرانی ما جوونا یه جمله داریم که میگیم خیلی مردی به مولا
931.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکیان: حقوق من که رئیس‌جمهور هستم ۱۰۰۰ دلار است. 😭
سید محمد ‌نبی زاده دانشجوی دکترای اقتصاد پولی: قسمت طنز ماجرا اینجاست که آقای مروی میگن که تریبون نداریم! بله شما تریبون ندارید فقط با رفقا یه سری مسئولیت در سطح معاونت رئیس جمهور دارید و انگار جلساتی با دستگاه‌های نظارتی و... و یه سری رسانه هم هستند که تقریبا هفته‌ای یه مطلب به نفع شوک درمانی اگر نزنند، روزشان شب نمی‌شود.
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه قلاده ساواکی : آمریکا ۳ روز ناوها و اف۳۵هاشو بده به ما تا کار ایران رو تموم کنیم
تحقیقی از الجزیره پرده از واقعیتی برمی‌دارد که بیشتر به کابوس شباهت دارد تا گزارش جنگی!! استفاده از سلاح‌های حرارتی و ترموباریک در غزه؛ بمب‌هایی که آتشی با دمایی فراتر از ۳۵۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌آفرینند. حرارتی که نه فقط می‌کُشد، بلکه جسم انسان را در چند ثانیه از صفحه جهان پاک می‌کند؛ گویی هرگز وجود نداشته است! از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، بیش از ۷۲ هزار فلسطینی جان باخته‌اند. اما در میان این آمار، عددی هست که وحشت را عمیق‌تر می‌کند:دست‌کم ۲۸۴۲ نفر تبخیر شده‌اند! بله درست شنیدید، تبخیر شدند. نه جنازه‌ای، نه کفنی، نه قبری. تنها لکه‌های خون بر دیوارها و تکه‌هایی سوخته از گوشت که شهادت می‌دهند انسانی در آنجا ایستاده بوده است. دفاع مدنی غزه این عدد را با یک روش دقیق و تلخ به دست آورده: اگر پنج نفر در خانه بوده‌اند و تنها سه جسد پیدا شود، و جز لکه‌های خون و تکه‌های سوخته چیزی باقی نماند، دو نفر «تبخیرشده» ثبت می‌شوند؛ انسان‌هایی بی‌جسد و بی‌نشان برای دفن. پزشکان می‌گویند بدن انسان حدود ۸۰ درصد آب است. در برابر این جهنم از حرارت و فشار، آب در کسری از ثانیه به جوش می‌آید، بافت‌ها تبخیر می‌شوند و تنها خاکستری پراکنده در هوا باقی می‌ماند؛ نه مرگ، بلکه محوشدن! نابودی‌ای که حتی نشانی برای سوگواری ندارد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیام کنایه آمیز بانوی گیلانی به پهلوی عالی بود))👌😊
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام محمد یوسفیان؛ استاد حوزه و دانشگاه نبرد حق و باطل جریان زنده تاریخ است؛ مسیری که پایانش حاکمیت ولیّ خدا و افول قطعی جبهه شیطان است. وقتی وعده پیروزی الهی روشن است، تردید جایی ندارد؛ زمان، زمانِ آمادگی، بصیرت و استقامت در میدان امتحان‌هاست.
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه های معتبر بین المللی چاره ای جز نمایش باشکوه راهپیمایی ملت ایران را نداشتند؛ دشمن هم مایوس شد
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقام به سبک مهندسان ایرانی نقش آلمان و ایتالیا در ماجرای خرابی نیروگاه اطراف تهران