eitaa logo
بصیرتی
149 دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
46 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای سلام الله علیها @sarbazeahmad
مشاهده در ایتا
دانلود
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایرانـــــی جـــــماعت از نگاه یک کاربر عــــــرب ایران دوســـت
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادر شهید اغتشاشات: پسرم نبود رفیقم بود/ برایش در معراج لالایی خواندم
رسوایی جدید در تجمع ناموفق منافقین در تجمع ضد ایرانی اخیر منافقین در برلین با وجود ثبت‌نام ۲۰ هزار نفر برای حضور و هزینه ۴ میلیون دلاری این گروهک برای تجمع مذکور ، اما تنها ۸ هزار نفر در این برنامه شرکت می‌کنند و این مسئله باعث می‌شود حتی پمپئو که قرار بود حضورا به‌عنوان سخنران در این برنامه حاضر گردد به پیام ویدئویی اکتفا کند! براساس اطلاعات به‌دست آمده از بین ۸ هزار شرکت‌کننده، ۵ و هزار ۸۰۰ نفر نیز از آوارگان جنگ‌زدۀ اوکراینی و سوری و اتباع مهاجر از لهستان و چند کشور اروپایی دیگر و حتی از مکزیک بودند که با وعده‌های مالی و تور گردشگری در مکان فراخوان حضور یافتند! مقامات ارشد منافقین باتوجه به رسوایی تجمع قبلی در بروکسل در استفاده از اتباع و جنگ‌زده‌ها، این‌بار به رده برگزارکننده تاکید کرده بود که حتی‌الامکان به این آورگان و اتباع اجازه استفاده از پرچم کشورهایشان را نداده و حتی به رسانه‌های خود سانسور چنین تصاویری ابلاغ کرده بودند اما با این حال وجود پرچم کشورهایی مثل اوکراین و .. از دید رسانه‌های خارجی مخفی نماند!
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌خبر مهم؛ بنا بر اخبار به دست آمده از منابع معتبر در مونیخ، علی‌رغم پیگیری تیم پهلوی، هیچ کدام از مقامات سیاسی اروپایی و آلمانی حاضر به ملاقات با ‌ نیستند. البته بجز زلنسکی دلقک! دیوانه چو دیوانه ببینید خوشش آید:)
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاوی الفاظ رکیک فیلم جدید از سگ‌های پهلوی : «چرا پرچم شیروخورشید جلوی رستوران شما نصب نیست؟پارَت می‌کنم!
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قاب بسته شگرد شکسته خورده شبکه تروریستی منوتو پس از هزینه های هنگفت ربع پهلوی و سلطنت طلبان برای تجمع در مونیخ و استفاده از آدم های اجاره ای برای حضور در این تجمع بر علیه جمهوری اسلامی ظاهرا تعداد مورد نظر فراهم نشده و این شبکه تروریستی دست به دامن تصاویر بسته از جمعیت اندک در مونیخ شده است.
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهر دزفول - جوانی قمی که ماشین خود را جهت بازسازی حرم سبزقبا که در اتفاقات اخیر آتش گرفته بود، اهدا کرد ..
ترجمه: من شاه باشم، به هر شکلی، پست‌های بعدی رو بین خودتون تقسیم کنید، مشکلی نیست.
ابتدا تو را نادیده می‌گیرند، بعد به تو می‌خندند، سپس با تو می‌جنگند و در نهایت تو میم می شوی
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور در تجمع طرفداران سلطنت طلب در مونیخ که بودجه‌ای ۴ میلیون یورویی داشت و هفته‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود، تنها توانست حدود ۱۰٬۰۰۰ نفر را جذب کند اکثر کسایی که اومدن سوری‌ها یا اوکراینی‌هایی بودند که در ازای پول و غذا با اتوبوس از کشورهای همسایه آورده شده بودند
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌از دیشب بارها دوستانی غیر ایرانی از کشورهای مختلف خصوصا کشورهای عربی بهم پیام می‌دادند که رسانه های آنان مامور شدند بدون سانسور میزان حضور جمعیت ایران را نشان بدهند تا مقامات غربی نتوانند بگویند مردم ایران خواهان اشغال کشورشان هستند دلایل متعددی برای کارشان بود اما یکی از‌مهمترین دلایل ترس از آغاز جنگ منطقه ای بود که رهبر ایران هشدار داده بود از ساعتی قبل همین افراد از این حضور گسترده مردم ایران در این شرایط جنگ روانی و ترکیبی بسیار تعجب کرده بودند.
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجمع سیاسی تو مونیخ راه انداختن یا کنسرت رایگان ابی