8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت رهبر شهید انقلاب از نحوۀ ازدواجشان
🔹این خاطره پس از پیروزی انقلاب و در دوران ریاستجمهوری ایشان، در گنجینۀ تاریخشفاهی مرکز اسناد انقلاباسلامی به ثبت رسیده است.
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
📘 «در آغوش نیل»؛ تازهترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی
💡مروری جامع بر موضوع سنتهای الهی در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی شهید سید علی خامنهای (رضواناللهتعالیعلیه) منتشر شد.
📝 ایمان عمیق به این سنّتها و باور به تحقق حتمی وعدههای الهی، یکی از اصول بنیادین هویت فکری و شخصیّتی رهبر شهید، حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای است. این نگاه مبنایی موجب شده است که نظام تصمیمگیری و تدابیر ایشان بهجای اتکای صرف به محاسبات مادی و تغییرات گذرا، بر پایهی محاسبات معنوی و قواعد تکوینی پروردگار استوار باشد. از همین روست که در تمامی شرایط، چه در دوران چالش و فشار و چه در ایام پیروزی، صلابت، آرامش و استقامتی تزلزلناپذیر در رفتار و هدایتگری ایشان مشاهده میشد.
♨️ در شرایط حساس و پرتلاطم کنونی کشورمان و وقوع رویدادهای چالشبرانگیز در منطقه، که نیاز به نگاهی فراتر از محاسبات مادی و گذرا را بیش از پیش نمایان کرده است، انتشارات انقلاب اسلامی با درک این ضرورت حیاتی، کتاب «در آغوش نیل» را تدوین و روانهی بازار نشر کرده است.
🔹 این کتاب در ۲۰۸ صفحه موضوعاتی چون تعریف سنّت الهی و تبیین ویژگیهای آن، اهمیت سنّتهای الهی، انواع سنّتها، بررسی شرایط تحقق آنها، تشریح نتایج مثبت اعتماد به سنّتهای الهی و بررسی مصادیق عینی تحقق سنّتها در تاریخ انبیا را در بر میگیرد.
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درسی که از رهبر شهیدمان گرفتهایم
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | شوک بزرگ نفتی در راه است!
🔺 رمزگشایی عضو پیشین سیا، ویلیام اَشِر از نقطه بیبازگشت بازار نفت!
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
ترامپ «شنبهشب» قصد حمله داشت که صبح آن قطر به ایران هشدار داد؛ امروز نیز ترامپ گفته که _برنامهی حمله در بامدادِ سه شنبه را داشته_ اما بنابر درخواست سه تن از سران عرب منطقه منصرف شده است.
با همه این اوصاف دلیل عقبانداختنِ حمله به ایران بنظر چیزی غیر از درخواستِ سران عرب است؛ اصابت به «بانکِ هدفِ اصلی»، بطورِ یقینی برای آمریکا و اسرائیل قابل تامین نیست!
بیش از هر زمانی باید مراقب بود...
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
قدرت پدافندی ایران، ترامپ را وادار به عقبنشینی کرد
🔹روزنامۀ آمریکایی نیویورکتایمز گزارش کرد، پنتاگون هشدار داده که ایران با بازسازی پدافند هوایی خود به توانایی «ردگیری عملیات هوایی» آمریکا دست یافته و ترامپ را واداشت موج تازۀ حملات علیه تهران را متوقف کند.
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
🔭 #رصد_ویژه
🔻تورم، نرخ ارز، قطعی اینترنت بین المللی، محاصره دریایی، بیکاری و بورس به ترتیب، لیست مهمترین بررسیهای اقتصادی کاربران عمومی در ۵ شبکه داخلی و خارجی فضای مجازی در ۱۰ روز گذشته بودهاند.
🔻فاصله «تورم» با سایر موضوعات نزدیک دو برابر است.
🔻موضوعات «تورم و نرخ ارز» در دو پلتفرم داخلی ایتا و بله، صاحب بیشترین بررسیها هستند.
#رصد_فضای_مجازی #اقتصاد
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
#بسیار_مهم
❇️🔔 ۲ دستور مهم رهبری
#ویژه_شبکه_جهاد_تبیین
در دیداری که عدهای از مسئولین با مقام معظم رهبری داشتند ایشان در پی گزارش مسئولین ناظر بر کاهش تعداد شرکت کنندگان در تجمعات، ۲ توصیه مهم را در خصوص تجمعات میدانی داشتند:
1⃣ حفظ و گسترش میدان / تعمیق میدان / جهتدهی میدان
در خصوص #تعمیق و #جهتدهی میدان، شبکه جهاد تبیین شهید دیالمه نقش مستقیم و اساسی دارند، که در صورت نقشآفرینی مؤثر باعث حفظ و گسترش میدان نیز خواهد شد.
2⃣ برگزاری آموزشهای نظامی و کار با تسلیحات در تجمعات و صدا و سیما و رسانهای کردن آن
#امر_ولی
#امام_سید_مجتبی_خامنهای
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
✅ ضرر دهن لقی افراد مشهور !؟
✍ در میانه جنگ ترکیبی و در حالی که دشمن در میدان و پشت میز مذاکره با بن بست راهبردی مواجه شده و به دنبال فرار از مخمصه ای است که خود ایجاد کرده، جنگ روایت ها شدیدتر از هر زمان در حال اجراست. اینکه دشمن در این مسیر همه تلاش خود را بنماید قابل درک است، اما اینکه برخی از افراد در داخل کشور عامل جنگ روایتی بشوند و دل مردم را بلرزانند و انسجام ملی را خدشه دار نمایند قابل بخشش نیست.
توصیه اکید به افراد تریبون دار و مشهور آن است که در موضوعاتی که تخصص یا اطلاع کافی ندارید ورود نکنید و توصیه به آحاد مردم این است که در موضوعات خاص و مهم مانند شهادت امام شهید، تشکیک در نظام تصمیم گیری کشور در جنگ، آتش بس یا مذاکره و ...،
به روایت مسولان ذی ربط توجه کنند هر چند که بر اساس پروتکل های جنگی این مسولان نتوانند همه ابعاد یک موضوع را سریع بیان کنند.
قطعاً ضرر دهن لقی افراد مشهور و تریبون دار در زمان جنگ در موضوعات خاص، بیشتر از سکوت هدفمند مسولان است، هرچند اقناع سازی افکار عمومی با رعایت مصالح جنگی نیز یک ضرورت انکار ناپذیر است.
قاسم حبیبزاده
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
♨️معاون بهداشت وزارت بهداشت: بر اساس آخرین سرشماری، جمعیت کشور ۸۶ میلیون و ۵۶۴ هزار نفر است.
🔹از این تعداد، ۴۳ میلیون و ۶۵۸ هزار نفر را مردان و ۴۲ میلیون و ۹۰۶ هزار نفر را زنان تشکیل میدهند.
🔹علیرضا رئیسی با اعلام کاهش چشمگیر تولدها و ادامه قرار گرفتن نرخ باروری زیر سطح جایگزینی، نسبت به آینده جمعیتی کشور هشدار داد و گفت موضوع جمعیت کمتر از جنگ اهمیت ندارد.
🔹همچنین ایشان از ثبت بیش از ۸۹۲ هزار تولد، کاهش آمار ازدواج، افزایش سزارین خبر دادند.
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این مکالمهٔ تلفنی رئیسجمهور شهید ماندگار شد
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اشاره رهبر انقلاب به دغدغه رهبر شهید درباره افزایش جمعیت
🎤 #بیانگر
https://eitaa.com/Bayangar