باور غلط | تخم مرغ هایی که برچسب «بدون هورمون» خوردهاند سالمند.
🔹تخم مرغ بدون هورمون در واقع یک نوع برچسب بازاری است که ارزش چندانی ندارد.
🔸همه تخم مرغ ها هورمون دارند. چیزی که اهمیت دارد بدون آنتی بیوتیک بودن تخم مرغ است زیرا بعضی از مرغ ها آنتی بیوتیک دریافت می کنند.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان کبد چرب - حکیم خیراندیش
https://eitaa.com/Bayynat
"ما سرطان داریم"
روزی شخصی تصمیم میگیرد گوشی تلفن خود را بردارد و در تلگرام پیامی به دوستش دهد و تولدش را تبریک بگوید.
مدت زمان این عمل تقریبا سه دقیقه است.
او گوشی را برمیدارد، وارد تلگرام میشود و میبیند تعداد زیادی پیام جدید آمده. یک به یک همه را باز میکند.
چند پیام اجتماعی است، چند پیام با محتوای طنز، چند فیلم، چند گیف و... هر کدامشان هم در پایان، حاوی لینکی هستند از کانالی که این پیامها از آنجا فوروارد شده. سری به آن کانالها میزند.
شروع میکند به اسکرول کردن(راندن صفحه موبایل به بالا یا پایین).
از کانال اول به دومی و سومی و همینطور الی آخر .
در یکی از کانالها، با آدرس اینستاگرام جالب توجهی مواجه میشود.
سریع به اینستاگرام میرود. پستها را چک میکند. آن صفحه را فالوو میکند. استوریها را میبیند. اسکرول میکند. لایک میکند.
اسکرول، لایک. اسکرول، لایک.
و دوباره و چندباره و صدباره، اسکرول، لایک.
علاوه بر اینها با بعضیها شروع میکند به چت کردن، پیامهای گروههایش را میخواند و جواب میدهد و کامنت میگذارد و... . دو ساعت میگذرد و گیج و منگ، با سردرد و چشمدرد به این فکر میکند که برای چه کاری وارد تلگرام شد؟ یادش نمیآید.
از آنهایی که اهل کتاباند سوال کنید شخصیتهای رمانها و داستانها چه جایی در ذهنشان دارند؟ مطمئن باشید تعداد زیادی از شخصیتها را جزء به جزء و دقیق و با اشاره به ظرایف توصیف میکنند.
طوری که انگار دربارهی یکی از اعضای خانوادهشان حرف میزنند. چرا؟ چون "وقت" صرف آن کتاب کرده. به پایش عمر گذاشته. در فضای داستان نفس کشیده و شخصیتها آرام آرام وارد روح و جانش شده است.
کتاب یا هر چیز دیگری که عمیق و دقیق ما را به فکر فرو ببرد این فرصت را به ذهن میدهد که درباره آن پدیده بیاندیشد. به عمقش برود. از زوایای مختلف نگاهش کند و امکان درک کردنش را داشته باشد.
اما در این روزگار که هویتمان در سرانگشتمان خلاصه شده و بیشفعالترین اندام بدنمان، انگشت شست است؛ تنها کاری که بیوقفه و با تمام وجود در حال انجامش هستیم اسکرول کردن است.
- روی هر پستی که میبینیم چقدر وقت صرف میکنیم؟ چقدر مکث میکنیم؟
- یک پست چقدر فرصت دارد از خودش دفاع کند تا قبل از این که ما بیرحمانه انگشتمان را بر صفحه بکشیم و محوش کنیم؟
- چقدر به متنها فکر میکنیم؟
- چقدر عکسها را با دقت میبینیم؟
- به من بگویید این حجم از پستهایی که هر روز انرژی و زمانمان را به یغما میبرد، چقدر بر میزان شادی و روحیه ی ما میافزاید؟
- یا حداقل بگویید از بین هزاران پستی که در هفته اخیر دیدید و نوشتههایی که خواندید چندتایشان دقیقا یادتان است؟
نیچه روزی نوشت: 《ابزار نوشتنمان در شکل دادن تفکرمان نقش دارد.》 ما که مهمترین ابزار این روزگارمان موبایل است، چقدر تحت تاثیر این وسیله تغییر کردیم؟
سطحی شدنمان ربطی به این پدیده دارد؟
وضعیت نسل جدیدی که از کودکی با موبایل بزرگ میشود، چه خواهد شد؟
تلگرام و اینستاگرام سهل است، ما داریم زندگی را اسکرول میکنیم.
هر لحظه و هر روز را به امید لحظهی بعد و روز بعد و فردای بهتر رد میکنیم و میرویم. دنبال بعدی و بعدی و بعدی هستیم.
حس میکنیم چیزی در آن بعدی وجود دارد.
من به شما میگویم، خیالتان راحت. هیچ چیز نیست.
ما "سرطان اسکرول" گرفتهایم. به فکر درمانش باشیم.
#رضا_مقصودی
https://eitaa.com/Bayynat
عرفان نظرآهاری چیست؟
تو از من پرسیدی که عرفان نظرآهاری چیست؟
من اما واقعاً نمی دانم که آن چیست!
شاید پلنگی باشد که پرواز می کند یا نهنگی که در تُنگی جا می شود و یا درختی که دویدن می آموزد و یا شاید انسانی که عاشق می شود.
از این پس اما من هر روز این پرسش را از خودم می پرسم چرا که دانستم چیستی ام از کیستی ام بسیار دشوارتر است!
✍#عرفان_نظرآهاری
https://eitaa.com/Bayynat
و به یقین تو، غبطه خوردم...
امام باقر (ع) فرمودند: هيچ بنده ای به مقام بندگی و عبوديت حقيقی پروردگار نمیرسد، مگر اينكه از همه خلائق قطع اميد نموده و تنها به خداوند #اميدوار باشد
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی وطنفروشانه مسیح علینژاد در پارلمان کانادا؛ «ما خواستار تحریم ایران هستیم!»
https://eitaa.com/Bayynat
استاد ریاضی گفت: بچه ها به جای #روزه گرفتن ، دلی را به دست آورید ، #گرسنه ای را سیر کنید!
✖️گفتم استاد: اگر ما به جای معادله #ریاضی در برگه امتحانی برای تو #شعر زیبایی بنویسیم به ما نمره قبولی می دهی؟
این دیالوگ، یکی از #مغالطه های مشهور در جامعه ماست
👈این به جای اون.. اون به جای این..
نوعی بهانه جویی برای کتمان دو امر مطلوب
#مغالطه ای برای کنار زدن امر خدا
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان بیماریهای معده
💠 دوغ - نفخ شکم - پراشتهایی - صدای شکم - بوی بد دهان
📚استاد حسین خیراندیش
https://eitaa.com/Bayynat
آدم هایی هستند که وقتی خوشحالی، کنارت نیستند، چون حسودند.
وقتی غمگینی در آغوشت نمیگیرند، چون خوشحالند...
وقتی مشکل داری به ظاهر همدردند، اما در واقع بی خیال تو هستند!
اما...
وقتی مشکل دارند، با تو خیلی مهربانند!
این ها #بدبختترین انسان های روی زمین هستند؛ که هیچ وقت آرامش ندارند!
https://eitaa.com/Bayynat
مقدمه ای بر آشنایی با ویل دورانت
در مورد ویل دورانت
ویلیام جیمز دورانت (به انگلیسی: Will Durant) (زادۀ ۵ نوامبر ۱۸۸۵ ـ مرگ ۷ نوامبر ۱۹۸۱)، فیلسوف، تاریخنگار و نویسندۀ آمریکایی بود.
ویلیام یک تابستان بهعنوان خبرنگار مبتدی برای نیویورک جورنال کار کرد ولی خود را شایستهٔ این کار مهیج نیافت و به شغل آرام تدریس زبانهای لاتینی و فرانسوی و انگلیسی و تدریس هندسه در ستنهال کالج در شهر ساوث اورینج واقع در نیوجرزی مشغول شد (۱۹۱۱-۱۹۰۷). در سال ۱۹۰۹ به مدرسۀ دینی آنجا وارد شد ولی در سال ۱۹۱۱ به عللی که در کتاب انتقال شرح دادهاست از آنجا بیرون رفت. از این مدرسهٔ دینی به یک جهش، به حلقهٔ رادیکالترین طرفداران اصلاحات در نیویورک پیوست و در مدرسۀ فرر مدرن مدیر و معلم و «طلبهٔ اول» گردید (۱۹۱۳-۱۹۱۱) و این آزمایشی بود در آموزش و پرورش مبتنی بر آزادی. در سال ۱۹۱۲، به خرج آلدن فریدمن، که با او دوست شده و توسعۀ افق نظر او را به عهده گرفتهبود، اروپا را از کیلارنی ایرلند تا یالتا پیمود. در سال ۱۹۱۳ وارد دانشگاه کلمبیا شد و زیرنظر مورگن و کالکینس در زیستشناسی و زیر نظر وودبریج و دیوئی در فلسفه آموزش دید. در ۱۹۱۷ دکترایش را گرفت و یک سال به تدریس فلسفه در آن دانشگاه مشغول شد. در ۱۹۲۱ به مدرسۀ لیبرتمپل سازمان داد و آن را به مرکز پیشرفتهٔ جوانان تبدیل کرد. با موفقیتِ کتاب تاریخ فلسفه، کار تدریس را رها کرد و در سال ۱۹۲۷ متقاعد شد تا تمام عمر خود را وقف نوشتن تاریخ تمدن کند.
مهمترین اثر او تاریخ تمدن، مجموعه کتابی ۱۱ جلدی است که با همکاری آریل دورانت، همسرش نوشتهاست. وی در این کتاب توانستهاست با استفاده از آثار مورخان دیگر (از هرودوت تا آرنولد توینبی)، که از ابتدای تاریخ مکتوب بشر تا کنون زیستهاند، مکتب نوینی از تاریخنگاری را به وجود آورَد.
برخلاف دیگر تاریخنگاران، که تنها تمرکزشان بر روی وقایع تاریخی و سیر تمدن بشری بود، وی در اثر خود به عوامل تمدنساز در طول تاریخ نیز توجه میکند. در این باره نقلقولی دارد که چنین است: «تمدن رودی است با دو ساحل»∗. این نقلقول بهطور ضمنی به این مسأله اشاره دارد که تاریخنگاران اغلب نهایت توجه و دقت خود را صرف رودخانهٔ در جریانِ تاریخ نمودهاند که معمولاً پرآشوب و پرهیاهوست و اجازهٔ برداشتها و تفاسیر صحیح را نمیدهد. در مقابل، او دیدگاه دیگری را مطرح میکند که در آن حواشی تاریخ و تمدن (ساحلها) میتوانند به اندازهٔ خودِ متن تاریخ مهم باشند. بهنظر او، همهٔ مردمانی که در طول تاریخ خانه و مجسمه ساختند و شعر سراییدهاند هم در شکلگیری تمدن نقش داشتند. ویل دورانت در کتاب درسهایی از تاریخ، که در سالهای آخر زندگی خود نوشت، میگوید که تاریخ ملتها را باید با توجه به پدیدههای علمی جدید نوشت.
ازجمله آثار شناختهشدۀ وی در ایران میتوان به دو اثر دیگر، یعنی تاریخ فلسفه و لذات فلسفه، برگردان دکتر عباس زریاب خویی اشاره کرد. (کتاب تاریخ تمدن او در ایران در ۱۱ جلد از سوی انتشارات علمی و فرهنگی به چاپ رسیدهاست.)
او با اینکه میخواست کشیش شود اما در دانشگاه بیشتر علوم، از زیستشناسی گرفته تا تعلیم و تربیت را تجربه کرد. اما بالاخره بعد از خواندن کتاب اخلاقِ اسپینوزا به سراغ فلسفه رفت، آن رشته را تا دکترا ادامه داد و استاد دانشگاه شد و کتابهای فلسفی زیادی تألیف کرد.
هنری توماس در کتاب بزرگان فلسفه یک فصل را به او اختصاص داده و نوشتهاست: «بزرگترین کار او در فلسفه این بود که افکار پیچیدۀ فلسفی را به زبان ساده بیان کرد. او فلسفه را، که دور از دسترس مردم عادی بود، به خانههای آنها برد و آن را برای همه قابل فهم کرد.»
اما همۀ اینها دورانت را راضی نکرد تا اینکه به قول خودش برای «ارضای حس کنجکاوی» سر از تاریخ درآورده و در زمان استادیِ دانشگاه کالیفرنیا کتاب تاریخ فلسفهاش را نوشت که فیلسوفان و منتقدان دانشگاه او و کتابش را تحسین کردند.
بعد از آن بود که دورانت تصمیم به نوشتن تاریخ تمدن جهان گرفت. همسرش آریل (که قبلاً یکی از شاگردانش بود) با همراهی کردنش در سفرها، به او در نوشتن این کتاب کمک کرد.
او برای نوشتن هر فصل از کتاب به گوشهای از دنیا سفر میکرد؛ از مصر و ایران تا سیبری و ژاپن. مقصد او برای نوشتن جلد اول کتاب تاریخ تمدن با عنوان «مشرقزمین، گهوارۀ تمدن» بود. بعد چاپ جلد اول، سفرهای دور دنیایش شروع شد که ۵۰ سال ادامه یافت. در نهایت، در ۱۹۷۵، نوشتن تمامی ۳۰ جلد کتابش و همچنین سفرهایش به اتمام رسید.
تاریخ تمدن (به انگلیسی: The Story of Civilization) نام مجموعه کتابی ۱۱ جلدی است که ویل دورانت بههمراه همسرش آریل دورانت دربارهٔ تاریخ زندگی انسان از دوران پیش از تاریخ تا پایان سدهٔ هجدهم نوشتهاند.
این مجموعه ناتمام است. دورانت و همسرش قصد داشتند نگارش آن را تا تاریخ معاصر غرب (تا سال ۱۹۳۳) ادامه دهند، اما با مرگ تقریباً همزمان آنان، مجموعهٔ تاریخ تمدن تا جلد ۱۱، که اختصاص به دوران ناپلئون دارد، پیش رفت.
در ۶ جلد نخست این مجموعه نام ویل دورانت بهعنوان نویسنده آمدهاست و آریل دورانت ویراستار است، ولی در جلدهای بعدی هر دو نویسنده هستند.
ویل دورانت در این اثر بهجای پرداختن به جنبهای خاص از تاریخ، نگاهی تحلیلی به جوانب مختلف تاریخ بشریت دارد. او در پیشگفتار جلد نخست این مجموعه، در این باره چنین بیان داشتهاست: «… مدت مدیدی است که من به این عقیده رسیدهام که طریقهٔ نوشتن تاریخ به شکل قسمتهای مجزا از یکدیگر، که من آن را ترتیب طولی نام میدهم (مانند تاریخ اقتصادی، تاریخ سیاسی، تاریخ مذهبی، تاریخ فلسفه، تاریخ ادبیات، تاریخ علوم، تاریخ موسیقی، و تاریخ هنر)، حق وحدت زندگانی بشری را ادا نمیکند، و تاریخ در عین حال که بهصورت طولی نوشته میشود باید متفرعاتی هم داشتهباشد، و جنبهٔ ترکیبی و تحلیلی هر دو باید مراعات شود؛ تاریخ وقتی به صورت کمال مطلوب نزدیک خواهد شد که مورخ، برای هر دورهٔ تاریخی، صورت کاملی از سازمانها و حوادث و طرق زندگی را که از مجموع آنها فرهنگ یک ملت ساخته میشود رسم کند…».
جلد اول: مشرق زمین، گاهوارهٔ تمدن (۱۹۳۵)
شکلگیری تمدن
عوامل کلی تمدن
عوامل سیاسی تمدن
عوامل اخلاقی تمدن
عوامل عقلی و روحی تمدن
ماقبل تاریخ و آغاز مدنیت
خاور نزدیک
سومر
مصر
بابل
آشور
اختلاط نژادها
قوم یهود
پارس
هند و همسایگانش
بنیادهای هندی
بودا
از اسکندر تا اورنگ زیب
زندگی مردم
بهشت خدایان
زندگی جان
ادبیات هند
هنر هندی
موخرهٔ مسیحی
خاور دور
عصر فیلسوفان
عصر شاعران
عصر هنرمندان
مردم و دولت
انقلاب و تجدید حیات
ژاپن
بنیادگذاران ژاپن
مبانی سیاسی و اخلاقی
اندیشه و هنر در ژاپن باستان
ژاپن نو
جلد دوم: یونان باستان (۱۹۳۹)
جلد سوم: قیصر و مسیح (۱۹۴۴)
جلد چهارم: عصر ایمان (۱۹۵۰)
جلد پنجم: رنسانس (۱۹۵۳)
جلد ششم: اصلاح دین (۱۹۵۷)
جلد هفتم: آغاز عصر خرد (۱۹۶۱)
جلد هشتم: عصر لویی چهاردهم (۱۹۶۳)
جلد نهم: عصر ولتر (۱۹۶۵)
جلد دهم: روسو و انقلاب (۱۹۶۷)
جلد یازدهم: عصر ناپلئون (۱۹۷۵)
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️رهبرمعظم انقلاب: در دعای دیشب بود «اللهم العن قتلة اميرالمؤمنين»؛خدايا قاتلان اميرالمؤمنين را لعنت كن
♦️با اينكه يک نفر فقط شمشير زد اما آن كسانی هم كه تاثير داشتند، جزو قتله اميرالمومنين هستند
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ربنای روحانی جوان دراصفهان
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامه امام علی (ع) رو به زبان امروزی بازنویسی کردند و از مردم میخواهند اون رو بخونند و نویسنده رو حدس بزنند!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله جوادی آملی : یک وقتی به وجود مبارک حضرت (امیر) عرض کردند؛ این اسبی هم که شما در میدان جنگ از او استفاده می کنید، این اسب باربری و مسافربری است، این اسب رزمنده نیست!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تیکه ای از فیلم هالیوودی که درسال ۲۰۰۸ یعنی تقریبا ۱۱ سال پیش درباره استراتژی آمریکا در مورد ایران و عراق است
میگه اگه ایران رو کنترل کنیم جهان تو دستمونه، و به امپراطوری واقعی میرسیم!😎
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهکار حاج آقا قرائتی در اثبات ولایت امام علی علیه السلام
https://eitaa.com/Bayynat