♦️طالبان: متعهد به همکاریهای بیشتر با ایران هستیم
🔹بدنبال پیگیری های اخیر مقامات ارشد ایران در خصوص حقابه رودخانه هیرمند، سایت رسمی وزارت دفاع حکومت طالبان افغانستان از ملاقات مالی خان صدیق معاون ستاد ارتش حکومت طالبان با بهرام حسینی مطلق معاون ستادکل نیروهای مسلح ایران در کابل خبر داد.
🔹مالی خان صدیق ضمن خوش آمدید گویی به هیأت ایرانی، به همکاری ها و روابط حسنه دو کشور همسایه اشاره کرده و گفت حکومت افغانستان همواره خواهان روابط نیک با جمهوری اسلامی ایران بوده و متعهد به همکاری های بیشتر در زمینه های مختلف می باشد./ایرنا
https://eitaa.com/Bayynat
✳️مصادیق جدید قاچاق ارز اعلام شد
🔹بر اساس لایحه تقویت اختیارات بانک مرکزی در مدیریت بازار ارز که به مجلس ارائه شد، تمامی صادر کنندگان کالا و خدمات مکلفند ارز ناشی از صادرات را به بانک مرکزی اظهار و مطابق ضوابط و روشهایی که آن بانک اعلام میکند تحت مدیریت بانک مرکزی قرار دهند.
🔹عدم تحویل ارز صادر کنندگان به بانک مرکزی مصداق قاچاق ارز بوده و مرتکب محکوم خواهد شد.
🔹هرگونه، دلالی واسطهگری و تبلیغ خرید و فروش ارز اعم از اعلام خرید و فروش غیرقانونی آن در فضای رسانهای و مجازی و همچنین جارچیگری خرید و فروش ارز خارج از مقررات و ضوابط اعلامی بانک مرکزی ممنوع است و مرتکب این اعمال و نیز سایر کسانی که مرتکب قاچاق ارز میشوند به مجازات و ضبط ارزهای مکشوفه در صورت کشف ارز محکوم میشوند.
https://eitaa.com/Bayynat
🔴 در باب تاریخچه حقآبه هیرمند
در سال ۱۳۱۷ قراردادی با دولت موقت افغانستان منعقد میشود و طبق آن حقآبه هیرمند به صورت ۵۰ - ۵۰ بین دو طرف تقسیم میشود.
اما در سال ۱۳۵۱، امیر عباس هویدا به دستور شاه پای قراردادی را امضا میکند که سهم حقآبه ایران از ۵۰ به ۱۴ درصد تنزل پیدا کرد. چرا؟! تنها به دلیل جلوگیری از غلتیدن افغانستان به دامان شوروی.
همین باعث شد که اسدالله علم - جعبه سیاه پهلوی - در جلد ششم از کتاب خاطرات خود بنویسد:
«کابوس مرا در خود فرو میبرد. مدتی راه میرفتم، مدتی فکر میکردم. چندین دفعه استعفای خود را نوشتم، باز پاره کردم. فکر میکردم کار گذشته را استعفای من دوا نمیکند ...
هزار بار به نعیمخان [نماینده افغانستان] درود فرستادم و به دولت لعنت. مرتیکه مثل شیر آمد و تهدید کرد که اگر میخواهید کمک به ما را در گرو آب هیرمند نگاه دارید، ما نمیخواهیم! و این بدبختها آنقدر از چپگرایی افغانستان ترسیدند که همه شرایط را قبول کردند و بالاخره دیشب [ضربه] آخر را زدند.
کسی چه میداند شاید هم از باب اربابهای نامرئی دستور ارتکاب این خیانت را داشتند ...
به حدی بدحال بودم که به دفتر کار خود هم نرفتم. یکسر به سراغ یار و شراب شتافتم. مدتی شراب خوردم و گریه کردم ... البته این خیانت ده، پانزده سال دیگر ظاهر میشود که من مُردهام.»
پن: هر چند امروز کار به بحران رسیده اما به متلکپرانها باید تاریخ را یادآوری کرد ...
#حمید_کثیری
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این برانداز طرفدار زن زندگی آزادی رفته خارج که مثلا از دست آخوندا فرار کنه ، اونجا هم بهش گفتن ما دوست داریم بیاییم قم!
https://eitaa.com/Bayynat
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥موشک های ایران را ببینید تا بفهمید برد اقتصاد دستوری که دولت پای آن می ایستد تا کجاست؟
▪️حمایت دستوری از موشک های نقطه زن و پهپادهای ایران است. جایی که آقای خامنه ای نگذاشت نئولیبرال ها وارد شوند...
https://eitaa.com/Bayynat
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️قرن ۱۷ در انگلیس و قرن ۲۱ در ایران...
▪️تاریخ واقعی یا تاریخ والت دیزنی!
🎥برشی از مناظره غنی نژاد و علیزاده
https://eitaa.com/Bayynat
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥غنی نژاد: نتیجه اقتصاد دستوری این بود که در سال 67 سوپر مارکتها به غیر از کنسرو چیز دیگری نداشتند / علیزاده: لیبرالیسم مد نظر هایک برای دموکراسی غربی هم خطرناک شده است / طیف مورد نظر آقای دکتر همان «خودت بمال» دولت قبل هست
▪️موسی غنینژاد، استاد اقتصاد: مسائلی که درباره سال 68 میگویند، بنده هیچ اعتقادی به بروکراسیهای برخواسته از بانک جهانی و امثالهم ندارم. در سال 68 مشکل چه بود؟ مشکل 10 سال اقتصاد دستوری بود که کشور را به خاک سیاه کشیده بود؛ سال 67 میرفتید سوپرمارکتها به غیر از کنسرو چیز دیگری نبود، عملکرد اقتصاد دولتی این پدیده را بوجود اورده بود.
▪️علی علیزاده، سیاستپژوه: دو نوع لیبرالیسم داریم، اول مالکیت خصوصی محور است و دوم دموکراتیک است. امروز اوباما میگوید لیبرالیسم هایکی دموکراسی غربی را به خطر انداخته است، لیبرالیسم مد نظر هایک اعتقادی به خیر بزرگتر ندارم. برای مثال این دیدگاه میگوید ما دارویی را کشف کردیم و به دیگران نمیدهیم به دلیل اینکه هزینه کردهایم و میتوانیم این کار را انجام دهیم. نئولیبرالیسم در حال به خطر انداختن دموکراسی و جوامع غربی است.
https://eitaa.com/Bayynat
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥غنی نژاد: لیبرالیسم را تبدیل به یک ناسزای سیاسی کردهاند / علیزاده: بازگشت به لیبرالیسم در ایران در زمان ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی شروع شد
▪️موسی غنینژاد، استاد اقتصاد:ابتدا باید درباره ریشههای لیبرالیسیم صحبت کنیم گفتم لیبرال هستم تا چپهای سابق که تبدیل به اصلاح طلبانان شده بودند را برای بحث و صحبت فرا بخوانم. من ایرانی هستم و آزادیخواه هستم. برای توضیح لیبرالیسم چه است باید برگردیم ریشهها، شکلگیری اندیشه مدرن از لیبرالیسم است. ریشههای لیبرالیسم در تحولی است که در اندیشه مسیحی رخ داده است. سکولاریسم دنیوی شدن دین است آنچه آزادی انسان را تقویت میکند، قانون است. این ایده حکومت قانون که انسان نباید تابع اراده دیگری باشد این در حقیقت برگرفته از اصل توحید است.
▪️علی علیزاده، سیاستپژوه: با شروع نوسازی ایران در زمان مرحوم هاشمی، سعی شد نظم جهانی در کشورمان اجرایی شود. گفته شد تنها راه حل توسعه تمکین به قوانین لیبرالیسم است. به خودشان این جرات را دادند که هر کس علیه آنها صحبت کرد بگویند ضد علمی سخن میگوید. از سال 68 گفتند لیبرالیسم امری ملی است.
https://eitaa.com/Bayynat
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تلاش برای القای دیدگاه خودتحقیری نسبت به ایران در بیبیسی و پاسخ جالب مهمان برنامه
https://eitaa.com/Bayynat
مناظره علی علیزاده و موسی غنی نژاد در شبکه چهار صداوسیما درباره… - علی علیزاده و موسی غنی نژاد.mp3
90.81M
🎙صوت کامل مناظره دکتر موسی غنینژاد و علی علیزاده در برنامه شیوه شبکه چهارم سیما
📆 ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
⏱ مدت زمان: ۱۲۶ دقیقه
https://eitaa.com/Bayynat
🔴آقای غنی نژاد گفتند من در هیچ دولتی نه مشاوره دادم نه مسئولیتی داشتم
▪️لذا تفکر اجرا شده متعلق به من نبوده
خوبه در مورد این تصاویر با دولت روحانی هم توضیح بدن
▪️ مخصوصا عکس با آخوندی (تفکر دخالت نکردن دولت در مسکن، راه آهن، و زیر ساخت و باعث وضع موجود)
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بررسی ادعای دکتر غنی نژاد در مورد غیردستوری بودن تعیین رئیس بانک مرکزی انگلستان!
https://eitaa.com/Bayynat