ادامه👇👇👇
مشکلات، مردم را به حضور گسترده دعوت میکردند؟!
۵- گرانی افسارگسیخته کالا و خدمات مورد نیاز مردم. چوب حراج به بیتالمال و تعطیلی صدها کارخانه و مراکز تولید.
کاهش دهها برابری و نزدیک به سقوط ارزش پول ملی. سرازیر کردن ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلا به حلقوم مفسدان و رانتخواران. افزایش ۸ برابری قیمت مسکن، تنزل ۶ رتبهای اقتصاد کشور از هجدهمین رتبه در اقتصاد دنیا.
شکستن رکوردهای تورم، رکود و ضریب جینی و گسترش فقر و بیکاری و فاصله طبقاتی. از کار انداختن تاسیسات هستهای کشور، وعده لغو تحریمها که نه فقط هیچ تحریمی لغو نشد بلکه صدها تحریم دیگر نیز به آن اضافه شد. نقدینگی که میتوانست و باید روانه عرصه تولید شده و باعث کسب و کار شود، از ۴۳۰ هزار میلیارد تومان به ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت، کشور از خودکفایی در تولید گندم و گوشت قرمز و گوشت مرغ به واردات این اقلام ضروری و معیشتی مردم کشیده شد و ... بدیهی است که این حجم از مشکلات میتوانست دلسردی شماری از مردم را به دنبال داشته باشد.
۶- سایت www.idea.net وابسته به موسسه معتبر و بینالمللی دموکراسی و همکاریهای انتخاباتی (IDEA) با بررسی میزان مشارکت در انتخابات ۱۵ کشور اروپایی و آسیایی طی سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ که دنیا درگیر ویروس کرونا بوده است، اعلام کرده که میزان مشارکت در اغلب این کشورها به زیر ۵۰ درصد کاهش یافته و متوسط میزان تاثیر کرونا در کاهش مشارکت را ۱۴/۴۰ درصد ارزیابی کرده است.
با این حساب اگر متوسط تاثیر بیماری کرونا را در انتخابات ۱۴۰۰ دخیل بدانیم (و نه حداکثرهای ۲۵ و ۳۰ درصدیرا) میتوان نتیجه گرفت که میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ کشورمان 63/2 درصد بوده است (14/40 + 48/8).
۷- مشکلاتی که در تدارک امکانات لازم برای اخذ رای از رایدهندگان پدید آمده بود، نظیر شروع دیر هنگام رایگیری در برخی از مراکز اخذرای و یا حملات وحشیانه گروهکهای تروریست به رایدهندگان ایرانی خارج کشور و ... را نیز نباید از نظر دور داشت.
حالا، برای ارزیابی نهایی، نگاهی به سوی دیگر ماجرا نیز ضروری است. بخوانید؛
۷- مجموعه دشمنان ریز و درشتی که در بند دوم این یادداشت به آن اشاره شد، بعد از ناکامی در تحریم انتخابات و شوک سنگینی که از نتیجه انتخابات دریافت کردند، ساز دیگری را کوک کرده و مدعی شدند کسانی که در انتخابات شرکت نکردهاند مخالف نظام هستند! که باید گفت؛
الف: در تمامی دنیا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد واجدین حق رای در انتخابات شرکت نمیکنند، آیا این طیف مخالف نظام حاکم بر کشور خود هستند؟!
ب: بسیاری از دلخوریها ناشی از عملکرد مسئولان اجرایی و مراکزی است که با معیشت مردم سر و کار دارند. در این حالت گلایهها از مسئولان و مراکز یاد شده است و نه نظام که به آن اشاره شد.
ج: مدعیان مورد اشاره، درباره حضور چند ده میلیونی مردم در تشییع پیکر مطهر شهید سلیمانی چه میگویند. مگر سردار دلها، مظهر و نماد تمامنمای جمهوری اسلامی ایران نبود؟!
د: رای ندادن برخی از واجدان حق رای، چه آنها که نتوانستهاند و چه آنان که نخواستهاند را نمیتوان به حساب تحریم انتخابات و یا همسویی با دشمنان تابلودار فاکتور کرد. بلکه در این خصوص علتهای فراوان دیگری میتواند دخیل بوده باشد که به برخی از آنها اشاره شد.
۸- اگر از گروهکهای ضد انقلابی که هویتی غیر از کاسهلیسی دشمنان بیرونی ندارند و برخی از اجق وجقهای داخلی که برای مطرح شدن خودشان را به در و تخته میزنند صرفنظر کنیم که در واقع نیز عددی نیستند که داخل آدم حساب شوند، دشمنان تابلودار بیرون به خوبی میدانند که انتخابات ۱۴۰۰ با توجه به مواردی که فقط به چند نمونه از آن اشاره شد، حماسهای بزرگ و ماندگار بوده است که اصلیترین دستاورد آن رویکرد مردم به ارزشهای بعضاً فراموش شده انقلاب و آغاز فصل جدیدی از مردمسالاری دینی با تمامی مشخصات حیاتبخش آن است. نسخهای که مبارزه بیامان با فساد اقتصادی، وادادگی، کمکاری، سوءاستفاده از جایگاه مدیریتی و مقابله با میدانداری اشراف و مرفهان بیدرد و ... بخشی از مشخصاتی است که در تغییر ریل اخیر قابل دیدن است. رئیسجمهور منتخب با کارنامه موفق خود به وضوح نشان داده است که راهی این راه است.
و کوتاه سخن، همدلی و همزبانی با رهبر حکیم و معظم انقلاب است که میفرمودند « این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه این مردم بود، حماسه آفریدند. تلاشهایی انجام میگیرد، نامه مینویسند، در فضای مجازی حرف میزنند، که عظمت این انتخابات را انکار کنند اما فایدهای ندارد. این تلاش بیهوده است».
https://eitaa.com/Bayynat
♦️مسعود فرشچی، از اعضای منافقین که سالها در رسانه این جماعت برنامهای تحت عنوان "پیک شادی" را اجرا میکرد و سران نظام را به زعم خویش تمسخر میکرد، در بی کسی و تنهایی در بیمارستان آلبانی بابت بیماری حاد خونی به درک واصل شد.
فلک زده هر سال میگفت: امسال سال آخر نظام است، ولی امسال سال آخر خودش بود!
....................
بدانید!
شما تفالههای طاغوت یکبهیک به درک واصل خواهید شد، اما انقلاب و نظام اسلامی ایران، با ولایت فرزند #فاطمه علیهاالسلام، #امام_خامنهای_عزیز تا ظهور مولایمان #امام_مهدی علیه السلام پایدار خواهد ماند...
آمین یا رب العالمین
22.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️استاد #رائفی_پور:
... تنها کاری که روحانی در تمام مدت ریاست جمهوریش انجام داد، که هدفش هم همین بود، 8 سال پیدرپی فقط برای برجام(بیفرجام) دوید...
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مجری برنامه تلوزیونی:
چه کاری است تا پایان دولت صبر کنید، وقتی نمیتوانید مدیریت کنید، همین الان دولت را تحویل بدهید...
♦️چرا به مسئولین بر نمیخورد و دلشان به درد نمیآید!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اولین نشانههای گونه دلتا ویروس کرونا در بدن چیست؟
#کرونا_را_جدی_بگیریم
https://eitaa.com/Bayynat
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ هشدار و پیشبینی ۴۵ روز پیش #امین_بسطامی در مورد برنامه اصلاحات که شنیده نشد!
💢 قطعی برق، عصبانی کردن مردم، آشوب، رفراندوم و ...
👈 مراقب این پازل باشیم
https://eitaa.com/Bayynat
⬛️ آخرین آمار کرونا در کشور طی شبانهروز گذشته با فوت ۱۳۶ هموطن!
#کرونا_را_جدی_بگیریم
https://eitaa.com/Bayynat
📸 توئیت قابل تامل یک فعال رسانهای
🔹حسن روحانی ۱۱ماه بعد از آنکه گفته بود "مردم همه چیز را به بورس بسپارند" گفته که "مردم نباید همه دارایی خود را به بورس بیاورند"
🔹اگر سلامتِ عقل برای رئیس دولت قائل باشیم، حتما باید بابت سوءمدیریتی که روی زندگی بیش از ۴۰میلیون نفر ایرانی تاثیر منفی گذاشته، محاکمه شده و خوار شود!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هنگام قطع برق در آسانسور، چهکاری باید انجام داد؟
https://eitaa.com/Bayynat
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱.روحانی ۱۶ مرداد ۹۹:
با شرایطی که بورس نشان میدهد اوضاع بهتر خواهد شد. مردم باید"همه چیز" خود را به "بورس" بسپارند/تجارت نیوز
۲.روحانی ۱۷ تیر ۱۴۰۰:
مردم نباید همه سرمایه خود را در بورس بیاورند، باید در حدی بیاورند که فراز و نشیب بورس آسیبی به زندگی آنها نزند؛ درآمد بورس در زمان ده ساله از سود سکه و دلار کمتر نیست./خبر
+ با مقایسه این دو مصاحبه داستان "خرش از پل گذشت" فقط به ذهنم میرسه!
فقط کافیه جای چندتا کاراکتر رو عوض کنید؛
مثلا به جای اون پیرمرد روستایی، مردم ایران رو بذارین، جای اون پل هم بورس رو بذارین، جای اون دزد رو هم که دیگه نیازی نیست بگم با چه کسی عوض کنید.
#رضا_زلقی
https://eitaa.com/Bayynat