پیشبینی بازار سرمایه در هفته نخست آذر ۱۴۰۳
کاویان عبداالهی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته اول آذر ماه ۱۴۰۳ اظهار کرد: پیشبینی میشود که روند بازار در این هفته به صورت نزولی رقم خواهد خورد.
این کارشناس بازار سرمایه، صدور قطعنامهای ضد ایرانی توسط شورای حکام آژانسبینالمللی انرژی اتمی را به عنوان عاملی موثر در وقوع این روند معرفی کرد و درباره آن توضیح داد: در طول هفتههای اخیر بازار روند ضعیفی داشت،اما اکنون با صدور این قطعنامه شرایط برای بورس قدری بدتر خواهد شد.
وی همچنین درباره نمادهای پیشتاز بورس در هفته اول آذر ماه هم گفت: انتظار میرود که در این هفته نماد صنایع زغال سنگ از وضعیت بهتری در مقایسه سایر نمادها برخوردار خواهد شد.
@Bazarnews_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب مالیاتستانی ایران چگونه است؟
یک کارشناس اقتصادی در خصوص وضعیت مالیاتستانی در ایران توضیحاتی ارائه داد.
@Bazarnews_official
بررسی و تحلیل اقتصادی اظهارات ارزی مسئولین در هفته منتهی به ۲ آذر ۱۴۰۳
@Bazarnews_official
وام ضربدری بین بانکها / ۵۷ هزار میلیارد تومان به جیب خودشان!
با وجود اینکه بانکها کمبود منابع را دلیل عدم پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و اشتغال عنوان میکنند، اما شواهد حکایت از آن دارد که بانکها در سال ۱۴۰۱ به شرکتهای دیگر بانکها و مؤسسات مالی، بهصورت ضربدری، 57 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردهاند، این در حالی است که در طول سال ۱۴۰۱، بانکهای کشور رویهمرفته ۳۳ همت به متقاضیان دریافت تسهیلات فرزندآوری وام دادهاند.
@Bazarnews_official
بانکها چگونه مسکن را گران میکنند؟
بیت الله ستاریان، کارشناس اقتصاد مسکن در گفتگو با بازارنیوز در خصوص اثر بانکها بر گرانی مسکن، اظهار کرد: بنگاه داری بانک ها برای الان نیست و آنها دائما روی ملک سرمایهگذاری میکنند. دلایل متعددی هم برای آن وجود دارد و طبیعتا هم این کار باعث مختل شدن بازار مسکن میشود اما باید گفت که حد و اندازه خرید مسکن توسط بانک ها آنقدر نیست که بتواند لطمه ی بزرگی به بازار وارد کند.
وی افزود: جنس بنگاهداری بانکها خطاست؛ یعنی به دلیلی که آنها نمیتوانند بانکداری اصولی انجام دهند و اغلب فعالیتهای بانکی برایشان مسدود است و از طرف دیگر سودهایی که میگیرند نمی تواند تورم بالا را پوشش دهد، به همین خاطر سراغ بنگاهداری از جمله سرمایهگذاری روی ملک میروند.
این کارشناس تاکید کرد: بانکها یکی از عوامل تورمزایی در کشور هستند و تاثیر آنها فقط از طریق بنگاهداریشان نیست، بلکه بحث خلق نقدینگی و بسیاری مسائل دیگر هست که باعث تورم میشوند.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
افزایش نرخ ارز نیما، قیمت خودرو را گران کرد
حسین صمصامی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون افزایش نرخ ارز نیما و تبعات ناشی از آن اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 50 درصد واردات کشور بر اساس این نرخ محاسبه و انجام میشود؛ لذا، تصمیم دولت در بالا بردن نرخ ارز نیما، تبعات تورمی زیادی را با خود به همراه خواهد داشت.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: یکسان سازی نرخ ارز نیما با نرخ بازار توافقی موج تورمی شدیدی را در سطح جامعه ایجاد و سپس تداوم خواهد بخشید. افزایش قیمت کارخانهای خودرو در روزهای اخیر یکی از نمودهای افزایش نرخ ارز نیما بوده است.
وی تصریح کرد: بسیاری از مواد اولیه تولید بر اساس نرخ ارز نیما محاسبه میشود؛ لذا، افزایش این نرخ هزینههای تولید را به شدت بالا خواهد برد. ما به زودی شاهد آن خواهیم بود که در خصوص همه کالاها یک موج تورمی سنگینی به وقوع خواهد پیوست.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official