eitaa logo
تأملات جهان ایرانی
132 دنبال‌کننده
243 عکس
62 ویدیو
2 فایل
مجید بذرافکن: نکاتی کوتاه برای دوستان و خوانندگان آگاه ... @Majidbarafkan
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از USNews
تحلیلگر صهیونیست در رابطه با منفک شدن و از کار افتادن اسکله‌ای که قرار بود کمک‌هایی را به غزه برساند می‌نویسد: "اسکله بایدن در غزه در حال غرق شدن در دریا است...(320 میلیون دلار هم، همراه با آن غرق می شود...)" ♦️عضویت در کانال: 👉🏻@USNews
هدایت شده از شبکه ملی وارثون
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ کلیپ ویژه ♨️ 🎥 ببینید | بالاخره صف پاکان و ناپاکان، جدا خواهد شد! 🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 @haerishirazi @varesoon_com
هدایت شده از فلسطین نیوز
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیکر دخترک در آغوش پدر و مادرش درحالی که میگویند: حسبی الله، ما همه از مقاومتیم | | | 🇵🇸 PalestineNewsOnline
فلسطین باید مسئله اول ایران باشد مسئله جهان هم هست. غیر ممکن است که فلسطین مسئله اصلی نباشد. سالهاست همه تحریم های هسته ای و موشکی تابع یک کلمه است: «محو اسرائیل»
امام از 13 خرداد 42 می فرماید چرا نباید از اسرائیل صحبت کنیم، مگر شاه یهودی است!
فلسطین و یمن معنای اصیل انسان را به میدان آورده اند، یمنی ها معاد را مبدأ حمله به ناو آیزنهاور و الباقی حشویات آن می دانند. فلسطینی ها طاقت فوق طاقت انسانی را به حسبی الله و نعم الوکیل وصل کرده اند. اگر انسان هستید باید به غزه اقتدا کنید. گفتمان انتخاباتی که در آن رئیس جمهوری قبلی سوخته است، به سخت ترین لایه های مفهومی انسانی متصل است. از همین سوختن هایی که در رفح دیده شد. امروز روز غلبه باطن بر ظاهر است. باطنی که هر انسان باشرف و درست‌کرداری با آن ارتباط دارد. گفتمان انتخابات دیگر مسئله معیشت نیست، امنیت نیست، حتی پیشرفت نیست و همه اینها هم هست. مسئله این است که معیشت و امنیت و پیشرفت تابع چه چیزی بدست می آید. خون و آتش! امروز در دانشگاه های آمریکا خون و آتش به هم پیوند خورده است. راه نزدیک شده، غارت و تطاول چادرهای دانشجویان لیسانسه هاروارد و کلمبیا و امثالهم به رفح پل زد. رئیسی با وزیرخارجه اش به دل این آتش رفت، تا دیرباورترین ها بلکه بیدار شوند که مسئولین جمهوری اسلامی برای هیچ فردایی و ناکجایی چشم طمعی ندارند، جز آرامش و آسایش انسان و ایران در سایه اسلام.
یک ترانه و موسیقی ایتالیایی در باب فلسطینی ادبیات چپ دارد ولی خواندنی است. احتمالاً قدیمی است. سررشته ای ندارم و صرفاً در یک جستجوی ساده بدست آمد. با گوگل ترجمه شده است: آنجا در خاورمیانه، مثل یک بوفالو زخمی دزد دریایی آمریکایی خشمگین است، اما در مزارع، روی تپه های شنی، حتی بچه ها مسلح هستند، هر زن تفنگ خود را در دست دارد، نه، تانک های اسرائیل ترسناک نیستند: شما باید زمین خود را آزاد کنید. قرمز، سبز، سفید و سیاه را بالا آوردیم، چله در پرچم: رنگهای الفتح. پرچم پارتیزانی فلسطین سرخ را برافراشتیم کنار ویتنام! روزنامه های روسا را ​​«توقیف» می خوانند. چه کسی پارتیزان ها را "قاتل" نامید، ما بولتن های اسرائیل را باور نمی کنیم، به ظالم خائن اردن. چند بار به ما گفته اند "در فلسطین تمام شد" و همچنان آهنگ را خواندیم. قرمز، سبز، سفید و سیاه را بالا آوردیم، چله در پرچم: رنگهای الفتح. پرچم پارتیزانی فلسطین سرخ را برافراشتیم کنار ویتنام! آن سوی این دریا مردمی برادر هستند: هر دعوا به مبارزه ای دیگر کمک می کند، هر تیری که به سوی دشمن صهیونیستی شلیک می شود در ایتالیا به مسئولین حمله می کند. تاریخ امروز با مردمی در حال شورش حرکت می کند، انقلاب، تا پیروزی! قرمز، سبز، سفید و سیاه را بالا آوردیم، چله در پرچم: رنگهای الفتح. پرچم پارتیزانی فلسطین سرخ را برافراشتیم کنار ویتنام!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰ماجرای «راهپیمایی پرچم» چیست؟ 🔹راهپیمایی پرچم یا «رقص پرچم» در تقویم عبری برابر است با سالروز اشغال قدس شرقی به دست رژیم صهیونیستی (۱۹۶۷) 🔹سال 1974 و در هفتمین سالگرد اشغال قدس توسط صهیونیست‌ها، خاخامی صهیونیست به نام  "یهودا هیزنی" رقص و آوازی را ابداع کرد که هر ساله اشغالگران با انجام این مناسک در قالب راهپیمایی، باعث تحریک احساسات مسلمانان و فلسطینیان می‌شوند. 🔹هزاران یهودی اسرائیلی در میان مناطق مسلمان نشین شهر قدیمی قدس راهپیمایی می کنند، در این راهپیمایی که بیشتر جوانان یهودی شرکت می‌کنند، بسیاری از آنها پرچم‌های رژیم جعلی اسرائیل را حمل می کنند، می‌رقصند و آهنگ‌های نژاد پرستانه می‌خوانند و در تعدادی از کوچه‌هایی که از چهار محله تاریخی عبور می‌کنند، می‌گذرند. ▪️روز چهارشنبه نیز شمار زیادی از شهرک نشینان صهیونیست در قالب "راهپیمایی پرچم" به مسجدالاقصی در شهر اشغالی قدس یورش بردند. ▪️در این راهپیمایی بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: « درهر خانه‌ای در غزه تصویری از مسجد الاقصی وجود دارد و ما باید به مقدس‌ترین مکان آن‌ها تعرض کنیم.» 🔻 همراه ما باشید: تلگرام | ایتا | بله | توییتر @iccbso
گفتمان انتخابات از سطح رقابت بر کیفیت اداره کشور به سطح کیفیت و چگونگی حل پرونده های جمهوری اسلامی در تراز جهانی تبدیل شده است. البته کلمه پرونده خیلی گویا نیست، باید گفت آرمانها ولی حقیقت این است که اهداف و آرزوها امروز به برنامه‌های در دستور کار تبدیل شده است. 1. آرمان قدس و محو رژیم صهیونیستی 2. خودکفایی و غلبه بر اقتصاد وابسته تک محصولی 3. رفاه و عدالت با توجه به کاهش جمعیت و از سوی دیگر مقوله مهاجرت که با موضوع آسیب‌های اجتماعی ارتباط بالایی دارد. 4.ضربه‌ناپذیر کردن اقتصاد ایران از اقتصاد دلاری جهان 5. از همه بالاتر مسئله اقتصاد دانش بنیانی است که بافت کل مقوله جمهوری اسلامی در اداره انسان در عصر جدید است البته که واضح است ادبیات اقتصاد سیاسی موجود این سطح از پیوستگی آرمان، مسئله و پرونده ایران در جهان ضعف های مهمی دارد.
عملکرد آیت الله رئیسی اقتصادی ایران را به ابعاد جهانی رساند، یعنی حل مسئله اقتصاد به جز توجه به اندازه‌های جهانی اقتصاد، در حوزه های مختلفی مانند انرژی، ترانزیت، فنآوری اطلاعات، رژیم‌های اقتصادی و بلوک‌های جدید اقتصادی-سیاسی و ... حل ناشدنی است. چه مسیر خوبی به سمت تثبیت جایگاه محوری جمهوری اسلامی به عنوان حامی مستضعفان و محور برپایی عدالت جهانی و چه مسیری واقعی. باز هم باید تأکید کرد که در این زمینه ادبیات علمی و رسانه ای عقب افتادگی بسیار زیادی دارد. حضرت آقا هم فرمودند: این‌همه تحرّک خارجی و سفر خارجی آثار ارزشمند و بابرکتی برای کشور داشت، هم برای امروز کشور، هم برای فردای کشور. ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگ‌تر و برجسته‌تر کرد. 1403/3/14
نسبت اقتصادی که رژیم صهیونیستی و مسیر عادی سازی کشورهای نفت‌خوار عربی آغاز کرده بودند برای نابودی جهان اسلامی طراحی شده بود، طوفان الاقصی برای نجات مسجد الاقصی و ملت فلسطین شروع شد و البته برکات آن به مراتب بالاتر از تقلیل آن به سطح نازله اقتصاد یعنی درآمدهای ملی و امثالهم است. اما واقعیت این است که محاصره بیش از 17 ساله غزه قرار بود در سطح جمهوری اسلامی هم دنبال شود و آبادانی دنیای اسلامی خار چشم آمریکا و تمدن غرب محسوب می شود، پس مسئله اقتصاد و سیاست یک امر به هم تنیده است.
البته بالاترین اتفاقی که همه اجزاء و ابعاد گفتمانی انتخابات را یک جا در خود حمل می کند، مسئله شهادت رئیس جمهور و یاران اوست. سوختن یک رئیس جمهور در ایام سوختن بچه های رفح و غزه دنیای مظلومیت و شجاعت و خدمت را به شدت در هم تنیده است. ابعاد تکریم بین المللی ایشان باید به درستی جایگاه ایران را پیش چشم بیآورد. همت و اراده و سخت کوشی یاران و اصحاب انقلاب در کنار بی ادعایی و بی مزد و منت بودن این میزان و کیفیت خدمت، دنیای ناشنیده ای است که در فرصت انتخابات باید به تفصیل از آن صحبت کرد. نتایج و پیامدهای زحمات آیت الله شهید رئیسی در این مدت کوتاه یک جهش در خدمت و پیشرفت است که باید منجر به جهش در امید به آینده شود. امید به آینده ای که در ده ساله چهارم به محاق برده شد.