🔰بیمارستان شهید بهبودی قزوین ( ارتش ) با پزشکان متخصص و عمومی و کادر مجرب در خدمت عموم مردم و بیمه شدگان شریف نیروهای مسلح می باشد.
...............................................
🔻برنامه کاری درمانگاه تخصصی و عمومی
🔹متخصص داخلی :
آقای دکتر عبدالله زاده دوشنبه ساعت ۱۱
🔸متخصص عفونی :
آقای دکتر صاحب نظر هر روز صبح به جز دوشنبه ها
🔹متخصص جراحی عمومی :
آقای دکتر افتخارزاده : یکشنبه و دوشنبه صبح
🔸گوش و حلق و بینی :
دکتر ماهر شنبه ۱۰ صبح
🔹دندانپزشکی : هر روز صبح
با حضور ۴ نفر دندان پزشک
🔸فوق تخصص غدد :
خانم دکتر صارمی ، چهارشنبه ساعت ۹:۳۰ صبح
🔹متخصص اطفال : صبح ها از ساعت ۹ الی ۱۲ روزهای شنبه ، یکشنبه ، دوشنبه و چهارشنبه
🔸متخصص قلب و عروق و اکوکاردیوگرافی: خانم دکتر نوری ، روزهای یکشنبه ساعت ۹:۳۰
🔹متخصص سونوگرافی :
هر روز صبح
🔸درمانگاه مامایی :
خانم بابایی پور ، کارشناس ارشد مامایی هر روز صبح ،
🔹خدمات درمانگاه مامایی شامل :
- انجام آزمایشات پاپ اسمیر و غربالگری به صورت کاملا رایگان با بیمه ارتش
- مشاوره و مراقبت های بارداری
- تنظیم خانواده و IUD گذاری
🔸متخصص اعصاب و روان :
آقای دکتر شهسواری ، شنبه ۱۱ صبح
🔹درمانگاه عمومی : با حضور پزشکان عمومی در کل هفته به طور شبانه روزی
🔸روانشناسی :
آقای بخشی پور ، کارشناس ارشد روانشناسی ، هر روز صبح
🔹شنوایی سنجی : خانم اسدی ، هر روز صبح
🔸داروخانه: شبانه روزی
🔹اورژانس و تزریقات : شبانه روزی
🔸 آزمایشگاه و رادیولوژی : هر روز صبح
.......................................
مراجعه برای عموم مردم آزاد می باشد.
▫️شماره تلفن : 02833376076
آدرس : قزوین ، بلوار شهید بهشتی ، شهرک ولایت ، بیمارستان شهید بهبودی( ۵۵۳ ارتش )
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔰انتقال هوایی بیمار قلبی توسط هوانیروز کرمانشاه در راستای مردمیاری ارتش
🔹در راستای مأموریتهای مردمیاری ارتش، بالگرد اورژانس هوایی پایگاه هوانیروز کرمانشاه یک بیمار قلبی را از روستای کیونان شهرستان سنقرکلیایی به کرمانشاه منتقل کرد.
🔹بیمار پس از انجام اقدامات اولیه در بیمارستان طالقانی کرمانشاه تحویل کادر درمان شد.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
28.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزارش برگزاری رزمایش تخصصی امداد، انتقال و درمان مراکز درمانی نیروهای مسلح منطقه اصفهان در بیمارستان ۵۷۷ منطقه ای نزاجا
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔰رزمایش بینبیمارستانی حمل و انتقال مصدومین ترومای جنگی در پایگاه هوایی شهید بابایی برگزار شد
🔹رزمایش گسترده بینبیمارستانی امداد و نجات و انتقال مصدومین ترومای جنگی، با محوریت نیروی هوایی ارتش به میزبانی پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان برگزار شد.
🔹در این رزمایش، کارکنان درمانی پایگاه هوایی شهید بابایی، یگانهای نیروهای مسلح استان اصفهان، ستاد بحران، اورژانس، آتش نشانی، جمعیت هلالاحمر و مراکز درمانی استان، سناریوی انتقال و درمان مصدومین جنگی را در شرایط بحران شبیهسازی کردند.
🔹اهداف اصلی این رزمایش شامل ارتقای توان عملیاتی در انتقال و درمان مصدومین جنگی، افزایش هماهنگی بین بیمارستانهای نظامی و مراکز درمانی استان، تمرین مدیریت بحران در شرایط خاص و اضطراری و تقویت همکاریهای بینبخشی در حوزه امداد و نجات عنوان شد.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔰پیرو گزارشات کارکنان صعبالعلاج دانشگاه علوم پزشکی آجا:
طبق پیگیریهای به عمل آمده از مبادی مربوطه:
🔹با توجه به اینکه پرداختهای صعب العلاج در زمره امور خدمات نیروی انسانی است و از طریق معاونت محترم نیروی انسانی اجا کارسازی و پرداخت میگردد، از اسفندماه گذشته پیگیری مستمر معاون محترم بهداشت و تیم مربوطه جهت تامین پایدار اعتبار تا کنون به نتیجه رسیده و ان شااله بزودی بهمراه معوقات پرداخت خواهد شد.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔰به میزبانی بیمارستان ۵۷۶ ارتش؛
رزمایش تخصصی امداد و انتقال مصدومین ارتش در فارس برگزار شد
🔹رزمایش تخصصی «امداد و انتقال مصدومین در مراکز درمانی ارتش» با محوریت ارشد نظامی ارتش در استان فارس و تولیت بیمارستان ۵۷۶ منطقهای نیروی زمینی ارتش برگزار شد.
🔹در این رزمایش دو روزه، سناریوی حمله موشکی دشمن به یک مرکز آموزشی شبیهسازی و ۶۰ مصدوم با الگوهای مختلف ترومای جنگی ایجاد گردید. نیروهای شرکتکننده، زنجیره کامل امداد، انتقال و درمان مصدومین را از مرحله خودامدادی تا بیمارستان منطقهای به صورت عملی اجرا کردند.
🔹این رزمایش با هدف ارتقای آمادگی، افزایش هماهنگی بینبخشی و سنجش توان مراکز درمانی ارتش در مدیریت مصدومین ناشی از تروماهای جنگی انجام شد.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥برگزاری رزمایش امداد و نجات مراکز درمانی آجا با میزبانی مجتمع درمانی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا ع در مشهد
با حضور هلال احمر و ۱۱۵ و استانداری
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔰مرکز فیزیوتراپی نوین در بیمارستان بوعلی نزاجا خراسان جنوبی افتتاح شد
🔹مرکز فیزیوتراپی بیمارستان بوعلی نیروی زمینی ارتش در استان خراسان جنوبی، با حضور ارشد نظامی ارتش در این استان و جمعی از فرماندهان و مسئولین استانی، به طور رسمی افتتاح گردید.
🔹این مرکز جدید که با بهرهگیری از تجهیزات به روز و نوین واگذار شده توسط اداره بهداشت و درمان نزاجا تجهیز شده است، در دو بخش تخصصی الکتروتراپی (با پنج کابین) و مکانوتراپی (با یک کابین) آماده ارائه خدمات درمانی است.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔰بهره برداری از مرکز فیزیوتراپی نیروی زمینی ارتش در تربت حیدریه
🔹مرکز فیزیوتراپی بیمارستان ۵۵۱ منطقه ای ارتش در تربت حیدریه با هدف ارائه خدمات توانبخشی به نیروهای مسلح و مردم آغاز به کار کرد.
🔹رئیس بیمارستان ۵۵۱ منطقه ای ارتش در تربت حیدریه گفت: مرکز تخصصی فیزیوتراپی بیمارستان ۵۵۱ ارتش در تربت حیدریه با سرمایه گذاری ۵ میلیارد تومانی تجهیز و در مسیر خدمت قرار گرفته است.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔰رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد
🔸رزمایش تخصصی امداد و نجات در شرایط بحران، صبح امروز با مدیریت اداره طب و رزم معاونت بهداپ آجا با محوریت اداره بهداشت و درمان نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد.
🔸این رزمایش با هدف ارتقای سطح آمادگی، افزایش تابآوری و بهبود توان پاسخ عملیاتی در شرایط بحرانی اجرا شد.
🔸این رزمایش با هدف ارزیابی آمادگی فردی و سازمانی در برابر تهدیدات و حملات ترکیبی، ارتقای مهارتهای تخصصی تیمهای امدادی و درمانی و تمرین هماهنگی در اجرای عملیاتهای حیاتی در شرایط اضطراری برگزار شد.
🔸در جریان این رزمایش تخصصی، محورهایی همچون عملیات تریاژ مصدومان، رفع آلودگیهای شیمیایی، ارائه اقدامات حیاتی برای مصدومان ترومایی، شیمیایی و آسیبدیدگان ناشی از موج انفجار، همچنین تقویت هماهنگی میان سطوح مختلف فرماندهی و ارتقای ساختار فرماندهی در حوزه بهداشت، امداد و درمان بهصورت میدانی مورد ارزیابی قرار گرفت.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
📸#گزارش_تصویری/ رزمایش امداد و نجات در شرایط بحران
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا