📸عکسهایی از حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارتش در مرکز آموزش تکاوران منجیل در سال های گذشته
✍۲۹ فروردین سالروز مردمیترین ارتش دنیا مبارکباد.
#ارتش_فدای_ملت💚🤍❤️
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔺فرار از چرخه استرس و قند
✍واحد آموزش بیمارستان بعثت نهاجا
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🦋30 فروردین روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی مبارک
فرا رسیدن ۳۰ام فروردین ماه، سالروز بزرگداشت مقام حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی را حضور همکاران گرامی آزمایشگاه در بیمارستانهای آجا که همواره دیده بانان گمنام سنگر تشخیص در عرصه بهداشت و درمان و سلامت جامعه هستند تبریک و تهنیت عرض مینمائیم.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
📸در دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی با معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی ارتش مطرح شد؛ارتش از ستونهای مستحکم نظام است/ تا آخرین قطره خون پای میهن و ملت عزیزمان هستیم!
🔹رئیس سازمان نظام پزشکی کشور به مناسبت سالروز ارتش، با معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی ارتش، دیدار کرد
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
📸«تا پای جان برای ایران»؛ ۴۰ روز خدمت جهادی در دل اجتماعات و مناطق محروم
🔹گروه جهادی درمانی شهید قوطاسلو دانشگاه علوم پزشکی ارتش همزمان با جنگ رمضان و اجتماعات گسترده مردم جانفدای ایران، با شعار «تا پای جان برای ایران» اقدام به برپایی ایستگاههای پایش سلامت و اردوهای جهادی کرد. این گروه به مدت ۴۰ روز در میدان انقلاب، میدان الغدیر، میدان تجریش و مناطق محروم شهر واوان به مردم خدمت رسانی کردند.
🔹آنها با حضور در دل اجتماعات بزرگ و نقاط کمبرخوردار، نشان دادند که دغدغه حفظ سلامت مردم مرز جغرافیایی نمیشناسد. این فداکاری بیوقفه، معادلی عینی برای شعار دیرینه «ارتش فدای ملت» بود.
🔹بدین ترتیب، مدافعان جان و سلامت ایران اسلامی ثابت کردند که سربازی برای این سرزمین، تا پای جان و در هر میدانی ادامه دارد.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اعضای تیم ملی سلامت؛ آبروی نظام سلامت
🔹تقدیر دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت از تلاش ها و زحمات ارتش قهرمان و کادر درمان ارتش با حضور در بیمارستان گلستان نیروی راهبردی دریایی همزمان با روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و عیادت از دریادلان مجروح ناو دنا
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔺شروع هوشمندانه روز
✍واحد آموزش بیمارستان بعثت نهاجا
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا
🔰داروهای ممنوعه برای ورود به عربستان اعلام شد.
🔹مرکز پزشکی حج و زیارت با اعلام داروهای ممنوعه برای ورود به عربستان، به زائران حج تمتع توصیه کرد که پیش از سفر، از این داروها آگاهی داشته باشند.
▫️آمپول پتیدین ۵۰ و ۱۰۰ میلیگرم
▫️آمپول مرفین ۱۰ میلیگرم
▫️قرص متادون ۵ و ۲۰ میلیگرم
▫️شربت متادون
▫️قرص هیدرومرفین ۲ میلیگرم
▫️قرص متیل فنیدات هیدروکلراید
▫️قرص ترامادول ۵۰ و ۱۰۰ میلیگرم
▫️آمپول ترامادول ۵۰ میلیگرم
▫️شربت اکسپکتورانت کدئین
▫️قرص استامینوفن کدئین
▫️آمپول دیازپام ۱۰ میلیگرم
▫️قرص دیازپام ۲، ۵ و ۱۰ میلیگرم
▫️آمپول بوپرنورفین
▫️قرص بوپرنورفین
🔹زائرانی که نیاز به داروهای تخصصی دارند، باید آنها را به میزان کافی(حدود ۴۵ روز) با نسخه پزشکی معتبر انگلیسی به همراه داشته باشند.
🩺 @Behdap_Aja | بهداپ آجا