🌸نکات ناب همسرداری🌸
____☆♡☆____________
💑 قوانین گفت و گوی زوجین
(ریزهکاریهایی که نباید فراموش کنیم)
🌺 وقتشناس باشید.
🌷 برای گفتوگو باید زمان درستی را انتخاب کنید،
⏰ زمانی که هر دو طرف از هر فکر و دغدغهای آزاد باشند و تمام توجه و تمرکزشان را به موضوع معطوف کنند. در ابتدا همسران باید بر روی این زمان مناسب توافق داشته باشند. عین بیمنطقی است که انتظار داشته باشیم طرف مقابلمان همیشه در دسترس و آماده صحبت باشد.
🌵 تصور کنید مردی میخواهد درباره مسئلهای با همسرش صحبت کند، اما درست در همان لحظه زن نگران غذای روی گاز است یا برای خبر ناخوشایندی که از سلامت پدرش شنیده، مضطرب است. در اینجا مرد باید موقعیت را تشخیص بدهد و مدتی صبر کند. زن نیز نباید بهمحض اینکه شوهر از کار روزانه به خانه بازمیگردد، شروع به صحبت کند و بنای گله و شکایت را بگذارد.
🌷 شروع گفتوگو در زمان عصبانیت و در لحظات ناراحتی، نمیتواند شما را به موفقیت برساند. وقتی خانم یا آقا در زمینهای (بهحق یا ناحق) ناراحت هستند، اصلاً موقعیت مناسبی برای صحبت درباره آن موضوع خاص نیست.
🌵 انتخاب زمان گفتوگو، هوشمندی میخواهد. بعد از دیدن یک فیلم جذاب📺، بعد از یک سفر فرحبخش✈️، یک مهمانی دلنشین🎂 یا بعد از مرور یک خاطره زیبا💭، بهترین اوقاتی هستند که میتوانیم درباره مسئلهای که نگرانمان کرده حرف بزنیم.
#با_همسر
#مهارت_زندگی
#مهارت_گفتگو
✨✨✨به رنگ بندگی✨✨✨
https://eitaa.com/joinchat/963706928Cddffbe9357
🔆🔆 توهین و تحقیر و ایذاء
🔅 رنجاندن اولیای الهی ۱
ای عزیز!
پیامبر رحمت _صلی الله علیه و آله_ فرمود :
هر کس که مؤمنی را بیازارد، مرا رنجانده و هر که مرا برنجاند، خدا را رنجانده و هر کس خدا را برنجاند در تورات و انجیل و زبور و قرآن ملعون است.
«مَنْ آذَى مُؤْمِناً فَقَدْ آذَانِي وَ مَنْ آذَانِي فَقَدْ آذَى اَللَّهَ وَ مَنْ آذَى اَللَّه فَهُوَ مَلْعُونٌ فِي اَلتَّوْرَاةِ وَ اَلْإِنْجِيلِ وَ اَلزَّبُورِ وَ اَلْفرْقَانِ» (۱)
و در خبر دیگری آمدهاست که لعنت خدا و ملائکه و مردم بر او باد.
«فَعَلَيْهِ لَعْنَةُ اَللّٰهِ وَ اَلْمَلاٰئِكَةِ وَ اَلنّٰاسِ أَجْمَعِينَ » (۲)
و نیز فرمود : روا نیست که مسلمانی با نگاه آزاردهنده به برادر مسلمان خود اشاره نماید.
« لا یَحِلُّ لِلمُسلِمِ اَن یُشیرَ اِلی اَخیه بِنَظرَةٍ تُؤذیه» (۳)
و حضرت کشاف حقایق، امام جعفر صادق _علیهالسلام_ فرمود :
چون قیامت شود، منادی ندا دهد: کجایند آنان که دوستان مرا آزار دادند؟ پس در این هنگام عدهای که بر صورتهای خود گوشتی ندارند، برمیخیزند.
پس گفته میشود : اینها همان کسانی هستند که مؤمنان را آزردهاند و با آنان دشمنی کردند و بهخاطر دینی که داشتند، مورد سرزنش قرار دادند، سپس فرمان رسد که آنان را به دوزخ برند.
«إذا كانَ يومَ القِيامَةِ نادىٰ مُنادٍ : أينَ الالمُؤذُونِ لِأولِيائي ؟ فيَقومُ قَومٌ لَيسَ عَلى وُجوهِهِم لَحمٌ ، فيُقالُ : هؤلاءِ الّذينَ آذَوُا المُؤمِنينَ و عانَدوهُم و عَنَّفوهُم في دِينِهِم ، ثُمَّ يُؤمَرُ بِهِم إلى جَهَنَّمَ» (۴)
تأمل و تدبّر در این کلمات نورانی تو را کافی است که از خواب غفلت بیدار شوی و مراعات بندگان حضرت دوست _جلّ جلاله_ را بنمایی که گذشتگان چه زیبا گفته اند که خدا دیرگیر، اما شیرگیر است.
ادامه دارد ...
______________________________
۱. بحارالانوار؛ ج ٧۲، ص ۱۵۰
۲. بحارالانوار؛ ج ٧۲، ص ۱۵۰
۳. مجموعه ورام؛ ج ۱، ص ٩٨
۴. کافی؛ ج۲، ص ۳۵۱
📚 سلوک با همسر، ص ۱۲۱
#با_خانواده
#با_همسر
#با_کتاب
#سلوک_با_همسر
✨✨✨به رنگ بندگی✨✨✨
https://eitaa.com/joinchat/963706928Cddffbe9357
ساده است؛
هر تفکری که خدا رو از بچهها بگیره به انسان و به بشریت خیانت کرده.
چه بخوایم و چه نخوایم تربیت امری راهبردی هست و ما سالهای پر تلاطمی پیش رو داریم. شاید این تعبیر، تعبیر غلطی نباشه که قرن آینده، قرن بیثباتیهاست و بچههای ما در مرکز این تلاطمها قرار دارند. تنها پشتیبان و تنها چیزی که میتونیم به اون تکیه کنیم خداست.
ترس از خدا و به تبعش ائمه برای بچهها ایجاد نکنیم. به خصوص بچههای زیر 6 سال و حتی زیر 12 سال را مطلقاً از خدا نترسانیم چون هنوز مفاهیم دوقطبی رو درست فهم نمیکنن، هنوز تفکر انتزاعی به درستی شکل نگرفته.
در این سن، زمان شناساندن زیبایی و عظمت و جلال خداونده. شخصیت کودک در خانواده شکل می گیره و موثرترین افراد در این موضوع هم مثل قاطبهی موارد والدین هستند.
اگر بچهها رو از خدا و مجازات بترسونیم، محبت خدا رو داریم از دلشون بیرون میکنیم. سالهای کودکی سال های ترس از عذاب نیست ...
👈 بخشهایی از کارگاه تربیت دینی در هفت سال اول
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
#با_فرزندان
#تربیت
✨✨✨به رنگ بندگی✨✨✨
https://eitaa.com/joinchat/963706928Cddffbe9357
به رنگ بندگی
ای عزیز! اگر بزرگترین شخصیت اجتماعی کشوری که در آن زندگی می کنی، یک نهالی را در اختیارت بگذارد و بگ
مقام مربی
ای عزیز! تو در امر تربیت پا جای پای انبیاء الهی گذاشته ای و در مقام تربیت انسان که هدف بعثت است، برآمده ای و مسؤولیت سنگینی را بر دوش گرفته ای و باید مراقب باشی تا جهت تربیتی ات، توحید و یکتاپرستی باشد و فرزندی موحد و ولایی به جامعه تقدیم نمایی.
والدین تربیت شده
ای عزیز! مربی، نیازمند به تربیت و آگاهی از قواعد آن می باشد، کسی که خود تربیت نشده و خودرو بار آمده و قواعد صحیح تربیتی در او پیاده نشده و با لطافت ها و ظرافت هاو رموز و اصول تربیت آشنادنمی باشد، نمی تواند در تربیت فرزند خود موفق باشد و خوب عمل کند،
و چون ناآگاه است، قابلیت ها و استعدادهای فرزند خویش را تباه می سازد و نابود می گرداند و او را در وادی سقوط قرار می دهد و ای بسا به حرمان و خسران ابدی گرفتارش می نماید.
ادامه دارد ...
📚 سلوک با فرزند، جعفر صالحان، ص ۴۳ و ۴۴.
#با_فرزندان
#سلوک_با_فرزند
✨✨✨به رنگ بندگی✨✨✨
https://eitaa.com/joinchat/963706928Cddffbe9357