#مولاجانم
🍂در خانه ها نبودنت احساس می شود؛
خالیست جای عکس تو بین اتاق ها...
🍂برگرد بی تو کل جهان نامنظم است؛
خوش کرده ایم دل به همین اتفاق ها...
#امام_زمان عجل الله
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
#صبح تونمهدوی🌙
صفحه ۳۲۰ مصحف شریف
سوره مبارکه طه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
4_6024005929756788253.mp3
1.91M
🔸ترتیل صفحه 320 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۲۰🌷
پروردگارا، بر دانش من بیفزای:
یکی از ویژگی های دین اسلام، دستور اکید به فراگیری علم و دانش است. از نظر اسلام، هر مسلمان در هر سنّ و سالی وظیفه دارد در جست وجوی علم باشد. در روایتی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «طلب علم بر هر مسلمانی واجب است؛ آگاه باشید که خدا جویندگان علم را دوست دارد.» کسب علم و دانش، مکان مشخّصی ندارد و مسلمانان باید به هر جا که دانش مفیدی در آن باشد، سفر کنند و آن را به دست آورند. در حدیث دیگری از پیامبر گرامی مان می خوانیم: «در جست وجوی علم باشید؛ هرچند که در کشور چین باشد؛ زیرا طلب علم بر هر مسلمانی واجب است.» همچنین از نظر اسلام، علم آموزی هیچ حدّ و مرزی نمی شناسد؛ جایی که پیامبر با آن علم سرشار و جان پر از دانش خویش مأمور باشد که تا پایان عمر از خدا بخواهد که بر دانشش بیفزاید، وظیفه ی دیگران کاملاً روشن است. در منطق اسلام، کلمهی «فارغ التحصیل»، واژه ای بی معناست و تحصیل علم برای یک مسلمان راستین، هیچ گاه پایان نمی پذیرد؛ هرچند که خود برترین استاد باشد.
در روایات فراوانی که از پیشوایان دین به ما رسیده، می خوانیم که پیوسته بر علم و دانش ایشان افزوده می شود. در حدیثی از امام صادق(ع) آمده است: «ما در هر شب جمعه، شادی خاصّی داریم.» آن شخص عرض کرد: خداوند آن را افزون کند؛ این شادی برای چیست؟ حـضرت فرمود: «هنگامی که شب جمعه می شود، روح پاک پیامبر (ص) و ارواح ائمه به عرش خدا می رود و روح ما نیز همراه آنان می رود و ارواح ما به بدن¬هایمان باز نمی گردد مگر با علم و دانشی تازه ای، و اگر چنین نبود، علوم ما پایان می یافت.» در روایت دیگری از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «اگر روزی بر من بگذرد که در آن علمی به من اضافه نشود که مرا به خدا نزدیک کند، خداوند طلوع خورشید آن روز را برای من مبارک قرار نداده است.» در روایت دیگری از همان حضرت می خوانیم: «داناترین مردم، کسی است که دانش مردم را بر دانش خود بیفزاید، و ارزشمندترین مردم، دانشمندترین آنان است، و بی ارزش ترین مردم، کم دانش ترین آنان است.» آری، این ها همه نشان دهنده ی ارزش علم از دیدگاه تعلیمات اسلام است . البتّه روشن است که از نظر دین اسلام، علم و دانشی باارزش است که در سعادت حقیقی انسان ها در زندگی دنیا و آخرتشان اثر داشته باشد؛ دانشی که انسان را با خدا، پیام ها و دستورها و نشانه های او در جهان آفرینش آشنا کند؛ دانشی که به زندگی فردی و اجتماعی انسان¬ها به گونه ای سامان دهد که با صلح و صفا و امنیّت و سلامت در کنار هم زندگی کنند و راهی را که پروردگار برایشان تعیین کرده، با آرامش بپویند. آری، بدون تردید، طلب چنین دانشی، بر هر انسان مسلمان و آزاده ای لازم است؛ وگرنه دانشی که بر غرور و دنیاپرستی انسان بیفزاید و او را در راه جنگ و فساد و فحشا قرار دهد، هیچ گاه مورد تأیید دین نیست و اصلاً علم شمرده نمی شود. در روایتی از امیر مؤمنان علی(ع) می خوانیم: «دانشی که تو را اصلاح نکند، گمراهی است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
52.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_شجاعی
✘ مهمترین دعایی که هر کس باید بخونه!
و بدون اجابتش هیچ کس سعادتمند نمیشه!
شبهه:
اگر تشییع برای حاج قاسم نمیگرفتید ۲۰ نفر زیر دست و پاها له نمیشدند
اگر به فکر انتقام و تنش نبودید هواپیمای اوکراینی نمی افتاد
اگر سالگرد پشت سالگرد و تجمع پشت تجمع نمیگرفتید صد شهید در کرمان نمیدادیم ...
پاسخ نقضی :
اساسا اگر انقلاب نمی کردیم چه بهتر بود و مردم مشغول زندگی بدون تنش با طاغوت بودند
یه چیز بهتر ، اصلا اگر پیامبر اسلام را نمی آورد و با مشرکین تنش ایجاد نمیکرد همه دور هم بت میپرستیدیم و خوش بودیم
این اشکال قبل از پیامبر به خدا هم وارد است که اگر خلقت را جور دیگری می آفریدی تنشی نبود ...
امیرالمومنین ع ، ۲۰ هزار شهید فقط در جنگ صفین داد آخرش هم نتوانست معاویه را شکست دهد
پاسخ حلی :
مگر ما علم غیب داریم که در کدام سفر قرار است تصادف کنیم یا نکنیم ؟ خب لازمه این شبهه این است که به خاطر ترس از تصادف در خانه بنشینیم و حرکت نکنیم
نه برادر ، علی ع که علم غیب داشت و روی منبر کوفه فرمود معاویه پیروز میشود ، در جواب مردی که گفت : میدانی شکست میخوری و ادامه میدهی ، فرمود :
ألتمس العذر بینی و بین الله تعالی
به تکلیفم که مبارزه هست عمل میکنم تا نزد خدا عذر داشته باشم
مولا که میدانست کوفه شکست میخورد ادامه داد ما که به قله نزدیکیم و ظفر قریب، چه کنیم ؟
والعاقبة للمتقین
صحبت متن :شیخ ناصر یوسفی
azize-zahra.mp3
3.92M
استغاثه زیبا به امام زمان عجل الله
دلا همه شده پر از درد
بلا و غصه شهر و پر کرد
تو رو قسم به زهرا برگرد...