47.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻هشتم ذیحجه روز خروج سیدالشهداء علیه السلام از مکه به سمت کربلا
پاسخ به یک سوال و رد باوری غلط اما متداول، در کلام استاد مرحوم #علامه_شیخ_محمدرضاجعفری (ره):
⁉️❔آیا امام حسین علیه السلام مُحْرم به حج تمتع بودند و آن را به عمره بدل فرمودند؟؟!
#بنیاد_فرهنگ_جعفری
🆔 https://eitaa.com/Bfjafari
مراسم سالگرد رحلت حضرت آية الله سيد محمد مهدى روحانى (ره) روز جمعه ١٣ مرداد ماه ساعت ١٠ الى ١١:٣٠ در قم، خيابان صفائيه، كوچه ٣١، حسینیه مرحوم ایت الله العظمی روحانی(رضوان الله عليه) برگزار ميگردد.
🔵 سومین مدرسه تابستانی انعکاس | شهریور ۱۴۰۲ 🔵«محمد [ص]: زندگی، جامعه و میراث فرهنگی» 👥 با مشارکت دانشگاه اکستر و مرکز دینپژوهی حنیف ➕ ۴۴ ساعت ارائه علمی با پرسش و پاسخ در ۷ روز ➕ ۲، ۳، ۹، ۱۰، ۱۵، ۱۶ و ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ | از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۲۰:۳۰ به وقت تهران ➕ با حضور ۲۴ استاد از دانشگاههای ۹ کشور: ۷ ارائه به زبان فارسی و ۱۷ ارائه به زبان انگلیسی (با ترجمهٔ همزمان فارسی) 📄 محورهای اصلی برنامه: ◀️ جزیرةالعرب و مدینه در عصر نبوی ◀️ سیره و زندگانی پیامبر ◀️ سرگذشت خانواده پیامبر ◀️ جایگاه پیامبر در فرهنگ جوامع اسلامی متأخر ◀️ پیامبر در منابع غیر اسلامی ⭐️ فهرست ارائهکنندگان و عناوین ارائهها را در اینجا ببینید. 🗓 مهلت ثبتنام: تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ 🎓 تخفیف ویژه دانشجویی 📄 اعطای گواهینامه 🌐 برگزاری جلسات در Zoom 💬 با ترجمهٔ همزمان فارسی 📷 امکان ثبتنام به صورت روزانه 🌐 برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر: 🔵inekas.org یا به @Inekas_admin پیام بدهید. #رویداد_انعکاس @inekas
🔹باسمه تعالی🔹
🔻به حول و قوه الهی و در سایه توجهات حضرت ولیعصر(ارواحنا له الفداء) دفتر تخصصی گفتمان قرآنی بنیاد فرهنگ جعفری با هدف تربیت پژوهشگران و مربیان توانمند در عرصه ی کلام قرآنی اجتهادی از میان طلاب و دانشجویان علاقهمند اقدام به پذیرش دانش پژوه مینماید.
🔻عناوین دروس
☑️ آیات الولایة
☑️ شیوه پاسخ به شبهات
☑️ آشنایی با روش مناظره
☑️ روش شناسی دفاع از عقاید
☑️ آشنایی با روش کلامی قرآنی اجتهادی
🔻شرایط پذیرش
☑️سطح دو حوزه یا معادل دانشگاهی آن
☑️آشنایی کافی با مباحث اعتقادی و معارف قرآنی
🔻ویژگی
☑️ قرآن محوری
☑️ تقویت مهارت مناظره
🔻زمان ثبت نام: از ۱۸ مرداد تا ۸ شهریورماه ۱۴۰۲، شنبه تا چهارشنبه به غیر از روزهای تعطیل
🔻زمان آزمون کتبی: ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۲
🔻زمان مصاحبه: ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۲
☎️ جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های:
۰۲۵-۳۲۹۱۷۶۱۰
۰۲۵-۳۲۹۱۷۶۱۱
۰۹۱۰۲۰۱۶۴۰۱
تماس حاصل فرمایید.
🔻کسب اطلاعات از طریق اکانت ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/MsadeghM67
#بنیاد_فرهنگ_جعفری
🆔 https://eitaa.com/Bfjafari
May 11
🌐 کتابخانه تخصصی مرحوم علامه محمدرضا جعفری(ره) به مجمع کتابخانههای تخصصی استان قم (مکتا) پیوست.
🔹به منظور توسعه فعالیتهای کتابخانهها و تسریع و تسهیل دسترسی کاربران و محققان به منابع اطلاعاتی از طریق همگرایی، همافزایی و همکاری مشترک میان کتابخانههای بزرگ، تفاهم نامه همکاری مکتا و کتابخانه تخصصی بنیاد فرهنگ جعفری به امضاء دبیر مکتا و مسئولان بنیاد فرهنگ جعفری رسید.
🔸این کتابخانه با اهداء و وقف کتابخانه شخصی و بسیار غنی و نفیس علامه شیخ محمدرضا جعفری(رضوان الله تعالی علیه) که شامل حدود سی هزار جلد کتاب در حوزه های تاریخی، ادبی، رجالی، حدیثی به زبانهای فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسه و همچنین مجموعه ای از نسخ عکسی ارزشمند بوده است، در سال ۱۳۸۳هجری شمسی تاسیس شد.
🔹کتابخانه مرحوم علامه جعفری(رضوان الله تعالی علیه) یکی از بخش های مهم معاونت پژوهش بنیاد فرهنگ جعفری بوده و به عنوان تامین کننده منابع علمی مورد نیاز به طلاب، دانشجویان و پژوهشگران، خدمت رسانی مینماید.
🆔 https://eitaa.com/Bfjafari
هدایت شده از شرحی بر صحیفه سجادیه
🔶🔷بسم الله الرحمن الرحیم🔷🔶
🔶بنیاد فرهنگ جعفری برگزار می کند🔶
شرح صحیفه سجادیه
جلسه بیستم و یکم
قرائت دعای:
یَا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکَارِهِ
به نیت فرج ولی عصر عجل الله
جناب استاد :دکتر علیرضا هزار
زمان :چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۰۵
ساعت۱۹:۳۰
مکان:قم،بلوار امین کوچه یازده
بنیاد فرهنگ جعفری
چند دقیقه ای قبل شروع جلسه در مکان حاضر باشید
eitaa.com/sahife_sajadie1401
https://t.me/sahife_sajadie1401
#معرفی_کتاب:
نام اثر:
نسیم رحمانی در جمع و تدوین آیات قرآنی
مؤلف:
جناب آقای سید نصرالله موسوی منش (پژوهشگر بخش تدوین بنیاد فرهنگ جعفری)
معرفی:
یكى از مهم ترین و دقیق ترین مباحث علوم قرآنى، بررسى دوران نگارش و تدوین قرآن است. تاریخ و کیفیت گردآوری و تألیف قرآن از مسائل مهمی است که قرن های متمادی ذهن پژوهشگران علوم قرآنی را به خود مشغول ساخته است و به دلیل وجود روایات و متون تاریخی مختلف در این زمینه، موجب ایجاد آراء و دیدگاه های مختلف گردیده است. با این وجود بسیاری از اندیشمندان و پژوهشگران عرصه ی علوم قرآنی این موضوع را به صورت مستقل مورد بررسی و تحقیق قرار نداده اند، بلکه در ضمن بحث های دیگر علوم قرآنی و یا کتاب های تفسیری خود به آن پرداخته اند. آنچه در این کتاب تقدیم می گردد پژوهشی مستقل و گسترده در خصوص جمع آوری و تدوین قرآن است. در این پژوهش بدون پیش داوری ابتدا سعی شده متن روایات و نصوص تاریخی و دیدگاه های اندیشمندان هر دو گروه امامیه و أهل سنت در موضوع یاد شده نقل شود و پس از واكاوی تحلیلی ـ انتقادی موارد مذکور نظر تحقیقی در بحث ارائه گردد.
🆔 https://eitaa.com/Bfjafari
#معرفی_کتاب:
نام اثر:
صلح حدیبیه در پرتو قرآن
مؤلف:
جناب آقای روح الله کلباسی (پژوهشگر بخش پژوهش بنیاد فرهنگ جعفری)
معرفی:
بین قرآن و تاریخ اهل سنت درباره حوادث صدر اسلام تفاوت فراوانی وجود دارد و بی شک قرآن به عنوان یک منبع تاریخی حقایق آن روزگار را برای ما بهتر روشن کرده و انحرافات کتب اهل سنت را نمایان می سازد.
کتاب حاضر با این رویکرد تدوین گردیدهاست. در این پژوهش قرآنی تاریخی ، صلح حدیبیه و فتح مکه از دیدگاه مورخین اهل سنت بررسی شده و پس از آن به سوره های فتح و نصر عرضه شده است.
🆔 https://eitaa.com/Bfjafari
🌐 بنیاد فرهنگ جعفری برگزار میکند
🔰 #خارج_مهدویت
با حضور ارزشمند حضرت آیت الله مهدی پور(زیدعزه)
🔻زمان: یکشنبه ها ساعت ۱۹:۰۰
🔻مکان: قم، بلوار امین، کوچه ۱۱، پلاک۵
#بنیاد_فرهنگ_جعفری
#ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/Bfjafari
#تلگرام👇
🆔 https://t.me/Bfjafari
#پخش_زنده_از_آپارات👇
🆔 https://www.aparat.com/bonyad_farhang_jafari/live
کانال درس خارج مهدویت استاد مهدی پور
🆔 https://eitaa.com/kharej_mahdaveiyat
جلسه در حال برگزاری است
از طریق لینک ذیل می توانید به صورت زنده شرکت نمایید.
🆔 https://www.aparat.com/bonyad_farhang_jafari/live
آئین گرامیداشت پژوهش و پژوهشگران بنیاد فرهنگ جعفری با حضور حضرت آیت الله علوی بروجردی دام ظله برگزار شد.
در این نشست، حضرت آیت الله علوی بروجردی دام ظله با ایراد سخنانی در اهمیت و جایگاه ویژه پژوهش و ادامه حرکت علمی بزرگانی همچون میرحامد حسین لکهنویی و علامه امینی و علامه محمدرضا جعفری که هریک در مسیر دفاع از عقائد حقه شیعه صاحب سبک و مکتب بوده اند اظهار داشتند که علیرغم پیشرفت قابل تحسین فعالیتهای موجود در حوزه های امامت و تاریخ کلام و تاریخ تحلیلی صدر اسلام در حوزه قم و به خصوص موسساتی مانند بنیاد فرهنگ جعفری ، هنوز این میزان از فعاليت آنگونه که باید و شاید مورد توجه و پیگیری قرار نگرفته و برای این مسیر نیازند ظرفیت سازی وسیع و تربیت نیروی انسانی فراوان ، مؤسسات فراوان و صدها پژوهشگر هستیم.
ایشان اشاره داشتند که حوزه نجف علیرغم این که به فقه و اصول شناخته میشود اما بزرگانی مانند علامه امینی، و علامه محمدرضا جعفری که هرکدام سرمنشأ برکات فراوانی بودند را در خود پرورش داده است.
در این نشست که همزمان با سالروز رحلت جانسوز حضرت ام البنین سلام الله علیها برگزار شد پس از ذکر مصیبت و توسل به ساحت مقدس این بانوی بزرگ اسلام، حجة الاسلام والمسلمین حائری مدیریت بنیاد فرهنگ جعفری با تقدیر و سپاس از تلاشهای گروه های علمی این مجموعه و بیان پیشرفت کمی و کیفی حرکت علمی و پژوهشی بنیاد جعفری ابراز امیدواری کرد که گروه های علمی در سیر علمی خود به نیازسنجی و اولویت بندی موضوعات و مسائل علمی بیش از پیش همت گماشته با قوت و سرعت بیشتری به نیازهای فکری جامعه شیعی واسلامی بپردازند.
در این دیدار که با عرضه ی برخی از آثار و تألیفات پژوهشگران و معرفی مدیران و اعضاء گروه های علمی توسط معاونت پژوهشی همراه بود لوح تقدیر از تلاشهای سه نفر از پژوهشگران فعال توسط آیت الله علوی بروجردی به آنان اهداء شد.
در ادامه ، مدیران گروه های علمی هر یک بصورت جداگانه به ارائه گزارشی از موضوعات و مسائل پژوهشی و روند فعالیت گروه علمی خود پرداختند.