مهجوریت قرآن یعنی جدا کردن دین از سیاست
امروز در سطح عالم و در زیر این آسمان، تنها نقطهی جهان که در آن بهطور رسمی احکام اسلامی، اجرا و قوانین و مقرّرات بر طبق قرآن و سنّت پیغمبر تنظیم و عمل میشود و به عبارت دیگر، مهمترین نقطهی دنیا که چنین حرکت عظیمی در آن انجام میگیرد، ایران اسلامی است. دولتی به نام اسلام حاکم است و این موضوع، در حقیقت تکلیفی را بر دوش همهی مسلمانان عالم میگذارد. چون اگر حکومتی براساس اسلام بود، به این معناست که اسلام مورد عمل قرار گرفته است. اما اگر اسلام به معنای اعتقاد و عمل افراد در جامعه وجود داشته باشد و حاکمیت دین برقرار نباشد، در چنین جامعهای قرآن و اسلام مهجور است. مصداق آن در قرآن کریم و در سورهی فرقان چنین آمده است: «وَ قالَ الَّرسولُ یا ربِّ اِنَّ قَومی اْتَّخذُوا هذَا القُرانَ مَهجوراً»(۱). پیغمبر اکرم نزد پروردگار عالم عرض میکند: «یا رَبِّ اِنَّ قَومی اْتَّخَذوا هذَا القُرانَ مَهجوراً». هَجر قرآن به چه معناست؟ بیشک به این معنا نیست که قرآن و اسم قرآن و اسم مسلمانی را بهطور کلّی از خود دفع کردند. این اتخّاذ نیست. «اتّخذوا هذا القُرانَ مَهجورا»؛ یعنی قرآن را دارند، اما همراه با هَجر. قرآن هست، اما مهجور است. به این معنا که قرآن در یک جامعه تلاوت شده و احترام ظاهری میشود، اما به احکام آن عمل نمیکنند و به بهانهی جدایی دین از سیاست، حکومت را از قرآن سلب مینمایند. اگر قرار بود که اسلام و قرآن حکومت نکنند، پس مبارزات پیغمبر برای چه بود؟ اگر پیغمبر اسلام بر این باور بود که نباید در حکومت و ادارهی زندگیِ مردم و قدرت سیاسی جامعه دخالت شود و همین قدر کافی است که مردم عقاید اسلامی داشته باشند و در خانهی خودشان این اعمال دینی را انجام دهند، معلوم نیست که چنین مبارزاتی بر پیغمبر تحمیل میشد. دعوای پیغمبر بر سر قدرت سیاسی و قبضه کردن قدرت به وسیلهی قرآن است. هَجر قرآن به این معناست که اسم قرآن وجود دارد و حاکمیت قرآن نیست. در عالم اسلام، هرجا که قرآن حاکم نیست، این خطاب نبیّ اکرم «یا رَبِّ اِنَّ قَومی اْتَّخَذوا هذَا القُرانَ مَهجوراً» صادق است.۱۳۷۳/۰۶/۰۴
آیا این اسامی را تا به حال شنیده اید!؟
لسوتو، بابادوس، کومور، موریس، نائورو، پالائو، پاپوآ گینه نو، سان مارینو، سنت کیتس و نویس، ساموآ، سائوتومه، سیشل، سوازیلند، تونگا، تووالو، وانواتو، مالاوی، کیپ ورد، جیبوتی، بنین، بلیز، آنتیگوا باربادو،جزایر سلیمان، جزایر فارور، جزایر مارشال، موریتانی و بسیاری دیگر
اینها اسامی بخشی از کشورهایی هستند که کاملا برنامه ریزی شده و با سیاست های آمریکا تشکیل شده اند و اینک عضو سازمان ملل هستند و هر کدام یک حق رای دارند!
از سال 1945 که سازمان ملل با حضور 51 کشور تشکیل یافته است تا کنون کشورهای زیادی با هدایت آمریکایی ها، به اصطلاح حقوقی مستقل شده اند و اعضای سازمان ملل را به چیزی در حدود دویست عضو رسانده اند
جالب اینجاست که به یکباره شما می شنوید که بالای 150 کشور در سازمان ملل ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده اند!
یا می گویند جامعه جهانی نگران برنامه های هسته ای ایران است!
اما کسی نمی گوید این جامعه جهانی چیست و چگونه تشکیل شده است!؟
کسی نمی گوید که اکثر این کشورها جمعیتشان به سیصد هزار نفر هم نمیرسد!
این نظم اگر ظالمانه نیست پس چیست!؟
✍«محمد علی رنجبر، محقق و پژوهشگر مسائل راهبردی»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
♦️چرا آمریکا از تشکیل و استقلال کشورهای جدید حمایت می کند!؟
امروز و در واکنش به پست قبلی حقیر، تعدادی از دوستان با سرچ در ویکی پدیا و بررسی تاریخچه استقلال کشورهایی چون کومور و یا جیبوتی، برای بنده پیام فرستادند که این کشورها خودشان مستقل شده اند و ربطی به آمریکا ندارد!
متاسفانه این دوستان ساده اندیشانه فکر می کنند که ویکی پدیا و سایر سایت ها و یا حتی کتاب های تاریخی پشت صحنه استقلال این کشورها و عضویت آنها در سازمان ملل را به وضوح تبیین می کنند!
این مساله باعث شد، بخشی از کتابی که با همراهی دکتر ترابی در حال نگارش آن هستیم را برای عزیزان قرار دهم تا بهتر متوجه این موضوع شوند
البته این فضا گنجایش انتقال همه مطلب را ندارد ان شاء الله به زودی و با تکمیل و انتشار کتاب، عزیزان می توانند کاملتر از نقشه امپراطوری آمریکا در عصر استعمار فرانو، آگاه شوند.
لطفا در ادامه به مطلب ارسالی عنایت کنید:
✍بعد از جنگ جهانی دوم آمریکایی ها که بر مکتب لیبرالیسم و شعارهایی چون برابری و مساوات تاکید داشتند و خود، یک جمهوری برآمده از استعمار بریتانیا و مستقل شده از آن بودند، نمی توانستند بپذیرند، دوران استعمار کهن، به یادگار مانده از دوره نظم بریتانیایی همچنان باقی باشد، آنها به این درک رسیده بودند که حس ناسیونالیستی و استقلال خواهی ملتها شرایط گذشته را پس میزند و راهی جز ورود به دورانی جدید و استعماری با شیوه جدید برای حفظ نظم و امپراطوری تازه شکل یافته خود ندارند.
اندیشکده های آمریکایی به خوبی میدانستند که کشورهای مستعمره و تحت الحمایه آنقدر مورد استثمار قرار گرفته اند و تهی از منابع اصلی قدرت از قبیل منابع انسانی یا نیروهای نخبه و کارآمد و منابع سرزمینی از قیبل محصولات کشاورزی و مواد اولیه معدنی شده اند، که به هیچ وجه توانایی بقای مستقل را ندارند، حتی مستعمره بزرگی چون هند هم توانایی بقای مستقل نداشت تا چه رسد به کشورهای کوچکی چون جیبوتی، کومور، قبرس، نامیبیا، جزایر مارشال و سایر کشورهای با سابقه استعماری، از این رو آنها میدانستند که اگر این کشورها مستقل هم بشوند، ساختارشان به گونه ای است که برای ادامه حیات و بقای سیاسی، امنیتی (به صورت عام) نیازمند به یک قدرت فائقه هستند و این قدرت کسی نیست جز قدرتی که فاتح و پیروز جنگ جهانی بوده است و اینک تمامی ساختارهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی در اختیار اوست!
لذا آمریکا هم خود را طرفدار استقلال این کشورها معرفی میکرد و هم به عنوان منجی با هزاران مستشار نظامی، صنعتی، مالی، کشاورزی، مهندسی و فرهنگی وارد آن کشورها می شد تا آنها را به سمت توسعه، اما در واقع زیر سلطه بردن آنها، سوق دهد، ضمنا برای کنترل و جهت دهی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی این ملت های به اصطلاح مستقل اما در واقع زیر سلطه هژمونی آمریکا، ساختارهایی طراحی کرد که این ملت ها مجبور باشند ذیل آنها حرکت کنند و اگر کشوری این مساله را نپذیرفت با شدیدترین تنبیه های ساختاری و نظام مند مواجه شود.
در واقع این کشورها از حیث حقوقی مستقل می شدند اما از حیث واقعی و ضریب وایبلیتی کاملا وابسته بودند.
وایبلیتی در لغت به معنای توانایی بقای مستقل است. و اگر بخواهیم به صورت خلاصه معنای اصطلاحی آنرا بیان کنیم باید گفت: خودکفایی بالقوه امنیتی یک واحد سیاسی البته امنیت به معنای عام آن (که شامل امنیت در حوزه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، منابع انسانی، سرزمینی، غذایی و غیره میشود)
به بیان دیگر یعنی یک واحد سیاسی که توانایی بقای مستقل و امن (بالقوه و بالفعل) را دارد.
از این رو وایبل نبودن یک واحد سیاسی یعنی آن واحد توانایی زیستن خودکفا و بقای مستقل و امن را ندارد. مثل یک انسان خردسال و یا بزرگسال ولی معلول و ناقص العضو یا پیر و فرتوت که نیازمند به مراقبت های ویژه است. مخصوصا زمانی که دچار وضعیتی بحرانی (مثل مریضی مزمن یا سرطان های بدخیم) شود. که در این صورت لحظه ای بدون مراقبت ویژه نمیتواند دوام بیاورد.
بسیاری از کشورهای موجود علی رغم اینکه از حیث حقوقی مستقل به حساب می آیند اما در عالم واقع، آن کشور بدون کمک واحدهای بزرگتر مخصوصا در مواقع بحرانی (چه طبیعی مثل زلزله یا سیل و چه غیرطبیعی مثل جنگ یا تحریم) توانایی ادامه حیات ندارند و باید از آنها مراقبت های ویژه ای داشت.
در نتیجه استقلال کشورهایی این چنینی درست در راستای منویات و اهداف شوم آمریکاست. منتها بسیار حساب شده و پیچیده این کار را می کنند. به گونه ای که در ظاهر انسان فکر می کند که این کشورها در یک فرایند طبیعی به استقلال رسیده اند و آمریکا هم خیرخواهانه طرفدار این استقلال خواهی آنهاست.
اما...
✍«محمد علی رنجبر، محقق و پژوهشگر مسائل راهبردی»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
♦️مبارزه با مفسدین کاملا جدی است!
چند روزی است خبرهای بسیار امیدوارکننده ای به دستم رسیده است.
دستگیری چندین قاضی بلندپابه، چندین فرمانده ارشد نیروی انتظامی، چندین مسئول رده بالای اجرایی، شناسایی حفره های نفوذ و ناامنی در فضای اقتصادی، شناسایی منفذهای فرارهای بزرگ مالیاتی!
اضافه کنید به موارد بالا، برخورد عتاب الود رهبری عزیز با وزیر اطلاعات و دستور معظم له به وزیر مبنی بر برخورد قاطع با مفسدین، احضار هیات دولت از سوی رهبری عزیز و حمایت قاطع از دولت برای مبارزه با مفاسد اقتصادی، درخواست رییس جمهور از قوه قضاییه برای ورود به فسادهای هماهنگ و...
اما چیزی که از همه امیدوارکننده تر است برخورد بدون ملاحظه اتاق جنگ اقتصادی با تروریستهای عرصه اقتصادی است
به گونه ای که از هر جناح و طیف که بودند دستگیر و برخورد شده است
نمونه اش برخورد قاطع با پرونده موسسه مالی و اعتباری ثامن
مساله ای که متاسفانه در گذشته چندان عملیاتی نمی شد و برخوردها جناحی بود
اما اینک همگان فهمیده اند شرایط، جنگی است
لذا کاملا جدی باید برخورد کرد.
برای سربازان گمنام امام زمان عج در سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات دعا کنید.
ان شاء الله به زودی شاهد تثبیت امنیت مالی و اقتصادی هم خواهیم بود.
🌀🌀باز نشر
(به مناسبت مثال فوتبالی رهبری عزیز در جمع اعضای هیات دولت که از آنها خواسته بودند به مانند تیم ملی فوتبال جانانه تلاش کنند، مطلبی را که مدتها قبل و در پاسخ به آقای فاضلی نوشته بودم مجددا برای عزیزان ارسال می کنم امید که قابل استفاده باشد👇
♦️افسانه پیل و پراید
"اندر حکایت نخبگان حقیری که هنوز درگیر بدیهیات هستند"
چندی پیش یک فایل صوتی از جناب دکتر #فاضلی پخش شد که آقای دکتر #رنانی آنرا با عنوان "افسانه #پیل و #پراید" در کانالشون بازنشر دادند.
ایشان در این فایل از عدم شفافیت و مشخص نبودن مساله اصلی کشور، سخن گفتند! و اینکه ما میخواهیم پیلی را در پراید جای دهیم!
نمیدانم چرا این اعزه هنوز گیر بدیهیات هستند و فکر می کنند همه مملکت گیر سوالات بدیهی آنهاست
جناب دکتر! اخیرا یک بازی فکری برای بچه ها تعبیه شده است که خیلی سریع متوجه میشوند یک شیء بزرگ را نمی توان در شیء کوچکتری جای داد، حال چگونه است که شما هنوز گیر این بدیهیاتید!
آخر چه کسی خواسته است فیلی یا به قول رفیقتان پیلی را در پراید جای دهد!؟
مساله ما کاملا روشن است شما نمی خواهید ببینید، حق دارید چون به شما یاد نداده اند بزرگ فکر کنید!
ما میخواهیم بزرگ شویم، میخواهیم تمدن نوین اسلامی شکل دهیم و جهانی شویم. این #تصمیم_سخت را نیز چهل سال قبل گرفتیم و می دانستیم راهی است بس دشوار! اما نابرده رنج گنج مسیر نشود!
پس کلان مساله ما ایجاد تمدن نوین اسلامی است
تصدیق میفرمایید که این کلان مساله به مسائل جزیی تر و مراحل مقدماتی تر، تقسیم میشود. مثل پیمودن یک قله 5 هزار متری!
لذا اینک مساله خرد ما با عنایت به آن کلان مساله بعد از تثبیت امنیت جانی ملت، تثبیت امنیت مالی و مقاوم سازی اقتصادی است!
و بزرگترین مانع بر سر تحقق این مهم امثال شماها هستید!
👌بگذارید مثالی بزنم تا مشخص شود:
یک وقت شما به عنوان رییس فدراسیون فوتبال ایران میگویید من اصلا حال و حوصله ورود به رقابت جهانی و چالش جهانی را ندارم، بدون شک کسی هم کاری با شما ندارد و البته اگر پول خرج کنید، مثل گاو! دوشیده میشوید و شما را در جایگاه VIP قرار میدهند و نوشابه هم براتون باز میکنند حتی اگر حامی مالی کاپ جهانی شوید صد البته بیشتر شما را می دوشند (خرید تسلیحات عربستان) و حسابی تحویلتون میگیرن
منتها آنوقت شما همیشه در حسرت می مانید و همیشه خود را عقب تر از آنها تصور میکنید! البته مسائل حقیری برای شما مساله اول میشوند اینکه موی فلان بازیکن چه رنگی است و فلان خواننده و سلبریتی طرفدار کدام تیم هست
ضمن اینکه مردم کشورتون هم دو قطبی و چند قطبی شده و هر کدام طرفدار یک تیم امریکایی و اروپایی میشوند!
خلاصه دنیایی دارید برای خودتان!
اما یک وقت شما #تصمیم_سخت میگیرید که با قدرت های بزرگ فوتبالی وارد چالش و رقابت شوید، اینک باید تلاش کنید و گام به گام پیش روید
دیگر نمی توانید بگویید فلان کشور ورزشگاه هایش چنین و چنانند
یا فلان تیم بازیکنانش اینگونه و آنگونه اند
وقتی پذیرفتید که وارد رقابت شوید همه بحران ها را به جان میخرید
از قضا وقتی با تلاش و پشتکار جزو 32 تیم نهایی قرار گرفتید (وارد باشگاه کشورهای هسته ای و فضایی و غیره شدید) ممکن است با بحران های زیادی مواجه شوید
مثلا بازیکنتان محروم شود!
آن یکی مصدوم شود!
دیگری افت بدنی و کیفی کند!
یا هیچ تیم تراز اولی حاضر نباشد با شما بازی دوستانه کند یا هیچ برند معتبری حامی شما نشود!
علاوه بر همه اینها قرعه بدی به شما می خورد و در سخت ترین گروه ممکن قرار می گیرید: اسپانیای قهرمان جهان، پرتغال قهرمان اروپا و مراکش قهرمان آفریقا
یعنی یک هم افزایی و #همآیندی همه بحران ها با هم علیه شما
حال چه کنیم؟
ظاهرا از دید شما و دوستانتان باید مذاکره کنیم یا همان تصمیم سخت از دید شما!! و بگوییم:
آقا گروه ما را عوض کنید
اما جواب منفی است!
آقا بازیکن محروم ما را ببخشید
باز جواب منفی است!
آقا زمان بازی ها را تغییر دهید تا بازیکنان ما آماده شوند
باز هم جواب منفی است!
اینک چاره چیست!؟
انسان های حقیر میگویند اصلا نمیریم و از همین الان میگیم ما را بازنده حساب کنند!
اینجوری هزینه اش خیلی کمتره!
ضمنا با مردم صحبت میکنیم و میگیم ما دولت دست آوردهای کوچک هستیم و همینکه تونستیم بین 32 تیم باشیم کافی است و دیگه نمیخواهیم دستاوردی بزرگتر از این داشته باشیم
اما انسان های بزرگ از همان ابتدا می دانستند که مساله آنها روی سکوی جهانی رفتن بوده است و باید تلاش کنند
با همین امکانات هم تلاش کنند
حال یا پایانش فتح و ظفر است و یا حذف آبرومندانه، نه ذلیلانه و بدون تلاش!
یعنی همان احد الحسنین قرآن خودمان (یا فتح یا شهادت)
البته زمانی که این تصمیم سخت و بزرگ را گرفتیم دیگر مسائل حقیری چون اینکه سرود تیم ملی را شجریان بخواند یا تتلو، تماشگران زن را با خودمان ببریم یا نه؟!
و سایر موارد، برایمان اولویت پیدا نمی کند!
پس مساله روشن هست
شما نمی خواهید روشن شوید!
لذا ملت ما همانگونه که خرمشهر را در سایه مدیریت جهادی آزاد کرد
خرمشهر های اقتصادی را نیز با مدیریت جهادی آزاد خواهند نمود!
✍«محمد علی رنجبر
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
♦️انتقاد در نظام طاغوتی و نظام اسلامی
از نظر بنده انتقاد نسبت به یک مسئول در نظام طاغوتی با انتقاد نسبت به مسئولی در نظام اسلامی بسیار متفاوت است!
انتقاد اولی باید به قصد تضعیف و تخریب باشد تا طاغوت را ساقط کنیم!
اما انتقاد در دومی باید به قصد اصلاح و ترمیم و دلسوزانه باشد. تا نظام اسلامی را تقویت کنیم
این نوع انتقاد قطعا همراه با ارائه طریق و راهکار باید باشد و البته منضبط و عقلایی!
نه بر اساس ظنیات!
عدم عنایت به این مساله (تفاوت انتقاد در نظام طاغوتی و اسلامی) بعضا ضربات مهلکی به ما زده است
و گاه نمی دانیم در حال بریدن شاخه ای هستیم که خود، روی آن نشسته ایم!
بنده هم مثل بسیاری از عزیزان منتقد آقای روحانی هستم
منتقد دولت ایشان هستم!
اما با این تفاوت که انتقادم تخریب گرایانه، تضعیف کننده، همراه با تهمت جاسوسی و خائن و توام با حب و بغض، شخصی و جناحی نیست!
انتقادم بچه گانه نیست که مثل بچه ای یک سنگ برداشته و همه شیشه ها را بشکنم!
این همان چیزی است که رهبری عزیز هم از ما توقع دارند!
✍«محمد علی رنجبر، محقق و پژوهشگر مسائل راهبردی»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
پیشنهاد می کنم عزیزان سخنرانی امروز رهبری عزیز در جمع مسئولین وزارت خارجه را حتما مطالعه کنند
شاه کلید و شاه بیت هایی در بیانات ایشان تبیین شد که می تواند به فهم و بینش راهبردی ما بسیار کمک کند.
این بیانات هم تعریض به موافقین مذاکره در گفتمان سازش بود و هم تعریض به مخالفین مذاکره بود مخالفین مذاکره عنایت ندارند که ما در گفتمان چالش هم مذاکره داریم (که ادامه جنگ در میدان دیپلماسی است). و موافقت رهبری با مذاکره همواره موافقت با مذاکره در گفتمان چالش است نه گفتمان سازش اما مخالفین مذاکره همواره مذاکره را معادل با مذاکره در گفتمان سازش می گیرند و آنوقت در اینکه چرا رهبری عزیز با مذاکرات موافقت می کنند گیر کرده و نمی دانند چه کنند!
بخش زیادی از مسائلی که معظم له مطرح کردند، در کتابی که تحت عنوان "جنگ سرد ایران و آمریکا؛ چارچوبی بر تحلیل تاریخ معاصر جهان" در حال نگارش هستیم، به صورت مبسوط و بر اساس رویکرد کلان و راهبردی، تبیین شده است و ان شاء الله به زودی با اتمام فصول پایانی در اختیار عزیزان قرار خواهیم داد.
دعا کنید روز به روز نسبت به منطق راهبردی و کلان امام و رهبری که از منطق کلان نگر اسلام ناب نشات میگیرد، معرفت و آگاهی پیدا کنیم تا در گردنه های حساس پیش رو، وظیفه خودمان را بهتر تشخیص دهیم.🙏🌹
بینش راهبردی
پیشنهاد می کنم عزیزان سخنرانی امروز رهبری عزیز در جمع مسئولین وزارت خارجه را حتما مطالعه کنند شاه کل
پیام بالا قدری مبهم بود و اصلاح شد!
♦️از تهدید حاج حسین تا تهدید حاج حسن
چندی قبل بن سلمان ابله، سعد حریری را گروگان گرفت تا امتیازی از ما بگیرد منتها هنوز مصاحبه ساختگی سعد حریری در متهم ساختن ایران تمام نشده بود که چند موشک از سمت یمن به ریاض شلیک شد، البته این تمام ماجرا نبود چرا که بعد از آن حاج حسین شریعتمداری در کیهان تیتر زد که بعد از ریاض نوبت دوبی و ابوظبی است! آن موشکها و تهدیدها کار ساز شد و سعد حریری به خانه برگشت!
بعد از آن هم شورای امنیت روزنامه کیهان را یکی دو روز توقیف کرد!
خاطرم هست چندین نفر از دوستانی که فهم راهبردی ندارند و متوجه این مسائل نبودند مدام به کیهان و حاج حسین ایراد می گرفتند که چرا این مطلب را نوشته است.
آنروزها عرض کردم این نهایت زرنگی ایرانی و کیاست اسلامی ماست که با یک کار حساب شده (تهدید و توقیف) به اهداف خودمان رسیدیم.
این روزها نیز نه تنها حاج حسین بلکه حاج حسن روحانی هم فهمیده است که باید از استراتژی هویج و چماق بهره برد!
باید قرص و محکم رقیب را تهدید کرد، آنهم تهدیدی جانانه
چندی قبل هم عرض کردم گزینه های ما فقط بستن تنگه هرمز نیست
دیروز هم رهبری عزیز فرمودند تمام مولفه های قدرت ما باید تبدیل به پشتوانه ای برای چانه زنی ما در عرصه سیاست خارجی شود.
امروز هم آقای روحانی خردمندانه و حکیمانه که از دولت تدبیر و امید جز این هم توقع نمی رود😉، بر این نکته صحه گذاشتند که تنها گزینه ما بستن تنگه هرمز نیست، بلکه جنگ با ایران مادر تمام جنگ هاست!
این یعنی تهدیدی راهبردی!
این یعنی طوفان قبل از آرامش!
این یعنی حاج حسین ها و حاج حسن ها همه با هم علیه یک دشمن واحد!
این یعنی یک ایرانی را هیچ وقت تهدید نکن!
این یعنی چطوری ترامپ!
و همه اینها:
یعنی روحانی مچکریم
بچه که بودم فیلمهای دفاع مقدس زیاد میدیدم و همیشه خودم را جای حاجی های فیلم که فرمانده بودند میگذاشتم
امروز خوشحالم که همه می خواهند حاجی باشند
از حاج حسین تا حاج حسن همه یک چیز می گویند: آمریکا قابل اعتماد نیست! و زبان زور را میفهمد!
من جای مسئولین ستاد اقامه نماز جمعه بودم حتما این هفته از حاج حسن می خواستم که نماز جمعه را اقامه کند و در این پوزیشن "حاجی مقاومت" که خیلی خوب هم صحبت میکنه
چنان حماسی حرف بزند و تکبیرهای غراء از مامومین بگیره، که سید احمد خاتمی و سید احمد علم الهدی خودشان بازنشسته شوند!
روحانی مچکریم😉
✍«محمد علی رنجبر، محقق و پژوهشگر مسائل راهبردی»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
آلترناتیو آمریکا برای تغییر رژیم ایران چه کسانی هستند!؟
چند صباحی است مواضع خصمانه آمریکا علیه ایران دیگر نه در پوشش دستکش مخملین بلکه کاملا با عریان کردن مشت آهنین آنها علنی تر و آشکارتر شده است
همه اینها هم به برکت صبر و استقامت و هدایتگری رهبری عزیز است
آمریکایی ها اینک آشکارا ایران را تهدید می کنند و آشکارا از تغییر رژیم در ایران می گویند!
اما به راستی آلترناتیو و جایگزین آنها چه گروه هایی هستند؟
لابد شما هم فکر می کنید دیگر سراغ سلطنت طلبها و منافقین که مردم ایران از هر دو خاطره ای بسیار بد دارند نخواهند رفت؟
اگر اینگونه فکر می کنید سخت در اشتباهید!
آنها هیچ آلترناتیوی ندارند
تمام تلاش آنها این بود که جایگزین هایی درون خود نظام درست کنند، اما با درایت و مدیریت رهبری تمام آن جایگزین های داخلی دستشان رو شد و هیچ امیدی به آنها نیست
اینجاست که باز هم آمریکا سراغ سلطنت طلبان و منافقین رفته است
کسانی که علنا در چهل سال گذشته بیشترین ضربه را به هموطنان خود زده اند
دو سه روزی است که مایک پمپئو در آمریکا به نشست های اینها میرود، برای مردم ایران (البته بخوانید اکانت های فیک و دروغین در توییتر) توییت میزند، نیکی هیلی توییت های منافقین را ریتوییت می کند، ترامپ هم ایران را تهدید به حمله نظامی می کند!
اما چرا اینها دچار توهم شده اند که سلطنت طلبان و منافقین هواخواهان زیادی در ایران دارند؟
نکته را باید در شبکه های اجتماعی جستجو کرد، اکانت های جعلی و فیکی که در این شبکه ها ایجاد شده است و لایک و ممبرها چنین توهمی را برای اینها ایجاد کرده
خدا را شاکر باشیم که دشمنان ما همیشه در توهمات خود غوطه ورند!
✍«محمد علی رنجبر، محقق و پژوهشگر مسائل راهبردی»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
♦️نمیخواستم این را بگویم اما ظاهرا چاره ای نیست
همه عزیزانی که مرا می شناسند و با نوشته های من آشنایند میدانند که به شدت تحفظ دارم از نقل جلسات خصوصی و مطالب بولتنی!
اما بعد از نوشتن مطلب (از تهدید حاج حسین تا تهدید حاج حسن) که چند تعریض و کنایه بود به طرفداران دکتر روحانی و البته نشان دادن عوض شدن واضح صحبت های ایشان، دوستان زیادی واکنش های بسیاری داشتند، بسیاری که متاسفانه اسیر حب و بغض شخصی هستند و اساسا شناختی از منظومه فکری رهبری عزیز و بینش راهبردی اسلام ندارند، این نوشته را ساده اندیشانه پنداشتند.
متاسفانه برخی از ما این کلام امام بزرگوار یعنی: میزان حال فعلی افراد است را صرفا در جنبه سلبی لحاظ میکنیم و صرفا هر زمان کسی سقوط کرد این کلام را حجت خود میدانیم اما اگر کسی از انحرافش برگشت و حرفهایش را تصحیح کرد ما مدام گذشته اش را یادش می آوریم و هیچ وقت از این کلام امام بزرگوار که میزان حال فعلی افراد است بهره نمی بریم!
حال آنکه اگر کسی گذشته درخشانی داشته باشد و اینک منحرف شده باشد اما بخواهد از گذشته اش مدام مثال بزند ما بلافاصله به حق میگوییم: میزان حال فعلی افراد است!
اما چرا این مساله را در موارد معکوس به کار نمی بریم، نمیدانم
نمیدانم این دردها را به کجا باید برد؟، عزیزانی بعضا متوجه این مسائل نیستند که باید بعد از سالها ولایی بودن حداقل قدری منطق ولایی امام و رهبری را درک کنند! اما...
این دوستان اسیر حب و بغض شخصی و جناحی، مدام بر جاسوس بودن این و آن مانور میدهند و وقتی که خشت اول تحلیل را کج بنا کنند، مدام برای توجیه تحلیل انحرافی و کج خود مجبورند توجیهاتی بیاورند که با عرض پوزش چیزی جز "تُف سر بالا" نیست.
مثلا میگویند روحانی جاسوس است و قطعا شورای نگهبان باید او را رد صلاحیت کند و بعد از تایید شورای نگهبان میگویند او شورای نگهبان را تهدید کرده است!
آخر چرا؟
چرا ما نمی خواهیم بفهمیم اینها تف سر بالاست، اینها زیر سوال بردن نهادهای انقلابی خودمان است!؟
این بود که تصمیم گرفتم برای اولین بار از یک جلسه خصوصی برای شما مطلب بنویسم!
بعد از انتخابات سال 92 و شعارهای کاندیدای پیروز و حرفهایش، رهبری عزیز در جلسه ای خصوصی فرموده بودند: هاشمی و روحانی جاسوس و خائن نیستند، بلکه اینها اعتقادشان این است که آمریکایی ها عوض شده اند و باید با آنها کنار آمد! فرموده بودند اینها جهل مرکب دارند و با انسانی که نه جاسوس و خائن است که بشود برخورد امنیتی کرد و نه نمی داند که نمی داند، باید به گونه ای حساب شده برخورد کرد و دست آنها را گرفت و آرام آرام آنها را از این جهل مرکب بیرون آورد!
اگر رفتار رهبری عزیز را ملاحظه کنید خواهید دید که مثل یک پدر دلسوز دست بچه هایش را گرفت و از یک چاه خطرناک عبور داد. نه اینکه...
مرحوم هاشمی که بعد از رای آوری ترامپ و تمدید قانون داماتو از سوی دولت اوباما، آنهم بعد از برجام، دق کرد و به دیار باقی شتافت (خداوند از سر تقصیراتشان بگذرد)
ماند جناب روحانی، او هم بعد از خروج آمریکا از برجام فهمید که: مگر دیوانه شده ایم که با آمریکا مذاکره کنیم!
حال بیایید یکبار دیگر وقایع را مرور کنیم!
و ببینید الان کجا ایستاده ایم!
کمی از حب و بغض شخصی هم دست برداریم
بسیار مفید است!
✍«محمد علی رنجبر، محقق و پژوهشگر مسائل راهبردی»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
این مطلب را بعد از مناظره سوم انتخابات ریاست جمهوری سال 96 در کانال تلگرامم نوشتم
باز خوانی آن بار دیگر خالی از لطف نیست
مخصوصا بندهای پایانی این مطلب که تلنگری بود به کسانی که فکر می کردند با رای آوری کاندیدای رقیب همه چیز انقلاب بر باد خواهد رفت!👇
♦️تحلیل #مناظره_سوم
در این مناظره یک نکته کاملا نمایان شد اینکه در کنار نقد نهادهای دولتی باید نهادهای #تقنینی، #قضایی و #نظارتی را به صورت جدی نقد کرد و از آنها خواست که چرا به عنوان نمونه شورای نگهبان نظارت قانونی خود یعنی نظارت استصوابی را (بنا بر تصریح قانون و بنابر درخواست رهبری عزیز از شورای نگهبان مبنی بر رعایت مر قانون)، اعمال نمیکند! یا چرا قوه قضاییه با این اتهامات جدی برخورد نمیکند و صحت و سقم آنها را به مردم اعلام نمیکند؟!
اما همانطور که در تحلیل پیرامون مناظره دوم عرض کردم آقای #روحانی خود را برای مناظره با آقای #احمدی نژاد آماده کرده بود و اصلا فکر نمیکرد رقیبش کسی مانند آقای #رییسی و یا آقای #قالیباف باشد.
او اصلا پلان B نداشت او آمده بود که حمله کند و اصلا نتوانست به خوبی از دولت مستقر خودش دفاع کند.
او در پایان مناظره سعی کرد #قالیباف را مثل چهار سال قبل تعریف کند و این بار به جای #گازانبر به او گفت: شما میخواستید دانشجوها را #لوله کنید!
غافل از اینکه اینبار خود زودتر از آنچه فکر میکرد تعریف شده بود (#دولت4درصدی) و مدام باید از ذیل این تعریف بیرون می آمد که نتوانست!
این مساله حکایت از این دارد که جناح #اصلاح طلب بعد از مرگ آقای هاشمی که همگان می دانند برای او سازندگی و اقتصاد مهم بود و نه آزادی و توسعه سیاسی، روحانی را کاملا به سمت امیال و دغدغه های آنها کشانده و نمیداند که با این حرف خود، باز هم به توده مردم (#96درصد) پیام داد دغدغه اصلی من نه شما بلکه آن #4درصد ویژه خوار و رانت خوار است که خوشی زیر دلشان زده و مدام از #آزادی های #یواشکی میگویند!
در واقع مردم امروز صداقت و برنامه آقای روحانی به همراه یار #پوششی و گل #خندانش (ما گلهای خندانیم) را کاملا مشاهده کردند و نشان دادند آنها به فکر مردم بودن را #پوپولیسم و عوامگرایی میدانند اما به فکر #خواص و اطرافیان بودن عین عدالت و نخبه گرایی است😳
کاندیداهای #اصولگرا هم در یک تاکتیک بسیار عالی فقط یک هدف را دنبال کردند و به جای پرداختن به خود و گل به خودی شبیه آنچه در انتخابات قبلی شاهد بودیم، همه برای به چالش کشیدن وضع #موجود تلاش کردند.
البته آقای رییسی اشتباهی کرد که شاید... بماند بعد از انتخابات خواهم گفت
در پایان خدمت برادران و خواهرانم عرض میکنم:
یک #کشاورز دو نوع محصول دارد محصولی که نیاز به زمان طولانی دارد (مثل درخت گردو) و محصولی که هر سال به بار می نشیند.(مثل هندوانه و خربزه)
انتخابات سپردن مدیریت مقطعی کشور به یک فرد است و مدیریت کلان کشور که حرکت کلی نظام به سمت #تحقق آرمانهاست به دست لایق نائب المهدی عج است و بس!
لذا همانگونه که رهبری عزیز اشاره کردند زیاد نگران آمدن و نیامدن این دولت و آن دولت نباشید و بگذارید برخی سرگرم خربزه و هندوانه باشند! تا درخت گردوی انقلاب را نخشکانند!
پس کاندیدای خود را #حق_محض و کاندیدای رقیب را #باطل_محض ندانیم!
@Mohammad_Ali_Ranjbar
این مطلب را هم شب انتخابات نوشتم
باز هم برای تاکید دوباره که صبر و تقوای رهبری عزیز اجر و پاداشش مفتضح شدن لیبرال های وطنی است.
به گونه ای که خداوند اجر این صبر و تقوا را برگشت همه چیز به نفع جریان انقلاب طراحی می کند
دیدید که وعده های قرآن صادق است
تنها کمی صبر و تقوا می خواهد
ان الله مع الصابرین
ان الله مع المتقین👇
♦️چرا #لیبرالها در این انتخابات شکست خواهند خورد!؟
همانطور که رهبری عزیز دیروز فرمودند: برنده اصلی انتخابات، #ملت و #نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
و این یعنی بازی #برد_برد برای ملت و نظام!
حتما سال 88 را یادتان هست که شادی و پیروزی ملت را #لیبرالهای مدعی #آزادی و #شادی ملت، چگونه تلخ کردند؟!
موسوی، کروبی، خاتمی و اعوان و انصار داخلی و خارج نشینشان باید می ماندند میدیدند که نظام چگونه از رای حداقلی و شکننده کاندیدای آنها دفاع کرد!
باید می ماندند و میدیدندکه چگونه دولت مورد حمایتشان با #دیپلماسی خنده و اسلام رحمانی اش در ایران و جهان مفتضح شد و ترامپی روی کار آمد که...
باید می ماندند و میدیدند، چگونه بزرگترین #حامی خود، کسی را که در قامت رهبری نظام میدیدند، به یکباره تک و تنها در استخر فرح به ملکوت اعلی پیوست!
باید میماندند و میدیدند، چگونه #دولت مورد حمایتشان همه ابزار و آلات مادی و غیرمادی را به کار گرفته: همه وزرا، معاونین، مدیران، استانداران، فرمانداران، بخشداران، دهیاران و همه و همه را به خدمت گرفته تا بار دیگر رای بیاورند!
کسانی که احمدی نژاد را متهم میکردند به بهره گیری او از امکانات دولتی، اینک خود به همان درد و بلکه بدتر، گرفتار شده اند!
و باید ببینند که اگر کاندیدشان باز رای بیاورد ملت و نظام چگونه به رای #هم_میهنانشان احترام می گذارند! و کشور را ماه ها درگیر فتنه و آشوب نمیکنند که چرا گفتید کاندید ما شکست خورده!!
و اگر کاندیدشان رای نیاورد باز هم ملت و نظام پیروزند اینکه ملت و نظام یکبار دیگر به شما فرصت داد اما قدر این فرصت را ندانستید و فقط برای #مطامع و منافع خود تلاش کردید!
این همه یعنی لیبرالهای وطنی فردا شکست مفتضحانه ای خواهند خورد! چه کاندیدشان رای بیاورد و چه رای نیاورند!
قرآن را باز کردم آیاتی را دیدم:
ان الله مع #المومنین!
ان الله مع #المتقین!
ان الله مع #الصابرین!
قطعا بدانید خداوند صحنه را به گونه ای مهیا کرده است که اجر و پاداش ایمان، تقوا و صبر ملت، نظام و رهبری را در این کارزار عطا کند.
ان شاء الله تعالی
@Mohammad_Ali_Ranjbar
🔷دکتر #حسن_عباسي "مداح" #علوم_استراتژيک
🔻متاسفانه ویدئویی از حسن عباسی منتشر شد که در سخنانی عجيب گفته است"اگر آب کشور را ببرد ارتش صدایش هم در نمی آید و هیچ موضعی نمی گیرد."🔺
حتما شما هم با مداحاني (حتي وجيه و خوش صدا) مواجه شده ايد که متاسفانه خود را در جايگاه يک مجتهد و نظريه پرداز اسلامي نشانده و بدون بهره گيري از علم و سواد لازم شروع به نظر دادن پيرامون مباحث اسلامي ميکنند.
ظاهرا اين مساله به ساير حوزه ها نيز سرايت کرده و گويي يک عادت غلط شده است.
برخي که نه سواد علوم استراتژيک دارند و نه تفکر راهبردي و فهم عميق پيرامون مسايل؛ خود را در جايگاه استراتژيست نشانده و هر از گاهي افاضه فيض نموده و کشور را با بحراني جديد مواجه مي کنند.
در عجبم که اگر عدالت وضع الشي في موضعه است يعني قرار دادن هر چيزي در جاي خودش.
چرا ما با حمايت بي مورد و بزرگ کردن برخي؛ به جامعه و آن فرد ظلم مي کنيم و آنها را به جايگاهي که نبايد قرار گيرند مي فرستيم.
♦️مطلب بالا را دو سال قبل نوشتم و تا دلتان بخواهد فحش و ناسزاهای عجیب و غریب از مریدان جناب دکتر شنیدم!
اما همانروز گفتم وقتی ما متوجه نباشیم انتقاد در نظام اسلامی با انتقاد در نظام طاغوتی متفاوت است
وقتی متوجه نباشیم که زیر سوال بردن تمام ارکان نظام و جاسوس خطاب کردن همه یعنی تف سر بالا
وقتی متوجه نباشیم که آتش به اختیار یعنی کار تمیز و کم هزینه که پوچ اندیشان را مدعی نکند
وقتی متوجه این لجن پراکنی های خود نباشیم
آنوقت میرسیم به جایی که می گوییم باید اعدام انقلابی کنیم و کلی هزینه روی دست جریان انقلابی بگذاریم
آخر تا به کی؟
چرا تا وقتیکه رهبری عزیز یعنی استراتژیست قرن را داریم پای صحبت این لجن پراکنان بی تقوا می نشینیم!
چرا به جای آقا آقا گفتن و پاره کردن هنجره خودمان، قدری، تنها قدری، منطق ایشان را فهم نمی کنیم!
مریدان عزیز جناب دکتر قبل از آن که فحشنامه علیه حقیر صادر کنند و در خصوصی و گروه های مختلف هر چه لایق استاد و مرادشان هست نثار بنده کنند، کمی به بیانات رهبری مراجعه کنند تا ببینند، آیا ایشون ولایی است یا خیر!؟
🔸اللهم اجعل عواقب امورنا خيرا🔸
✍«محمد علی رنجبر، محقق و پژوهشگر مسائل راهبردی»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
خبر خوشحال کننده
کلیات طرح انتقال آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی به تصویب رسید
بالاخره اینقدر گفتیم تا این طرح داره عملیاتی میشه
خدا را شکر
https://www.farsnews.com/news/13970502001077/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%A8-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D8%A8-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86
برخی از دوستان سوال میکنند آقای عباسی مگه دوباره چی گفتن
براتون ارسال میکنم
تا ببینید چگونه با بحث اعدام انقلابی چه هزینه ای برای جریان انقلابی ایجاد کرده است
نظام اسلامی باید یک گام به جلو بردارد و به سمت دولت اسلامی پیش رود نه اینکه مجموعه های نظام را زیر سوال ببریم و بگوییم ...