در تکمیل پست قبلی باید عرض کنم که:
ما سه «کلان_حوزه» کلی داریم
1. حوزه سیاسی-امنیتی-نظامی
2. حوزه اقتصادی-مالی-تجاری
3. حوزه فرهنگی-علمی-اجتماعی
از آنجایی که ایران یک کشور معمولی نیست و در جنگی همه جانبه به سر میبرد، جنگی که همه حوزه های فوق الذکر را شامل می شود، رهبری عزیز برای مدیریت کشور علاوه بر، «شورای عالی امنیت ملی» و «شواری عالی انقلاب فرهنگی»، شواریی دیگر را نیز اخیرا تشکیل دادند با عنوان «شواری عالی اقتصاد» این شورا با توجه به تمرکز دشمن بر نبرد اقتصادی و نیاز به یک قرارگاه مرکزی همچون «شواری امنیت ملی» و «شورای انقلاب فرهنگی»، ایجاد شد
متاسفانه به خاطر درگیر شدن بخش زیادی از نمایندگان مجلس به مسائل محلی و بخشی و البته درگیری های فشل کنند و شوربختانه تر به خاطر درک و شعور پایین نمایندگان، نمیتوان از همه ظرفیت مجلس استفاده کرد
لذا این شوارها ایجاد شدند تا چابک تر و دقیقتر مسائل را پیش ببرند
از این رو معتقدم هیچ جای نگرانی برای ورود برخی از نمایندگان اصلاح طلب نبود و بهتر این بود که جبهه اصولگرایی یک رقابت درون گروهی بین خودشان تشکیل می دادند تا، شور و نشاط انتخاباتی افزایش یابد
و اینگونه مشارکت بالاتر رود.
اما متاسفانه اینگونه نشد!
محمد علی رنجبر
♦️از کرونای جسمی تا کرونای روانی
1- بارها عرض کرده ام که ما یک کشور عادی نیستیم و آمریکا جنگی همه جانبه و هیبریدی و ترکیبی علیه ما راه انداخته است
در این جنگ هم به تعبیر رهبری عزیز، دشمن از هیچ اقدامی فروگذار نیست و از هر فرصتی برای ضربه زدن استفاده می کند.
2- وقتی بدانیم که با جنگی همه جانبه مواجه هستیم، باید به همه حوزه ها و مسائل نگاهی امنیتی داشته باشیم. از جمله این حوزه ها فضای رسانه ای است. رسانه ها کارشان انگاره سازی، بولد کردن حوادث کوچک، کاریکاتوری جلوه دادن آن حادثه و ترساندن همه جامعه است. پس باید رسانه ها را در قالبی امنیتی بررسی کرد و نسبت به مسائل دیدی امنیتی داشت.
3- کرونا یک ویروس مثل همه ویروسهای دیگر است، اما متاسفانه وقتی ما راهبرد رسانه ای نداشته باشیم و حواسمان به جنگ همه جانبه دشمن و ابعاد امنیتی حوادث نباشد، صبح تا شب همان چیزی را که رسانه های غربی علیه چین راه انداخته بودند، ما نیز عینا در رسانه های خود من جمله صدا و سیما تکرار می کنیم و پژواک هراس هولناک انگاره سازی آنها می شویم
4- با این شرایط به یکباره خبر ورود این ویروس از ایران مخابره می شود و مردمی را که خود، در انگاره سازی ترس هولناک، جهت داده بودیم، با یک خبر دهشتناک مواجه می کنیم و دشمن هم از این فرصت نهایت بهره را میبرد
5- همه اینها یکطرف، غلبه نگاه جناحی و آتو گرفتن های بچه گانه از یکدیگر هم یک طرف، یعنی وقتی باید به این مسائل نگاهی ملی و فراجناحی داشته باشیم و همه یکدل و یکصدا با هم به جنگ ویروس جسمی و روانی برویم، افشاگری های بچه گانه ای شبیه به آنچه که نماینده قم انجام داد می کنیم و بیش از پیش به سلب اعتماد عمومی کمک کرده و دشمن را جری تر می کنیم.
این قضیه در جریان ریزگردها، پلاسکو، سیل، قتل آتنا و غیره و غیره به وضوح مشاهده شد
از هر دو جریان هم مشاهده می شود، یعنی همه چیز را دو قطبی می کنند و به تنافر و دوقطبی سازی کمک می کنند.
پس عزیزان عنایت داشته باشند که در این فضا همه چیز امنیتی است و نباید هر خبری را پخش کرد، نباید هر واقعتی را جار زد، نباید هر مشاهداتی را بر زبان جاری کرد و البته نباید هراس داشت و کاملا ناامید شد!
محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تلاش ترامپ برای کوچکنمایی شیوع کرونا در آمریکا
رئیس جمهور آمریکا:
🔹خطر اپیدمی کرونا برای مردم آمریکا بسیار اندک است. ما موفقیت بزرگی در این زمینه داشتیم؛ در عین حال انتشار آن را در برخی کشورها میبینید. ایتالیا و چندین کشور دیگر [برای کنترل آن] با مشکل مواجه شدهاند.
🔹هر سال ۲۵ تا ۶۹ هزار نفر در جهان در اثر ابتلا به آنفولانزا میمیرند که در مقابل تلفات کرونا رقم بسیار بالاتری است.
🔸ترامپ با وجود کوچکنمایی درخصوص آمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا در آمریکا، معاون خود را مسئول مقابله با شیوع این بیماری کرد.
fna.ir/dfhp6a
@Farsna
🔴 سقوط میلیاردی و یک شبه اَبَر شرکتهای آمریکائی
▫️اثرات شیوع گسترده و جهانی ویروس کرونا بازارهای سهام را نیز از قلم نیانداخته است و با طوفان فروش سهام از سوی سهامداران مواجه شده است، به طوری که جمع شرکتهای موسوم به GAFAM که متشکل از گوگل، آمازون، فیسبوک، اپل و مایکروسافت است تنها در یک روز مجموعا ۲۳۷ میلیارد دلار از ارزش بازاری خود را از دست دادند.
▫️بیشترین سقوط در ارزش بازار مربوط به اپل و مایکروسافت است که به ترتیب با سقوط ۶۵ و ۵۸ میلیارد دلاری مواجه شدند و بعد از آنها نیز بیشترین سقوط مربوط به گوگل، آمازون و فیسبوک بوده است
♦️ترکیه، اسیر «خلأ هویتی» و «تذبذب استراتژیکی»
1- ترکیه سالها تلاش کرد تا خود را اروپایی معرفی کند و هویت خود را یک کشور اروپایی قرار داد، اما آنها هر چقدر تلاش کردند، با سد محکم کشورهای اصلی اتحادیه اروپا مواجه شدند و اجازه ورود ترکیه به اتحادیه اروپا را ندادند.
این اصرار افراطی از سوی غربگرایان ترکیه و عدم توفیق شان، منجر به اقبال مردم به نئو عثمانی هایی چون اردوغان شد و او جهت دهی هویتی ترکیه را نگاه به شرق و آسیایی شدن، تغییر داد.
2- اما اردوغان با دو مانع بزرگ مواجه بود، یکی مخالفت و ممانعت غرب گرایان اروپا محور که هنوز سودای اروپا را در سر داشتند و دوم پس زدن اهداف هویتی ترکیه از سوی دولت ها و مخصوصا ملت های منطقه
لذا اردوغان مجبور بود به هر دو طرف باج دهد تا بتواند خودش را تثبیت کرده و بلکه بتواند به یک جهت دهی هویتی مشخصی دست یابد. نتیجه این باج دادن ها هم مشخص بود!، ارائه تصویری مذبذب از رهبری که می خواهد مقتدر جلوه کند!
3- اردوغان با خود فکر می کرد که می تواند مثل ایران، عمق استراتژیک درست کند و حوزه نفوذ ترکیه را در اوراسیا و فراتر از آن در شمال آفریقا مشخصا مصر و حتی شرق آسیا یعنی ایغورهای چینی، بگستراند. اما نمی دانست که جهت دهی هویتی و ایجاد «عمق استراتژیک»ی نیازمند به «صبر استراتژیک»ی و اجرایی کردن «گام به گام» است. او نمی دانست که ایرانی های با حوصله چندین سال روی طرح و نقشه دقیق یک "قالی" کار می کنند و بعد هم با حوصله آن قالی را بافت به بافت پیش می برند و بافت های ریز به ریز آن قالی را از رنگ های مختلفی بر اساس یک طرح واحد کنار هم نشانده و هویت می بخشند و بعد هم در عین استفاده و نشستن روی آن قالی، به خوبی از آن مراقبت می کنند. لذا تذبذب ترکها در جهت دهی هویتی درون ترکیه و فراتر از مرزها، ترکیه را در یک خلأ هویتی قرار داد.
4- برآمد این جهت دهی هویتی ناکارآمد و ناقص و کم حوصله، لاجرم منجر به «تذبذب استراتژیک»ی بود. او تا توانست از معارضان سوری در همراهی با جبهه «غربی_ عبری و عربی»!، حمایت کرد. اما تا توانست از سیاست های این جبهه نسبت به فلسطین انتقاد کرد و مخالفت خود را آشکار کرد. او همزمان هواپیمای روسی را می زد و چندی بعد قراردادهای استراتژیک با روسیه می بست!
5- این مساله ادامه داشت تا کودتای بزرگ علیه اردوغان؛ اما ایران و مشخصا سردار سلیمانی اردوغان را از یک کودتای بزرگ نجات داد، او را با خود متحد کرد و برای آزادسازی حلب نهایت استفاده را از او بردند. بعد هم نشست های سه جانبه ای با حضور روسیه برای تداوم همکاری ها طراحی شد. اما همان اپیدمی خلا هویتی و فقدان رهبری واحد و متنفذ در ترکیه و البته نفوذ لابی های قدرتند غربی و نفوذ گسترده بانکها و شرکت های غربی، ترکیه و اردوغان را مجدد در یک «تذبذب استراتژیکی» قرار داد و نتیجه آن قطعا به ضرر شخص اردوغان خواهد بود. (خدا روزی را نیاورد که اقتصاد یک کشور مقاوم نباشد و وابستگی شدید به شرکتها و لابی های غربی پیدا کند)
او با حضور مستقیم نظامی در سوریه و عدم پایبندی به توافقات سه جانبه و همراهی کردن با سیاست های غربی و آمریکا، خود را وارد یک مهلکه تاریخی کرده که نه راه پس دارد و نه راه پیش!
زمان مشخص خواهد کرد که این «حماقت استراتژیک»ی چه بر سر او خواهد آورد. همان بلایی که غربی ها بر سر تمامی متحدان خود آوردند. از شاه ایران و صدام و مبارک بگیر تا بن علی و قذافی و مرسی و ابوبکر البغدادی!
و البته همه اینها در قرارگاه مرکزی «نبرد استراتژیک ایران با آمریکا»، از سوی استراتژیست های قهار نظام، تحت درایت رهبری عزیز، در حال رصد است و به زودی مشخص خواهد شد که صبر استراتژیکی که دربرگیرنده «زرنگی ایرانی آمیخته با کیاست اسلامی» است، چگونه پیروز این تحولات خواهد بود و چگونه غربی ها تخته را از زیر پای اردوغان می کشند و او دست از پا درازتر...
محمد علی رنجبر
۹ اسفند ۱۳۹۸
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
هدایت شده از خانه طلاب جوان
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #جهاد_یاری_رسانی 💠
🎥 مصاحبه کامل پیرامون فعالیت #قرارگاه_جهادگران_سلامت در شهر قم
🎙 حجتالاسلام والمسلمین کاظم زاده (مسئول قرارگاه جهادگران سلامت)
📺 شبکه خبر
#کرونا_را_شکست_می_دهیم
💠💠 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستانی که می گویند انتقام سخت چی شد!؟
بخشی از جلسه وزیر خارجه آمریکا با نمایندگان کنگره آمریکا را ملاحظه کنید، آنها هممی دانند که ایرانیها با پنبه سر می برند
آرام آرام:
🔹نماینده: نگران انتقام دیگری به غیر از حمله به پایگاه ما در عراق نیستید؟
🔹پامپئو: بله، هستیم. ایران کارهای دیگری هم غیر از حمله به پایگاه انجام داده
🔹نماینده: احمقانه خواهد بود اگر فکر کنیم انتقام ایرانیها برای کشتن ژنرالشان تمام شده. ایرانیها گاهی برای انتقام سالها صبر میکنند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ترامپ: وقت آن است که آمریکاییها از افغانستان به خانه بازگردند
رئیس جمهور آمریکا:
🔹ما میخواستیم توافق حاصل شود، طالبان هم به دنبال توافق بود و رئیسجمهور غنی هم در این زمینه نقش زیادی داشت.
🔹آنچه انجام دادیم در زمینه مبارزه با تروریسم عالی بود و وقت آن است که آمریکاییها از افغانستان به خانه بازگردند.
🔹آنچه توافق با طالبان انجام میدهد، بازگشت آمریکاییها به خانه است.
fna.ir/dfi5eg
@Farsna
♦️میراث شوم بریتانیا و آمریکا برای «شبه قاره»
این ایام تصاویری از هند مخابره می شود که دل هر انسانی را به درد می آورد. اما تحولات و درگیریهای چند روز اخیر هندوستان را باید در نقشه های شوم بریتانیا و بعد هم آمریکا برای این منطقه جستجو کرد. شبه قاره که قبل از استعمار بریتانیا یک منطقه وسیعی از پاکستان و هند تا بنگلادش امروزی را شامل می شد، از اکثریت مسلمان برخوردار بود، اما بریتانیا و آمریکا سیاست شان بر این بود که مسلمانان هند را به اقلیت تبدیل کنند، آنها دو کشور پاکستان و بنگلادش را به وجود آوردند و جمعیت بسیار زیادی از مسلمانان را در این دو کشور تازه تاسیس شده اما کم وسعت جای دادند و هندوها را در سرزمینی بزرگ که هند فعلی نام دارد، باقی گذاشتند و مسلمانان درون هند را به اقلیت تبدیل کردند.
متاسفانه استقلال طلبان پاکستانی و بنگلادشی متوجه نبودند که چه نقشه شومی برای مسلمانان شبه قاره طراحی کرده بودند و در سال 1947 پاکستان شرقی و غربی را از هند جدا کردند و سپس در سال 1971 پاکستان شرقی را از پاکستان غربی جدا کردند و بنگلادش فعلی را به وجود آوردند. دو کشور کوچک از حیث سرزمینی اما با جمعیتی بسیار زیاد که به ترتیب ششمین و هشتمین کشور پرجمعیت دنیا به حساب می آیند.
در واقع بعد از جنگ جهانی دوم آمریکایی ها که بر مکتب لیبرالیسم و شعارهایی چون برابری و مساوات تاکید داشتند و خود، یک جمهوری برآمده از استعمار بریتانیا و مستقل شده از آن بودند، نمی توانستند بپذیرند، دوران استعمار کهن، به یادگار مانده از دوره نظم بریتانیایی همچنان باقی باشد، آنها به این درک رسیده بودند که حس ناسیونالیستی و استقلال خواهی ملتها شرایط گذشته را پس میزند و راهی جز ورود به دورانی جدید و استعماری با شیوه جدید برای حفظ نظم و امپراطوری تازه شکل یافته خود ندارند.
اندیشکده های آمریکایی به خوبی میدانستند که کشورهای مستعمره و تحت الحمایه آنقدر مورد استثمار قرار گرفته اند و تهی از منابع اصلی قدرت از قبیل منابع انسانی یا نیروهای نخبه و کارآمد و منابع سرزمینی از قیبل محصولات کشاورزی و مواد اولیه معدنی شده اند، که به هیچ وجه توانایی بقای مستقل را ندارند، حتی مستعمره بزرگی چون هند هم توانایی بقای مستقل نداشت تا چه رسد به کشورهای کوچکی چون جیبوتی، کومور، قبرس، نامیبیا، جزایر مارشال و سایر کشورهای با سابقه استعماری، از این رو آنها میدانستند که اگر این کشورها مستقل هم بشوند، ساختارشان به گونه ای است که برای ادامه حیات و بقای سیاسی، امنیتی (به صورت عام) نیازمند به یک قدرت فائقه هستند و این قدرت کسی نیست جز قدرتی که فاتح و پیروز جنگ جهانی بوده است و اینک تمامی ساختارهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی در اختیار اوست!
لذا آمریکا، هم خود را طرفدار استقلال این کشورها معرفی میکرد و هم به عنوان منجی با هزاران مستشار نظامی، صنعتی، مالی، کشاورزی، مهندسی و فرهنگی وارد آن کشورها می شد تا آنها را به سمت توسعه، اما در واقع زیر سلطه بردن آنها، سوق دهد، ضمنا برای کنترل و جهت دهی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی این ملت های به اصطلاح مستقل اما در واقع زیر سلطه هژمونی آمریکا، ساختارهایی طراحی کرد که این ملت ها مجبور باشند ذیل آنها حرکت کنند و اگر کشوری این مساله را نپذیرفت با شدیدترین تنبیه های ساختاری و نظام مند مواجه شود.
در نتیجه استقلال کشورهای این چنینی در راستای منویات و اهداف شوم آمریکاست. منتها بسیار حساب شده و پیچیده این کار را می کنند. به گونه ای که در ظاهر انسان فکر می کند که این کشورها در یک فرایند طبیعی به استقلال رسیده اند و آمریکا هم خیرخواهانه طرفدار این استقلال خواهی آنهاست.
در واقع آنچه در هند امروز اتفاق می افتد میراث شومی است که اگر پاکستان و بنگلادش و هند با هم یکی بودند، هرگز مسلمانان هند در اقلیت قرار نمی گرفتند و هندوها این چنین حکمرانی نمی کردند!
باید برای این میراث شوم، چاره ای اندیشید!
محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
♦️راه چاره برای مسلمانان شبه قاره
گاندی یک هندو بود که بر صلح میان مسلمانان و هندوها تاکید داشت
او به محمدعلی جناح رهبر استقلال پاکستان تاکید داشت که از هند جدا نشوند و اگر با هند باقی بمانند، او حاضر است وزرای زیادی از بین مسلمانان برای دولت انتخاب کند
این پیشنهاد گاندی به مذاق هندوهای ناسیونالیست افراطی خوش نیامد و یک هندوی ملی گرای افراطی به نام "ناتورام گودسه" گاندی را ترور کرد!
پس گاندی هندو توسط یک هندوی ناسیونالیسم کشته شد!
به جرم اینکه می خواست به مسلمانان فضای بیشتری برای مشارکت در قدرت اعطا کند.
قاتل گاندی در دفاعیات خود می گوید:
"با خود میاندیشیدم و میدیدم که، اگر جناب گاندی را بکشم، سراسر تباه خواهم شد، تنها انتظاری که میتوانم از هموطنان خودم داشته باشم نفرت و بیزاری است، و نه فقط زندگی که عزت و آبرویم از دست خواهد رفت. در عین حال، احساس میکردم که، بدون جناب گاندی، سیاست هندوستان مطمئناً به مسیر بهتری خواهد رفت، توان تلافی کردن پیدا میکند، و به اتکای نیروهای مسلحش پرتوان خواهد شد. آینده من تباه میشود اما ملت ما از تعدیات پاکستان در امان خواهد ماند."
همانطور که قاتل گاندی پیش بینی کرده بود، هندوهای افراطی یک ملیشیای نظامی بسیار بزرگ ایجاد کردند، میلیشیایی با نام مخفف RSS که شش میلیون عضو دارد و از این میلیشیا برای پیشبرد اهداف هندوها استفاده می کنند.
این هندوهای ناسیونالیست افراطی اخیرا مجددا با حزبی به نام بهاراتیا جاناتا یا با نام مخفف BJP به رهبری "مودی" که نخست وزیر هند است روی کار آمدند
همان طور که موج ملی گرایی منجر به روی کار آمدن، ترامپ ناسیونالیست در آمریکا، بوریس جانسون ناسیونالیست در انگلستان و ژائیر بولسونارو در برزیل، شد
ناسیونالیسمی که به شدت نژادپرست، مهاجرستیز و اسلام ستیز است.
حال از چنین هندوهای ملی گرای اسلام ستیزی که از یک سازمان میلیشیای نظامی گسترده برخوردارند، می شود بدون داشتن تشکیلاتی گسترده و شبه نظامی، خلاصی یافت!؟
امید که طلاب هندی، کشمیری، بنگلادشی و پاکستانی برای احیای مقاومت اسلامی در شبه قاره با هم هماهنگ شوند و تشکیلات سازی کنند.
محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حضرت آیتالله خامنهای: همه دستگاههای کشور با وزارت بهداشت که در صف مقدم مقابله با بیماری قرار دارد، همکاری کنند و امکانات مورد نیاز خود را در اختیار آن قرار دهند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تشکر مجدد رهبر انقلاب از کادرهای پزشکی و درمانی
🔸این عزیزان در حال جهاد فی سبیل الله هستند.
@Farsna
کسی که درب های حرم امام غریب و شهیدِ مسموم شده با زهر را، لیس می زند و اندکی نمی اندیشد که چرا امام نتوانستند جلوی ورود زهر به بدنشان را بگیرد، همان میزان بی بهره از عقل و خرد و حکمت است، که عده ای فکر می کنند با پیشرفت های مادی، بی نیاز از خداوند و ماوراء و توسل به ائمه شده اند!
افراط و تفریط دو سوی یک حماقت اند!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دعوت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برای پیوستن به پویش ملی «به توان ما»
🔹در این پویش، هزینههایی که قرار بود برای برنامههای مذهبی مانند «اعتکاف، نمازهای جماعت، جشنهای اهل بیت و...» خرج بشود و به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد، برای خرید بستههای سلامت و پیشگیری از کرونا و ارسال به مناطق محروم استفاده بشود.
@Farsna
♦️بلاء حسنی به نام «کرونا ویروس»
برخی از ما فکر می کنیم همینکه شهادتین بر زبان جاری کردیم و گفتیم ایمان آوردیم، دیگر نیازی به اقدام و تلاش و جهاد در برابر بلایای طبیعی و مصنوعی نیست، حال آنکه اساسا ابتلاءات، فرصت بروز و ظهور ایمان درونی در عالم خارج است.
یعنی تهدیدات را تبدیل به فرصت کنیم و خداوند نیز در مسیر مجاهدت و تبدیل تهدیدات به فرصت کاملا هوای مومنان را دارد. و فرصتی که در تهدیدات برای بروز توانایی ها و نشان دادن ایمان و عاقبت به خیری وجود دارد، هرگز در خود فرصت نیست!
به همین خاطر بر اساس آیه شریفه ذیل، "کرونا" را باید یک بلای حسن دانست جایی که خداوند می فرمایند:
فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ ۚ وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ ۚ وَلِيُبْلِيَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ذَٰلِكُمْ وَأَنَّ اللَّهَ مُوهِنُ كَيْدِ الْكَافِرِينَ
ترجمه:(ای مؤمنان) نه شما بلکه خدا کافران را کشت و (ای رسول) چون تو تیر (یا خاک) افکندی نه تو بلکه خدا افکند (تا کافران را شکست دهد) و برای آنکه مؤمنان را به آزمونی نیکو از سوی خود بیازماید، که خدا شنوا و داناست. سرنوشت مؤمنان و کافران، همان بود که دیدید! و خداوند سستکننده نقشههای کافران است.
ان شاء الله این بلاء حسن منجر به بزرگی و مجد و عظمت ایران و ایرانی خواهد شد.
چندی پیش در مباحثه ای تلگرامی با شاگردان و مریدان سریع القلم، آنها صبحت های سریع القلم را می آوردند که به آمارهای جهانی استناد می کرد و اقتصادهای کشورهایی نظیر آمریکا، چین، کره جنوبی، آلمان، ژاپن، ایتالیا و غیره را رو به پیشرفت می دانست و اقتصاد ایران را راکد و یا با شیب ملایمی به سمت پیشرفت و بعضا پسرفت معرفی می کرد و می گفت شما ها از کجا می گویید آمریکا رو به افول است!؟
بنده هم برایشان زلزله بزرگ لیسبون را مثال می زدم که در سال 1775 زلزله ای 9 ریشتری و پشت بند آن سونامی گسترده ای امپراطوری پرتغال را که در اوچ بود و مستعمره ای بزرگ به نام برزیل داشت و کسی فکر نمی کرد از هم بپاشد، فروپاشید!
کرونا را باید بلای حسنی نامید که مثل یک سونامی اقتصاد کشورهای بزرگ را فروپاشید.
ممکن است گفته شود اقتصاد ما هم متاثر از این فضا شد، در پاسخ خواهم گفت، اقتصاد ما به خاطر تحریم های چهل ساله که در این سالها به اوج خودش رسیده است، آمادگی چنین فضاهایی را دارد و مردم آماده اند، اما آیا مردم آمریکا و ژاپن و چین و کره جنوبی و آلمان و غیره طاقت و تحمل سونامی کرونا را دارند؟
زمان مشخص خواهد کرد!
لذا امیدوار به آینده؛ حسن ظن به خداوند و نظام اسلامی را فراموش نکنید
محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
ضمن عرض تبریک میلاد مولی الموحدین ع، مصاحبه زیر که بخش دومش مربوط به بنده است بخشی از زمانه علی ع از زبان علی ع و برگرفته از خطبه شقشقیه است
ان شاء الله دوستان مطالعه کنند نکات مهمی را عرض کرده ام
mehrnews.com/news/4871770
♦️چگونه به بازدارندگی راهبردی در سطح جهانی دست یابیم؟
برای دستیابی به هدف بازدارندگی راهبردی در سطح جهانی و قوی شدن، موارد ذیل را باید اجرایی کرد:
1-ساخت موشکها و پهپادهای قاره پیما
2-ایجاد نیروی دریایی راهبردی و ساخت شناورهای سطحی و زیرسطحی قدرتمندی که توانایی نزدیک شدن به آبهای سرزمینی دشمنان جهانی و زدن خاک آنها را داشته باشد.
3-تاسیس پایگاه های دائم و رسمی در تمام نقاط حساس و راهبردی و بر اساس اولویت بندی تهدیدات دشمن در آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین و سایر نقاط
4-شبکه سازی نیروهای مردمی در سطح جهانی با هدایت سپاه قدس و در قالب «رزمندگان بدون مرز»
5-شبکه جهانی رسانه ای با ماهواره ها و پلت فرمهای سخت افزاری بومی
6-حضور فعال و تهاجمی سیاسی و دیپلماتیک برای پشتیبانی و حفظ دولت های ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی و جلوگیری از کودتاها و انقلاب های مخملین توسط سرویس های امنیتی آمریکایی و صهونیستی در آن کشورها
#قوی_شویم
♦️از «کرونای چینی» تا «نفت آمریکایی»
یکی از انواع نفتها، نفت شِیل یا Oil Shale است، نفتی که از نوعی سنگ آتش زا به دست می آید و آمریکا بیشترین منابع نفتی شِیل را دارد.
منتها استخراج این نوع نفت، هزینه زیادی دارد و کارشناسان معتقدند که اگر قیمت نفت زیر شصت دلار در هر بشکه باشد، استخراج آن صرفه اقتصادی ندارد.
گران شدن نفت در این سالها منجر به سرمایه گذاری زیاد آمریکا و شرکت های بزرگ این کشور در " نفت شِیل" شد و سهامداران زیادی در این بخش سرمایه گذاری کردند تا در آینده با فروش نفت به دست آمده، به سود کلان دست یابند.
این مساله تا جایی پیش رفت که در این اواخر آمریکا را از وارد کننده نفت به یک صادرکننده تبدیل کرد و حذف نفت ایران با تحریمهای تحمیل شده، چندان ضربه ای به بازارهای جهانی نفت وارد نکرد.
اما کرونا ویروس که منشاء آن از چین آغاز شد، منجر به کاهش تقاضای چین و با شیوع این ویروس در سراسر جهان، منجر به کاهش بی سابقه قیمت نفت شد. علاوه بر اینکه عربستان برای اینکه بتواند مشتریان خود مخصوصا از شرق آسیا که درگیر کرونا-ویروس بودند را، به خرید بیشتر تشویق کند، نفت خود را چند دلار از قیمت روز جهانی کمتر به فروش می رساند و این عامل دیگری بر کاهش مضاعف قیمت نفت شد
عامل دیگر کاهش بیشتر قیمت نفت را باید در مخالفت روسیه با کاهش عرضه نفت در اوپک دانست.
گویی همه متحدین و رقبای آمریکا دست به دست هم داده اند تا نفت شِیل آمریکا را زمین بزنند و سهامداران و سرمایه گذاران آمریکایی را به ورشکستگی کامل بکشانند.
لذا میتوان گفت کرونای چینی به شدت بر نفت آمریکایی اثرگذار بوده!
ضمنا کاهش قیمت نفت باعث می شود که ایران همان چند هزار بکشه نفتی را هم که زیر قیمت برای جذب مشتری می فروخت، نتواند به فروش برساند چون اصلا به صرفه نیست و این فرصت بسیار مناسبی است تا با تمرکز بیشتر بر اقتصاد غیرنفتی، وابستگی کشور را به نفت کمتر و کمتر کنیم.
✍️محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
هدایت شده از بینش راهبردی
♦️این روزها قرآن را زیاد بخوانید
لابد شما هم مثل همه انسان ها دوست داشتید سوار بر یک سیاره و ماشین زمان به گذشته های دور و دراز سفر کنید و از حوادث گذشته بدانید، حتما دلتان میخواست به دوردستها سفر کنید، شک ندارم شما هم دلتان میخواست، آینده های دور و نزدیک را بفهمید، اینکه چه خواهد شد!
دلتان میخواست سوار بر ماشین زمان هم به گذشته سفر کنید و هم به آینده، چه قدر جالب می شد!؟
نمی شد!؟
این ماشین زمان همینجاست
درست کنار ما
همین نزدیک
ارزان و در دسترس
این قدر به آن نزدیکیم و این قدر راحت در اختیار ماست که رهایش کردیم
فکر میکنیم ماشین زمان چیزی تخیلی است
فکر میکنیم مگر میشود بدون هزینه گزافی چنین چیزی را به دست آورد
بله میشود
چرا که نه
درست همین کنار ما
بله کنار خود تو
ماشین زمانی است که بیا و ببین
منتها...
منتها نمی دانم چرا رهایش کرده ایم!؟
قرآن نه تنها از گذشته های دوردست بلکه از آینده های فرازمانی و فرامکانی هم خبر می دهد!
قرآن را باز کردم
این آیه آمد
ای رسول خدا تو در کوه طور نبودی تا ببینی ما به موسی چه گفتیم
اما همه اینها را در قالب وحی به تو خواهیم گفت
حال این وحی الهی در دستان ماست
بدون کم و کاست
بدون تحریف
ماشین زمانی محکم و متقن
سوره هود را آوردم
خدای من چه قدر جالب
فاستقم کما امرت
خطاب به رسولش میگوید بایست همانطور که به تو امر کردم
میگوید به یاد آور نوح و صالح و شعیب و موسی و غیره را
همه سالها ایستادگی کردند
کم نیاوردند
فقط نوح 950 سال سر هر کوی و برزن مردم را هدایت کرد
با آنها مجادله میکرد تا به سمت حق بیایند
کار به جایی رسید که آن جماعت خیره سر گفتند ای نوح دست از سر ما بردار
این قدر مجادله کردی و اینقدر ما را دعوت کردی
اگر راست میگویی به خدایت بگو آن عذاب را بفرست
و آنوقت بود که خدا عذابش را نازل کرد
اما تنها یک گروه را نجات داد
#مصلحین
هم #صالحین را عذاب کرد و هم #فاسدین را
چون برای اهل نجات بودن تنها صالح بودن کافی نیست
باید مصلح بود
باید برای اصلاح دیگران تلاش کرد
باید فاسدین را نهی از منکر کرد و در برابر اذیت هایشان استقامت کرد!
در برابر ناجوانمردی و نفهمی و انکارشان ایستاد
شاید متقی شوند
میگوید اگر خرد مندان و صاحبان بصیرتی در بین امم بودند که مصلحانه در جهت اصلاح جامعه حرکت می کردند من آن جامعه را عذاب نمی کردم!
قرآن بخوانید
قرآن بخوانید تا آرامتان کند
قرآن بخوانید تا بدانید صالح بودن کافی نیست
مصلح باشید و استقامت کنید
خطاب من شمایید
بله شما
شما برادر عزیزم
من نگرانم شما امیدتان را از دست دهید
نگران خناسانی هستیم که امید شما را ناامید کنند
نگران پمپاژ حس ناامیدی هستم
نگرانم که شمای عدالت خواه
شمای یار و یاور علی زمانه، زبانم لال، بشوید قاتل علی
که علی از یارانش ضربه خورد
نه از دشمنانش!
حسن ظن به خدا و تلاش و کوشش و صبر بر مصائب را فراموش نکنید!
چرا که فرمود فاستقم کما امرت
سوره هود فراموش نشود
یا حق
پ.ن:
فَلَوْلَا كَانَ مِنَ الْقُرُونِ مِنْ قَبْلِكُمْ أُولُو بَقِيَّةٍ يَنْهَوْنَ عَنِ الْفَسَادِ فِي الْأَرْضِ إِلَّا قَلِيلًا مِمَّنْ أَنْجَيْنَا مِنْهُمْ وَاتَّبَعَ الَّذِينَ ظَلَمُوا مَا أُتْرِفُوا فِيهِ وَكَانُوا مُجْرِمِينَ ﴿هود/۱۱۶﴾
پس چرا از نسلهاى پيش از شما خردمندانى نبودند كه [مردم را] از فساد در زمين باز دارند جز اندكى از كسانى كه از ميان آنان نجاتشان داديم و كسانى كه ستم كردند به دنبال ناز و نعمتى كه در آن بودند رفتند و آنان بزهكار بودند
وَمَا كَانَ رَبُّكَ لِيُهْلِكَ الْقُرَى بِظُلْمٍ وَأَهْلُهَا مُصْلِحُونَ ﴿هود/۱۱۷﴾
و پروردگار تو [هرگز] بر آن نبوده است كه شهرهايى را كه مردمش #مصلحند به ستم هلاك کند
✍«محمد علی رنجبر»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
♦️بالاترین «خدمت اجتماعی» یک «عالِم دینی» از منظر قرآن
خدمات اجتماعی را در یک دسته بندی کلی می توان به دو دسته تقسیم نمود که عبارتند از:
1-خدمات جزئی و بخشی و خرد
2-خدمات کلی و فرابخشی و کلان
خدمات دسته اول خدماتی هستند که در سطح جامعه، به صورت جزئی و صنفی ارائه می شوند، از قبیل خدمات که در بخش های "فنی"، "پزشکی"، "کشاورزی"، "دامداری"، "آموزشی"، "تربیتی" و غیره انجام می دهند.
طبعا این خدمات مورد نیاز هر جامعه ای است. اما دسته ای دیگر خدماتی هستند که در سطح کلی و مربوط به «کلان جامعه» می باشند. یعنی کلیت هدایت جامعه به دست این افراد است.
نقش این دسته آنقدر مهم است که صالح و یا فاسد شدن کلیت جامعه با هدایت این دسته است لذا این نوع خدمات بسیار مهم و راهبردی است.
قرآن نقش اجتماعی علمای دینی را چنین نقشی می داند. نقشی در تراز هدایت گر جوامع بشری، نقشی که ساخت جامعه بر عهده آنهاست.
به عنوان نمونه قرآن در آیه 62 سوره مبارکه مائده می فرماید:
وَتَرَى كَثِيرًا مِنْهُمْ يُسَارِعُونَ فِي الْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَأَكْلِهِمُ السُّحْتَ لَبِئْسَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ
ترجمه: بسیاری از مردم را می بینی که در گناه و ستمکاری و خوردن حرام با سرعتی شتابنده عمل می کنند؛ بسیار بد کاری را پیشه خود نمودند.
در این آیه شریفه خداوند به جامعه ای اشاره می کند که مسارعه در گناه و دشمنی و حرامخواری می کنند.
یعنی یک جامعه ی بسیار فاسد و ناصالح
اما بلافاصله در آیه بعد خداوند با یک نهیب شدید علمای ربانی و احبار را مورد خطاب قرار می دهد و می فرماید:
لَوْلَا يَنْهَاهُمُ الرَّبَّانِيُّونَ وَالْأَحْبَارُ عَنْ قَوْلِهِمُ الْإِثْمَ وَأَكْلِهِمُ السُّحْتَ لَبِئْسَ مَا كَانُوا يَصْنَعُونَ
ترجمه: چرا علما و روحانیون آنها را از گفتار زشت و خوردن مال حرام باز نمیدارند؟ همانا بد چیزی را ساخته اند.
در این آیه خداوند علما را نهیب می زند که چرا از قول گناه و حرامخواری نهی نکرده اند و جلوی آنها را نگرفته اند و بعد از آن می فرماید چه بد چیزی را ساخته اند (لبئس ما کانوا یصنعون)
در واقع خداوند به این نکته بسیار حائز اهمیت اشاره و تاکید دارند که جوامع ساخته می شوند و اگر علمای جامعه وارد گود نشوند و جامعه را از بدیها دور نکنند، آنوقت جامعه ای شکل میگیرد که در بدیها از یکدیگر سرعت و سبقت می گیرند.
لذا بر اساس این آیات شریفه نقش علما برای جامعه یک نقش کلان و راهبردی است که کلیت جامعه را جهت دهی و راهبری می کنند.
علاوه بر این آیات، خداوند در آیه 116 سوره مبارکه هود نیز می فرماید:
فَلَوْلَا كَانَ مِنَ الْقُرُونِ مِنْ قَبْلِكُمْ أُولُو بَقِيَّةٍ يَنْهَوْنَ عَنِ الْفَسَادِ فِي الْأَرْضِ إِلَّا قَلِيلًا مِمَّنْ أَنْجَيْنَا مِنْهُمْ وَاتَّبَعَ الَّذِينَ ظَلَمُوا مَا أُتْرِفُوا فِيهِ وَكَانُوا مُجْرِمِينَ
ترجمه: چرا در قرون (و اقوام) قبل از شما، دانشمندان صاحب قدرتی نبودند که از فساد در زمین جلوگیری کنند؟! مگر اندکی از آنها، که نجاتشان دادیم! و آنان که ستم میکردند، از تنعّم و کامجوئی پیروی کردند؛ و گناهکار بودند (و نابود شدند)
در این آیه خداوند نقش علما و دانشمندانی که باید در راس قدرت و هدایت جامعه باشند را آنقدر مهم جلوه می دهد که فقدان آنها منجر به عذاب فراگیر یک جامعه می شود.
بررسی تاریخ ِسرنوشت امت های سابق نیز که در قرآن بارها بر آن تاکید شده است، بیانگر این نکته است که علما و روحانیون «آگاه به معارف دینی و الهی»، نقش بسیار مهمی دارند و خدمت آنها خدمتی کلان است و همه جامعه را در بر می گیرد. خدمتی که فقدان این خدمت «ضرر» بسیار بزرگی نصیب جامعه می کند.
در مجموع می توان گفت که فقدان خدمت های مربوط به بخش خرد و جزئی، آسیب های خردی هم برای جامعه دارد.
منتها فقدان خدماتی که مربوط به ساحت کلان جامعه می شود، آسیب بسیار بزرگی به کلیت و ساخت جامعه می زند. و خداوند این نقش را بر عهده علما گذاشته است.
لذا از منظر قرآن علما بالاترین نقش خدماتی را دارند و اکتفا و سرگرم شدن علما به ایفای نقش جزئی در سطح جامعه خدمتِ مورد نظر دین، نخواهد بود و سرنوشت بسیار بدی برای کلیت جامعه و خود آن عالمان خواهد داشت.
✍️«محمد علی رنجبر»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi