آیات بالا را تنها یک فقیه جامع نگر و کلان نگر میتوانستند مستند خود برای مدیریت فضای پساترور و پسابرجام، به کار بندند
بارها عرض کرده ام که باید اسلام شناس، زمانه شناس و تاریخ شناس شد، تا به درجه فقاهت مورد نظر قرآن دست یافت و با نگاهی همه جانبه و کلان نگر از قرآن بهره گرفت و مسائل اصلی و یوم الله را از مسائل فرعی و حاشیه ای و حوادث پیش آمده در مسیر، تشخیص داد و شاکر خداوند بود.
دوستان عزیز این چند روز مدام عرض کردم سطح درگیری را به سطح دعوای اصولگرا و اصلاح طلب تنزل ندهیم و فراموش نکنیم که مساله اصلی بهره گیری از وحدت ایجاد شده که به تعبیر رهبری عزیز سوخت مورد نیاز موشکها برای انتقام سخت از آمریکا و اخرج او از منطقه است.
در زمین دشمن بازی نکنیم و مدام دنبال هشتگ های داغ اما فرعی و ساخته شده توسط دشمن، برای اظهار فضل نباشیم
خداوندا این رهبر عزیز و فهیم و فقیه را برای ما نگه دار
ای کاش چند امام جمعه در تراز ایشان داشتیم!
◾️ تقوای سیاسی مهمترین رکن تقوای اجتماعی
▪️ در حقیقت موسی را با آیات خود فرستادیم که قوم خود را از تاریکیها به سوی روشنایی بیرون آور و روزهای خدا را به آنان یادآوری کن، قطعا برای هر صبور و شکرگزاری نشانهای است.
🌐 rasanews.ir/002fS9
#هواپیمای_اوکراینی
برگی از خطای انسانی زمانه حضرت رسول ص
انتخاب مدینه یا یثرب برای حضرت رسول کاملا انتخابی راهبردی بود.
از این جهت که راه ارتباطی و مواصلاتی مکه با شام را قطع میکرد
و این برای قریشی که تمام اقتصادش مبتنی بر تجارت با شمال و جنوب یعنی شام و یمن بود، ضربه سهمگینی به حساب می آمد.
حضرت، برای دستیابی به این هدف گروه های ویژه ای شکل دادند تا به کاروانهای قریش حمله کنند و امنیت این راه مواصلاتی را از قریش بگیرند.
نام این عملیاتها در اسلام «سریه» است.
در این سریه ها حضرت رسول خودشان مشارکت نمی کردند و فرماندهی را به افراد مختلفی می سپردند.
در یکی از این سریه ها، گروه ویژه حضرت رسول ص، به گمان اینکه در آخر ماه جمادی الثانی هستند، با یکی از کاروانها درگیر شدند و افرادی را کشتند، غافل از اینکه آنروز، روز اول ماه رجب یعنی ماه حرام بوده و کشت و کشتار در ماه حرام، گناه کبیره به حساب می آید و خلاف رویه و عرف بین القبایلی بود.
با اتفاق این خطای انسانی، مشرکین شروع به پروپاگانداسازی و شانتاژ علیه پیامبر و حکومت نوپای ایشان کردند. که ایشان و حکومتش به قوانین و عرف و رویه های بین القبائلی که خود هم تاکید بر احترام به آنها می کنند، پای بند نیستند.
پیامبر یارانش را فراخواند و از آنها جویای مساله شد که آنها متفق القول گفتند، ما خطای محاسباتی کرده ایم و گمان میکردیم که هنوز روز آخر ماه جمادی الثانی است اما بعد از کشتن آن افراد متوجه رویت هلال شدیم
این مساله منجر به این شد که عده ای از منافقین داخل جامعه نبوی همصدا و هم نوای با مشرکین، انتقادات خود را از حضرت رسول تشدید کنند و مدام از حضرت سوال می کردند که مگر قتال در ماه های حرام گناه کبیره نبود و چرا با این کار باعث شدید که دشمن تحریک شود و....
وقتی این فضا ایجاد شد، آیه نازل شد که:
يَسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِيهِ ۖ قُلْ قِتَالٌ فِيهِ كَبِيرٌ ۖ وَصَدٌّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ ۚ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ ۗ وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا ۚ وَمَنْ يَرْتَدِدْ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَيَمُتْ وَهُوَ كَافِرٌ فَأُولَٰئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ۖ وَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
ترجمه: از تو، در باره جنگ کردن در ماه حرام، سؤال میکنند؛ بگو: «جنگ در آن، (گناهی) بزرگ است؛ ولی جلوگیری از راه خدا (و گرایش مردم به آیین حق) و کفر ورزیدن نسبت به او و هتک احترام مسجد الحرام، و اخراج ساکنان آن، نزد خداوند مهمتر از آن است؛ و ایجاد فتنه، (و محیط نامساعد، که مردم را به کفر، تشویق و از ایمان بازمیدارد) حتّی از قتل بالاتر است. و مشرکان، پیوسته با شما میجنگند، تا اگر بتوانند شما را از آیینتان برگردانند؛ ولی کسی که از آیینش برگردد، و در حال کفر بمیرد، تمام اعمال نیک (گذشته) او، در دنیا و آخرت، برباد میرود؛ و آنان اهل دوزخند؛ و همیشه در آن خواهند بود.
دوستان عزیز به والله خطای انسانی سرزده از پدافند سپاه عزیز ما گناه بزرگی است، اما فتنه های دشمن در جلوگیری از مسیر الهی و ترور سردار دلها و ابومهدی و داعش پرروری و صهیونیست پروری و سعودی پروری و دیکتاتورپروری و ممانعت از اجرای احکام و فرامین الهی و در یک کلام فتنه انگیزی آنها بزرگترین گناه نزد خداوند است.
لطفا حواسمان به دشمن در این جنگ ترکیبی و هیبریدی باشد.
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
اگر دیدید عده ای از دوستان بعد از بیانات رهبری مبنی بر زنده نگه داشتن یوم الله تشییع میلیونی سردار دلها و زدن عین الاسد باز هم به حواشی می پردازند بدانید که یا غافل اند یا خائن!
حال آشنا باشد یا نا آشنا
پیرامون جهان آرا باشد یا ثریا
راجع به کج نشستن و زود بلند شدن روحانی باشد یا فلان مسئول!
دوستان تا به کی میخواهیم گیر حواشی بچه گانه باشیم!؟
چرا حمله به عین الاسد یوم الله بود!؟
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
چرا حمله به عین الاسد یوم الله بود!؟
یکی از ویژگی های مستکبرین عالم در طول تاریخ، خار و ذلیل کردن مستضعفین و حقیر کردن آنهاست، تا جاییکه اساسا تصور اینکه کسی بتواند به آنها ضربه ای بزند، امری غیر ممکن بود.
وقتی این اتفاق رخ دهد، آنوقت کسی جرات حمله به مستکبرین را نخواهد داشت و در برابر زورگویی های آنها سر تعظیم فرو خواهد آورد.
آمریکایی ها در سال 1941 و بعد از حمله ژاپن به یکی از بنادرشان، وارد جنگ جهانی دوم شدند.
این ورود توام شد با رشد فزاینده قدرت نظامی آمریکا و پیروزی بزرگ آنها با کشتار وسیع در شهر «درسدن» آلمان و بعد هم «هیروشیمای» ژاپن
این کشتارها سرآغازی بود بر ایجاد بزرگترین قدرت نظامی دنیا از جهات مختلف فیزیکی و مجازی، قدرتی که دنیا را به شش فرماندهی تقسیم کرد (آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، اروپا، حوزه پاسفیک، آفریقا و مهترین آنها سنتکام که در منطقه ماست)
آنها در طول قریب به 75 سالی که از جنگ جهانی دوم میگذرد و مخصوصا بعد از فروپاشی شوروی با هر کس که اندک چالشی با آنها داشته است برخورد خشن نظامی کرده و آن کشور را به زانو درآورده اند.
تا جاییکه هیچ کشوری جرات مواجهه و برخورد با آمریکایی ها را نداشت.
آمریکایی ها حتی اگر گروه هایی شبیه به القاعده و غیره تهدید علیه منافع آمریکا ایجاد می کردند، با لشکرکشی گسترده، کشوری که آن گروه ها بیشترین حضور را در آنها داشتند، با خاک یکسان می کردند، نمونه اش افغانستان و عراق
از این رو هیچ کشوری در دنیا حتی چین و روسیه جرات حمله نظامی غیرمستقیم تا چه رسد مستقیم را هم به آمریکا نداشتند.
اما زدن پهپاد گلوبال هاوک و مهتر از آن پایگاه زمینی عین الاسد که مجهز به سیستم های فوق مدرن بود، آنهم از طریق شلیک مستقیم موشک از خاک ایران، بزرگترین سیلی در طول این 75 سال به قدرت اول جهان بود.
این سیلی آنچنان محکم و خورد کننده و غیرمنتظره بود که آمریکایی ها جرات حمله مجدد و پاسخ را نداشتند.
در نتیجه عیان کردن شکنندگی قدرت پوشالی آمریکا و به زیر کشیدن هیمنه استکباری آنها را باید "یوم الله" نامید.
ما برای دستیابی به انتقام سخت یعنی اخراج آمریکا از منطقه به این سیلی بزرگ احتیاج داشتیم تا به ملت های منطقه نشان دهیم که می شود و می توانیم جلوی مستکبرین ایستاد و آنها را ذلیل کرد.
پ.ن: به پیوست هایی که در پست های بعدی می آیند، عنایت کنید.
#انتقام_سخت
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعض مواقع واژه ها در بیان احساسات درونی آدمی کم می آورند، عقب می نشینند، قفل می کنند، حرفی برای گفتن ندارند، کِز کرده و در گوشه ای نشسته و هاج و واج، مبهوت آن حس درونی اند، نمی دانند از کجا شروع کنند، از چه بگویند، چگونه از مردی بگویند که بودنش تن دشمن قداره کش را میلرزاند و در آخر دشنه اش را در اوج نامردی به قلب آرام و بیقرار و شیدایِ شهادتِ سردار فرو کرد و او را رستگار و سعادتمند به آرزویش رساند
و اما او نبودنش از بودنش برای دشمن خطرناکتر شد.
حاج قاسم عزیزم رفتی و داغت را بر دل همه ما گذاشتی اما قسم به روح بلندت انتقامت را میگیریم و آمریکای جهانخوار را از منطقه بیرون می کنیم.
هدیه نثار شهدایی که به دست جنتلمن های شیک پوش ترور شدند، صلوات🌹🌹
یکی از برادران عزیز اردو زبانم پست بالا را به اردو ترجمه کرده و برای حقیر فرستاده اند ضمن تشکر از ایشان ترجمه را برای عزیزان اردو زبان عضو کانال قرار میدهم تا برای دوستان همزبان خود ارسال کنند
خداوند اجرشان دهد👇👇
هدایت شده از Talib Haider
باسمہ تعالی
کس طرح عین الاسد پر حملہ "یوم اللہ" ہے؟!
انسانیت کی تاریخ پر اگر نگاہ ڈالی جائے تو مستکبروں اور ظالموں کی ایک اہم خصوصیت اُن کا اپنے زمانے کے مستضعفوں اور محروموں کو ذلیل کرنا اور حقیر بنانا ہے اور یہ کام وہ کچھ اس طرح انجام دیتے رہے کہ محروموں اور مظلوموں کے تصور میں بھی یہ بات نہ آنے پائی کہ ان کو بھی چوٹ لگائی جاسکتی ہے۔
اور اس فکری غلامی کا نتیجہ یہ ہوتا ہے کہ کسی کو زمانے کے مستکبروں پر حملے کی جرات نہیں ہوتی اور وہ ان کے سامنے سرجھکائے رہتے ہیں۔
امریکہ سال 1941 اور جاپان کی ایک بندرگاہ پر حملے کے بعد دوسری جنگ عظیم میں شامل ہوا۔
اِس جنگ میں شامل ہونے کے ساتھ ساتھ اِس کی جنگی صلاحیت میں بہت اضافہ ہوا اور جرمنی کے شہر "ڈرسڈن" میں قتل عام کرکے اور اس کے بعد جاپان کے دو شہروں "ہیروشیما" اور "ناگاساکی" پر ایٹمی بم گرا کر دنیا میں اپنی قدرت کی دھاک بٹھادی۔
یہ قتل عام دنیا میں ایک عظیم جنگی طاقت کے ظاہر ہونے کا آغاز ثابت ہوا کہ جس کا جال پوری دنیا میں پھیل گیا۔ اس نے دنیا کو چھ حصوں میں تقسیم کیا۔ (شمالی امریکا، جنوبی امریکا، یورپ، Pacific region، افریقا اور سب سے اہم centcom کہ جو خلیج فارس کے علاقے میں ہے۔)
اِس نے دوسری جنگ عظیم کے ختم ہونے سے اب تک تقریبا 75 سالوں میں اور خصوصا روس کی تباہی کے بعد یہ رویہ اپنایا کہ جس نے بھی ان کے ساتھ ٹکرانے کی کوشش کی اس کے ساتھ اِس نے شدید جنگی برتائو کیا اور اس ملک کو گھٹنے ٹیکنے پر مجبور کردیا۔ یہاں تک کہ کسی ملک کو امریکا سے ٹکر لینے کی جرات نہیں رہی۔
انہوں نے القائدہ جیسے جنگجو گروہوں پر، کہ جو ان کی امنیت کیلئے خطرہ بن گئے تھے، جنگی لشکر کشی کی اور جس ملک میں یہ گروہ زیادہ تعداد میں تھے، اس کو ملیا میٹ کردیا کہ جس کا نمونہ افغانستان اور عراق ہیں۔
یوں دنیا کا کوئی ملک یہاں تک کہ چین اور روس بھی امریکا سے دوبدو جنگ تو دور کی بات، غیر مستقیم جنگ کی جرات نہیں کرسکے۔
لیکن ایران نے Global Hawk Drone کو گرا کر اور پھر عین الاسد کے جنگی اڈے پر کہ جو انتہائی جدید حفاظتی سسٹم سے مزیّن تھا، میزائیل حملے کرکے اُس قدرت کو ایک ایسا تمانچہ مارا کہ جو گزشتہ 75 سالوں سے دنیا کی عظیم ترین قوت بنی ہوئی تھی۔
یہ تمانچہ اتنا زوردار اور ناگہان تھا کہ امریکیوں کو جواب دینے کی بھی ہمت نہیں ہوئی۔
یوں امریکا کی کھوکھلی قدرت کو عیاں کرنا اور اس کی اسکتباری قدرت کو توڑنے کو "یوم اللہ" ہی نام دینا چاہیئے۔
ہمیں امریکا کو اس پورے خطے سے نکالنے کیلئے اس تمانچہ کی ضرورت تھی تاکہ علاقے کی ساری ملتوں کو یہ دکھایا جاسکے کہ استکبار کے سامنے کھڑا ہوا جاسکتا ہے اور اُس کو ذلیل و رسوا کیا جاسکتا ہے۔
از انقلاب عشرین تا انقلاب عشرین
سال 1916 و درست در اثنای جنگ جهانی اول قرادادی بین سایکس انگلیسی و پیکوی فرانسوی امضا شد که به قراداد «سایکس-پیکو» معروف است.
این قرارداد هدفش تقسیم امپراطوری عثمانی به عنوان پیشران تمدن اسلامی در منطقه خاورمیانه و حوزه اصلی جهان اسلام و ایجاد کشورهایی تحت الحمایه انگلستان و فرانسه بود.
انگلیسی ها کشور عراق را که تجزیه یافته از امپراطوری عثمانی بود، تحمت الحمایه خود قرار دادند و این چیزی نبود که مردم و علمای انقلابی آن عصر بتوانند بپذیرند.
لذا در سال 1920 علیه بریتانیا قیام کردند که به انقلاب عشرین معروف شد.
آن قیام اشکالاتی داشت که در این مختصر نمی گنجد و در نهایت با شکست مواجه شد.
حال امروز بعد از صد سال یعنی در سال 2020 تظاهراتی میلیونی در عراق علیه اشغالگری آمریکا شکل گرفت، که به نظرم باید آنرا قیام عشرین جدید نام نهاد.
قیامی که اینبار با هدایت و حمایت ولی فقیه مشروع یعنی رهبری عزیز و جمهوری اسلامی ایران و حضور میلیونی مردم عراق شکل گرفت و سیلی دیگری در جهت انتقام سخت بود.
در این باره بیشتر خواهم نوشت.
عنایت داشته باشید که در جنگ هیبریدی و ترکیبی آمریکا علیه جریان مقاومت و پیشران آن یعنی ایران عزیز ما باید، ترکیبی و حساب شده پیش رفت!
#انتقام_سخت
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
دوستان عنایت کنند که باید تمام کلام یک فرد را دید
اما سوتی دادن چیز عجیب و غریبی نیست
هفته گذشته آن طرفی ها از آقای طالب زاده و کوشکی و خانم ابوطالبی سوتی گرفتند و در بوق و کرنا کردند
این هفته نوبت ماست!
مراقب جنگ هیبریدی و ترکیبی ترامپ که استاد اینگونه جنگهاست باشید تا گرفتار جنگ درونی و نزاع فشل آمیز نشویم
وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
من خواهش میکنم مواظب تیر خدعه و تفرقه افکنانه حریف باشید
سقوط هواپیمای آمریکایی در افغانستان را سیلی دیگری بدانید در راستای تحقق انتقام سخت
هدایت طالبان برای زدن آمریکا در راستای دیپلماسی انتقام سخت بود
نگذارید با سوتی گرفتن های بچه گانه مسائل حاشیه ای حاکم شود
فردا منتظر اشتباه دیگری از ترامپ هستیم
معامله قرن، بهترین عامل شتابزا برای بیداری سلولهای خفته و رزمندگان بدون مرز است تا سیلی های محکمتری زده شود و انتقام سخت محقق شود
بحمدالله خبر کشته شدن آیت الله مایک طراح ترور سردار سلیمانی در حمله هوایی دیروز طالبان به هواپیمای نظامی آمریکا، از منابع معتبری در حال مخابره است.
هم دیروز و هم چندی قبل عرض کردم که سیلی های متناوب ایران بسیار حساب شده، دقیق و هنرمندانه خواهد بود و تا زمانی ادامه می یابد که آمریکاییها فرار را بر قرار ترجیح دهند!
و این هنر نظام، درست همان چیزی است که دوستان حزب اللهی متوجه نیستند!
۸ بهمن ۹۸
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«محمود عباس» و «اسماعیل هنیه» پس از سالها گفتوگو کردند
🔹در آستانه رونمایی از «معامله قرن»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و رئیس دفتر سیاسی حماس امروز تلفنی گفتوگو کردهاند
🔹در این تماس در خصوص راههای مقابله با طرح سازش پیشنهادی آمریکا رایزنی شده است
fna.ir/dewa7w
@Farsna
♦️ایران پیروز نبرد هدایت ها در ارتباط با طالبان
طالبان و القاعده دو گروهی بودند که هدفگذاری خود را برای مبارزه با کفار گذاشته بودند.
از دید آنها مصداق اتم کفر کسی نبود جز آمریکا، از اینرو القاعده حضور آمریکا در کشورهای اسلامی را تحمل نمی کردند و علیه آمریکا در نقاط مختلف دنیا، عملیات های نظامی انجام می دادند.
این عملیاتها ادامه داشت تا منجر به زدن برجهای معروف در آمریکا شد.
زدن این برجها به قدری برای آمریکایی ها تحقیر آمیز بود که آنها بدون یک راهبرد مشخص به افغانستان و عراق حمله کردند.
این حمله در زمان جرج بوش بود.
با روی کار آمدن اوباما و دموکراتها، که یکی از روسای جمهور مرموز و خطرناک آمریکا بود، او هنرمندانه با یک استراتژی و راهبرد مشخص، توانست در بین القاعده و طالبان رخنه کرده و بین آنها در نوع استراتژی نبردشان جهت دهی کنند.
در واقع آمریکای دوران اوباما توانست این تفکر را در بین برخی از اعضای القاعده و طالبان جا بیاندازد که «دشمن نزدیک» یا «العدو القریب»، نسبت به «دشمن دور» یا «العدو البعید»، برای مبارزه اولویت دارند.
لذا گروه هایی مانند داعش به وجود آمدند که هدفشان را مبارزه با دشمن نزدیک یعنی ایران و شیعیان و علویها قرار دادند.
این راهبرد به قدری حساب شده بود که سالها ما را درگیر نبرد نیابتی در منطقه کرد. اما بحمدالله با پیروزی بر داعش، از دو سال قبل به صورت جدی، توانستیم هنرمندانه و دقیق، طالبان و القاعده را به استراتژی سابق خودشان جهت دهیم.
استراتژی مبارزه با آمریکا و اخراج آنها از بلاد اسلامی
در نتیجه علاوه بر پیروزی در میدان نبرد علیه داعش و سایر تکفیریها، ایران را باید پیروز میدان نبرد در جهت دهی طالبان و القاعده نیز دانست. عملیاتهای این چند روز علیه آمریکا در افغانستان را باید در این راستا تحلیل کرد.
«انتقام سخت؛ یعنی اخراج آمریکا از منطقه»
#انتقام_سخت
۱۱ بهمن ۱۳۹۸
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از پایین کشیده شدن پرچم انگلیس از مقر اتحادیه اروپا در بروکسل
این تصاویر را تقدیم میکنم به همه آرمانگرایان لیبرال که سالها همگرایی اتحادیه اروپا را چماق کرده بر سر ما می زدند!
این تصاویر یعنی شکسته شدن کعبه آمال ایده آلیستها
از دکتر سریع القلم بگیر تا دکتر زیبا کلام!
پیرامون نخست وزیر عراق از منابع مختلفی تحقیق کردم، بحمدالله فرد لایقی است و شاید بتوان گفت یک سیلی دیگر حواله آمریکا شد!
فعلا نمی توانم کامل توضیح دهم، اما شرایط خوبی در عراق به وجود آمده است.
«انتقام سخت؛ یعنی اخراج آمریکا از منطقه»
#انتقام_سخت
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8