هدایت شده از خبرگزاری فارس
ترامپ: تقلب شود انتقال قدرت صورت نمیگیرد
رئیسجمهور آمریکا:
🔹ما برنده میشویم. نمیبازیم مگر اینکه تقلب کنند. نمیتوانیم اجازه بدهیم تقلب کنند. کشورمان در خطر است، چون این آدمها کشورمان را نابود میکنند.
🔹ما خواستار انتقال قدرت به صورتی بسیار دوستانه هستیم ولی نمیخواهیم علیه ما تقلب شود و در حالی که میدانیم که در هزاران هزار رأیی که سرنوشت متفاوتی را رقم میزدند تقلب صورت گرفته، احمقبازی در بیاوریم و بگوییم، اوه، بیایید قدرت را انتقال دهیم.
@Farsna - Link
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بینش راهبردی
رئیسجمهور ونزوئلا در واکنش به تحریم جدید آمریکا: همینطور که به همکاری با ایران و کشورهای دیگر ادامه
تا ۲۷ مهر صبر کنید و با برداشته شدن تحریم تسلیحاتی آنوقت منتظر انتقال تکنولوژی نظامی ایرانی به ونزوئلا باشید !
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
🔹بررسی عوامل اقتدار ایران در منطقه
توسط حجهالاسلام و المسلمین رنجبر
زمان: چهارشنبه ۹ مهر، ساعت ۱۶
لینک شرکت در جلسه🔻
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=7600
این جلسه بصورت مجازی و از طریق اسکایروم برگزار میگردد و شرکت برای عموم بلامانع است.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
دعوای بین آذربایجان و ارمنستان، بسیار پیچیده است.
یک طرف دولت آذربایجان قرار دارد که دولتی کاملا در خدمت آمریکا و اسراییل است.
دولتی که با عناصر و نمادهای مذهبی به شدت مخالف است، تقریبا تمامی مساجد تاثیرگذار آذربایجان را تعطیل کرده، جلوی فعالیت گروه های شیعی و از جمله گروه حسینیون که مجاهدین آذری در جبهه مقاومت هستند را گرفته است.
از سوی دیگر دولت ارمنستان قرار دارد که از حیث سیاسی مقابل آمریکا و اسراییل است اما قره باغ را اشغال کرده است!
در واقع با یک معادله چند مجهولی طرف هستیم
مشکل زمانی بیشتر می شود که پان ترک ها در ایران در حال فشار به نظام هستند تا از دولت وابسته آذربایجان دفاع کند! و این فشارها را می خواهند تبدیل به یک بحران امنیتی کنند.
به نظرم بهترین استراتژی تقسیم کار بین دستگاه رسمی و غیررسمی کشور است
دستگاه رسمی سعی کند دو طرف را به خویشتن داری دعوت کند اما دستگاه غیررسمی سعی کند نیروهای مردمی در آذربایجان را به بهانه تلاش برای آزادسازی قره باغ سازماندهی کند و بعدها از آنها برای اهداف دیگری استفاده کند (بیش از این نمی توانم توضیح دهم)
✍️محمد علی رنجبر
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
بینش راهبردی
♦️انتخابات آتی آمریکا (چالش لیبرال دموکراسی) در لیبرال دموکراسی آمریکایی رییس جمهور تنها رییس قوه م
چندی قبل در مطلبی که ریپلای کردم راجع به چالش انتخابات آتی آمریکا توضیحاتی دادم
مناظره چند شب پیش بایدن و ترامپ، نشانه ای بر انحطاط لیبرال دموکراسی امریکا بود
اما هنوز زود است
هنوز باید منتظر اتفاقات و چالش های بزرگتری در مسیر انتخابات آمریکا باشیم!
♦️از «عزل» تا «استیضاح و طرح عدم کفایت»
(بازخوانی یک پرونده عبرت آموز)
14 اسفند سال 59 در سالگرد مرگ مصدق، دانشگاه تهران آبستن حوادث عجیبی بود. مراسمی که با سخنرانی رییس جمهور وقت و قبح شکنی و تفرقه انگیزی های گسترده ای از سوی بنی صدر و طرفدارانش همراه بود. اینرا می توان از شعارهای هنجارشکنانه در یافت شعارهایی از قبیل:
🔻چوب، چماق، شکنجه دیگر اثر ندارد
🔻حزب چماق بدستان در پیشگاه ملت، افشا باید گردد
🔻زندانی سیاسی، آزاد باید گردد
🔻مسلمان به پا خیز، حزب شده رستاخیز
🔻نصر من الله و فتح قریب، مرگ بر این حزب مردم فریب
🔻چماقدار، چماقدار مرگت فرا رسیده
🔻کیش، کیش، چماقدار
🔻مرگ بر بهشتی
🔻سردسته چماقداران بهشتی
🔻بنیصدر، بنیصدر حکم جهادم بده
🔻ما پیرو قرآنیم، ما حزب (جمهوری اسلامی) نمیخواهیم
🔻طالقانی رو کی کشته؟ بهشتی چشم درشته
علاوه ی بر این شعارها، سخنرانی بنی صدر کاملا تفرقه آمیز بود. آنهم در شرایطی که صدام از 31 شهریورماه حملاتی گسترده علیه ایران انجام داده و بخش های زیادی از کشور را تحت اشغال رژیم بعث قرار داده بود ضمن اینکه تجزیه طلبان و سایر گروه ها نیز مشغول فعالیت علیه کشور بودند. با این شعارها و سخنرانی تفرقه انگیز و زیر سوال بردن سپاه و بسیج و سایر نهادهای انقلابی از سوی سخنران، طبیعی بود که در پایان جلسه درگیری شدیدی بین طرفداران بنی صدر و مخالفین اش به وجود آید و عده ای هم زخمی شوند!
حرکات بنی صدر و طرفدارانش که در روز پنجشنبه 14 اسفند اتفاق افتاد، کافی بود تا سخنران فردای نماز جمعه تهران شمشیر را از رو بسته و هر آنچه که از دهانش بیرون می آید نثار بنی صدر و جبهه ملی و منافقین کند. کافی بود تا مثل حسن عباسی ها و رائفی پورها و بهاریون و سایرینی که فقط نوک دماغشان را می بینند و تقوای سیاسی ندارند و می گویند امام جامعه یک وظیفه دارد و ما هم یک وظیفه، دست به افشاگری علیه بنی صدر بزند و آبروی او را با خاک یکسان کند.
اما خطیب نماز جمعه 15 اسفند کسی نبود جز سید علی خامنه ای؛ کسی که یک اسلام شناس و زمانه شناس به تمام معناست. کسی که می داند شرایط کشور بسیار حساس است و نباید بر آتش تفرقه و تنازع و مباحث فشل آمیز بدمد، می داند که بنی صدر هنوز تنفیذ امام امت را دارد و باید در خفا انتقادات را بیان کرد نه در جَلوت و آشکارا
همین گونه هم می شود و ایشان علی رغم دانستن اسرار مستند زیادی علیه بنی صدر بدون اینکه افشاگری خاصی علیه او انجام دهند همه را دعوت به اتحاد و عدم تفرقه می کنند. به بخشی از سخنرانی ایشان عنایت کنید:
«به من خبر دادهاند که همان عناصر خبیثى که اجتماع دیروز را به صحنهى درگیرى بدل کردند، هم عناصر مؤمن و متّقى را کتک زدند هم به نهادهاى انقلابى و چهرههاى انقلابى اهانت کردند و خواستند خودشان را طرفدار رئیسجمهور معرفى کنند، امروز هم درصدد آن هستند که در این اجتماع معنوى و روحانى و در این صحنهى عظیم عبادت الهى، به همان خباثتها و رذالتها دست بزنند. من به عنوان بندهى کوچک خدا و برادر کوچک شما، هیچ قوّهى قهریهاى ندارم که جلو آنها را بگیرد، براى شما مردم هم تکلیفى نمىتوانم معین بکنم. اما مىتوانم حکم خدا را بگویم. در اثناء خطبه و در حال نماز سکوت و استماع واجب است و متخلف، متخلّفِ از اسلام است و پس از پایان نماز هرگونه شعار تفرقهانگیز، به سود امریکاست و هر فریادى که مردم را به هیجان بیاورد و دشمنى آنها را به جاى امریکا و عناصر مزدورش، به داخل ملت متوجه کند، فریاد شیطان است. در اثناى خطبه جز تکبیر و جز صلوات، آن هم در هنگام لازم، از حلقوم کسى صدایى نباید برآید و پس از نماز جز شعار توحید و جز شعار نفرت از امریکاى قدّار و هرچه در این مضمون باشد، نباید داده بشود. این نباید، نبایدِ رسالهى عملیه است، ضامن اجراى آن ایمان شما و دلهاى صادق و پاک شماست.» (سخنرانی رهبری در نماز جمعه 15 اسفند 59)
ادامه دارد...
✍️محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
♦️از «عزل» تا «استیضاح و طرح عدم کفایت»
(بازخوانی یک پرونده عبرت آموز)
بعد از غائله 14 اسفند و افزایش اختلافات بنیصدر با شهید بهشتی، نخستوزیر و دیگر مسئولان نظام در دوران جنگ تحمیلی، امام خمینی (ره) دستور به تشکیل هیات حل اختلاف داد.
امام خمینی (ره) با اتخاذ تصمیمی راهبردی و دوراندیشانه و پدرانه، برای حفظ نظام و رفع تنشها حکم کردند که بنیصدر، شهید بهشتی، هاشمیرفسنجانی و شهید رجایی حق سخنرانی در مراسم عمومی ندارند و برای حل اختلاف، هر یک از این افراد نمایندهای را معرفی کنند تا هیئتی تشکیل شود که بر اعمال آنان نظارت کند. ایشان همچنین آیتالله مهدویکنی را به عنوان نماینده خود در این هیات منصوب کردند.
امام با توجه به شناخت از قرآن و نحوه مدیریت نفاق و منافقین کاملا حساب شده در در پیام انتصاب آیتالله مهدویکنی چنین نوشتند: «جنابعالی را به نمایندگی خویش تعیین نمودم تا با نمایندهای که جناب آقای بنیصدر و نماینده دیگری که جناب حجت الاسلام آقای بهشتی و جناب حجت الاسلام آقای هاشمی رفسنجانی و جناب آقای رجایی تعیین می نمایند، موارد تخلفات از حقوق قانونی هر یک را رسیدگی بنمایید. و نیز در زمان جنگ که زمانی استثنایی است به اقوال و اعمال هر کس که موجب اختلاف و تشنج در کشور میشود رسیدگی بنمایید و نیز در همین زمینه مطبوعات و رسانههای گروهی را مورد بررسی قرار دهید تا هر کس و هر چه به حسب رأی اکثریت متخلف و تخلف به شمار آمد در مرتبه اول به آنان تذکر دهید تا در اصلاح خود بکوشند و در مرحله بعد به وسیله رسانههای گروهی به مردم شریف کشور معرفی و در تمام موارد فوق به دادستان کل کشور گزارش دهید.
و دادستان کل کشور شرعاً موظف است تا با بی طرفی کامل پس از طی کردن مراحل قانونی موافق موازین شرعی و قانونی با آنان عمل نمایند، انتظار می رود که آنچه را که بر عهده آقایان گذاشته شده است که یک تکلیف شرعی است قاطعانه و بدون غمض عین عمل نمایند. لازم به تذکر است که برای اتحاد بیشتر بین نمایندگان هیچ کدام از سه نماینده در خارج از جلسه حق بازگو کردن نظر خود و اظهار مخالفت با رأی اکثریت را که موجب تضعیف هیئت گردد، نداشته و در صورت تخلف که موجب جنجال است دادستان کل کشور با خود نماینده متخلف چون سایرین عمل خواهد نمود.»
پس از سخنرانی بنی صدر در جمع پرسنل نیروی هوایی شیراز و دو مصاحبه جنجالی مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی وی، هیئت حل اختلاف تشکیل جلسه داد و بنیصدر را به عنوان کسی که از بیانیه 10 مادهای امام خمینی (ره) و قانون اساسی تخلف کرده معرفی کرد.
در بخشی از بیانیه هیئت حل اختلاف آمده بود «... متأسفانه رئیس جمهور جناب آقای بنیصدر در سخنرانی خود برای پرسنل پایگاه هوایی شیراز و همچنین در دو مصاحبه اخیر... برخورد منطقی و اصولی نداشته و از بیانیه 10 مادهای تخلف نمودهاند و از قانون اساسی نیز تخلف داشتهاند که امضا نکردن مصوبه مجلس در مورد سرپرستی وزارتخانههای بیسرپرست دلیل آن است.»
پس از آن بنیصدر رأی آن هیئت را رد میکند. امام خمینی نیز در سخنرانی در تاریخ ۶ خرداد ۱۳۶۰ می فرمایند:
«قانون معین شدهاست. نمیشود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم. غلط میکنی قانون را قبول نداری، قانون تو را قبول ندارد.»
و این پایان ماجرا نبود
ادامه دارد...
✍️محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
♦️از «عزل» تا «استیضاح و طرح عدم کفایت»
(بازخوانی یک پرونده عبرت آموز)
بخش پایانی
در پست قبلی عرض شد که مدیریت و درایت امام امت در ایجاد نهادسازی و رفع اختلافات با ارائه شیوه ای منطقی و عقلایی و دعوت مخالفین بنی صدر به شرح صدر و سعه صدر جواب داد.
چرا که بنی صدر با هیاتی که خود نیز نماینده ای در آن داشت مخالفت کرده و از رای آن هیات تمکین نکرد.
امام عالم به قرآن می دانستند که نفاق و منافق چهره خود را رو خواهد کرد لذا رهبری عزیز و سایر مخالفین بنی صدر را به صبر دعوت می کردند.
اما وقتی بنی صدر مجبور شد چهره منافق خود را نشان دهد، امام امت در تاریخ 20 خرداد سال 60 او را از فرماندهی کل قوا عزل کرد.
با عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا و موافقت ضمنی امام امت با ارائه طرح عدم کفایت در مجلس، نمایندگان نیز 11 روز بعد یعنی در 31 خرداد سال 60 با اکثریت آراء رای به عدم کفایت سیاسی بنی صدر دادند.
جالب اینجاست، در این روز سید علی خامنه ای بعد از 17 ماه صبر و تحمل و بیان انتقادات در جلسات خصوصی، آشکارا و با سخنان متقن و مستدل و مستند خودشان، نقشی محوری در رای نمایندگان علیه بنی صدر داشتند. تلاشی مقدس که منجر به عصبانیت منافقین شد و شش روز بعد در ششم خرداد به ترور نافرجام ایشان در مسجد ابوذر انجامید.
آیتالله خامنهای سخنان خود را با آیهای از قرآن با این مضمون شروع کردند که «اگر منافقان در کنار شما بمانند و به جهاد با دشمن بیایند، جز بر سستی و ناتوانی شما نخواهند افزود و در میان صفوف شما تفرقه و تشتت خواهند افکند».
ایشان سپس ادامه دادند: «در این لحظات حساسی که یکی از سرنوشتسازترین صفحات تاریخ ایران رقم زده میشود، از خدا میخواهم که مرا به آنچه رضای او است هدایت کند و از طغیان زبان و دل و غلبه هوی و هوس نگه دارد و اکنون که پس از یک سکوت و بردباری طولانی و دردناک فرصت و تکلیف گفتن و افشاکردن داده است نیز مانند گذشته ما را مدد رساند و یاری کند. مخاطب این سخن شما نمایندگان مردمید و آنگاه همه ملت ایران و بالاخره تاریخ و نسلهای آینده که در کار ما به دقت و طلبکارانه نظر خواهند کرد و من با این توجه در محضر خدا و در حضور شما و همه کسانی که این سخن را خواهند شنید اعلام میکنم که اینجانب آقای بنیصدر رئیسجمهور را دارای کفایت سیاسی برای اشغال پست خطیر ریاستجمهوری نمیدانم».
در ادامه رهبری عزیز 14 دلیل بر بی کفایتی بنی صدر اقامه می کنند که رئوس آنها عبارتند از:
دلایل بیکفایتی بنی صدر:
1 – عدم احترام به نهادهای قانونی
2- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
3- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
4- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
5- صادق و راستگو نبودن
6- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
7- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
8- مشاوران بدنام و مشکوک
9- افشای اسرار اقتصادی کشور
10- ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
11- بیتوجهی به خط رهبری انقلاب
12- حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
13– اخلالگری و شورش
14– خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
(برای مطالعه بیشتر به متن سخنرانی آیت الله خامنه ای مراجعه کنید)
ای کاش دوستان ما هم عنایت داشتند که تا عزل و موافقت امام امت نباشد نمی شود، طرح استیضاح و عدم کفایت را در مجلس مطرح کرد و در شرایط جنگی کشور را اسیر منازعات و تفرقه افکنی های خسته کننده کرد.
چه اینکه قرآن فرمود:
سوره مبارکه الأنفال آیه ۴۶
وَأَطيعُوا اللَّهَ وَرَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَتَذهَبَ ريحُكُم ۖ وَاصبِروا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرينَ﴿۴۶﴾
و (فرمان) خدا و پیامبرش را اطاعت نمایید! و نزاع (و کشمکش) نکنید، تا سست نشوید، و قدرت (و شوکت) شما از میان نرود! و صبر و استقامت کنید که خداوند با استقامت کنندگان است!
رهبری عزیز در باب این آیه شریفه می فرمایند:
عزیزان من! برادران! خواهران! در سرتاسر کشور، امروز ما احتیاج داریم به اتحاد و یکپارچگی. بهانههای اختلاف زیاد است. گاهی در یک قضیهای سلیقهی یک نفر، دو نفر با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانهی اختلاف بشود. گاهی در کسی یک گرایشی هست، در دیگری نیست؛ این نباید مایهی اختلاف بشود. آراء، نظرات، همه محترمند. اختلاف در درون، منازعهی در درون، موجب فشل میشود. قرآن به ما تعلیم میدهد: «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم».(۱) اگر منازعه کنیم، سر مسائل گوناگون - مسائل سیاسی، مسائل اقتصادی، مسائل شخصیتی - دستبهیقه شویم، دشمن ما جری میشود. یک مقدار از جرأتی که دشمن در سالهای گذشته پیدا کرد، به خاطر اختلافات بود. امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) به ما درس میدهد؛ میفرماید: «لیس من طلب الحقّ فاخطأه کمن طلب الباطل فأصابه».(۲) مخالفین دو جورند. یک مخالفی است که دنبال حق است، او هم دنبال جمهوری اسلامی است، او هم دنبال انقلاب است، او هم دنبال دین و خداست، منتها راه را اشتباه کرده؛ با این نباید دشمنی کرد؛ این فرق دارد با کسی که در جهت غیر نظام اسلامی، با هدف معاندانهی علیه نظام اسلامی حرکت میکند. دلها را به هم نرم کنید، برخوردها را نسبت به یکدیگر مهربانانهتر کنید.۱۳۹۱/۰۱/۰۱
بیانات در حرم رضوی در آغاز سال ۹۱
✍️محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
هدایت شده از جهان نیوز
🔺دفاع روحانی از لغو جلسه سران قوا؛
⚫️خدا به ما عقل داده؛ نباید جانمان را در خطر بیاندازیم/ کسی نمیتواند برود وسط سیل و بگوید که من نمیترسم/ خب نترس؛ وایسا تا آب تو را ببرد +فیلم
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/741795
@jahaannews
بینش راهبردی
🔺دفاع روحانی از لغو جلسه سران قوا؛ ⚫️خدا به ما عقل داده؛ نباید جانمان را در خطر بیاندازیم/ کسی نمی
روحانی متولد 1327 است
یعنی الان 72 سال سن دارد
ظاهرا ناراحتی قلبی و ریوی هم دارد
طبیعی است که باید احتیاط کند و احتیاط شرط عقل است
فقط نمی دانم چرا عاشق خدمت! است 😏 و از سمتش استعفا نمی دهد تا هم خودش را راحت کند هم ملت را و آنوقت همه یکصدا فریاد بزنیم:
#روحانی_مچکریم
♦️کلیدی ترین بند زیارت اربعین
هر هویتی نیازمند شاخصه هایی است تا آن «هویت» را با سایر هویت ها متمایز و «غیریت سازی» کند.
هویت شیعی هم شاخصه هایی دارد
هویتی که پشتوانه آن قرآن و پیامبر و اهل بیت طاهرینش صلوات الله علیهم اجمعین هستند. و تمام امتیاز و افتخارش این است که ذیل حجت الهی حرکت کرده و تحت هدایت این حجت الهی هرگز دچار جهل و ضلالت نشده است.
هویتی کامل و متعالی که امام غریبش تمام وجود و هستی خود را عاشقانه و مجاهدانه بذل کرد تا همه را از جهالت و گمراهی در آورد اما آنها که حجت الهی و امام شان را با ثمن بَخس و وعده های پوشالین معامله کردند، خسران دنیا و آخرت را نصیب خودشان کردند.
یکی از شاخصه های هویت شیعی زیارت اربعین است زیارتی که کلیدی ترین بند آن بند ذیل است. امید که همه توفیق خواندن با معرفت این زیارت را کسب کنیم و از ضلالت و گمراهی خارج و عاقبت به خیر شویم
وَبَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیکَ لِیَسْتَنْقِذَ عِبَادَکَ مِنَ الْجَهَالَةِ ، وَحَیْرَةِ الضَّلالَةِ ، وَقَدْ تَوَازَرَ عَلَیْهِ مَنْ غَرَّتْهُ الدُّنْیا ، وَبَاعَ حَظَّهُ بِالْأَرْذَلِ الْأَدْنیٰ ، وَشَرَیٰ آخِرَتَهُ بِالثَّمَنِ الْأَوْکَسِ ، وَتَغَطْرَسَ وَتَرَدَّیٰ فِی هَوَاهُ ، وَأَسْخَطَکَ وَأَسْخَطَ نَبِیَّکَ وَأَطَاعَ مِنْ عِبادِکَ أَهْلَ الشِّقاقِ وَالنِّفاقِ ، وَحَمَلَةَ الْأَوْزارِ ، الْمُسْتَوْجِبِینَ النَّارَ ، فَجاهَدَهُمْ فِیکَ صابِراً مُحْتَسِباً حَتَّیٰ سُفِکَ فِی طَاعَتِکَ دَمُهُ وَاسْتُبِیحَ حَرِیمُهُ؛ اللّٰهُمَّ فَالْعَنْهُمْ لَعْناً وَبِیلاً ، وَعَذِّبْهُمْ عَذاباً أَلِیماً.
و جانش را در راه تو بذل کرد تا بندگانت را از جهالت و سرگردانی گمراهی برهاند، درحالی که بر علیه او به کمک هم برخاستند، کسانی که دنیا مغرورشان کرد و بهره واقعی خود را به فرومایه تر و پست تر چیز فروختند و آخرتشان را به کمترین بها به گردونه فروش گذاشتند، تکبّر کردند و خود را در دامن هوای نفس انداختند، تو را و پیامبرت را به خشم آوردند و اطاعت کردند از میان بندگانت، اهل شکاف افکنی و نفاق و بارکشان گناهان سنگین و سزاواران آتش را، پس با آنان درباره تو صابرانه و به حساب تو جهاد کرد تا در طاعت تو خونش ریخته شد و حریمش مباح گشت؛ خدایا آنان را لعنت کن لعنتی سنگین و عذابشان کن عذابی دردناک،
اینکه ترامپ امروز علیه ایران لفاظی کرده و ایران را تهدید کرده است، خبر از تشدید فشار جدیدی علیه منافع آمریکا در منطقه است.
چیزی تا 27 مهر و برداشته شدن تحریم تسلیحاتی ایران نمانده است و او میداند که عزم ایران برای اخراج آمریکا از خاورمیانه کاملا جدی است!
🔸سردار نقدی، معاون هماهنگ کننده سپاه با اشاره به همکاری نیروهای تحت حمایت ایران در کشورهای منطقه با سپاه قدس گفت:
💬"جوانان از افغانستان، عراق و کشورهای مختلف حتی اروپا در این نبردها حضور داشتند. این ارتش خیلی بزرگ و غیرقابل شناسایی است که در زمان ضربه زدن، دشمن نمیداند از کجا خواهد خورد و هرلحظه از یک جایی از دنیا خبری برایش خواهد آمد."
🚩تببین معنای دقیق عقلانیت توسط رهبر انقلاب:
🔰ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاوردند
🔻رهبر انقلاب صبح امروز:
🔸بعضیها اسم عقل و عقلانیت را که میآورند، منظورشان از عقلانیت ترسیدن است؛ وقتی میگویند عاقل باشید، یعنی بترسید، یعنی منفعل باشید، یعنی از مقابل دشمن فرار کنید؛ نه این درست نیست، ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاورند. اسم ترسیدن و فرار کردن و میدان را خالی کردن عقلانیت نیست، اسمش همان ترس و فرار و مانند اینها است. عقلانیت یعنی محاسبهی درست؛ و البته دشمن سعی میکند عقلانیت به آن معنای غلط را تلقین کند، بعضی هم نادانسته گاهی حرفهای دشمن را تکرار میکنند.
🔹اینکه شما میبینید علیه امکانات موشکی ما، علیه تشکیلات نظامی ما کارهایی میشود، تبلیغاتی میشود و علیه تواناییهای منطقهای ما که برای قدرت دفاعی ما بسیار حائز اهمیت است تبلیغات میشود، حرف میزنند، این یاوهگوهای آمریکایی که ملاحظه میکنید ــ واقعاً اراذل یاوهگو که هر حرفی به دهنشان میآید بیمحابا و بیمحاسبه میزنند ــ هرجا میروند مینشینند علیه جمهوری اسلامی حرف میزنند، اینها بهخاطر همین است که این امکانات اساسی ما با محاسبهی دقیق بهوجود آمده و انشاءاللّه پیش خواهد رفت و تبلیغات دشمنان ناشی از عقبماندگی آنها در این میدان و ناشی از ترس آنها است.
🔸 بنابراین مهم این است که دستگاه محاسباتی را حفظ کنیم، سالم نگه داریم، نگذاریم دچار اختلال بشود. ۹۹/۷/۲۱
بینش راهبردی
🚩تببین معنای دقیق عقلانیت توسط رهبر انقلاب: 🔰ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاوردند 🔻رهبر انقلاب
در کتاب جنگ سرد ایران و آمریکا مفصل راجع به این بیانات رهبری عزیز توضیح داده ایم
مساله دیگر این نیست که ترامپ رای می آورد یا بایدن، مساله این است که نخ تسبیح تمدن غرب که حافظ وحدت هویتی بود فروپاشیده و لیبرالیسم به ته خط رسیده است. شعارها، نمادها، ساختارها همگی متزلزل شده اند، دیگر نمی شود به مردم بابت عدالت و ازادی لیبرالیستی، برابری و حریم خصوصی لیبرالیستی و فرهنگ و تمدن لیبرالیستی، آگاهی کاذب داد.
و البته دیگر نمی شود برای مردم سایر جهان منجمله ایران، از مولفه ها و تجویزات لیبرالیستی و بازار آزاد و احترام متقابل و حقوق بین الملل و نهادهای متمدنانه سخن گفت!
مساله این است که پیروز نبرد جنگ سرد ایران و آمریکا در نهایت ما خواهیم بود به شرط اینکه اشتباهات خودمان را به حداقل برسانیم و از اشتباهات حریف نهایت بهره و استفاده را ببریم
✍محمد علی رنجبر
۲۶ مهرماه ۱۳۹۹
♦️امارات و بحرین چند درصد جمعیت اعراب جهان را شکل می دهند!؟
در کتاب "جنگ سرد ایران و آمریکا" توضیح داده ایم که یکی از حربه های بریتانیا و بعد هم آمریکا ایجاد کشورهای کوچک است. کشورهایی که به لحاظ حقوقی مستقل اند اما از حیث واقعی اصلا نمی توانند مستقل باشند و باید به قدرت های بزرگ وابسته باشند.
این مدل کمک شایانی به نظم آمریکایی حاکم بر جهان می کند تا هر زمان که اراده کرد، اعلام کند که این تعداد کشور موافق با سیاست های من هستند
حال آنکه این کشورها چقدر جمعیت دارند و چه میزان موثراند مهم نیست.
بلکه مهم ابعاد روانی آن است.
مثلا آمریکایی ها با کلی هزینه و تبلیغات اعلام کرده اند که دو کشور از کشورهای عربی و مسلمان با اسراییل سازش کرده اند
اما کسی نیست از اینها سوال کند که امارات و بحرین چند درصد جمعیت اعراب جهان را شامل می شوند؟
طبق آخرین آمار جمعیت اعراب جهان چیزی در حدود 360 میلیون نفر است
حال امارات بدون احتساب مهاجرین غیر عرب، 2 میلیون و 750 هزار نفر جمعیت دارد (البته جمعیت امارات حدود ده میلیون نفر است که 75 درصد آنرا مهاجرین غیر عرب شکل می دهند)
بحرین نیز بدون احتساب مهاجرین غیر عرب، 750 هزار نفر جمعیت دارد
یعنی روی هم رفته 3 میلیون و 500 هزار نفر جمعیت دارند که می شود جمعیتی کمتر از یک درصد جمعیت اعراب
تکرار می کنم کمتر از یک درصد جمعیت اعراب!
اما جالب است، به گونه ای در عرصه رسانه ای جلوه می دهند که انگار نیمی از اعراب با اسراییل سازش کرده اند!
✍️محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
برخی از دوستان پیرامون توییت آقای ذوالنوری نماینده محترم قم و البته رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس سوال می کنند.
خدمت شریفشان عرض میکنم مشخص است که این توییت کار ناپسند و هزینه زایی است
ما باید مراقب حرفهایمان باشیم تا دشمن از آنها سوء استفاده نکند
از امروز اگر یک خار هم در چشم رییس جمهور برود دشمنان نظام این توییت و سخنان را مستمسک قرار می دهند که بله تهدید آقای ذالنوری عملیاتی شد و...
چه لزومی دارد اینگونه صحبت کنیم
بعد هم بخواهیم در جواب داماد آقای روحانی که اصلا در شان ما نیست مجدد مطلب دیگری بگوییم و بنویسیم
عزیزانم اینقدر مسائل حاشیه ای را اصلی نکنید
اینقدر اسیر زرنگی های رقیب نشوید
♦️استراتژی مطلوب پیرامون انتخابات آمریکا
در دوره قبل استراتژی مطلوبی که برای انتخابات آمریکا و تحولات پس از آن طراحی کرده بودیم، رای آوری ترامپ بود که بحمدالله انجام شد و ترامپ هم همانی بود که می خواستیم.
چرا که:
1- دستکش مخملین کشیده شده بر مشت آهنین آمریکایی را پاره کرد و چهره واقعی آمریکا را آشکارتر کرد.
2- استراتژی های هفتاد و هشتاد ساله آمریکا را زیر سوال برد.
3- درگیری هایش با چین و سایر متحدین استراتژیک آمریکا را به اوج رسانید.
4- از برجام خارج شد.
5- و در نهایت سردار عزیز ما را به شهادت رساند و فکرش را هم نمی کرد که ایرانی ها اینگونه فرزند دلاورشان را تشییع کنند و هنوز خاکسپاری سردار به انتها نرسیده، با موشک های بالستیک نقطه زن پادگان عین الاسد را شخم بزنند و فضا را به گونه ای با جنگ سایبری و رصد سامانه ای و آمادگی در بالاترین حد قرار دهند که ترامپ مجبور شود تمام بولوف هایش را فراموش کند و دست از پا خطا نکند!
و این وضعیت ادامه داشت تا شکست او در تمدید تحریم تسلیحاتی ایران و البته عدم توفیق در فعال کردن مکانیزم ماشه!
اما در این دوره از انتخابات هدف مطلوب ما و استراتژی مد نظرمان این نیست که ترامپ رای آورد یا بایدن
اصلا مهم نیست
آنچه مطلوب ماست که نشانه های آن بحمدالله هویدا شده و آمریکا چندین ماه درگیر شورش های خیابانی است، بروز جنگ داخلی و عدم پذیرش نتیجه انتخابات از سوی دو طرف است!
در واقع مطلوب و استراتژی ما از همان ابتدا بی ثبات سازی آمریکا بود و این امر با وجود ترامپ بهتر و کاملتر محقق شده است.
اینک نه طرفداران ترامپ تحمل بایدن را دارند
نه طرفداران بایدن می توانند چهار سال دیگر ترامپ را تحمل کنند.
و این نقطه عطفی در پیشبرد استراتژی مطلوب ماست.
لذا در این مقطع رای آوردن ترامپ یا بایدن مهم نیست، آنچه مهم است بروز بی ثباتی بیشتر و جنگ هویتی و حتی جنگ داخلی در داخل آمریکاست.
✍️محمد علی رنجبر
۳۰ مهرماه ۱۳۹۹
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8