📡⚖کلاهبرداری با پیامک جعلی ثبت شکایت قوه قضاییه
↕️↔️ مجرمان سایبری با جعل کردن آدرس اینترنتی سامانه ثبتنام الکترونیک قوه قضاییه اقدام به کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی میکنند.
↔️ این پیامکها حاوی مطالبی از قبیل: ثبت شکوائیه، ابلاغ حکم و … است که کاربران فضای مجازی به دلیل استرس ایجاد شده و کنجکاوی به آدرس (لینک) جعلی که در متن پیام است مراجعه و با درخواست کسر وجه و ثبت اطلاعات بانکی توسط شهروندان از حساب کاربران برداشت غیرمجاز میشود.
↕️ علیرغم تاکیدات چندباره پلیس و دستگاه قضایی در رابطه با این پیامکهای جعلی مجددا تاکید میشود پیامکهای ابلاغ قضایی فقط با سرشماره ADLIRAN ارسال میشود و هرگونه پیامک دارای لینک از شماره شخصی، جعلی و به قصد کلاهبرداری است.
⬅️🔚 از شهروندان تقاضا می شود در صورت دریافت چنین پیامکی هرگز بر روی لینک کلیک نکنید.
⚖محمدامین✍:
🌷🌷🌷باسلام
ضمن عرض ادب خدمت حضرتعالی
📡کانالهای (بیشتر بدانیم)
در راستای بالابردن و به روز بودن سطح
اطلاعات شما در زمینه های قضایی
و انتظامی با تلاش روزانه دوستان حقوقی به صورت فی سبیل الله دایر گردیده لطفا ضمن پیوستن به کانال ها به سایر دوستان هم جهت بهره مندی از مطالب کمیاب اطلاع رسانی نمایید.
📲 splus.ir/Bishtarbedanem
📲 eitaa.com/Bishtarbedanem
🌏استفاده از پیام ها در سایر کانال ها با ذکر عنوان ، نام کانال با ذکر صلوات ارسال نمایید.
📡⚖ رای وحدت رویه ۸۲۱ هیات عمومی دیوان عالی کشور، در روزنامه رسمی منتشر شد
↕️↔️ متن رای وحدت رویه شماره ۸۲۱:
⬅️مطابق مواد ۴۱۶ و بعد قانون مدنی، در موارد غبن «فاحش»، با لحاظ دیگر شرایط مقرر، مغبون حق فسخ (خیار) دارد. چنانچه برابر ماده ۴۴۸ همین قانون، سقوط این حق شرط شده باشد، به اقتضای رفتار متعارف اشخاص، شرط یادشده منصرف از مراتب اعلای غبن است که عرفاً «افحش» دانسته میشود. برخی فتاوی معتبر فقهی نیز بر همین اساس صادر شده است. بنا به مراتب، رأی شعبه سوم دیوان عالی کشور که با این نظر انطباق دارد، به اکثریت آراء صحیح و قانونی تشخیص داده میشود.
https://www.rrk.ir/Laws/ShowLaw.aspx?Code=25995
⚖محمدامین✍:
📡آدرس کانال(بیشتربدانیم)در پیام رسان ها
📲 splus.ir/Bishtarbedanem
📡⚖ رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور:
⬅️درصورت تجدیدنظرخواهی شاکی خصوصی از رای صادره، تخفیف مجازات موضوع ماده ٤٤٢ قابل اعمال نیست
↕️ دکتر علی خالقی، حقوقدان و استاد دانشگاه، از صدور یک رای وحدت رویه جدید در جلسه امروز (سهشنبه) هیات عمومی دیوان عالی کشور خبر داد.
↔️ بر این اساس و مطابق رای جدید، در مواردی که شاکی خصوصی از حکم صادر شده تجدیدنظرخواهی کرده باشد، تخفیف مجازات موضوع ماده چهارصد و چهل و دوی قانون آیین دادرسی کیفری قابل اعمال نیست.
◀️در این ماده چنین مقرر شده است:
↕️🔚 در تمام محکومیتهای تعزیری در صورتی که دادستان از حکم صادره درخواست تجدیدنظر نکرده باشد، محکومٌعلیه میتواند پیش از پایان مهلت تجدیدنظرخواهی با رجوع به دادگاه صادرکننده حکم، حق تجدیدنظرخواهی خود را اسقاط یا درخواست تجدیدنظر را مسترد نماید و تقاضای تخفیف مجازات کند. در اینصورت، دادگاه در وقت فوقالعاده با حضور دادستان به موضوع رسیدگی و تا یک چهارم مجازات تعیین شده را کسر میکند.
⚖محمدامین✍:
📡آدرس کانال(بیشتربدانیم)در پیام رسان ها
📲 splus.ir/Bishtarbedanem
📲 eitaa.com/Bishtarbedanem
📲 chat.whatsapp.com/HWDKQjjjk2nHUCEAKusoNQ
📲 chat.whatsapp.com/KI5H969up4q5MWwLW91GAP