💯 ⭕️علت نقش آفرینی نوجوانان در آشوبهای ۱۴۰۱ چه بود؟
🔹بر اساس آمارها منتشر شده از اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱، نوجوانان و جوانان، حضور پررنگی در ناآرامی ها داشته اند.
▫️دلایل نقشآفرینی نوجوانان در آشوبهای سال ۱۴۰۱ را میتوان به دو دسته ۱- نقش دشمنان و رسانههای آنها و ۲-اقتضائات و شرایط نسل جدید تقسیم کرد: دسته اول دلایل غیرطبیعی ریشه در تحریک ضدانقلاب و بیگانگان معارض دارد که مشخص بوده و نیاز به توضیح چندانی ندارد، اما دسته دوم به ویژگیهای خاص نوجوانان و شرایط زمانه آنها مربوط میشود که در ادامه به آنها اشاره میشود:
🔹حساس بودن مقطع سنی آنها و تحریکپذیری و احساسی بودنشان که اتفاقاً دشمنان نیز با دست گذاشتن بر این حوزه بود که توانستند آنها را وارد خیابان کنند.
🔸میل بالا به دیده شدن و مؤثر بودن در میان نوجوانان و جوانان. در توضیح باید گفت که جوانان در گذشته بیشتر درگیر مسائل رفاهی بودند، اما بخش زیادی از جوانان، به ویژه جوانان طبقه متوسط و متوسط به بالا،اکنون رفاهیات بیسابقهای را تجربه میکنند. به لحاظ روانشناسی، وقتی دغدغههای مادی و رفاهی مرتفع میشود، نیازهای دیگری در انسان رشد میکند، از جمله ابراز وجود و میل به دیده شدن.توهم بالای دانایی نزد بخش عمدهای از نوجوانان و جوانان امروز با توجه به توسعه دسترسی آنها به شبکههای اجتماعی مجازی این واقعیت که آنها در یک محیط بمباران شده از نظر شناختی(با توجه به جنگ شناختی دشمن) قرار دارند و در این محیط، آنها هم سواد رسانهای لازم را ندارند و هم متولیان امر چندان به آموزش و تبیین لازم برای آنها توجه نکردهاند.
🔹گسست در جامعهپذیری سیاسی در کشور؛ بدین معنا که جامعهپذیری سیاسی نسل نوجوان و جوان کنونی در عصر رسانهها اتفاق افتاده و از این نظر، با پدرانشان تفاوتهای جدی دارند. نکته مهم در این میان آن است که در خلال این گسست، فرهنگ سیاسی نه تنها به خوبی منتقل نشده است، بلکه فرهنگ سیاسی معارض در میان آنها رشد کرده است.تأثیرپذیری بالای این نسل از معلمان و اساتید دانشگاه که با توجه به نارضایتیهایی که در میان معلمان(به طور عمده به دلیل مشکلات معیشتی) و اساتید وجود دارد، اساساً ایستارهای مخالف با وضع موجود در میان این نسل بیشتر رشد کرده است.
🔸روانشناسی نوجوانان، باید ما را به سمت رشد و تربیت انسانی و اسلامی نوجوانان هدایت نماید و یکی از زمینههای مناسب برای این کار، دوران مدرسه است، به ویژه که ارتباطات اولیاء با معلمان و مربیان میتواند یک انسجام و سامانه هماهنگ در تربیت، میان خانه و مدرسه ایجاد کند. لذا، سهم و نقش قصورها و احیاناً تقصیرهای متولیان امور، قابل توجه و ملاحظه است. از این رهگذر، اهمیت نقش آفرینی بسیج دانش آموزی و هیئتهای مذهبی هم روشن میشود.
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت دفاع آمریکا از حقوق زنان در ایران...
♨️ ونسا بیلی فعال و خبرنگار سرشناس انگلیسی در مصاحبهای با شبکه راشاتودی، دفاع آمریکا از حقوق زنان ایرانی را ریاکارانه دانست و گفت: #حقوق_زنان و شهروندان ایرانی کجا بود وقتی که آمریکا سلاح های شیمیایی را به صدام میداد؟ آمریکا از حقوق بشر به عنوان سلاحی برای ایجاد جنگ و بیثباتی در کشورهای هدف استفاده میکند...
🔴 پشتپرده اغتشاشات ایران به بهانه سالروز آغاز جنبش #زن_زندگی_آزادی به روایت کارشناسان و
هدایت شده از روشنا استان اصفهان
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 ای صفای قلب زارم، هرچه دارم از تو دارم...
▪️شهادت هشتمین خورشید تابناک امامت و ولایت، حضرت علیبن موسی الرضا(ع) برتمامی شیعیان جهان تسلیت باد...
•┈┈••••✾•یا علیبن موسیالرضا•✾•••┈┈•
💎#مرجع_اطلاع_رسانی: ↪️
🔻رویدادها و عملیات های تبیینی فرهنگی هنری
🔻عملیات روانی و رسانه ای
https://eitaa.com/roshana_esfahan
🔺سه ـ روش عمليات ادراكي
🔹اين روش به دنبال اثرگذاري بر نگرشها، باورها، عقايد، اهداف و ارزشهاي طرف مقابل با هدف ايجاد دگرگوني در مخاطب، تا سرحد همسو شدن آنان با اهداف و منافع عملكننده است. روش ادراكي بيشتر بر ترويج؛ يعني رواج دادن باورها، ارزشها و عقايد متناسب با خواستهها و اهداف خود، و نيز بر نوعي آموزش جهتدار مبتني است.
عمليات ادراكي با عمليات رواني تفاوت دارد؛ زيرا عمليات رواني به دنبال ايجاد دگرگونيهاي دفعي و فوري، آن هم در سطح افكار است. هدف اصلي عمليات رواني، تهييج و تحريك است و اين با هدف اصلي عمليات ادراكي تفاوت دارد. آماج اصلي روش ادراكي، نخبگان و سپس عموم قشر تحصيلكرده جامعه است.
🔺چهار ـ تصديق
🔸تصديق يعني اينكه شخصي كه مورد احترام يا منفور است، بگويد: فكر، برنامه، محصول يا شخص معيّني خوب يا بد است. تصديق، فني رايج در تبليغ، مبارزات سياسي و انتخاباتي است.
🔺پنج ـ شايعه
🔹شايعه در فضايي توليد ميشود كه امكان دسترسي به اخبار و اطلاعات موثّق ممكن نباشد.
🔺شش ـ كليگويي
🔸محتواي واقعي بسياري از مفاهيمي كه رسانههاي غربي مصادره و در جامعه منتشر ميكنند، بررسي نميشود. توليدات رسانههاي غربي در دو حوزه سياست داخلي و خارجي، سرشار از مفهومهايي چون جهاني شدن، مردمسالاري، آزادي، حقوق بشر و... است. اينها مفهومهايي است كه بدون تعريف و توجيه مشخص، براي اقناع مخاطبان در زمينهاي مشخص به كار گرفته ميشود.
هفت ـ گفتن بخش اندكي از حقيقت
گاه خبر يا سخني به گونهاي مطرح ميشود كه با دستكاري پيوستگي و نظم محتواي پيام، جهت و نتيجه پيام منحرف خواهد شد.
ادامه دارد...
جلوه ای زیبا از حضور نیروهای مسلح در دسته جات عزاداری ۲۸ صفر در اصفهان 👆
اول ماه ربیع الاول
♦️مراقب شیعه انگلیسی باشید♦️
➖پ🔻تبریک آغاز ماه ربیع توسط طرفداران فرقه شیرازی ممنوع اعلام شده است😳
بدعت دهه محسنیه و سپس هفته صهیونیستی برائه توسط
فرقه شیرازی از بدعتهای انگلیسی این فرقه هست.
▫️این جریان اصرار دارد که مومنین در آغازماه ربیع به یکدیگر تبریک نگویند.
▫️در حالیکه آغاز ماه ربیع الاول یاد آور هجرت پر برکت نبی مکرم اسلام ص به مدینه و آغاز شکل گیری اولین حکومت دینی اسلامی و نیز یاد آور شجاعت و فداکاری امیرالمومنین علی علیه السلام در لیله المبیت و نزول آیه ۲۰۷بقره درشان ایشان است.
با توجه به موارد فوق جهت مخالفت با فرقه شیعه انگلیسی ما مقید هستیم آغاز ماه ربیع الاول را تبریک عرض کنیم.
تا مخالفت قطعیه با فرقه منحوس ضاله شیرازی و من تبعهم داشته باشیم.
➖حلول ماه ربیع الاول را به دلایل زیر تبریک عرض میکنیم:
۱. سالگرد هجرت پیامبر ص
۲. سالگرد تاسیس اولین حکومت اسلامی
۳. پیروزی مومنین در مدینه
۴. آغاز ساخت مسجد النبی در مدینه
۵. یادآور لیله المبیت
۶. میلاد پیامبرص و امام صادق ع
۷. آغاز ولایت حضرت حجه عج
۸. هفته وحدت جهان اسلام بهانه ای برای مخالفت با فرقه شیرازی انگلیسی
۹. روز ۹ ربیع روز شادی اهل بیت ع
۱۰. سالگرد شکست مفتضحانه #فتنه_مهسا
https://eitaa.com/Bisimbarkhar
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 #استوری
گلآرایی حرم امام حسین(ع) بعد از ۲ ماه عزاداری
https://eitaa.com/Bisimbarkhar
💯 ▫️رونالدو: ایران کشوری قوی است دوست دارم تهران را از نزدیک ببینم دوستم از ایران خیلی تعریف میکند و از این کشور، پزشکی قوی و تکنولوژی بالاتر از سطح آسیا را شنیده ام و دوست دارم تهران را ببینم.
⏪ غریبهها نگاهشون به ایران عزیزمون اینه قدر این کشور و این مردم رو بدونیم
https://eitaa.com/Bisimbarkhar