eitaa logo
بُکاءالحسِیـن .
1.9هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3هزار ویدیو
18 فایل
[ بِسـمِ‌اللّٰه ؛ ] بُکـاء به‌معناي‌ گريهٔ‌ پُر ثواب ، مانند ِ أشك‌ بر سیدالشهداء . من‌ميگم ، الٰهي‌ تموم‌ گریه‌ هامون‌ بُکـاء باشه * - وقف ِ پيشگاه حضرت صاحب ' عج .
مشاهده در ایتا
دانلود
بُکاءالحسِیـن .
#رمان #رمان_رفیق_مثل_رسول #شهید_رسول_خلیلی #پارت_چهل_و_یک استیل دست گرفتن سلاح،نحوه باز و بسته کرد
دفتر های ریاضی ما هم خط به خط با توضیحات معلم در حال سیاه شدن بود.اعداد ریاضی با نشستن یک علامت کنارشان از آمدن عدد بعدی یا خوشحال میشدند و باهم جمع می‌شدند یا از دیدن هم دلگیر می‌شدند و از هم فاصله می‌گرفتند.فرمول ها و معادله‌ ها گاهی مثل ریش سفید می آمدند وسط یک سری عدد و آن ها را با هم آشتی می‌دادند،گاهی هم پیش می آمد داخل چند پرانتز از هم جدا می‌نشستند.من مثل بقیه بچه ها سرم پایین بود و تند می‌نوشتم،یک دفعه صدای شوخی یکی از بچه ها کل کلاس را به هم ریخت.سرم را بالا آوردم، دیدم ناصر دست گل به آب داده و با یک شوخی بی جا حرف های معلم را نیمه کاره گذاشته است.ناصر بچه خوبی بود،گاهی با حرف یا رفتارش باعث رنجش آدم ها میشد.یادم افتاد سری قبل به خاطر این کار،معلم به او گفته بود:«در صورت تکرار از کلاس ریاضی اخراج میشی».معلم با عصبانیت گفت:«ساکت».بعد هم رفت نشست پشت میزش.کاملا معلوم بود که خیلی عصبانی شده.کتاب ریاضی را نیمه باز گذاشت و گفت:«این حرف رو کدوم شما زد؟»صدای معلم دفعه دوم با تلخی بیشتری در کلاس پیچید.بچه ها همه ساکت شده بودند.هیچ کس جرأت نداشت سرش را بالا بیاورد.نگاهی به ناصر کردم، دیدم از خجالت سرخ شده.ابروهایم را درهم کشیدم،اخم کردم و آهسته گفتم:«چرا اینطوری میکنی؟»دیدم سرش را پایین انداخت.داشتم فکر میکردم که معلم دوباره با عصبانیت پرسید:«کدوم شما این حرف را زد؟»نگاهی به ناصر کردم،دستم را آرام بالا آوردم.
کارِمن‌امسال‌صبوریه‌حسین دارم‌میمیرم...
کیا امسال رفتن کربلا؟🖤🥺 https://harfeto.timefriend.net/17203557138431
ذوق غیر اینه؟ 😍😭
جامانده ام🍁🍂 نگارا از عجم مهمان نميخواهی؟؟ دلے آشفته و حیران نمیخواهی؟؟ خدا را شڪر نوڪر کم نداری لیڪ غلام و نوڪر از ایران نمیخواهی؟ .
امام حسن مجتبي عليه السلام فرمود: «قرآن در صحنه قيامت به صورت رهبر و امام ظهور يافته، مردم را به دو دسته تقسيم مى كند: كسانى كه به قرآن عمل نموده، حلال و حرام آن را همانگونه كه هست بجا آورده اند و متشابه آن را با قلب پذيرا شده اند، قرآن اينان را به سوى بهشت جاويدان هدايت مى نمايد. آنان كه حدود و قوانينش را ضايع نمودند و محرّماتش را حلال شمرده و به آن تعدّى كردند، قرآن آنها را به سوى آتش (جهنّم) روانه مى سازد.» 📚ارشاد القلوب، ديلمى، ص103
شب جمعه است دلم "ڪرب‌و‌بلا" میخواهد در "حرم" حال مناجات و بکا میخواهد شب جمعه ست دلم شوق پریدن دارد بوسه بر پهنه ی ایوان طلا میخواهد