فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شعار محوری هفته بسیج سال ۱۴۰۳:
"بسیج با مردم برای مردم"
🌱 روز اول هفته بسیج، ۲۹ آبان ۱۴۰۳:
▫️بسیج؛ معنویت، دلدادگی، انتظار
🌸🍃 هفته بسیج گرامی باد.
╰❀🌹❀╯
بُشری
به مناسبت هفته بسیج پایگاه مقاومت بسیج حضرت فاطمه سلام الله علیها برگزار میکند: مسابقات ورزشی (مادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حجّتالاسلام حاجعلیاکبری خبر داد:
🔹آیات فتح و دعای نصر؛ توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
🔹همزمان با پیروزیهای اخیر جبههی مقاومت و ناکامی دشمن در دستیابی به اهداف خود، حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به درخواست راهنمایی برای خواندن برخی ادعیه جهت کسب فتح نهایی برای این جبهه و دفع شر رژیم صهیونی، خواندن «سوره فتح»، «دعای چهاردهم صحیفه سجادیه» و «دعای توسل» را توصیه کردند.
🔹این خبر را حجتالاسلاموالمسلمین محمدجواد حاج علیاکبری، شامگاه دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۸ در جوار مزار مطهر شهیدسپهبد حاج قاسم سلیمانی در جمع برخی از جوانان بیان کرد.
╰❀🌹❀╯
✅ آیات فتح و دعای نصر؛ توصیه رهبر معظم انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
🔍 مشروح این توصیهها را از اینجا بخوانید
╰❀🌹❀╯
🌱 سوره مبارکه فتح، دعای توسل و دعای چهاردهم صحیفه سجادیه
✅ امام خامنهای مد ظله العالی خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه فرمودند.
╰❀🌹❀╯
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۵🌷
پاداش جهاد و ویژگی های مجاهدان حقیقی:
بدون شک یکی از سخت ترین کارها در میان دستورهای اسلامی، «جهاد و مبارزه با دشمنان دین» است. جهاد، صحنه ی عجیبی است که در آن، مهم ترین سرمایه ی انسان یعنی جان او در خطر می افتد، و معرکه ای است که شاید هیچ بازگشتی از آن وجود نداشته باشد. به همین سبب، جهادِ در راه خدا، از ارزشمندترین اعمال است و بیشترین پاداش ها را به خود اختصاص داده است. پیامبر گرامی ما فرموده است: «برترین کارها، سختترین آن هاست.»
پیشوای نخست ما علی نیز در سخنی گران قدر فرموده است:
«جهاد، دری از درهای بهشت است که خدا آن را برای دوستان ویژه ی خود گشوده است.»
خداوند در قرآن، مردم را به جهاد دعوت می کند و به یاد آنان می آورد که این کار با همه ی دشواری هایش به سود خود آن هاست. در آیه ی 4 سوره ی محمّد می خوانیم:
«اگر خدا می خواست، بدون فرمان جهاد، خودش از کافران انتقام می گرفت؛ ولی به جنگ فرمان داد تا برخی از شما را به وسیله ی برخی دیگر بیازماید، و کسانی که در راه خدا به شهادت رسیده اند، خدا پاداش کارهایشان را از بین نمی برد و به طور کامل به آنان خواهد داد.»
در این آیات نیز خدا می فرماید که حقیقت جهاد و گذشتن از مال و جان هرچند در ظاهر تلخ و دشوار باشد دست زدن به پرسودترین معامله ی زندگی ست. در این معامله، خدایی که خود جان و مال انسان را به او بخشیده، آن را به قیمت بسیار زیادی خریده و بهشت جاودان و نعمت های بی پایان خود را بهای آن قرار داده است. نکته ی مهم این است که در این معامله، فروشنده باید ویژگی های خاصی را داشته باشد، و بدون داشتن آن ها نمی تواند صاحب بهای ارزشمند معامله شود. ویژگی های مهم مجاهدان حقیقی، در آیه ی 112 بدین صورت بیان شده است:
1ـ اهل توبه، عبادت و راز و نیاز با خدا هستند(اَلتّآئِبون)؛
2ـ با دل و زبانشان خدا را سپاس می گویند و در هر حالت، او را می-سـتایند(الحامِدون)؛
3ـ در مساجد حضور پیدا می کنند و با محیط های گوناگون دینی ارتباط دارند(السّاِّئِحون)؛
4ـ بدن هایشان در برابر خدا خاضع و فروتن است و بسیار نماز می خوانند و برای خدا به رکوع و سجده می روند(الرّاکِعونَ السّاجِدون)؛
5ـ در قبال اوضاع دینی و فرهنگی جامعه ی خود، بی تفاوت نیستند و با روش های مناسب و اخلاق نیکو، مردم را به کارهای خوب تشویق می کنند و از کارهای بد، نهی می کنند(الآمِرونَ بِالمَعروفِ وَ النّاهونَ عَنِ المُنکَر)؛
6ـ مهم ترین دغدغه ی آنان، انجام وظایف دینی شان است و در امور فردی و اجتماعی، به دستورهای خدا پای بندند (الحافِظونَ لِحُدودِ الله). آری، از نظر قرآن، جهادگر حقیقی، کسی ست که چنین صفاتی داشته باشد و در صورت لزوم، در میدان جهاد شرکت کند. اگر امّا برای چنین افرادی، ضرورت حضور در میدان جنگ پیش نیامد، بی شک باز هم پاداش جهادگران را دریافت خواهند کرد. امیر مؤمنان علی در سخن گهرباری فرموده است:
«هر کس از شما که در بستر خویش جان دهد، در حالی که می داند پروردگارش و پیامبر خدا و اهل بیتش چه حق و حقوقی بر گردن او دارند، شهید مرده است و پاداشش بر عهده ی خداست و سزاوار گرفتن ثواب کارهای خوبی ست که نیّت انجام آن ها را داشته [و نتوانسته است انجام دهد] و نیّتش به جای شمشیر کشیدن او در میدان جنگ خواهد بود (و خدا همان پاداش را به او خواهد داد).»
@Boshra_pb