🔷 هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی در جلسه مورخ 1400/2/1 ارتقای دفتر امور بین الملل دانشگاه باقرالعلوم (ع) به «اداره امور بینالملل و دانشجویان غیرایرانی» را تصویب و ابلاغ کرد
🔹 به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم، حجت الاسلام و المسلمین محمد جعفری گیلانی، رئیس هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی، مصوبه هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی را ابلاغ کرد. در این ابلاغیه آمده است: «به منظور گسترش فعالیتهای آموزشی، توسعه همکاریهای علمی مشترک با مراکز علمی بینالمللی و جذب و تربیت دانشجویان مستعد از مناطق مختلف جهان (با تأکید بر مزیتهای نسبی دفتر تبلیغات اسلامی)، با تشکیل اداره امور بینالملل و دانشجویان خارجی در دانشگاه باقرالعلوم (ع) موافقت میشود.»
🔹 گفتنی است توسعه و اشاعه فرهنگ و تمدن غنی اسلامی و ایرانی، پرورش نیروی انسانی کارآمد و توانمند جهت نیازهای فرهنگی و معرفتی جهان اسلام و بینالمللیسازی فعالیتها و برنامههای علمی دانشگاه باقرالعلوم از مهمترین اهداف تشکیل این اداره است.
@BouNEWS
🔷 پیام بزرگداشت روز معلم از سوی ریاست دانشگاه باقرالعلوم (ع)
بسم الله الرحمن الرحیم
عرصه علم و دانش یکی از نورانیترین عرصههای عالم بشری است که بشر تنها در پرتو نورانیت آن می تواند به ساحل امن حیات طیبه رهنمون گردد.
بی تردید، در این عرصه نورانی معلمانی که زندگی کردند تا معلمی کنند، نقش آفرینان بی بدیلی هستند که به برکت هدایت و عنایت اول معلم عالم هستی، همچو شمعی سوزان، تلاش خالصانه و مجاهدانه نمودند تا چراغ هدایت مشتاقان معرفت و دانایی را روشن نگاه داشته تا انسانها بتوانند در پرتو آن گردنههای سخت جهالت را از پیش رو برداشته و مسیر سعادت مادی و معنوی خود را پیش گیرند.
مقارنت بزرگداشت مقام معلم با ایام شهادت اول مظلوم عالم که خود از مصادیق اتم و اکمل معلمی در عرصه تعلیم و تعلم است، می تواند نوید بخش عنایت ویژه آن حضرت به معلمان دلسوز و پرتلاش باشد. خداوند نیز به برکت نام آن حضرت معلمان عزیز را از شفاعت آن حضرت بهرمند نموده و به عزت مولی الموحدین مدال افتخار معلمی را تا قیامت بر سینه معلمان عزیز ثابت نگه داشته و با نام زیبای معلم در روز محشر، محشور نماید.
دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام افتخار دارد که میزبان معلمانی است که در عرصه علم و عمل با تلاش متعهدانه خود توانستند فضای گرم و صمیمی این دانشگاه را نورانی نموده و دانشجویان عزیز را از توانمندی علمی و اخلاقی خود بهرهمند نمایند. حقیر به عنوان خادمی کوچک سجده شکر بجا میآورم که خدمتگزار شما عزیزانِ معلم هستم؛ ضمن گرامیداشت نام و یاد شهید بزگوار علامه مرتضی مطهری ره و مقام بزرگ معلم، از خداوند متعال به برکت نام امیرالمومنین علیه السلام سلامتی و سعادت دنیا و آخرت شما را مسئلت مینمایم.
شمس الله مریجی
رئیس دانشگاه باقرالعلوم عليه السلام
@BouNEWS
🔷 نشست علمی دانشجویان دانشگاه باقرالعلوم و دانشگاه ارسطو یونان
🔹 موضوع نشست: نقش معنویت در بحرانهای فردی و اجتماعی
🔹 زمان برگزاری: دوشنبه 20 اردیبهشت 1400 ساعت 17:30
🔹 لینک برگزاری نشست در اسکایپ:
https://b2n.ir/f27339
🔹 شرکت برای عموم اساتید و دانشجویان آزاد است.
@BouNEWS
🔷 دومین جشنواره ملی پایاننامههای تحصیلات تکمیلی با محوریت پیشگیری از انواع خشونت
@BouNEWS
🔷 توجه به الگوی رفتاری امام علی (ع)، یک ضرورت سیاسی
🔹 حجتالاسلام و المسلمین حامد قرائتی: اصل نخست در سیره حضرت علی(ع) احراز و اطمینان از دشمنی افراد بود.
🔹 حجتالاسلام والمسلمین حامد قرائتی، عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در بخش دوم مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم (ع) به مناسبت شهادت امام علی (ع) به طرح نکاتی پیرامون الگوی رفتاری ایشان در تعامل با دشمن جهت صلح و مذاکره برای سیاستمداران معاصر پرداخت.
🔹 متن مصاحبه:
https://b2n.ir/t62797
@BouNEWS
🔷 کتاب «روششناسی جریانشناسی» منتشر شد
🔸 کتاب « روششناسی جریانشناسی بهمثابه نظریه-روشی میانرشتهای» با موضوع روششناسی علوم انسانی، نوشته علی_ابراهیم_پور و با مقدمه دکتر عبدالحسین_خسروپناه و دکتر محمدصادق_کوشکی روانه بازار نشر شد.
🔸 « روششناسی جریانشناسی» به دغدغهی تقویت ادبیات بومی علوم انسانی و پاسخی به چالش «روش» در تولید علم میپردازد.
🔸این کتاب برای نخستینبار، جریانشناسی را بهمثابه «نظریه-روش» صورتبندی کرده است، که میتواند در عرض روشهای مرسوم علوم_انسانی همچون تحلیل گفتمان مطرح شود. مهم آنکه این پژوهش پیشرو، روش جریانشناسی را بهعنوان فرآیندی میانرشتهای معماری کرده است و بر مبانی حکمت_اسلامی پیریزی شده است.
🔸«جریانشناسی» اصطلاحی نوپدید و پربسامد در فضای فکری-فرهنگی و علمی ایران معاصر است که با ادبیات جذاب خود، توجه مخاطبان و اندیشوران بسیاری را جلب کرده است؛ اما بیشتر از آن بهعنوان الگویی رسانهای و ژورنالیستی برای تنظیم محتوا در سخنرانیها، مقالات و یادداشتها استفاده میشود.
🔸 جریانشناسی بهمثابه نظریه-روش، میتواند در هر پژوهش فکری، اندیشهای و فرهنگیِ تأثیرگذار در بستر تاریخ استفاده شود؛ ازاینرو جریانشناسی بهعنوان الگویی بومی در رشتههایی همچون فلسفه، کلام، معارف اسلامی، تاریخ، جامعهشناسی، علوم سیاسی، مدیریت و سیاستگذاری قابل بهرهبرداری خواهد بود.
🔸استاد حجتالاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، در مقدمهی این کتاب آورده است: «بدون روششناسی جریانشناسی، نمیتوان امیدی به دستیابی به مطالعات منضبط و ساختارمند در این حوزه داشت؛ چراکه در اصل «روش» است که مسئولیت پاسداری از هویت علمی پژوهشها و پایداری توجیه آنها در فضای علم و جامعه علمی را برعهده دارد. کتاب «روششناسی جریانشناسی» اولین اثر منسجم برای هموارسازی مسیر دستیابی به این هدف است... این کتاب تحقیق جامع و نوآورانهای است که توسط برادر فاضل آقای علی ابراهیمپور تدوین شده است؛ بنده آن را کامل مطالعه کردم و اصلاحات آن انجام شده است. بیشک برای خوانندگان مفید خواهد بود.»
🔸استاد دکتر محمدصادق کوشکی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران، نیز در مقدمه خویش آورده است: «برای برونرفت از این تنگناها و فاصلهگرفتن از شائبههای غیر عالمانه رایج در جریانشناسی موجود در ایران امروز، چارهای جز پرداختن علمی و روشمند به این مقوله وجود ندارد و یکی از ارکان پرداخت روشمند به جریانشناسی دستیابی به روش شناخت جریانها است... اثر پیش رو یکی از نخستین گامها در عرصه «روش جریانشناسی» است که نویسنده محترم طی تلاشهای خود در جهت شناخت جریانات فرهنگی و سیاسی کشور آن رسیده و مدتی_طولانی را برای تولید و پردازش آن صرف کرده و به همین دلیل این اثر هم از امتیاز تازگی و نوپدیدی برخوردار است و هم نیازمند بررسی و نقد عالمانه و البته تکمیل این روند جز با تداوم نگارش در این موضوع ممکن نخواهد بود.»
🔸علی ابراهیم پور طلبه درس خارج حوزه علمیه قم و فارغالتحصیل کارشناسی ارشد مدیریت راهبردی فرهنگ دانشگاه باقرالعلوم(علیهالسلام) است و در این کتاب محصول پژوهش پنجساله خود را پس نقد و نظر برخی از استادان حوزوی و دانشگاهی، به جامعه علمی ارائه کرده است.
🔸قابل ذکر است، چاپ نخست کتاب «روششناسی جریانشناسی بهمثابه نظریه-روشی میانرشتهای» در 456صفحه رقعی با تیراژ 500نسخه و با قیمت 95هزارتومان به همت انتشارات کتاب_طه راهی بازار نشر شده است.
🔸گفتنی است، پایگاه اختصاصی کتاب به آدرس "@Currents_studies" بستری برای اطلاعرسانی اخبار، نشستها، رویدادها، درسگفتارها و بازخوردهای خوانندگان در شبکههای اجتماعی راهاندازی شده است.
🔸علاقهمندان میتوانند برای تهیه کتاب علاوه بر کتابفروشیها به پایگاه اینترنتی نشر کتابطه یا پاتوقکتابفردا مراجعه کنند و یا با شماره ۰۲۵۳۷۸۴۲۰۳۹ تماس بگیرند.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/02/08/2493189
https://www.farsnews.ir/news/14000211000722/
http://www.ibna.ir/fa/book/305537/
@BouNEWS
✅ به میزبانی مؤسسه مطالعات اجتماعی دانشگاه تهران و دانشگاه باقرالعلوم ع
🔰 سلسله نشست های جستاری در میراث علمی تمدن اسلامی🔰
(این جلسات با رویکرد انتقادی نسبت به روایت موجود از تاریخ میراث علمی جهان اسلام برگزار میگردد.)
💠 نشست اول: کنکاشی پیرامون تاریخ نگاری بومی علم
🎓 ارائه دهنده: جناب آقای دکتر الویری( مدیر گروه تاریخ دانشگاه باقرالعلوم ع)
📆 زمان: شنبه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۱۷
📌 علاقهمندان به شرکت در این نشستها میتوانند با شماره ۰۹۲۱۳۲۱۲۳۸۶ در پیام رسان واتساپ ارتباط برقرار کنند.
@BouNEWS
🔷 نشست علمی دانشجویان دانشگاه باقرالعلوم و دانشگاه ارسطو یونان
🔹 موضوع نشست: نقش معنویت در بحرانهای فردی و اجتماعی
🔹 زمان برگزاری: دوشنبه 20 اردیبهشت 1400 ساعت 17:30
🔹 لینک برگزاری نشست در اسکایپ:
https://b2n.ir/f27339
🔹 شرکت برای عموم اساتید و دانشجویان آزاد است.
@BouNEWS
سلسله نشست های نظریه های فرهنگی معاصر با عنوان "تعارف : فراروی از همشناسی طبیعی به همشناسی فرهنگی" با حضور دکتر علی اصغر اسلامی تنها
آدرس نشست :
Https://vc.isu.ac.ir/ch/research-ccf
🔷 انتشار کتاب «بررسی انتقادی دیدگاههای موج دوم فمینیسم درباره سقط جنین از منظر اخلاقی»
🔹 کتاب «بررسی انتقادی دیدگاههای موج دوم فمینیسم درباره سقط جنین از منظر اخلاقی» تألیف زینب کبیری از سوی انتشارات دانشگاه باقرالعلوم منتشر شد.
🔹مشروح خبر:
https://b2n.ir/q40082
@BouNEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 نشست علمی بین المللی دانشگاه باقرالعلوم با دانشگاه های یونان
⬅️ در این نشست که به صورت برخط و با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان و همچنین سازمان فرهنگ و ارتباطات برگزار شد، دانشجویان دکتری از هر دو سو به ارائه مقالات خود به زبان انگلیسی با موضوع "نقش معنویت در بحران های فردی و اجتماعی" پرداختند.
@BouNEWS